Τι σκέφτεστε; - Page 174
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 174 of 1532 FirstFirst ... 741241641721731741751761842242746741174 ... LastLast
Results 2,596 to 2,610 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Ρε συ, κλείνω τα 26 σε λίγο! Ξέρεις πολλές που δεν μαγειρεύουν σ' αυτή την ηλικία;
    ΩΩ, ναι, ξέρω πολλές πάνω απο 30 που δεν ξέρουν :).Λεπτομέρεια...Στείλε καμια συνταγή απο ΄δω, αν ειναι για αρχάριους, εε;Δεν το έχω με τίποτα :P.Οχι μονο δεν μου αρέσει αλλά και το θεωρώ και δύσκολο.

Σιγά να μην τα βάψουμε και μαύρα εμεις οι ανεπρόκοπες :)
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    σκεφτομαι οτι τελικα ο κοσμος ειναι πολυ μικρος!!! γνωστος μου ναρκομανης καμμενος που καναμε πολυ παρεα πριν 2 χρονια, βρεθηκε στην Ολλανδια με αλλο γνωστο μου απο το facebook. ολοι κουτσα στραβα την κανουν απο αυτη τη κωλοχωρα βρισκωντας και τις πιο ακυρες ακρες. νιωθω παρατημενος κι οτι κανεις δε νοιαζεται παλι για μενα. φοβαμαι οτι θα σαπισω μονος στην Ελλαδα... :(

Senior Member
    ΚΕΝΟ, οπουδήποτε σαπίζει κανείς αν περιμένει να τον νοιαστούν οι άλλοι... Αν κάνεις την αρχή και σε νοιάζεσαι πρώτα ο ίδιος, θα εμπνεύσεις και σε άλλους την επιθυμία να το κάνουν!

Senior Member
    Gypsy Cello χρονια πολλα !!!!!!!!!!! Κ ευτυχισμενα !!!!!!!!!! :)

Τα κλεισες??

Εγω παντως μια φορα πηγα να βρασω αυγο κ μονο που δεν εγινε εκρηξη.. δεν το κατεχω το μαγειρικο λολ!!

Σκεφτομαι οτι η ζεστη δεν παλευται αλλο !!!!!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι οτι οι περισσοτεροι γκρινιαζετε για τη ζεστη, εγω εχω ωραια δροσια!! Με κουβερλι κοιμαμαι το βραδυ! :D :D :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι οτι οι περισσοτεροι γκρινιαζετε για τη ζεστη, εγω εχω ωραια δροσια!! Με κουβερλι κοιμαμαι το βραδυ! :D :D :D
    Σου 'ρχομαι αμεεεσως!!! Δεν την παλευω αλλο με τη ζεστη!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    καλεσε με κι εμενα πλζ!!! ειμαι τρυφερος, με κατανοηση, μοιραζω αγκαλιες συνεχεια...

σκεφτομαι οτι με μισουν οι ανθρωποι, με μισουν και τα κουνουπια. τουλαχιστον τα δευτερα δε μπορουσαν να με χεζουν σαν τους πρωτους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    καλεσε με κι εμενα πλζ!!! μοιραζω αγκαλιες συνεχεια...
    Ρε ανθρωπε...εδω λεμε οτι σκαμε κι εσυ θες να μοιρασεις αγκαλιες που ειναι και φορεας περαιτερω ζεστης?!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    η συγκεκριμενη χρηστρια το εχει αναγκη. ειδικα τωρα! κατι ξερω που το λεω, trust me...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    η συγκεκριμενη χρηστρια το εχει αναγκη. ειδικα τωρα! κατι ξερω που το λεω, trust me...
    Ο.Κ. τοτε! Παω πασο!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    χαχαχα ελατε ολοι να δροσιστειτε νοερα! 20 βαθμους εχουμε εδω και ωραιο αερακι!

Senior Member
    το φαγητό μετά τη γυμναστική παίρνει άλλη διάσταση.

τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι πως εξαφανίστηκε η καρυ....ελπίζω να είναι καλά....:)

Senior Member
    όντως! κάρυ γύρνααα! μας λείπεις βρε συ!

Senior Member
    χαχαχα ελατε ολοι να δροσιστειτε νοερα! 20 βαθμους εχουμε εδω και ωραιο αερακι!
    που εισαι πες μας να ρθουμε!! 20 βαθμους δεν το πιστευω, εχω λιωσει γαμωτη μου εχω γινει μουσκεμα κ εχει κ κουνουπια, δεν μπορω αλλο....................................θελ ω να μπω σε μια σπηλια με 16 βαθμους να παγωσω..................................
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."