Τι σκέφτεστε; - Page 115
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 115 of 1532 FirstFirst ... 15651051131141151161171251652156151115 ... LastLast
Results 1,711 to 1,725 of 22967
    Senior Member
    οτι μολις εστειλα στο διαολο τον καλυτερο μου φιλο για παντα.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    και μια και πηρα φορα σημερα χε χε !!
    να πω και φτου ξελευτερια .....στα κρυφτουλια :P

που εισαι μικρουλι μου ????

σε περιμενω ρε ρητορα της σοφιας και του κοσμου ολου μαζι και του φορουμ ολοκληρου :P

αρε τα χαλια μερικων εδω μεσααααααα !!!!! χε χε !!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Ρέιν, δεν είμαι από τους τους ανθρώπους που δέχονται αδιαμαρτύρητα ό, τι τους πασάρει το κοινωνικό κατεστημένο. Πέρασα από φάσεις έντονης αμφισβήτησης όχι μόνο για τα ιδανικά με τα οποία γαλουχήθηκα αλλά και για τον ίδιο μου τον εαυτό. αμφισβήτησα και την θρησκεία είτε ξεχωριστά είτε ως μέρος του πυρήνα των ιδανικών του ελληνισμού.Μετά από έντονη αναζήτηση κατέληξα στο να θέλω να παραμείνω ελληνίδα γιατί θαυμάζω το πνεύμα και την κουλτούρα μας αλλά άθεη χωρίς να χλευάζω τα θρησκευτικά αισθήματα κανενός (παρόλο που το έχω κάνει γι αυτό και σε συγχωρώ). Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα πρέπει να σεβόμαστε τις ώριμες επιλογές των άλλων ανθρώπων και να μην προσβάλλουμε αυτό που οι άλλοι θεωρούν ιερό. Νομίζω πως αυτό είναι ένα δείγμα ωριμότητας. Όσον αφορά την επίδραση μέσω της παιδείας νομίζω πως έτσι είναι το σωστό όχι μόνο για να προάγεται η ιστορική αλήθεια αλλά και για να είμαστε σε θέση να προστατεύσουμε την χώρα μας που είναι ευάλωτη σε εξωτερικούς κινδύνους όταν αυτό θα χρειαστεί. Φαντάζεσαι ν' αρχίσουν όλοι να σκέφτονται όπως εσύ, τι θα επακολουθήσει; Το απόλυτο μπάχαλο. Είναι στην φύση του ανθρώπου να θέλει να ζει ενταγμένος μέσα σ' ένα πλαίσιο το οποίο θα μπορεί να υπερασπίζει, εγώ έτυχε να γεννηθώ μέσα σ' ένα πλάισιο το οποίο μπορώ και να θαυμάζω. Ωραία λοιπόν, να εξαφανιστούν τα έθνη και οι πατρίδες και τι θα προκύψει μετά; μήπως καμιά διεθνιστική ιδανική κοινωνία; Μπα δεν νομίζω, κάτι άλλο θα προκύψει. Πάντα θα υπάρχει το εμείς και το εσείς, το εγώ και το εσύ. Ακόμα και η έννοια του εγώ είναι συνθετική, σκέψου πιο βαθιά. Όσο για το κράτος-έθνος εγώ τα ξεχωρίζω, αποδέχομαι μόνο το έθνος μας ως μια αξιοθαύμαστη διαχρονική οντότητα η οποία έχει προσφέρει τα μέγιστα στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Senior Member
    Αν οι άλλοι θεωρούν τον Χίτλερ ιερό πρόσωπο εγώ δλδ δεν έχω κανένα δικαίωμα να τους ασκήσω κριτική? Ή αν θεωρούν ιερό ένα κομμάτι πανί πάνω στο οποίο ακουμπάνε συμβολισμούς που είναι προπαγανδισμένοι και κάποιες εξουσίες ωφελούνται από τους συμβολισμούς τους, πάλι πρέπει να το βουλώνω στο όνομα μιας ωριμότητας? Τι σόι ωριμότητα είναι αυτή αν με οδηγεί στην ανικανότητα να αντισταθώ? Δε θα πάρω. Οκ GP, τέσπα. Αν εξαφανιστούν τα σύνορα, οι πατρίδες και τα έθνη, τότε υποθέτω ότι δε θα σέρνεται η ανθρωπότητα σε πολέμους για να κρατήσει ο καθένας τα ιερά και όσιά του, τα εδάφη και την ιδιοκτησία που νομίζει πως έχει πάνω τους. Γιατί είμαστε φιλοξενούμενοι σε έναν πλανήτη, περαστικοί, τον μοιραζόμαστε με όλα τα άλλα είδη ζωής που έχει πάνω του και δε μας ανήκει κανένα του κομμάτι. Τα μέγιστα της δικής μας "αξιοθαύμαστης" όπως αναφέρεις οντότητας, τα έχουμε κάνει ΝΑ και ζούμε σε μια παραμύθα μοναδικότητας. Τα ίδια προσέφεραν οι Αιγύπτιοι, οι Αζτέκοι, οι Ινδιάνοι, οι Μάγια, οι Ινδοί, οι οι οι οι, όλα όσα προστίθενται στην πορεία της εξέλιξης έχουν όμοια αξία και δε μας θεωρώ τίποτε το ιδιαίτερο.
    Α, με συγχωρείς, εντάξει τότε, χαχαα γιατί είχα κάτι τύψεις, ΛΟΛ

