Τι σκέφτεστε; - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 1532 FirstFirst ... 5131415161725651155151015 ... LastLast
Results 211 to 225 of 22967
    Banned
    Originally posted by olgaki82
    Originally posted by krino

καλοκαιρινη αποχη απο καυγαδες?

εισαι για ενα καυγαδακι?
    κοσμιο βεβαια....
    :cool:

εγω ειμαι καλο κοριτσι,δεν μαλωνω,μονο οταν με προκαλουν βριζω:(
    ορεξη την εχεις να μπινελικωθουμε?:P

μωρε εγω φταιω που τοτε που μου τα εχωνες και ειχες κανει κομμα, δεν σου τα εσουρα.....

Ας οψεται που εχω γινει καλο παιδι, αλλιως.....
    καλυτερα ειμαστε ετσι να επικρατει ηρεμια και πνευμα αγαπης
    να μαστε ολοι χαλαροι:P

πολυ αγαπη βλεπω τελευταια.....
    τι διαολο? μηπως ψεκασε ο αντμιν κανα χημικο το φορουμ?

:D

Banned
    Originally posted by katerinaki
    Eλα τωρα! Δεν πειραζει! μεινε χωρις σκοπο ,ετσι για πλακα! εξ αλλου οτι λες ειναι πολυ σωστο κ ενημερωτικο !Και τι εγινε αν εκανες καμακι? κατι τρεχει στα γυφτικα,οι πιο πολλοι αυτο κανουν!
    Εκτος απο τον πετραν!
    Ξανακανε καμακι! Παιξε! κ εδω και εξω ! και πηγαινε κ μονος διακοπες! Εγω οσους βλεπω να κανουν διακοπες μονοι τους με ιντριγκαρουν κ θελω να τους γνωρισω!
    Να κάνω ξανά καμάκι... μπα έκανα τα πειράματα μου και ως εδώ. Τέρμα τα καμάκια! Το σεξ δεν λείπει απ\' την ζωή μου και επομένως δεν έχω λόγο να κάνω ένα φορουμ περισσότερο μπουρδέλο απ\' όσο είναι...

Από κει και πέρα καλύτερα να παίξω το πουλί μου παρά να κοιμηθώ με κάποια κοπέλα από το φορουμ. Θα ήμουν πολύ αφελής και απεγνωσμένος να το κάνω αυτό (είπαμε δεν είμαι και τόσο). Άλλωστε ηθελημένα δεν έχω παρουσιάσει σε κανέναν και καμία εδώ μέσα κάτι περισσότερο απο μια δικτυακή ταυτότητα... Πιστεύω να έγινα κατανοητός.

Banned
    Originally posted by Oneiroplasmenos

παρά να κοιμηθώ με κάποια κοπέλα από το φορουμ.

εισαι πολυ υπερβολικος.
    Χιλιαδες ατομα εχουν περασει απο εδω,
    πιθανον και ατομα που ειναι γειτονες μας, ισως ο διπλανος μας.
    Ατομα με καλες καρδιες αλλα και με κακες.

Να πουμε οτι ολοι οσοι περασαν απο εδω ειναι σε μπλακ λιστ?
    Σαφως και δεν λεω οτι πρεπει να αρχισεις το καμακι αβερτα.....

Banned

παρά να κοιμηθώ με κάποια κοπέλα από το φορουμ.

εισαι πολυ υπερβολικος.
    Χιλιαδες ατομα εχουν περασει απο εδω,
    πιθανον και ατομα που ειναι γειτονες μας, ισως ο διπλανος μας.
    Ατομα με καλες καρδιες αλλα και με κακες.

Να πουμε οτι ολοι οσοι περασαν απο εδω ειναι σε μπλακ λιστ?
    Σαφως και δεν λεω οτι πρεπει να αρχισεις το καμακι αβερτα.....
    Όχι, δεν υποτιμάω τις κοπέλες από το φορουμ, μπορεί μερικές να είναι πανέμορφες και εξωτερικά και σαν ποιότητα χαρακτήρα (και το πιστεύω πως μερικές είναι) αλλά εδώ δεν έκανα εγγραφή για να βρω γκόμενα. Πολύ απλά δεν θα έκανα τίποτα γιατί δεν θα ήθελα να εκτεθώ τόσο πολύ απο την στιγμή που έχω πει εδώ μέσα .. δεν ξέρω και γω τι. Τώρα αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που λέω μάλλον είναι επειδή εσυ δεν μπαίνεις εδώ για να συζητήσεις τα προβλήματα σου.

Banned
    Ονειροπλασμένε αν έχει πει και η κοπέλα πολλά πράγματα όμως, τι κίνδυνο διατρέχεις;

Banned

αλλά εδώ δεν έκανα εγγραφή για να βρω γκόμενα.

καταρχην δεν σου επιτιθομαι, συζηταμε.

Λες ομως οτι δεν μπηκες για να βρεις γκομενα,
    αρκετοι δεν παμε καπου για ενα συγκεκριμενο σκοπο.

Στο πανεπιστημιο οταν περνας, πας για να διαβασεις οχι για να πηδας :P

Αν δηλαδη γνωρισεις ενα ενδιαφερον ανθρωπο εδω μεσα,
    θα πεις, ααααααα αυτη ειναι απο το φορουμ, μακρια?
    Και αμα τυχει και την γνωρισεις αλλου, θα πεις παμε για καφε?

Μην εχεις στερεοτυπα φιλε μου, αυτο μονο σου λεω,
    Απο κει και περα σεβαστη η θεση σου.

Banned
    Ο κίνδυνος lbp μπορεί να έρθει από παντού όχι μόνο από εδώ μέσα. Ξέρεις εσύ με τι είδους ανθρώπους μπορεί να μοιράζεσαι τα προβλήματα σου εδώ μέσα? (και γιατί να υπάρχει αυτό το φορουμ πέρα από ευνόητους λόγους?) Εδώ μέσα μπορούν να μπουν κάθε λογής άνθρωποι αλλά και πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι με ότι περιθώριο εκμετάλλευσης μπορεί αυτό να φέρει...

Banned

αλλά εδώ δεν έκανα εγγραφή για να βρω γκόμενα.

καταρχην δεν σου επιτιθομαι, συζηταμε.

Λες ομως οτι δεν μπηκες για να βρεις γκομενα,
    αρκετοι δεν παμε καπου για ενα συγκεκριμενο σκοπο.

Στο πανεπιστημιο οταν περνας, πας για να διαβασεις οχι για να πηδας :P

Αν δηλαδη γνωρισεις ενα ενδιαφερον ανθρωπο εδω μεσα,
    θα πεις, ααααααα αυτη ειναι απο το φορουμ, μακρια?
    Και αμα τυχει και την γνωρισεις αλλου, θα πεις παμε για καφε?

Μην εχεις στερεοτυπα φιλε μου, αυτο μονο σου λεω,
    Απο κει και περα σεβαστη η θεση σου.
    Εντάξει δεν διαφωνώ μαζί σου, παντού τυγχάνει να γνωρίζουμε ανθρώπους που να μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον..

Banned
    Ο κίνδυνος lbp μπορεί να έρθει από παντού όχι μόνο από εδώ μέσα. Ξέρεις εσύ με τι είδους ανθρώπους μπορεί να μοιράζεσαι τα προβλήματα σου εδώ μέσα? (και γιατί να υπάρχει αυτό το φορουμ πέρα από ευνόητους λόγους?) Εδώ μέσα μπορούν να μπουν κάθε λογής άνθρωποι αλλά και πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι με ότι περιθώριο εκμετάλλευσης μπορεί αυτό να φέρει...
    Από που αλλού μπορεί να έρθει; Τι σχέση έχει αυτό με το φόρουμ; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν άλλο λόγο μπορεί να υπάρχει αυτό το φόρουμ αν και υποψιάζομαι όσο το σκέφτομαι αλλά και πάλι δε νομίζω.Στο ότι μπαίνουν κάθε λογής άνθρωποι συμφωνώ κι εγώ και μάλιστα είναι πολλοί επισκέπτες.

