Results 14,806 to 14,820 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
19-12-2012, 02:02 #14806
δε με απασχολει να κατεχω την υποτιθεμενη αληθεια και γνωση (δευτερος Πολιδης μας βρηκε να το φιλοσοφισουμε κι ολας?) για ενα τοπικ της πλακας. αυτη ειναι απλα η αποψη μου, δε συμμετεχω εκει, ουτε νοιαζομαι τοσο οσο νομιζεις. να το διαγραψω δε μπορω γιατι δε μου ανηκει ο χωρος.
οσον αφορα τα κλαψομουνιστικα, σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης υποτιθεται μπαινεις, τι περιμενεις ? ενταξει κι εγω κανω χαβαλε, ειχα φαει και κραξιμο περσυ γι'αυτο. δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες ομως να εχω μονιμα καλη διαθεση, γιατι εχω κι αλλα προβληματα δυστυχως.
κατσε και σκεψου πως φαινεστε ορισμενοι εκει. και μονο που υπαρχουν χρηστριες σαν εσενα ή την ΗΛΙΑΝΝΑ πχ, που δε συμμετεχετε και τοσο στα υπολοιπα θεματα, καταλαβαινει οποιος σας διαβαζει οτι μπαινετε εδω απλα να γραψετε μια μαλακια στο "τα παιδια παιζει" και τπτ παραπανω.
- 19-12-2012, 02:11 #14807
Δε θα πω χοντράδα, παρότι τα ποστς σου από προχθές που ψιλοσυμμετέχεις σηκώνουν πολλά σχόλια.
Και στα τσατ θα μιλάμε, και μαλακίες θα λέμε, και χαζοεικονίτσες θα ποστάρουμε εφόσον όλα αυτά βοηθάνε επί της ουσίας.
Άτομα που δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο ψυχιατρικής φύσεως θέμα δεν μπορούμε εκ των πραγμάτων να βοηθήσουμε αυτούς που δυστυχώς αντιμετωπίζουν.
Αυτά που λες τώρα, τα έχω πει και γω..μέγα λάθος.
Η επικοινωνία που έχει αναπτυχθεί και η φιλία έστω και η διαδικτυακή μόνο καλό κάνουν.
Δεν είναι τυχαίο ότι πλέον ούτε καυγάδες υπάρχουν, ούτε προσβολές.
Μια χαρά ηρεμία επικρατεί.
Τώρα εσύ τι σκαλώματα τρως επειδή τα λέμε σαν παρέα εδώ μέσα, δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
19-12-2012, 02:12 #14808
καταρχην λαθος καταλαβες....δεν μπορεις εσυ να ξερεις ποια ειναι η αληθεια για το τι κανει καλο στους αλλους ανθρωπους....
κατα δευτερον...δεκτα και τα κλαψομουνιστικα...αρκει να μην εχεις καταπιει την κλαψομουνιαση σαν φαρμακο για τα σπυρακια...
και τελος...να σου πω την αληθεια...χεστηκα εντελως ομως για το πως με βλεπεις εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος και τι εντυπωση σου δινω...
ναι ειναι αληθεια...προς το παρον γουσταρω και μπαινω προσωπικα μονο για το παιχνιδι....δεν εχω ψυχικη διαθεση για τιποτα αλλο....και φυσικα δεν θα δωσω σε κανεναν αναφορα γιαυτο....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
19-12-2012, 02:35 #14809
γραφω παντα αυθορμητα οτι μου ρθει, οτι νιωθω καθε φορα, οσο τραβηγμενο κι αν φαινεται, και δε με νοιαζει αν καταντω υπερβολικος για καποιους. μπορει να διαγραψει ο αντμιν οτι θελει, πατα ρεπορτ κι εσυ αν ενοχληθηκες με κατι. ουτε η πρωτη φορα θα ειναι ουτε η τελευταια. δε μπορω να υποκριθω τον καλο κι αγιο, τι να κανουμε.
ναι συμφωνω οτι δε μπορουμε να βοηθησουμε σε ολα τα θεματα. κι εγω δεν εχω ιδεα απο ψυχοφαρμακα πχ, αλλα προσπαθω να βοηθησω στα υπολοιπα οπου μπορω. το προτιμω απ'το να μαλακιζομαι σε ενα ανουσιο θεμα οπως "τα παιδια παιζει", και να αδιαφορω πληρως για το υπολοιπο φορουμ.