Άστο.
    "δεν είμαι έλληνας γαμώτο δε γεννήθηκα δω, είμαι απλά μια οντότητα με σάρκα νερό,
    δε γνώρισα ποτέ τη μάνα
    έθνος και ρατσισμό, γνώρισα τη μάνα γη και έναν πατέρα ουρανό"

Πατρίδα μου η γη. Δεν είμαι ευάλωτη γιατί έτσι θέλουν κάποιοι να νιώθω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Γιατί είσαι επιθετική; Ούτε καν σε ξέρω, το να προάγω τον σεβασμό στις επιλογές των άλλων νομίζω πως εκτος των άλλων είναι και χρέος μου μέσα σ' ένα φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης όπου διατυπώνονται χιλιάδες διαφορετικές απόψεις. Ο Χίτλερ τι σχέση έχει; εγώ το ανέφερα μέσα σ' ένα λογικό πλαίσιο. Όσον αφορά την εθνική οντότητα δεν ανέφερα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είμαστε μοναδικοί, θα ήμουν τουλάχιστον αφελής. αριστερίστικα τυποποιημένα επιχειρήματα μου ακούγονται όλα αυτά. Ειλικρινά πιστεύεις θα έρθει στιγμή που δεν θα υπάρχει πόλεμος;

Banned
    σκεφτομαι πως εξαφανιζεσαι και πας αλλου οταν εχεις πει ηδη το ναι σε κατι για το καλοκαιρι, αυτη που το ειπες ομως μαλλον θα νιωθει πως κανει αγγαρια. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΗ ΚΩΛΟΖΩΗ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑ ΜΕΣΑ

Senior Member
    Ότι έχω υποτροπή και μου έχει σπάσει τα νεύρα η υπόθεση γκρρρρρρρρρ. Τη μια έτσι, την άλλη γιουβέτσι και άντε πάλι απ'την αρχή. Όλος ο Μάης ήταν ..μόνο προμήνυμα καλοκαιριού δεν ήταν. Άντε μπας κ έρθει το καλοκαίρι και δω λίγο φως. Α στο καλό τ με τους πόνους πια!

Ζέστη καύσωνας, καυτή άμμος, έτσι χωρίς πετσέτα να καίγομαι ακόμα περισσότερο, χωρίς ομπρέλα φυσικά και με φόρα βουτιά στη θάλασσα
    ονειρικό..!!!

Senior Member
    άρσι:) άντε βρε, θα έρθει, πού θα πάει...Κι όταν έρθει, θα μπορέσεις και να ξεκουραστείς απ' αυτή τη μάχη. Και ζέστη, και άμμος, και ιδρώτας στο κούτελο και συ με ένα σέξυ μαγιώ σε καμιά πετσέτα με στάμπα τίγρη, λολ, και βουτιές στα νεράκια τα χλιαρά και λαμπυρίζοντα, και πρόσεχε ρε συ λιγάκι, μου ρίχνεις άμμο με τις πατούσες σου στην ψάθα. Χεχεε
    Έχω τσάι με λεμόνι στο θερμός, με παγάκια μεγάλα χοντροσπασμένα, βάλε.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Αν οι άλλοι θεωρούν τον Χίτλερ ιερό πρόσωπο εγώ δλδ δεν έχω κανένα δικαίωμα να τους ασκήσω κριτική? Ή αν θεωρούν ιερό ένα κομμάτι πανί πάνω στο οποίο ακουμπάνε συμβολισμούς που είναι προπαγανδισμένοι και κάποιες εξουσίες ωφελούνται από τους συμβολισμούς τους, πάλι πρέπει να το βουλώνω στο όνομα μιας ωριμότητας? Τι σόι ωριμότητα είναι αυτή αν με οδηγεί στην ανικανότητα να αντισταθώ? Δε θα πάρω. Οκ GP, τέσπα. Αν εξαφανιστούν τα σύνορα, οι πατρίδες και τα έθνη, τότε υποθέτω ότι δε θα σέρνεται η ανθρωπότητα σε πολέμους για να κρατήσει ο καθένας τα ιερά και όσιά του, τα εδάφη και την ιδιοκτησία που νομίζει πως έχει πάνω τους. Γιατί είμαστε φιλοξενούμενοι σε έναν πλανήτη, περαστικοί, τον μοιραζόμαστε με όλα τα άλλα είδη ζωής που έχει πάνω του και δε μας ανήκει κανένα του κομμάτι. Τα μέγιστα της δικής μας "αξιοθαύμαστης" όπως αναφέρεις οντότητας, τα έχουμε κάνει ΝΑ και ζούμε σε μια παραμύθα μοναδικότητας. Τα ίδια προσέφεραν οι Αιγύπτιοι, οι Αζτέκοι, οι Ινδιάνοι, οι Μάγια, οι Ινδοί, οι οι οι οι, όλα όσα προστίθενται στην πορεία της εξέλιξης έχουν όμοια αξία και δε μας θεωρώ τίποτε το ιδιαίτερο.
    Α, με συγχωρείς, εντάξει τότε, χαχαα γιατί είχα κάτι τύψεις, ΛΟΛ

