Τι σκέφτεστε; - Page 113
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 113 of 1532 FirstFirst ... 13631031111121131141151231632136131113 ... LastLast
Results 1,681 to 1,695 of 22967
    Senior Member
    Ας όψονται οι παπάρες που πατάνε πάνω στα χειρότερα ανθρώπινα ένστικτα για πατριδοκαπηλείες που οδηγούν σε μαχαιρώματα φτωχών μεταναστών. Συνολική ευθύνη, η φυλή σαν υπέρτατη αξία, νύχτες κρυστάλλων. Κάτι από ναζιστική εποχή μήπως έρχεται απροσδόκητα στο νου?
    Να παν να τσακιστούνε όσοι νομίζουν πως με το να σουγιαδιάζουνε έναν 20χρονο κάνουν τη χώρα τους περήφανη, ενδοξη και τιμημένη. Εν τούτω πίπα, αίμα τιμή χρυσή ευκαιρία.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    σκεφτομαι οτι πηρα παλι τη κατω βολτα απο χτες το βραδυ εξαιτιας ΤΗΣ μαλακισμενης (καμια σχεση με ατομα απ'το φορουμ, για να μην υπαρξει παρεξηγηση). η αχαριστια κι ο εγωισμος τελικα ειναι μεστη γυναικεια φυση, θελετε φτυσιμο κι αυτο που δεν μπορειτε να αποκτησετε παντα!

Senior Member
    οτι τους κουρασα ολους ,αρκετα .....
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

προς το μέλος που μιλάμε με υ2υ: σβησε μνμ, γέμισε το μποξ σου...:ρ

Senior Member
    [QUOTE=RainAndWind;248656]Ας όψονται οι παπάρες που πατάνε πάνω στα χειρότερα ανθρώπινα ένστικτα για πατριδοκαπηλείες που οδηγούν σε μαχαιρώματα φτωχών μεταναστών. Συνολική ευθύνη, η φυλή σαν υπέρτατη αξία, νύχτες κρυστάλλων. Κάτι από ναζιστική εποχή μήπως έρχεται απροσδόκητα στο νου?
    Να παν να τσακιστούνε όσοι νομίζουν πως με το να σουγιαδιάζουνε έναν 20χρονο κάνουν τη χώρα τους περήφανη, ενδοξη και τιμημένη. Εν τούτω πίπα, αίμα τιμή χρυσή ευκαιρία.[/QUOTE

Είμαι και εγώ πολύ ευαίσθητη σε θέματα μετανάστευσης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά το να καταφέρεσαι εναντίον εθνικών συμβόλων είναι τουλάχιστον επαίσχυντο. Λίγη υγιής αγάπη για την πατρίδα δεν θα έβλαπτε. Και λίγη ισορροπία επίσης...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν έκλεισα μάτι. Ίου ίου ίουυυυ.. πώς θα πάω έτσι άυπνη στο μάθημα, οεο;

Τέσπα, σελοτέηπ στο βλέφαρο και βζιιιιιιιιιιιιν!

http://mazeofthoughts.files.wordpres...ng20coffee.jpg

καλημέρες πολλές :)

Senior Member
    Εκανα το πρωτο μου μπανιο!!!!! ΞΕπαγιασα, αλλαξα τρια χρωματα και βγηκα απο τη θαλασσα μπλε ;p Bαφει η θαλλασσα; ;p

Banned
    Σκέφτομαι ότι απαιτεί προσπάθεια, ικανότητα και ίσως αυξημένη αντίληψη, προκειμένου να μπορέσεις να αντισταθείς στις παρεμβολές και να «δεις» πίσω από το προφανές… το να μπορέσεις να αφουγκραστείς το μέσα σου, ώστε να καταφέρεις να διακρίνεις τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ συμπτωμάτων και πραγματικών αιτιών …

Banned
    σκεφτομαι οτι η μερα σημερα ειναι οντως θαυμασια, ξυπνησα με καλη διαθεση, εδω περα μαγειρεψαμε κι ολας, δινω στο κοσμο αυτο που θελει, κι επανηλθα στα λογικα μου (το παρελθον εφταιγε αφου οποιαδηποτε συμπεριφορα που δε με περιλαμβανει την κατατασω αρνητικα σαν χεσιμο). επικοινωνια στα fm λοιπον με ολους, αυτοπεποιθα, θα ριξουμε κι ενα ξυρισμα το βραδυ και θα ειμαστε οκ για τη νεα βδομαδα. :)

Banned
    Σκεφτομαι πως θα μπορεσω να ελεγξω την σκεψημου! γνωριζει κανεις τροπο? μεθοδος? διοτι ειμαι εξουσιαζομενος και κυριευμενος απο αυτα , αμα γνωριζετε κανα σχεδιο ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Σκεφτομαι πως θα μπορεσω να ελεγξω την σκεψημου! γνωριζει κανεις τροπο? μεθοδος? διοτι ειμαι εξουσιαζομενος και κυριευμενος απο αυτα , αμα γνωριζετε κανα σχεδιο ?
    Μπορεις να αρχισεις με καποιο απο τα βιβλια του ανθρωπου που σου προτεινα σε π.μ. Η σκεψη ειναι δηλητηριο για την ψυχη τκαι το σωμα μας οταν επαναλαμβανονται αρνητικες ιδεες, που γινονται εμμονες. Και οι πατερες στο αγιο ορος λενε οτι με το που φυτρωνει η αρνητικη σκεψη την κοβουμε και αντι αυτης κανουμε μια θετικη. Θελει μια συνειδητη προσπαθεια στηνα ρχη, μετα γινεται πιο αυτοματα..

Senior Member
    Τα νευρα μου τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγω δεν ειμαι καλαααααααα......................:(
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Δεν σκέφτομαι τίποτα
    Last edited by carrot; 16-05-2011 at 00:15.

Senior Member
    LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Banned
    σκεφτομαι κι αναρωτιεμαι ποσος χρονος απαιτειται για να ξαναβρει καποιος τη φορμα του και να γινει αυτο που λεμε στυλακι, οταν εχει παραμελισει τελειως τον εαυτο του τρωγωντας κυριολεκτικα οτι σκατα βρει μπροστα του, και φτανωντας 82 κιλα! τις τελευταιες 2 βδομαδες ξεκινησα διαιτα και γυμναζομαι σχεδον καθε απογευμα (ειδικα στους κοιλιακους εχω γαμηθει), κι ενω βλεπω καποιο αποτελεσμα εμφανισιακα, η ζυγαρια εχει κολλησει :S