Τι σκέφτεστε; - Page 59
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 59 of 1532 FirstFirst ... 9495758596061691091595591059 ... LastLast
Results 871 to 885 of 22967
    Banned
    Δεν είναι έτσι γιατί δεν τα έχεις ζήσει. Επίσης ο κόσμος είναι πολύ κακός και μίζερος και αδιάφορος αλλά το χειρότερο είναι ότι θέλει να σε πατήσει κάτω σαν σκουλήκι.
    Για άλλη μία φορά αηδίασα με έναν ακόμα "άνθρωπο" με την "συμπεριφορά" του και μετά μου λες υπάρχει ζωή.. Σκατά

Senior Member
    Yπαρχουν και τα ασχημα στη ζωη. Επειδη ενας ανθρωπος σε αηδιασε? Δεν υπαρχουν αλλοι που φτιαχνουν τη μερα?

Banned
    Δεν είναι ένας carrie. Είναι ο 1000ός πρώτος. Δεν υπάρχουν άλλοι που φτιάχνουν τη μέρα, λίγοι μόνο και μένουν μακρυά και βγαίνουνε συνέχεια, άρα και δεν είναι το ίδιο και δεν είναι συνέχεια μαζί μου που τους χρειάζομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Yπαρχουν και τα ασχημα στη ζωη. Επειδη ενας ανθρωπος σε αηδιασε? Δεν υπαρχουν αλλοι που φτιαχνουν τη μερα?

παντα αρκει να ειμαστε ανοιχτοι ,και χωρις παρωπιδες (σε μενα τα λεω τουτη στιγμη ) υπαρχουν ναι και αυτες οι στιγμες δυστυχως !!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    Αφού τα λες σε σένα γιατί τα γράφεις δημόσια; Γιατί εγώ τουλάχιστον τα λέω σε άλλους... εκτός και αν δεν τα λες για σένα...

Senior Member
    ................
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    ................

πολυ σοφη κουβεντα...

Senior Member
    όπως κ το...η σιωπή είναι χρυσός....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Σκέφτομαι αν τελικά αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία, αν θα καταφέρω να μείνω αποστασιοποιημένη ή αν θα παρασυρθώ και πάλι, αν θα ελπίζω άδικα για μία ακόμη φορά, αν είναι ειλικρίνεια ή συμφέρον...
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    σκεφτομε το ονειρο που ειδα... ηταν το τελος τησ ανθροποτητας... ισος ειναι η καπια επι8ιμια λιτροσης κ απελεφ8εροσισ για εμενα.. οχι για τον ιπολιπο κοσμακι.. αφτος καλα νανε... αλλα ειναι τοσο ομορφη η ζωη... που ακομα κ επιγια κολαση να ζεις παλι μετραει..
    Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!

Senior Member
    φιλε διορθωσε την ορθογραφια σου γιατι εχει κατι μελη φιλολογους(οπαδους φανατικους του Κακριδη) το φορουμ, ΓΡΗΓΟΡΑ....ΛΟΛ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    φιλε διορθωσε την ορθογραφια σου γιατι εχει κατι μελη φιλολογους(οπαδους φανατικους του Κακριδη) το φορουμ, ΓΡΗΓΟΡΑ....ΛΟΛ
    χαχα... εχω μια απορια στο θεμα της ορθογραφιας... πιος ειναι σε θεση να μας επιβαλει πως γραφεται η καθε λεξη ? κανεις..... αφτοι ποθ διμοιουργισαν τις λεξης με τι κριτιριο σκεφτηκαν πος πρεπει να γραφεται η κα8ε λεξη ? με το ματι ? μλκιες χασιμο χρονου κ φεας ουσιας μασ διμιουργισαν σε τελικη αναλυση...
    Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!

Senior Member
    φιλαρακι μαζι σου και εγω,αλλα αυριο θα σου πω,τωρα λειπουν,διορθωνουν γραπτα για το πανεπιστημιο.....λολ

Senior Member
    χαχα ορεος! το ανελησα λιγο περισσοτερο

Senior Member
    εγω παντως σου εβαλα και φημη γιατι εισαι αυθεντικος..................