για τα φιλιας και διαδικτυακης επικοινωνιας επετρεψε μου να το βλεπω λιγο πιο ρεαλιστικα. ειναι απλα μια ψευδαισθηση, χασιμο χρονου γιατι δεν υπαρχει κατι καλυτερο να κανετε εκεινη την ωρα εξω. εκτος αν γνωριζεστε κι απο κοντα, οποτε αλλαζει το πραμα.
μαλλον φταιει που ειμαι αντικοινωνικος και μισανθρωπος. προτιμω τους λιγους και καλους, παρα το κοσμο ολο.
δεν χρειαζεται να παιρνεις προσωπικα οσα ειπα. δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου, και στο ξεκινημα οταν συμμετειχες και στο υπολοιπο φορουμ ησουν απ'τις συμπαθητικες χρηστριες. απλα ετυχε να γραψω μια αποψη τωρα για ενα θεμα που συχναζεις. δε σημαινει οτι σου ριχνω κατηγοριες, ουτε πρεπει να μου δωσεις αναφορα. δικαιωμα του καθενος να ποσταρει οπου θελει κι οτι θελει. δικαιωμα μου ομως κι εμενα να γραφω αποψη εφοσον μου ζητηθηκε.
σε κανα τσατακι θα περνουσατε καλυτερα παντως, να μιλατε και πιο αμεσα μη περιμενετε μεχρι να εμφανιστει η απαντηση του καθενος.
19-12-2012, 02:35 #14810
τεσπα...κενουλη ...εγω σε συμπαθω κι ας εισαι κλασσικος κενουλης παντα.....δεν θα ειχε και γουστο αλλιως :)
σου επιτρεπω να με διαολοστειλεις χαχαχα φιλια :)ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
19-12-2012, 02:38 #14811
Love is in the air!!Τουρουρουρουρου!! :)
19-12-2012, 02:38 #14812
οπως ειδες κενουλι ποσταραμε μαζι.....και βλεπεις οτι δεν πηρα προσωπικα τιποτα....αλλωστε ειναι γνωστο οτι εισαι η συμπαθεια μου :)
δεν μαρεσουν παντως τα τσατ...μια που το ανεφερες ...με αγχωνουν υπερβολικα...και με πιανει πονοκεφαλος....ακριβως γιατι ολα γινονται γρηγορα....κι εγω ειμαι χελωνα...ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
19-12-2012, 02:39 #14813
19-12-2012, 02:40 #14814
19-12-2012, 02:41 #14815
19-12-2012, 02:42 #14816
19-12-2012, 02:46 #14817
19-12-2012, 02:52 #14818
[QUOTE] το "τα παιδια παιζει" ειναι ο ορισμος της σαβουρας κατα τη γνωμη μου. τιποτα ουσιαστικο δε λεγεται εκει[QUOTE]
Κενο για σενα ισως να μην λεγεται κατι ουσιαστικο . Αλλα για μενα, που συμμετεχω σ αυτο, μια καλημερα μια καληνυχτα ειναι ομορφη,και ανθρωπινη Τωρα ξερω τι θα πεις οτι ειναι εικονικη κτλ ..ναι και ισως εχεις δικιο απο την δικια σου οπτικη . Αλλα απο την δικια μου σου λεω οτι αυτο μου ζεσταινει την καρδια μου ,γιατι εκτος απο τους φιλους μου ,υπαρχουν και αλλοι ,αρκει να ψαξεις
Σου λεω και γω ,ειμαι σε φαση τωρα που δεν μπορω να "δωσω" πολλα μεσα εδω ..για διαφορους λογους μου .. αλλα μ αρεσει αυτο το παιχνιδι ..Ισως αλλαξει αυτο, ισως να συνεχισω ισως και να αποχωρησω παλι .Αλλα ρε συ Κενο μην τα σαβουριαζεις ολα τα ομορφα :)Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
19-12-2012, 02:53 #14819
http://youtu.be/FQQCh0uaGBc
Παρε να γελασεις ΚΕΝΟ και λοιποι..
19-12-2012, 11:35 #14820
Προσπαθώ...ελπίζω να μην συνεχίσει να με επηρεάζει...πάντως σίγουρα οι αντιδράσεις των δικών του που είδα με ταρακούνησαν...θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι το θάνατο μου, δεν θέλω να κάνω και τους δικούς μου να νιώθουν έτσι, πραγματικά δεν θέλω όμως η ιδέα δεν φεύγει από το μυαλό μου...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
Η ιστορία μου
29-06-2025, 12:36 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία