Τι σκέφτεστε; - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 1532 FirstFirst ... 26343536373846861365361036 ... LastLast
Results 526 to 540 of 22967
    Senior Member
    boltseed, εχεις κ blog! για τετοια θεματα!

Senior Member
    ναι μπαινω βγαινω
    μιλω για γαριδες ,αλλα προσπαθω να κρατηθω ,αποψε χεχε
    αν αμε σωσουν οι γαριδες αποψε δεν θα ξαναπαω με τρατα που θα εχει και ρανταρ
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    boltseed, εχεις κ blog! για τετοια θεματα!
    ναι εχει
    τον εχω καλεσει για ψαρεμα
    και στο ξενωνα
    αλλα δεν το ξερει ακομα

Και συ μην βαλεις το χερι και απαντησεις(οχι για σενα lou ,δεν ηταν για σενα αυτο)
    ξερει ν αποφευγει τις κακοτοπιες χε χε αλλα ειπα μην κανει λαθος
    Last edited by soft; 18-11-2010 at 04:21.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    [url]http://www.y
    Last edited by soft; 18-11-2010 at 05:28.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Πώς κι οι γαρίδες έχουν ψυχή.
    Και πως πρέπει να προσέχεις και τα οστρακόδερμα.λολ
    Γεια σου soft που μας έδωσες ιδέες για μενού.χαχαα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Να πάω γιά ύπνο .... καληνύχτα.

Banned
    τι να κανω για να μην σκεφτομαι?καληνυχτα......

Senior Member
    Ο υπερκαταναλωτισμός μας και η αφθονία πηγών και υλικών, οδήγησε σε ανικανότητα εκτίμησης πως τα δικά μας αναλώσιμα και περιττά (που πετάμε δίχως δεύτερη σκέψη), είναι για κάποιους άλλους χρήσιμα και όχι άφθονα. Πως αυτά που πέταξε η γειτόνισσά μου χτες στη βροχή, σήμερα θα τα πάρουν παιδάκια που τα έχουν ανάγκη. Πως ίσως κάποτε να ξυπνήσουμε και να δούμε πως τα σκουπίδια μας δεν ήταν όλα σκουπίδια και να κάνουμε τον κόπο να τα ξεδιαλύνουμε, να τα πάμε κάπου που θα ανακυκλωθούν ή να τα δωρίσουμε σε κάποιον δικό μας, ή άγνωστό μας, γιατί οι γαμημένες μας οι χωματερές έχουν κατακυριέψει τον πλανήτη τούτο και στενάζει, ενώ άλλοι στενάζουν για φαγητό, ρουχισμό και τα δικά μας τόσο αυτονόητα. Πως θέλω να γίνω λιγότερο εγωίστρια και μαλακισμένη και να σκέφτομαι περισσότερο έτσι. Πως τα έπιπλα που πετάμε στους δρόμους μπορούν να αναπαλαιωθούν και να γίνουν ξανά χρήσιμα, τα παιχνίδια να δίνονται, τα υλικά να ανακυκλώνονται, υπάρχουν ειδικοί κάδοι ρε, γιατί πετάμε εκεί σκουπίδια, ούτε τον κόπο να ξεσκαρτάρουμε αλουμίνιο γυαλί και πλαστικό δεν κάνουμε, ααααα, πότε δηλαδή??????
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    εγω τελευταιος σκεφτομαι οτι αφου οταν συντριβεται εν ααεροπλανο το μονο που γλειτωνει ειναι το "μαυρο κουτι" τοτε θα επρεπε να ταξιδευουμε σε μαυρα κουτια...

Banned
    Πως η ιψδ δεν ήταν ότι χειρότερο μου συνέβη...
    Οι επιλογές μου πάλι ήταν και ο τρόπος που αντιμετωπίζω τις δυσκολίες, με το να είμαι παθητική και να τα παίρνω όλα μέσα μου
    Έτσι ξέσπασε η αρρώστια και θα συνεχίσει να με ταλαιπωρεί εφόσον δεν αλλάζω εγώ συμπεριφορά και χαρακτήρα
    Ίσως δεν φταίνε τα γονίδια για τις ψυχικές μας ασθένειες, αλλά η καθεμία να έχει συγκεκριμένο λόγο και τρόπο να μας χτυπά το καμπανάκι του κινδύνου για τη ζωή που κάνουμε και όσα μας πιέζουν

Banned
    ξημερωσε αραγε η εγω τα βλεπω ολα σκοτεινα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ξημερωσε αραγε η εγω τα βλεπω ολα σκοτεινα?
    Ξεχασες να ανοιξεις τον διακοπτη της ψυχης δωρα ,και αν δεν το κανεις κει βαδιζεις παντα στο σκοταδι ,και ψαχνεις τον δρομο :)
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Σκέφτομαι πως μετά από τόσα πήγαινε-έλα, τόσα μπες-βγες, άνοιξε-κλείσε,
    ένα ρημάδι γιασεμί θα έπρεπε να το είχα βρει έξω από την πόρτα μου!
    Φυλλάδια μόνο και σκόρπια διαφημιστικά επάνω στο χαλάκι. Σωροί.
    Σα να λείπω από καιρό.. ή να μην ακούω το κουδούνι.
    Δεν ακούω, μάλλον. Τον ήχο. Που κάνουν οι άνθρωποι. Όταν έρχονται. Όταν φεύγουν. Όταν φοβούνται. Όταν αγαπούν.
    Δεν ακούω πια τον ήχο που κάνουν δυο ποτήρια που τσουγκρίζουν. ¡Salud!
    Αναρωτιέμαι αν έχω ακόμα γεύση..

Banned
    Quote Originally Posted by soft View Post
    Ξεχασες να ανοιξεις τον διακοπτη της ψυχης δωρα ,και αν δεν το κανεις κει βαδιζεις παντα στο σκοταδι ,και ψαχνεις τον δρομο :)
    τι να πω...με αφησε μ@λ@κ@ αυτο που ειπες!ναι σοφτακι..ναι..αιντε ξημερωσε!!να δουμε τι θα φερει τουτη η μερα!ας ελπισουμε σε λιγο παραπανω φως :)

Senior Member
    Mαλλον ισως και τελευταια μου βραδυα
    θα ηθελα να πω οχι τι σκεφτομαι
    αλλα οταν ανοιγεις τη πορτα σου τα σκουπιδια να τα πετας για να ειναι καθαρος ο χωρος για γιασεμια σου ,ειναι λεπτα λουλουδια τα γιασεμια με ομορφη μυρωδια ,μου θυμιζουν πολλα !!
    το κουδουνι θα το ακουσεις οταν εσυ το θελησεις παλι οταν η καρδια θα ειναι ανοιχτη ζεστη και οχι παγωμενη ,για το σαλουτ..για να ειναι αληθινο
    και οχι αναγαστικο
    η γευση δεν ξεχνιεται ποτε ,οταν την αισθανθεις παλι θα ειναι πανδεσια και παραδεισος στο στομα σου ,και στο σωμα σου και στη ψυχη σου :)
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