Τι σκέφτεστε; - Page 140
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 140 of 1532 FirstFirst ... 40901301381391401411421501902406401140 ... LastLast
Results 2,086 to 2,100 of 22967
    Senior Member
    Οτι δεν θελει , δεν μπορει να ακουμπησει να αισθανθει ο αλλος ,στο γυρνα σε σενα ,και του βγαινει σε κατηγορω χεχεχε!!

αχ θελω αλλα δεν μπορω ,σε χαιδευω ,αλλα ποιο μεσα απαπαπαπαπα!!! θα νιωσω εγω ,και με τρομαζει μακρια !

Tα σκουπιδια σας οχι σε μενα Αρκετα... καλοι μου ανθρωποι !!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    αχαχαχα βρε καρι,ο κυριος να ελεησει δεν λεω..αλλα στη δικη σου περιπτωση,τα πραγματα ειναι ηδη δρομολογημενα κοριτσακι μου :)
    ελπιζω να πεφτεις μεσα! ;)

Senior Member
    Παω για το δευτερο μου μπανακι σημερα !!!!!!!!!!!!!!!! τελεια !!!!!!!!!!!!!!! ΒΒ GuyzZz !!!!!!!!!!!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Σκέφτομαι γιατί τόσο μίσος...
    Βρέθηκα στο κέντρο της Αθήνας και ένιωσα να με κατακλύζει απίστευτη θλίψη βλέποντας τους γνωστούς - άγνωστους να ξυλοκοπούν ανθρώπους... μετανάστες...
    ...σοκαρίστηκα...

Banned
    σκεφτομαι οτι η εκδικηση ειναι γλυκια κι ενα πιατο που σερβιρεται κρυο. τις επιλογες που σου προσφερονται οταν γνωριζεις πολλα ατομα και εισαι δημοφιλης, και παρολο που θα μπορουσες να βολευτεις με καποιο απ'αυτα και να εισαι ικανοποιημενος, προτιμας να μην ασχοληθεις με κανενα κι αυτα που σου προσφερουν, γιατι δεν σε ικανοποιουν και δε γουσταρεις να αλλαξεις προς κατι το μετριο...

Senior Member
    λαθος νημα ...
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    σκεφτομαι οτι τελευταια εγινε μοδα στο φορουμ το να λεμε για σεξ (και κανα δυο τοπικς για αυτοκτονια). συνεχιζωντας λοιπον στους ιδιους ρυθμους, να πω οτι αυτη τη στιγμη φαντασιωνομαι δυο καλωσχηματισμενα στηθια σε λευκο αερινο καλοκαιρινο φορεμα (χωρις σουτιεν), παθιασμενα γλωσσοφιλα, αλληλοαυνανισμο, και σεξ σε αργους ρυθμους. αυτα σε ολες τις βασανισμενες κοπελες που μενουν μονες τους ή οι συντροφοι τους δε τους συμπεριφερονται οπως πρεπει. δε ξερω γιατι μου βγηκε τρυφεραδα βραδιατικα, ειναι η ωρα του παιδιου μαλλον. οποτε καληνυχτιζω...

Banned
    σκεφτομαι οτι θελω να ευχαριστησω τη Lou για τη θετικη που μου εδωσε για το απο πανω ποστ. αμα εισαι απο Αθηνα, κατω των 25 και διαθεσιμη message me να κανουμε πραξη αυτα που γραψα, λολ. κι οποια αλλη ειναι ελευθερη και ψαχνεται και θελει, ο ΚΕΝΟ ειναι single! μονο που δεν εχω κινητο πλεον, μη μου ζητατε τον αριθμο. επισης σκεφτομαι πως αν και δεν εχει μπει ο ιουλιος καλα καλα, εγω νιωθω να βρισκομαι εκει (παντα ενα βημα μπροστα απο τους αλλους).

Senior Member
    σκέφτομαι αρνητικά για την αδερφή μου και στεναχωριέμαι πολύ.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    σκέφτομαι αρνητικά για την αδερφή μου και στεναχωριέμαι πολύ.
    Δηλαδή; Αν θες μας λές.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μου είναι αντιπαθής, ότι δεν έχω μαζί της τίποτα να πω, ότι δε γελάει ποτέ, ότι η ψυχολογία μου πάντα εξαρτιόταν από τη δική της και ότι η ζωή μου έχει καθοριστεί από τη δική της.Και νιώθω απίστευτες ενοχές για όλα αυτά.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μου είναι αντιπαθής, ότι δεν έχω μαζί της τίποτα να πω, ότι δε γελάει ποτέ, ότι η ψυχολογία μου πάντα εξαρτιόταν από τη δική της και ότι η ζωή μου έχει καθοριστεί από τη δική της.Και νιώθω απίστευτες ενοχές για όλα αυτά.
    καπελώνει την ατμόσφαιρα στην οικογένεια; Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχει κάτι ή έτσι είναι;

Senior Member
    Όχι δεν έχει κάτι.Και ούτε το ξέρει ότι την καπελώνει την ατμόσφαιρα που λες κι εσύ.Ούτε καν στο σπίτι δε μένει.Αλλά και πάλι τα καταφέρνει...

Senior Member
    Όχι δεν έχει κάτι.Και ούτε το ξέρει ότι την καπελώνει την ατμόσφαιρα που λες κι εσύ.Ούτε καν στο σπίτι δε μένει.Αλλά και πάλι τα καταφέρνει...
    'Αρα κάτι είναι αυτό void. Είμαι σίγουρη! Πολλά χρόνια πίσω, έκανα κι εγώ κακές σκέψεις για την αδελφή μου. Μετά το ξεπέρασα. Ποιος είναι ο λόγος; Με ποιο τρόπο σε έκαναν να νιώθεις έτσι; Ποιο δικαίμα σου στέρησαν υπέρ εκείνης; Ή δεν σου αναγνώρισαν όσο σε εκείνη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    'Αρα κάτι είναι αυτό void. Είμαι σίγουρη! Πολλά χρόνια πίσω, έκανα κι εγώ κακές σκέψεις για την αδελφή μου. Μετά το ξεπέρασα. Ποιος είναι ο λόγος; Με ποιο τρόπο σε έκαναν να νιώθεις έτσι; Ποιο δικαίμα σου στέρησαν υπέρ εκείνης; Ή δεν σου αναγνώρισαν όσο σε εκείνη;
    δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις και άνισα κατανεμημένοι ρόλοι (κλασική ελληνική οικογένεια)..όταν ήμουν μικρή έλεγα ότι ήμουν υιοθετημένη πάντως..:-)