Τι σκέφτεστε; - Page 970
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 970 of 1532 FirstFirst ... 470870920960968969970971972980102010701470 ... LastLast
Results 14,536 to 14,550 of 22967
    ..το θέμα της Μαριας19 εξαφανίστηκε ή ήρθε η ώρα να βάλω γυαλιά??????????????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..το θέμα της Μαριας19 εξαφανίστηκε ή ήρθε η ώρα να βάλω γυαλιά??????????????
    Θεοφανία, χάθηκε πάνω που πόσταρα την απάντησή μου. Μου έβγαλε ένα τρελό μήνυμα invalid path ή κάτι τέτοιο. Πήγε κι αυτό για τη μίζα του Ακη...:)

Senior Member
    ναι...πραγματικα εξαφανιστηκε!!! :(
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Θεοφανία, χάθηκε πάνω που πόσταρα την απάντησή μου. Μου έβγαλε ένα τρελό μήνυμα invalid path ή κάτι τέτοιο. Πήγε κι αυτό για τη μίζα του Ακη...:)

........γιατι?
    Καλά, μπορεί να είναι και κανένα τεχνικό πρόβλημα γιατί δεν είχε ένταση το θέμα, ίσα-ίσα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Σκέφτομαι ότι σήμερα δεν μπορώ να συνέλθω από το πρωί με αυτά και με τα άλλα.
    Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.
    ηρεμια μικρη void....οσο μπορεις τουλαχιστον...που θα παει θα περασει κι αυτη η μερα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Ποιά είναι τα αυτά και ποιά τα άλλα, αν δε γίνομαι αδιάκριτος?
    εν ολίγοις, σήμερα που πήγα στην Ευελπίδων (όπως σχεδόν κάθε μέρα), έγινε ένα σκηνικό "βεντέτα" μεταξύ τσιγγάνων, και σκότωσε μια τύπισσα έναν άλλον (τον κατηγορούμενο δηλαδή)..τραυμάτισε και κάμποσους άλλους. Δεν ξέρω, μου την έχει δώσει τώρα. Πέρα από το ότι από τους πυροβολισμούς κατατρόμαξα, νόμιζα ότι κάτι γινόταν εναντίον μου, επικράτησε ένα πανδαιμόνιο και μου δημιουργήθηκε μια απίστευτη αίσθηση φόβου. Όλοι ουρλιάζανε και δεν ξέρω πραγματικά που θα πάει αυτό το πράγμα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    ωωωω....τρομαχτικο....:(

Senior Member
    εν ολίγοις, σήμερα που πήγα στην Ευελπίδων (όπως σχεδόν κάθε μέρα), έγινε ένα σκηνικό "βεντέτα" μεταξύ τσιγγάνων, και σκότωσε μια τύπισσα έναν άλλον (τον κατηγορούμενο δηλαδή)..τραυμάτισε και κάμποσους άλλους. Δεν ξέρω, μου την έχει δώσει τώρα. Πέρα από το ότι από τους πυροβολισμούς κατατρόμαξα, νόμιζα ότι κάτι γινόταν εναντίον μου, επικράτησε ένα πανδαιμόνιο και μου δημιουργήθηκε μια απίστευτη αίσθηση φόβου. Όλοι ουρλιάζανε και δεν ξέρω πραγματικά που θα πάει αυτό το πράγμα.
    Ναι, δεν ήταν και ότι καλύτερο....
    Αναμενόμενα όλα αυτά, σε μία κοινωνία υπό κατάρρευση...

...ωχ!
    Λογικό είναι κοριτσάκι να έχεις φρικάρει. Όλοι στη θέση σου το ίδιο θα νιώθαμε. Δεν βλέπεις κάθε μέρα ανταλλαγή πυροβολισμών και μάλιστα με θύματα..:ΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ........γιατι?
    Καλά, μπορεί να είναι και κανένα τεχνικό πρόβλημα γιατί δεν είχε ένταση το θέμα, ίσα-ίσα.....
    Κι εγώ αυτό υπέθεσα, γι αυτό δεν ανέφερα κάτι...

Senior Member
    Σκέφτομαι τι φταίει και τρέμω από το πρωί ενώ δεν υπάρχει λόγος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    σκεφτομαι αυτου του ειδους τη μογγολοποιηση:
    http://3.bp.blogspot.com/-pJcIIVp9l4...600/filinh.jpg
    απο το 2004 αρχισε η τουρκικη προπαγανδα στην ελλαδα. θυμαμαι τοτε μετα τα olympic games καθε βραδυ παιζοταν ενα πετυχημενο τουρκικο σηριαλ, με πρωταγωνιστη αυτον εδω τον γερακο, που τον εκανε πολυ συμπαθη στη χωρα. οριστε και η εξελιξη του, με την Ελενη Φιλινη στο πλαϊ του. αφου δεν βρισκουν δουλεια εδω οι ηθοποιοι και η Τουρκια το παλευει μεσω τηλεορασης, γιατι οχι ? κανουν τα παντα για τα λεφτα, καλο λοιπον θα ειναι να ακολουθησουν το παραδειγμα της κι αλλοι εκτος ηθοποιων (η Ατζελα Δημητριου πχ εκανε επισης επιτυχια εκει, οποτε θα μπορουσε να σταματησει τη καριερα της εδω που γελαει ο κοσμος καθε φορα που ανοιγει το στομα της).

Banned
    Σκεφτομαι ρε φουστη μου,οσα χρονια και αν περασουν σε αυτο το φορουμ θα υπαρχουν παντα κλικες!Παντα..Λες και εισαι στα στενα του Τεξας!Αυτος εγραψε εκεινο,αυτος εγραψε το αλλο,αυτος δινει μπανανες στα τρολς,αυτη αναλωνεται στο τιποτα και εμεις οι δεκα οι σωστοι,οι εξυπνοι,οι σουπερ ψυχολογοι,παθολογοι,διαδικ τυακοι κολλητοι κραταμε το επιπεδο του ι πσι στα υψη!!
    Get a life ρε γαμωτη μου....Οταν υπαρχουν τρολοθεματα που και οι σωστοι και οι κολλητοι αναλωθηκαν εκει,εγω μπορει να θελω να γελασω και να βαριεμαι τοσο που να θελω να αναλωθω στο τιποτα!!(Βρηκες κλικα κατινα και μπηκες)Γι'αυτο υπαρχει η διαχειριση hellloooooooooo!!!Κριτες των παντων!

Senior Member
    Παντού στη χώρα μας υπάρχουν κλίκες, όχι μόνο στο φόρουμ.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Τι σύμπτωση! Και 'γω το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν!
    Tις κλίκες και το παρασκήνιο που υπάρχουν παντού!
    Πολλοί σκέφτoνται ακριβώς το ίδιο τελικά!
    Last edited by Joann; 16-10-2012 at 21:16.