Τι σκέφτεστε; - Page 128
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 128 of 1532 FirstFirst ... 28781181261271281291301381782286281128 ... LastLast
Results 1,906 to 1,920 of 22967
    Senior Member
    Αρα ολα εχουν την εξηγηση τους, και γιατι τις τραβας, και γιατι σε τραβανε, ακομα και αν δεν μπορουν να σου δωσουν αυτο που εσυ υποστηριζεις οτι θες πανω απο ολα, οπως σταθεροτητα κτλ κτλ.

Ωριμος δεν ειναι αυτος που δουλευει και εχει ευθυνες, ειναι αυτος που εχει επιγνωση του εαυτου του, και παλευει να τον γνωριζει συνεχεια ολο και καλυτερα.

Banned
    μα παλευω για το τελευταιο, και σωματικα προσπαθωντας να προσεχω τη διατροφη μου και να γυμναζομαι, αλλα και ψυχολογικα αφου ψαχνομαι συνεχεια και μ'αρεσει να μαθαινω νεα πραγματα, να διευρυνω τους οριζοντες μου, να αναθεωρω, να εξελισσομαι. δεν ειμαι κλειστομυαλος σε μια γαμημενη μαυριλα και τπτ αλλο, κι αν φαινεται κατι τετοιο η μοναξια μου το προκαλεσε.

το ωριμοτητα δε το εννοουσα ετσι, αλλα οτι πρεπει να κανεις οτι κανουν ΟΛΟΙ οι αλλοι στην ηλικια σου. ε λοιπον εγω για την ηλικια μου δε κανω οτι μου αναλογει, δεν εχω ουτε δουλεια, ουτε κατι σταθερο ερωτικα, ουτε δικο μου σπιτι, ουτε αυτοκινητο κλπ. προσπαθω να μην εξαρτιεμαι τοσο απ'τη κοινωνια. αυτο απ'τη μια εχει την ελευθερια του κανεις οτι θελεις οποτε θελεις, αλλα απ'την αλλη δεν προσφερει ασφαλεια, οτι στο μελλον θα εχεις κατι σιγουρο να προχωρησεις οπως θελουν ολοι και πρεπει. και ισως γιαυτο δε με γουσταρουν μεγαλυτερες...

Junior Member
    Παρόμοιο με το θέμα αυτό είναι και το blog που έκανα αυτές τις μέρες με σκέψεις ,εμμονές , νοσταλγίες και μυστικά βγαλμένα από πραγματικές καταστάσεις και άτομα.Για να μη φύγω εκτός θέματος να συμπληρώσω ότι σκέφτομαι που θα πάω αυτό το καλοκαίρι που μπήκε και επίσημα χτες !

Senior Member
    Τη ζέστη, ουυφ πια. Θέλω μπάνιο και διακοπές. Κάποιος να μεριμνήσει, που τέτοια τύχη. Δε ζητάω πολλές μέρες, να, ένα δυο μήνες. χαχααααα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    σκεφτομαι οτι θελω να αφεθω ελευθερος παλι, να μη σκεφτομαι, να μη με κραταει τπτ. αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο οταν μια ζωη εχεις μαθει στον αυτοελεγχο και δεν εχεις κανεναν να σε βοηθησει. επισης δε μπορω να βλεπω ή να ακουω τους αλλους να χαιρονται, ζηλευω κι επειδη εγω δε μπορω να το νιωσω, θελω να υποφερουν κι αυτοι. ******** καλοκαιρι, θα περασει δυσκολα.

Senior Member
    δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη που εχω να ψαχνω θησαυρους στα σκουπιδια..
    Γιατι ενω βλεπω τα σκατα επιμενω να βρω κατι καλο μεσα σε αυτα,εφοσον σχεδον παντα βλεπω καθαρα περι τινος προκειται,γιατι παω να με διαψευσω?
    Ποσο ανωμαλη ειμαι ενιγουει?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Τη ζέστη, ουυφ πια. Θέλω μπάνιο και διακοπές. Κάποιος να μεριμνήσει, που τέτοια τύχη. Δε ζητάω πολλές μέρες, να, ένα δυο μήνες. χαχααααα
    αχαχαχα Ρειν κι εγω τι ζηταω? να διακτινιστω σε ενα τροπικο νησι με κοκτειλς και παρτακιαααα!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Κοπελάρα μου όμορφη εσύ, ναι ρε, γιατί δεν γίνεται γαμώτο? Να σε πω, άμα πας πάρε με και μένα ρεεε. Αν δε με πάρεις θα μουτρώσω.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σκέφτομαι αυτά που διαβάζω εδώ:
    http://www.scribd.com/doc/53126521/9...B5%CE%AF%CE%B1

Member
    Σκέφτομαι ότι μόλις έγινα μέλος σε ένα φόρουμ για να πολεμήσω τον εθισμό μου σε ένα άλλο φόρουμ. Funny huh?

Καλώς σας βρήκα!

Banned
    καλως ηρθες κι ωραιο nickname.

μονο ελπιζω να μην ειναι απ'τις ταινιες αλλα τα βιντεοπαιχνιδια...

ειδικα το The New Nightmare ηταν το αγαπημενο μου!

Senior Member
    Καλώς ήρθες :)

Member
    Καλώς σας βρήκα κι ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή :)

Όχι, δεν είναι από την ταινία (ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πώς άντεξα να τη δω μέχρι τέλους....) ούτε από τα βιντεοπαιχνίδια.

Μια μάλλον δήλωση? Κραυγή? Πανηγυρισμός? Ο καιρός θα δείξει....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alone_In_The_Dark View Post
    Σκέφτομαι ότι μόλις έγινα μέλος σε ένα φόρουμ για να πολεμήσω τον εθισμό μου σε ένα άλλο φόρουμ. Funny huh?

Καλώς σας βρήκα!

Welcome, λοιπόν :)

Παραλίγο να γράψω back για κάποιο μυστήριο λόγο.. το πρόλαβα όμως κι ας είμαι ζαλισμένη απ' τα διαβάσματα!

Έχεις και τραγουδάκι ;)

http://www.youtube.com/watch?v=knII3S0MZtY

Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Welcome, λοιπόν :)

Παραλίγο να γράψω back για κάποιο μυστήριο λόγο.. το πρόλαβα όμως κι ας είμαι ζαλισμένη απ' τα διαβάσματα!

Έχεις και τραγουδάκι ;)

http://www.youtube.com/watch?v=knII3S0MZtY

Σε ευχαριστώ καλή μου!

Κουράγιο με το διάβασμα!

Εμένα σήμερα μου ήταν αδύνατο να στρωθώ δυστυχώς και θα πέσει ζόρι το ΣΚ :/