Τι σκέφτεστε; - Page 127
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 127 of 1532 FirstFirst ... 27771171251261271281291371772276271127 ... LastLast
Results 1,891 to 1,905 of 22967
    Banned
    εγω χαιρετησα ηδη... συγνωμη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τα της ψυχης συνδεονται αμεσα με τη τεχνη, δεν ειναι κατι αλλο. αν σου φαινεται μαυρισμενη ειναι απο τη μοναξια, δε μπορω να τη φροντισω περισσοτερο μονος μου. δε γινεται να νιωθεις αγαπη και γενικα να εισαι καλυτερα, οταν δεν υπαρχει κανενα ατομο διπλα σου.
    ξερεις φιλε μου,ειναι πολυ δυσκολο να ειναι καποιος μονος του,και εννοω να θελει εναν ανθρωπο διπλα του που να τον αγαπαει..
    Να ειναι οχι μια λυση αναγκης,για να μη μενει μονος του,αλλα αυτο που πραγματικα θελει.
    Αν ειναι λυση αναγκης αυτο καποια στιγμη θα φανει,θα δυσανασχετησεις,θα θυμωσεις,θα πληγωθεις,γιατι θα ξερεις πως αδικεις τον εαυτο σου,πως συμβιβαζεσαι.
    Γι αυτο το λογο βλεπεις τοσους ανθρωπους,με παρεα,αλλα ΜΟΝΟΥΣ..
    Καταφερνουν να κουκουλωσουν για λιγο την μοναξια,αλλα στην ουσια παραμενουν μονοι.
    Η μονη λυση που βλεπω εγω ειναι να δει κανεις σαν ουτοπια το αλλο μισο..σαν μια ιδανικη κατασταση,οποτε να χαλαρωσει και να ζησει προετοισμασμενος να μην κατσει και ΠΟΤΕ κατι τετοιο...

επειδη ακουσα για γαμους και δεξιωσεις και χαρες,σας δηλωνω οτι ουτε εγω τα ονειρευομουν,απλα εκατσε,και πως ημουν μια νυφη που ξεφυσουσε απο αγανακτιση για τα εθιμα και την διαδικασια,που μιλουσε σε ολη τη διαρκεια του μυστηριοιυ,εκλεισα το ματιστον παπα να τελειωνει,δεν χαιρετησα στην ουρα ολουςςς και φυσικα δεν εκανα δξιωση!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    γιατί έτσι βρε?:-)
    Μην πάει ο νους σου στο κακό :)
    Απλά υπάρχουν κάποιες "ανθυγιεινές" καταστάσεις στις οποίες πρέπει να βάζεις ένα τέλος...
    Έως τώρα δεν ήθελα να το αποδεχθώ, δεν είχα τη δύναμη... μπορεί και να μην ήμουν έτοιμος...
    Όπως και να έχει, φοβάμαι αλλά συνάμα νιώθω όμορφα που βρίσκω τη δύναμη να δω την αλήθεια και με καθαρή πια ματιά να οδηγηθώ προς προς αυτό...

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    ξερεις φιλε μου,ειναι πολυ δυσκολο να ειναι καποιος μονος του,και εννοω να θελει εναν ανθρωπο διπλα του που να τον αγαπαει..
    Να ειναι οχι μια λυση αναγκης,για να μη μενει μονος του,αλλα αυτο που πραγματικα θελει.
    Αν ειναι λυση αναγκης αυτο καποια στιγμη θα φανει,θα δυσανασχετησεις,θα θυμωσεις,θα πληγωθεις,γιατι θα ξερεις πως αδικεις τον εαυτο σου,πως συμβιβαζεσαι.
    Γι αυτο το λογο βλεπεις τοσους ανθρωπους,με παρεα,αλλα ΜΟΝΟΥΣ..
    Καταφερνουν να κουκουλωσουν για λιγο την μοναξια,αλλα στην ουσια παραμενουν μονοι.
    Η μονη λυση που βλεπω εγω ειναι να δει κανεις σαν ουτοπια το αλλο μισο..σαν μια ιδανικη κατασταση,οποτε να χαλαρωσει και να ζησει προετοισμασμενος να μην κατσει και ΠΟΤΕ κατι τετοιο...

επειδη ακουσα για γαμους και δεξιωσεις και χαρες,σας δηλωνω οτι ουτε εγω τα ονειρευομουν,απλα εκατσε,και πως ημουν μια νυφη που ξεφυσουσε απο αγανακτιση για τα εθιμα και την διαδικασια,που μιλουσε σε ολη τη διαρκεια του μυστηριοιυ,εκλεισα το ματιστον παπα να τελειωνει,δεν χαιρετησα στην ουρα ολουςςς και φυσικα δεν εκανα δξιωση!
    δε με βοηθαει το να διαβαζω και να καθομαι να το αναλυω. απλα δεν ανηκω στο κοσμο σας, γιαυτο δε ταιριαζω με κανεναν και δε κολλαω πουθενα. συγνωμη, γεια σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by gus1973 View Post
    Μην πάει ο νους σου στο κακό :)
    Απλά υπάρχουν κάποιες "ανθυγιεινές" καταστάσεις στις οποίες πρέπει να βάζεις ένα τέλος...
    Έως τώρα δεν ήθελα να το αποδεχθώ, δεν είχα τη δύναμη... μπορεί και να μην ήμουν έτοιμος...
    Όπως και να έχει, φοβάμαι αλλά συνάμα νιώθω όμορφα που βρίσκω τη δύναμη να δω την αλήθεια και με καθαρή πια ματιά να οδηγηθώ προς προς αυτό...
    οκ..αν είναι έτσι, πάω πάσο...καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις έναν πιο "υγιεινό" τρόπο ζωής:-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    δε με βοηθαει το να διαβαζω και να καθομαι να το αναλυω. απλα δεν ανηκω στο κοσμο σας, γιαυτο δε ταιριαζω με κανεναν και δε κολλαω πουθενα. συγνωμη, γεια σας.
    καλο καλοκαιρι να ευχηθω..
    υ.γ
    στον δικο μου κοσμο ειμαι μονο εγω ,οποτε μη ζητας συγνωμη!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