Banned
    Οκ, λοιπόν να ανοίξω και θέμα με τις ερωτικές μου ανησυχίες??

Banned
    Άνοιξε :)

Senior Member
    Εισαι πολυ καλα αφου εχεις ερωτικες ανησυχιες!μη το πεις ουτε του παπα ,που λενε!
    Σκεψου εμενα 3 χρονια τιποτα ουτε ανησυχια ουτε διαθεση ,εγω που δεν τους προλαβαινα,τωρα το σεξ ειναι κατι που δεν με αφορα καθολου! Τι θα κανω θεε μου ετσι θα ειμαι μια ζωη? στεγνη κ ανυδρη?Mου την πεφτουν κ ουτε τους βλεπω ,λες κ ειμαι ερωτευμενη μονο με την παρτυ μου!δεν νομιζω να ειμαι ναρκισιστικο vambir!γιατι αν ειμαι δεν εχω καμμια ελπιδα να ερωτευτω η τελος παντων να εμπνευστω κ να ξεκολησω!

Banned
    Εισαι πολυ καλα αφου εχεις ερωτικες ανησυχιες!μη το πεις ουτε του παπα ,που λενε!
    Σκεψου εμενα 3 χρονια τιποτα ουτε ανησυχια ουτε διαθεση ,εγω που δεν τους προλαβαινα,τωρα το σεξ ειναι κατι που δεν με αφορα καθολου! Τι θα κανω θεε μου ετσι θα ειμαι μια ζωη? στεγνη κ ανυδρη?Mου την πεφτουν κ ουτε τους βλεπω ,λες κ ειμαι ερωτευμενη μονο με την παρτυ μου!δεν νομιζω να ειμαι ναρκισιστικο vambir!γιατι αν ειμαι δεν εχω καμμια ελπιδα να ερωτευτω η τελος παντων να εμπνευστω κ να ξεκολησω!
    Katerinaki εννοείς ότι έχεις ορμές ή κάτι άλλο; Αν είναι κάτι άλλο, ίσως να είναι ναρκισσιστική προσωπικότητα.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Katerinaki εννοείς ότι έχεις ορμές ή κάτι άλλο; Αν είναι κάτι άλλο, ίσως να είναι ναρκισσιστική προσωπικότητα.
    Ουτε ορμες εχω ουτε κ με νοιαζει που δεν εχω!ειμαι κολλημενη σαυτα που γινονται στο μυαλο μου λες κ ειμαι ο φιλοσοφος που θα λυσω το θεμα του δυισμου-καλο-κακο-.Οσο για το ναρκισιστικη προσωπικοτητα δεν νομιζω, αν κ εχω ναρκισιστικα στοιχεια οπως ολοι μας εξ αλλου!

Banned
    Ουτε ορμες εχω ουτε κ με νοιαζει που δεν εχω!ειμαι κολλημενη σαυτα που γινονται στο μυαλο μου λες κ ειμαι ο φιλοσοφος που θα λυσω το θεμα του δυισμου-καλο-κακο-.Οσο για το ναρκισιστικη προσωπικοτητα δεν νομιζω, αν κ εχω ναρκισιστικα στοιχεια οπως ολοι μας εξ αλλου!
    E το ξεκαθάρισα, αυτή η συμπεριφορά είναι ναρκισσιστική μόνο άμα δεν έχεις ορμές :P lol. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες, μπορεί να κάνω και λάθος.

Υ.Γ. Εννοούσα δεν έχεις ορμές :P