Άστο.
    "δεν είμαι έλληνας γαμώτο δε γεννήθηκα δω, είμαι απλά μια οντότητα με σάρκα νερό,
    δε γνώρισα ποτέ τη μάνα
    έθνος και ρατσισμό, γνώρισα τη μάνα γη και έναν πατέρα ουρανό"

Πατρίδα μου η γη. Δεν είμαι ευάλωτη γιατί έτσι θέλουν κάποιοι να νιώθω.
    "Gia sou re javaspa wild girl, " " hip hop kai anarhia eixame kai stoy xorioy mas tin platia ? lol "

Senior Member
    Πάντα. Και στου χωριού και στης πόλης. Εκτός αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο.:)
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Δεν την βλεπω -συγνωμη- για χαβαλε το πα ,ανετα κανα τραμπα σπιτι και δουλεια εδω για σπιτι και δουλεια σε οποιο χωριο και αν ειναι ,μια μικρη προτιμηση σε νησι¨)

Senior Member
    σκεφτομαι, οτι δε θελω να παντρευτώ, ουτε να κανω παιδιά (με πιανει κατι σαν τρόμος), θα ηθελα απλα να εχω καποιον για παρεα-σύντροφο, αλλα οχι υποχρεωσεις οικογένεια, πάρκα, πάνες, τάϊσμα, κούραση...κλπ... πως μου ήρθε ξαφνικά αυτες τις μέρες αυτη η σκέψη ενώ ήμουν τελείως το αντίθετο, ουτε κ γω ξερω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    άρσι:) άντε βρε, θα έρθει, πού θα πάει...Κι όταν έρθει, θα μπορέσεις και να ξεκουραστείς απ' αυτή τη μάχη. Και ζέστη, και άμμος, και ιδρώτας στο κούτελο και συ με ένα σέξυ μαγιώ σε καμιά πετσέτα με στάμπα τίγρη, λολ, και βουτιές στα νεράκια τα χλιαρά και λαμπυρίζοντα, και πρόσεχε ρε συ λιγάκι, μου ρίχνεις άμμο με τις πατούσες σου στην ψάθα. Χεχεε
    Έχω τσάι με λεμόνι στο θερμός, με παγάκια μεγάλα χοντροσπασμένα, βάλε.:P
    χαχα άντε να δούμε!!!! μ'άρεσε πολύ ο παροντικός χρόνος. ναι ναι θέλωωωω κάηκα....:p

αλλά που.....πάλι κωλοσυννεφιά, εντομεταξύ χθες : ρε παιδιά πάμε να στήσουμε σκηνή να υπάρχει?.. έτσι να φαντάζομαι πως γίνεται κοσμοσυρροή στις παραλίες κ δεν υπάρχει τμ πουθενά!
    δεν ειν κακή ιδέα όμως, πιστεύω σα βόμβα θα σκάσει η ζέστη ξαφνικά

Σκέφτομαι πως πλέον θα πρέπει να σταματήσω να ανέχομαι να με πατάνε κάποιοι και επιτέλους να ορθώσω ανάστημα και να πω...... Ο Χ Ι

Senior Member
    Quote Originally Posted by asteriar View Post
    Σκέφτομαι πως πλέον θα πρέπει να σταματήσω να ανέχομαι να με πατάνε κάποιοι και επιτέλους να ορθώσω ανάστημα και να πω...... Ο Χ Ι
    Και πολυ σωστα σκεφτεσαι κ πολυ καλα θα κανεις !!!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."