Τι σκέφτεστε; - Page 108
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 108 of 1532 FirstFirst ... 858981061071081091101181582086081108 ... LastLast
Results 1,606 to 1,620 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Ουτε εγω αλλα δεν ειναι πολυ ακριβες οι λεξεις αγαπης και τα γλυκολογα.Δεν ειναι παγοκωλονα:P
    Tους αγαπαω ολους εγω...
    καλα κανεις και μοιραζεις την αγαπη σου ή τουλαχιστον τη λεξη αγαπη, αφου φαινεται ορισμενοι εχουν αναγκη κι απ'αυτη τη λεξη μονο, θελουν να τ'ακουνε λολ. εγω παντως απο δω μεσα αγαπαω ΜΟΝΟ τη Broken_Doll. θα λεγα και κανα δυο χρηστριες ακομα, αλλα επειδη ειμαι πολυ καβατζωμενος τελευταια, προσεχω τι λεω για να μη με παρουν με τις πετρες.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    καλα κανεις και μοιραζεις την αγαπη σου ή τουλαχιστον τη λεξη αγαπη, αφου φαινεται ορισμενοι εχουν αναγκη κι απ'αυτη τη λεξη μονο, θελουν να τ'ακουνε λολ. εγω παντως απο δω μεσα αγαπαω ΜΟΝΟ τη Broken_Doll. θα λεγα και κανα δυο χρηστριες ακομα, αλλα επειδη ειμαι πολυ καβατζωμενος τελευταια, προσεχω τι λεω για να μη με παρουν με τις πετρες.
    Καλα κανεις και την αγαπας βρε .κοπελα σου ειναι ?:P μια τετοια θες εσυ να στου αστραφτει το σφαλιαριδι να γουσταρεις χιχιχιχι.πλακα κανω οκ?

Banned
    οχι δεν εχω τπτ απολυτως με τη Broken_Doll, απλα τη συμπαθω πολυ και μου ταιριαζει (στο τροπο σκεψης τουλαχιστον σιγουρα).

Banned
    Ναι αλλα η μπροκεν ειναι πιτσιρικα ακομα να διαμωρφοθει εντελως ο χαρακτηρας της.Μπορει φτανωντας στην ηλικια σου να σκεπτεται αλιος.

Banned
    τι πιτσιρικα ρε, ενα χρονο μολις τη περναω, λοoooλ.

Banned
    Οκ την περδεψα με την λακρι η οποια εχει και αγορι.Απο φωτο π ειδα την μπροκεν μοιαζει μικροτερη.
    Tις παω πολυ αυτες τις 2 κοπελες μου θυμιζουν εντονα τον εαυτο μου στα 20-25 μου ευχομαι αυτες να αλλαξουν προς το καλυτερο γιατι εγω μεν αλλαξα σε πολλα αλλα οχι σε αλλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    αυτη ηταν η τελευταια φορα που σου γραφω Ινσεκτ.
    Ειτε το πιστευεις ειτε οχι εχω βρεθει στη θεση σου..βρεθηκα σε μια αγνωστη πολη δεν ηξερα κανεναν στη δουλεια με πιεζαν αφανταστα και στο τελος εμεινα και χωρις δουλεια ,εφτασα να με το ζορι να πληρωνω τις υποχρεωσεις μου..περπατουσα καθε μερα 2 χλμ για να παω και να γυρισω απο τη δουλεια και αλλα πολλα!
    εχω ζησει κι εγω ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ φιλε μου..και προσπαθησα πολυ να τα καταφερω..
    Σου γραφω την δικη μου γνωμη με βαση αυτα που διαβαζω απο σενα ενα χρονο τωρα.
    Δεν εχω ανεξαντλητη διαθεση ουτε και ορεξη και νιωθω οτι δεχομαι ειρωνια (τυπου "ευγε").Κανε ο,τι σε φωτισει ο Θεος!πολλα φιλια και καλη συνεχεια ευχομαι.
    Να πα να πνιγείς εσύ και όλες οι σκρόφες που γράφουν εδώ μέσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Φέρτε και τους νταβατζίδες σας όποτε θέλετε να τα πούμε
    Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό.
    Last edited by carrot; 09-05-2011 at 23:42.

Banned
    Ρε συ ηρεμησε τι σου ειπε η κοπελα?Να σε βοηθησουμε θελουμε δεν το καταλαβενεις?Παρε τα φαρμακα σου για το καλο σου.Δεν σε ειρονευομαι καθολου.

Senior Member
    Άστα να πάνε... κάνω τόσο θόρυβο στη γειτονιά που με το δίκιο τους θα έρθουν να με μαζέψουν!!!

ποιος θα σε μαζεψει?μην λες βλακειες και μας κοψοχολιαζεις.δεν εισαι ο μονος που κανει θορυβο..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Μιλάμε έχω βγει έξω στα μπαλκόνια και γκαρίζω...απο το απόγευμα... έχουν βγει οι γείτονες και με κοιτάνε καλά καλά.. άρα

γιατι οι γειτονες σου δεν γκαριζουνε?εμενα εδω γκαριζουνε συνεχεια η μια επειδη φωναζει στα παιδια της,η αλλη γιατι φωναζει στο γκομενο της,και ενας παππους που βαζει ολη μερα εκκλησια στο διαπασων και ψελνει σαν χαζος.δεν φωναζεις μονο εσυ και ξεκολα..η τουλαχιστο φωναξε ανενοχλητα:P τι θα σου κανουνε?λες να σε πανε μεσα?χλωμο το βλεπω...υπερβαλεις..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Δεν ενουσα οτι κανει θορυβο και οτι χρειαζεσαι ψυχιατρο αλλα οτι πονας και νιωθεις ασχημα.Γιαυτο σου λεω για τα φαρμακα.Και επιτηθεσε χωρις λογο σε εμας εδω.

Senior Member
    Έτσι όπως είναι ο κόσμος πλέον το να πω πως δεν χρειάζομαι ψυχίατρο η ψυχολόγο μάλλον τρελός θα χαρακτηριστώ .. οπότε, ότι πείτε εσείς κυρίες μου, πάω να πάρω τα φάρμακα , καμιά δεκαριά από αυτά