Τι σκέφτεστε; - Page 125
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 125 of 1532 FirstFirst ... 25751151231241251261271351752256251125 ... LastLast
Results 1,861 to 1,875 of 22967
    Member
    @κενο και γω δεν αντεχω...εχω να βγω πρωι απ το σπιτι μου αιωνες,με γαμαει ασχημα αυτη η φασαρια ..μια λυση ειναι να βγαινεις μονο μετα τις 10-11 το βραδυ,αυτο κανω και γω και εχω ψιλοβρει την υγεια μου..

Banned
    φιλε και μεστο σπιτι που ειμαι ακουγεται απιστευτη φασαρια. δυστυχως μενω διπλα ακριβως απο μεγαλη λεωφορο.

Senior Member
    σκεφτομαι να τα αφησω ολα μες τη μεση και να εξαφανιστω για κανα δυο μερες..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι φχαριστήθηκα τον υπνάκο που έριξα

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι τελικα ο καθενας με το μακρυ του κ το κοντο του εδω μεσα... (δεν υπονοω κατι πονηρο, μην παει το μυαλο εκει...:P)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι τελικα ειμαι loser, αποτυχημενη κ δεν αξιζω τιποτα... ο,τι ζουσα ως ωραιο κ αληθινο ηταν τελικα μια φενακη, μια ψευδαισθηση που εδωσε τη θεση της στην σκληρη κ δυσαρεστη πραγματικοτητα.....

Ειμαι down γαμωτο...................................... .................................:( :( :(
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σκεφτομαι οτι τελικα ειμαι loser, αποτυχημενη κ δεν αξιζω τιποτα... ο,τι ζουσα ως ωραιο κ αληθινο ηταν τελικα μια φενακη, μια ψευδαισθηση που εδωσε τη θεση της στην σκληρη κ δυσαρεστη πραγματικοτητα.....

Ειμαι down γαμωτο...................................... .................................:( :( :(

αισθανομαι ακριβως τι λες ,και πως το νοιωθεις ολο αυτο Αλλα θα σου πω οτι ακυρωνεις τωρα οτι ηταν αληθινο ,και δεν υπηρχε καμια ψευδαισθηση εκει ,το εζησες ,ειναι δικο σου ,και η αληθεια σου
    Και ολο αυτο θα γυρισει παλι ,και δεν εχει να κανει με αποτυχια ,αλλα με διαθεση που δεν μπορει να ειναι παντα η ιδια ολες τις στιγμες ,σε κανεναν !!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    σκέφτομαι ότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσω επιτέλους να σκέφτομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    διαβαζα ενα θεμα, και σκεφτηκα, γιατι παντρευεται ο κοσμος;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    το ξέρεις ότι τώρα με την κρίση έχουν αυξηθεί οι γάμοι???είδες τι αποφάσεις παίρνει ο κόσμος όταν νιώθει ευάλωτος...
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    carry, νομίζω πως δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θέλει να παντρευτεί, να ζήσει μια παραμυθένια δεξίωση και ένα συναρπαστικό ταξίδι του μέλιτος. Ούτε άντρας που να μην θέλει να έχει μια γυναίκα σύντροφο στη ζωή του.
    Εγώ σαν απογοητευμένο αγοράκι παλιά έλεγα πως δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ μου. Όμως μετά από τόση μοναξιά και έλλειψη συντροφιάς θα το ήθελα αν μπορούσα.
    Περιτό να σου πω πως μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό δεν παντρεύεται ποτέ.
    Απο ένα forum αμερικάνικο
    Without scouring death certificates this US census table (http://www.census.gov/population/soc...2000/tabA1.txt) may be as close as you will get, it shows 3.6% of women over the age of 65 have never married and 4.4% of men in the same age group. The combined total is 3.9%
    (δηλαδή από όσους καταφέρνουν και επιβιώνουν μετά τα 65+ μόνο το 4% δεν έχουν παντρευτεί ποτέ τους)
    Για Ελλάδα δεν μπόρεσα να βρώ.
    Last edited by carrot; 01-06-2011 at 00:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Για τα ματια του κοσμου στην τελικη το κανει , και οχι για την παρτη του,για να μην βγει εκτος κοινωνιας ....

Αυτα !!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    carry, νομίζω πως δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θέλει να παντρευτεί, να ζήσει μια παραμυθένια δεξίωση και ένα συναρπαστικό ταξίδι του μέλιτος.
    εγω εγω υπαρχω! δε θελω να παντρευτω!!! :D

Senior Member
    εγω παντρευτηκα :)
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    ειμαι λιγο χαλια μαυρα σημερα , το προσπαθω ομως ,θα περασει νομιζω αποψε χε χε!
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