Τι σκέφτεστε; - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 70 of 1532 FirstFirst ... 20606869707172801201705701070 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 22967
    Senior Member
    σκεφτομαι οτι δεν καταλαβαινω τι γραφει η crazy diamond oταν μιλαει καπως ποιητικα.

Banned
    σκεφτομαι ποσο υπεροχη ηταν αυτη η νυχτα κι οτι η ανοιξη μας εχει επηρεασει ολους...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αυτό που μόλις διάβασα από πάνω ήταν αισιόδοξο και μ' έκανε να χαμογελάσω :)
    Κάθε εποχή έχει τελικά τον τρόπο της..

Senior Member
    Σκέφτομαι πως όταν σκέφτομαι λιγότερο περνάω καλύτερα. Και πως το βάθος της βίωσης του βίου δεν συνδέεται απαραίτητα με το βάθος των σκέψεων. Κάποιες στιγμές αρκεί η παρουσία.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σκεφτομαι πως ο δρομος της ολικης αποενοχοποιησης μου εχει ξεκινησει,δεν ξερω αν θα τελειωσει ποτε αλλα τουλαχιστον σημερα γνωριζω οτι δεν υπαρχει κανενας λογος για αυτο,εστω και διανοητικα.............................. ........

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι το πλυντήριο κάνει παράξενους θορύβους αλλά αφού τα ρούχα μοσχοβολάνε όλα καλά :P

Senior Member
    σκεφτομαι ως επισης οτι η καρεκλα που καθομαι εχει πιασει μαλλι και ισως ειναι η ωρα να σηκωθω...........

Banned
    σκεφτομαι την αρνηση των γυναικων, που απεγνωσμενα ψαχνουν αντικαταστατη του μπαμπακα τους, για να συνεχισουν να κανουν οτι θελουν νιωθωντας κοριτσακια, απλα γιατι δε μπορουν να μεγαλωσουν και να αναλαβουν τις ευθυνες τους. και τουμπαλην, γιατι ποιος ειναι αυτος που μας αναγκαζει τελικα να αναλαβουμε κατι που δε θελουμε ? ουσιαστικα ολοι για μαλακα ψαχνουμε. θυματα οπως τα ελεγα πριν λιγους μηνες. απεχω πλεον απ'αυτο.

Senior Member
    σκεφτομαι τοσα πολλα που μου τη δινει...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Σκέφτομαι ότι το πλυντήριο κάνει παράξενους θορύβους αλλά αφού τα ρούχα μοσχοβολάνε όλα καλά :P
    ρουλεμαν θα ειναι αν σφυριζει.....αλλα ξεκινησε απο το φιλτρο......................................

Senior Member
    ................ok :D

Senior Member
    Αρες, μαρες, κουκουναρες!

Senior Member
    Σκέφτομαι το α-όρατο, την Κασσάνδρα, την Ιοκάστη και την ειρωνεία να μειδιάζει εκτός σκηνής.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ηρθε να πληρωσω τεβε και ηρθε διπλασιο απο οτι περιμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Κλεινουμε πατζουρια και μας χανει ο κοσμος...εχω οικονομικο γολγοθα να περασω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Σκέφτομαι τον μουσικό του δρόμου, ανάσα στην πόλη, ήλιος, γεμάτη πλατεία, να κατηφορίζω και να φυσάει ελαφρά, η θάλασσα μια ματιά μακρυά, ν' ακούω κανονάκι, να μυρίζουν τα μπαχάρια μες του Καπάνη τα δρομάκια, λουίζα, πασιφλόρα και κανέλα, σκέφτομαι ότι ξεφλουδίζω από πάνω μου χειμώνα αλλά και πάλι λίγη κανέλα θ' αγοράσω..