θέλω να πάω να μείνω οοοοοοολο το καλοκαίρι στο εξοχικό μου.............(αλλά δεν μπορω, φακ)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μερικές φορές χρειάζεται να είμαι αλλού για να νιώθω καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Σκέφτομαι ότι μερικές φορές χρειάζεται να είμαι αλλού για να νιώθω καλά.
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ...ΟΧΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ "ΑΛΛΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟ "ΕΔΩ"....ΑΣ'ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Μοναξια μου ολα........

Senior Member
    Τι γεια σας;;;
    Το καλοκαίρι έρχεται, ο ΚΕΝΟ φεύγει;

Εύχομαι πάντως -αν δεν είσαι εδώ- να βρεις μέρη όμορφα.
    Κι επειδή αγαπάς τη φύση μια ωραία ιδέα είναι να την κάνεις τώρα από Αθήνα και να χαθείς στις ομορφιές της Σαμοθράκης πχ.
    Ναι, ακόμα και μόνος σου. Εκεί έχω μια υποψία ότι θα ταιριάζεις και ίσως και να βρεις αυτό που ψάχνεις :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    θα το δοκιμασω και αυτο! Πηρα για αρχη ylang-ylang και τριανταφυλλο! Και το καλοκαιρι σιτρονελλα για τα κουνουπια! τελεια! γιατι τα φιδακια και τις βαπονες δεν τα μπορω, εντελως ανθυγιεινα και αυτα!
    Και η κανέλα μυρίζει υπέροχα :)

Banned
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Τι γεια σας;;;
    Το καλοκαίρι έρχεται, ο ΚΕΝΟ φεύγει;

Εύχομαι πάντως -αν δεν είσαι εδώ- να βρεις μέρη όμορφα.
    Κι επειδή αγαπάς τη φύση μια ωραία ιδέα είναι να την κάνεις τώρα από Αθήνα και να χαθείς στις ομορφιές της Σαμοθράκης πχ.
    Ναι, ακόμα και μόνος σου. Εκεί έχω μια υποψία ότι θα ταιριάζεις και ίσως και να βρεις αυτό που ψάχνεις :)
    νιωθω πως θελω να φυγω γενικοτερα απ'τη ζωη, εχω κουραστει απελπιστικα πολυ να υπαρχω.

μεροι ομορφα δε προκειται να βρω ακομα κι αν πεθανω, αφου εχω κλεισει ηδη θεση στη κολαση. οπου κι αν ειμαι ομως σημασια εχει η καλη παρεα. οταν υπαρχει δε μετραει τοσο το περιβαλλον...

δυστυχως δε προκειται να παω διακοπες γιατι ειμαι μονος και δε νιωθω να το κανω. κι ενω ειχα κανονισει κατι για τον ιουλιο, ακυρωθηκε. βρειτε μου παρεα και παω και Σαμοθρακη κι οπου θελετε.

Quote Originally Posted by carrie View Post
    γιατι τωρα κατα ποσον μπορεις να βρεις αυτο που εσυ θες απο μια γυναικα, σε δεκαεννιαχρονα που γνωριζεις στο ιντερνετ εχω πολλες αμφιβολιες
    αυτο το πραμα που γραφτηκε με επηρεαζει και πραγματικα δε θελω να πηγαινω με μικρουλες. θελω να βαλω ενα οριο πανω απ'τα 20, ομως μονο αυτες μου τη πεφτουν και δειχνουν ενδιαφερον, και νιωθω οτι δεν εχω αλλη επιλογη. κι εδω στο φορουμ, τουλαχιστον τρεις μου την πεσαν ως τωρα μεσω μηνυματων (η μια μαλιστα ηταν ανηλικη κατω των 18) και συνεχεια λεω οχι, ειδικα οταν δε μενουν Αθηνα, κι ετσι εξω παραμενω μονος.

Senior Member
    Για καποιο λογο λοιπον αυτο που εισαι τραβαει μικρουλες και ισως συγκεκριμενου ειδους.. Γιατι αναρωτηθηκες ποτε; Επισης εχω την εντυπωση οτι και εσενα σε τραβανε αυτες.. Παλι γιατι;

Banned
    το μήνυμα τροποποποιήθηκε απο τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήση.ς
    μα δε θελω να σοβαρευτω να μεγαλωσω οπως το εννοουν, και να μη μπορω να κανω οτι θελω, εχωντας ενα σωρο υποχρεωσεις που με αναγκαζουν να τρεχω για τις καβλες αλλων. αλλα κι εγω ο ιδιος βρισκω τις μικρουλες πολυ καλυτερες, αφου ειναι πιο ζωντανες, φρεσκιες, απροβλεπτες, και ξεχυλιζουν απο αθωοτητα, πραγμα που με φτιαχνει απιστευτα αφου μου αρεσει η ιδεα του οτι τις "χαλαω". αλλα δυστυχως εχουν το κακο οτι δεν ειναι σταθερες, δε ξερουν πως να κρατησουν σχεση, δεν υπαρχει καθολου υπομονη (κατι που γενικοτερα λειπει απ'τις ελληνιδες θα ελεγα, αφου ειναι καλομαθημενες).