Τι σκέφτεστε; - Page 985
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 985 of 1532 FirstFirst ... 485885935975983984985986987995103510851485 ... LastLast
Results 14,761 to 14,775 of 22967
    Senior Member
    Ότι ελπίζω να γίνω γρήγορα καλά, σωματικά και ψυχολογικά...και να κοιμηθώ χωρίς εφιάλτες απόψε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ότι ελπίζω να με πιάσει ο τρίτος καφές αλλιώς δε με βλέπω καλά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τη σκληρότητα και την αναισθησία μερικών ανθρώπων που θέλουν να βγαίνουν πάντα λάδι και "χτυπάνε" ακόμα κι όταν ξέρουν ότι ο άλλος είναι ένα με το χώμα...ελπίζω να το ευχαριστηθούν όταν θα μπω και κάτω απ' αυτό...

Senior Member
    Μιλαμε για τον μπαιουλα ομως, κανονικα....

Senior Member
    Σκέφτομαι αν είναι τυχαίο το ότι ειδικά αυτή τη στιγμή άκουσα πως η ζωή μας ανήκει στον Κύριο μας...

Banned
    σκεφτομαι αυτο που διαβασα στο τοιχο του φβ μιας χρηστριας, οτι οι αντρες ψαχνουν τη *******-παρθενα και οι γυναικες τον αλητη-πριγκηπα. και ειναι τοσο γαμημενα αληθινο, αλλα και συναμα απιαστο, αφου το ενα ακυρωνει το αλλο. και θα ηταν καλυτερα να μη κολλαμε ταμπελες ναι, ελα ομως που ολοι τις χρειαζονται. και ειμαι απ'αυτους που συνηθιζουν να απογοητευουν το κοσμο, ακριβως γιατι του χαλαω το στερεοτυπο που σχηματισε κι οσα νομιζει για μενα. χαιρομαι πραγματικα οταν το κανω, δεν ειμαι αυτο που δημιουργησε το μυαλο σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι οτι μολις διαβασα συμπυκνωμενες τις οδηγιες χρησης της ζωης σε λίγες γραμμες.....

To enjoy good health, to bring true happiness to one's family, to bring peace to all, one must first discipline and control one's own mind. If a man can control his mind he can find the way to Enlightenment, and all wisdom and virtue will naturally come to him. We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves.
    When one has the feeling of dislike for evil, when one feels tranquil, one finds pleasure in listening to good teachings; when one has these feelings and appreciates them, one is free of fear.
    Βούδας

Για να έχει κάποιος καλή υγεία, που θα φέρει πραγματική ευτυχία στην οικογένειά του, και την ειρήνη σε όλους, οφείλει πρώτα να πειθαρχεί με νου ελέγχου. Εάν ένας άνθρωπος μπορεί να ελέγξει το νου του μπορεί να βρει τον τρόπο του Διαφωτισμού, και όλα τα άλλα, ώστε η σοφία και η αρετή, φυσικά, να έρθουν σ 'αυτόν. Είμαστε αυτό που διαμορφώνουν οι σκέψεις μας. Γινόμαστε αυτό που σκεφτόμαστε. Όταν το μυαλό είναι καθαρό, χαρά ακολουθεί σαν σκιά που δεν εγκαταλείπει ποτέ.
    Όταν κάποιος έχει την αίσθηση της απέχθειας για το κακό, όταν κάποιος αισθάνεται ηρεμία, βρίσκει ευχαρίστηση ακούγοντας μια καλή διδασκαλία. Όταν κάποιος έχει αυτά τα συναισθήματα και τα εκτιμά, ο καθένας είναι ελεύθερος από το φόβο.

Το μήνυμα είναι παλιό από τη λιλιουμ, ..το είδα σήμερα, ... το σκέπτομαι τώρα..

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω σαν η μέρα σήμερα να ξεκινάει τώρα...

Σκέφτομαι το δράμα που έγινε χτες στις Η.Π.Α. Κι όταν δείχνει στις ειδήσεις φωτογραφίες των παιδιών η απόλυτη θλίψη εδώ.

Banned
    Quote Originally Posted by Γιώργος Πολίδης View Post
    Σκέφτομαι το δράμα που έγινε χτες στις Η.Π.Α. Κι όταν δείχνει στις ειδήσεις φωτογραφίες των παιδιών η απόλυτη θλίψη εδώ.
    οχι και η απολυτη θλιψη φιλε, αυτα ειναι τα φρουτα του πολιτισμου, και θα επρεπε να ειμαστε περηφανοι που συμβαινουν, δειχνωντας μας οτι υπαρχει ακομα ελευθερη βουληση. και φυσικα το οτι ηταν γιος δασκαλας παιζει το σημαντικοτερο ρολο, ξερεις πως ειναι να ζεις μια ζωη στη καταπιεση επειδη οι γονεις σου ειναι μαλακες ? δοξα και τιμη λοιπον και στον Ανταμ Λανζα, οπως και τον Αντερς Μπρεϊβικ. κι αναλαμβανω ολη την ευθυνη, ας μου ξαναδωσει προειδοποιηση η διαχειρηση, κι ας ερθει η διωξη να με συλλαβει παλι.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οχι και η απολυτη θλιψη φιλε, αυτα ειναι τα φρουτα του πολιτισμου, και θα επρεπε να ειμαστε περηφανοι που συμβαινουν, δειχνωντας μας οτι υπαρχει ακομα ελευθερη βουληση. και φυσικα το οτι ηταν γιος δασκαλας παιζει το σημαντικοτερο ρολο, ξερεις πως ειναι να ζεις μια ζωη στη καταπιεση επειδη οι γονεις σου ειναι μαλακες ? δοξα και τιμη λοιπον και στον Ανταμ Λανζα, οπως και τον Αντερς Μπρεϊβικ. κι αναλαμβανω ολη την ευθυνη, ας μου ξαναδωσει προειδοποιηση η διαχειρηση, κι ας ερθει η διωξη να με συλλαβει παλι.
    KΕΝΟ...Τραβα καμια για δεν σε βλεπω καλα..Μην ακους που λενε οτι τυφλωνει!!Οχι οχι..Εξημερωνει!!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    KΕΝΟ...Τραβα καμια για δεν σε βλεπω καλα..Μην ακους που λενε οτι τυφλωνει!!Οχι οχι..Εξημερωνει!!
    τι λεει mnimonio ? θα τον τρελανουμε τον ηλιο ? σιγουρα. ναι ?

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τι λεει mnimonio ? θα τον τρελανουμε τον ηλιο ? σιγουρα. ναι ?
    ΚΕΝΟ..Εισαι θυμωμενος και δεν ξερεις τι λες!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ΚΕΝΟ..Εισαι θυμωμενος και δεν ξερεις τι λες!
    καθολου θυμωμενος δεν ειμαι. απλα εκφραζω μια διαφορετικη αποψη οπως παντα. δε μπορω να υποκριθω οτι λυπαμαι τι να γινει.

Banned
    Αρα λοιπον επικροτεις τετοιες ενεργειες,να συμπερανω οτι θα εκανες κατι τετοιο?