Results 2,806 to 2,820 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
12-07-2011, 01:03 #2806
Εχεις σκεφτει ποτε να επισκεφθεις εναν ψυχολογο ωστε να συζητησεις αυτα που βασανιζουν το μυαλο σου? Νομιζω οτι θα μπορουσες να βοηθηθεις αρκετα ωστε να βρεις τη δυναμη και το κουραγιο να πραγματοποιησεις τις αλλαγες που θελεις να κανεις στη ζωη σου και να κανεις μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ!
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
- 12-07-2011, 03:17 #2807
12-07-2011, 13:24 #2808
εσενα κανονικα σε εκανα report και ignore στο αλλο θεμα γιατι με προσβαλλες προσωπικα, αλλα επειδη οι admins ειναι ανευθυνοι και χεστηκαν αδιαφορησαν. τεσπα καλη καρδια δε σου κραταω κακια...
σε ψυχολογο θα παω να βρω την αγαπη που δε μπορεσαν να μου δωσουν οι γυναικες. θα με στειλει η κοινωνια οταν ολοκληρωθει το εργο. στη παρουσα φαση χρειαζομαι αλλα πραγματα. ο ψυχολογος δε θα μπορεσει να μου βρει συγκατοικο ή σπιτι στο εξωτερικο να μεινω. ουτε δουλεια, ουτε φιλους! δεν εχω προβλημα να ειμαι κοινωνικος, ατομα δεν υπαρχουν που να θελουν τη παρεα μου για να το πετυχω αυτο.
επισης ο ψυχολογος πληρωνεται και παει με συνεδριες απ'οσο ξερω, ενω εγω τη συγκεκριμενη στιγμη δεν εχω λεφτα ουτε για να ταϊσω τον εαυτο μου! και φυσικα δεν εχω καμια ορεξη να μπω στη διαδικασια να καθομαι να μιλαω για να παρω απαντηση τα αυτονοητα. ειναι πολυ χρονοβορο κατι τετοιο, κι εγω ηδη νιωθω πως εχω χασει τον χρονο μου εδω περα. θελω απο σεπτεμβριο να εχω ξεκουμπιστει αν γινεται. χρειαζομαι αμεσες λυσεις!
12-07-2011, 14:47 #2809
12-07-2011, 15:04 #2810
ειχα ανοιξει θεμα τα χριστουγεννα κι εξηγουσα ποιο ειναι το προβλημα. βλεπω ενα σωρο εμποδια, δεν εχω κανεναν γνωστο στο εξωτερικο να με φιλοξενησει, δεν εχω που να παω κυριολεκτικα, μιλαω μονο αγγλικα, κωλοχαρτα σιγουρα απαιτουνται και δε ξερω τη τυφλα μου για να τα βγαλω, ασε που δεν εχω και κανενα σπουδαιο πτυχιο να πεις σπουδασα κατι εχω την ταδε ειδικοτητα θα βρισκα δουλεια σ'αυτο συγκεκριμενα.
ε να οριστε γιατι δε παω σε ψυχολογο. τους εχετε θεοποιησει εδω μεσα, και νομιζετε οτι ειναι ικανοι να σας λυσουν ολα σας τα προβληματα. αμ δεν ειναι ετσι! ειδικα οταν δεν εχεις τπτ και βρισκεις οτι ο εαυτος σου ειναι μια χαρα. κι αν πεις πως πασχω απο μοναξια, αυτο ειναι κατι που ερχεται με τις καταστασεις που συμβαινουν στη ζωη, δε το επιλεγεις παντα. κι οσον αφορα την απαθεια, προερχεται απ'το περιβαλλον, γιαυτο ακριβως προσπαθω να φυγω απο εδω.
ναι το ξερω, ολοι κοιταζουν να φυγουν με οποιο τροπο μπορουν. κι εγω για Ολλανδια ή Σουηδια ηθελα αλλα παλι κι εκει σκατα ειναι. η Ταϋλανδη που μου προτειναν ακουγοταν καλυτερα, αλλα εκει ειναι ακομα πιο δυσκολα να μεινεις μονιμα γιατι δεν ανηκει στην Ευρωπη.
12-07-2011, 15:16 #2811
[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]
[I]F. Scott Fitzgerald[/I]
12-07-2011, 15:19 #2812
Σκέφτομαι πως έχω ανάγκη από ένα 24ωρο απόλυτης ησυχίας και χαλάρωσης. Ούτε σύντροφος, ούτε παιδιά, ούτε φίλοι, ούτε δουλειά. Το χω ξαναγράψει αλλά πάντα ισχύει, τον τελευταίο καιρό. Νιώθω κουρασμένη...
12-07-2011, 15:30 #2813
ναι στα ΚΕΠ και ητανε πολλα και δυσκολα. γιαυτο εγραψα πισω οτι χρειαζομαι καποιον συμβουλο, manager, να ξερει καλυτερα εστω.
οχι, ουτε εσυ φταις. φταιει το περιβαλλον που σε εκανε ετσι, χωρις ορεξη για ζωη, χωρις ορεξη να παλεψεις να το αλλαξεις, μηπως και καπου αλλου ειναι καλυτερα και ξαναβρεις την υγεια σου. και πως ακριβως θα μου λυσει το θεμα της μοναξιας ? θα μου βρει φιλους μηπως ή κοπελα ? θα μου πει απλα γραψου καπου ετσι ωστε να ερχεσαι σε επαφη με περισσοτερους ανθρωπους, μηπως και απο εκει γνωρισεις κοσμο και κανεις φιλους και σου τυχει τπτ καλο. χαιρω πολυ, το αυτονοητο δλδ.
ειμαι σε χειροτερη κατασταση, γιατι εγω δεν εχω ΟΥΤΕ κοπελα, δεν εχω κανεναν απολυτως να με στηριζει, ουτε καν οι γονεις δε το κανουν και ειναι αντιθετοι με την ιδεα της φυγης. εχω κατι οικονομιες δικες μου βεβαια στην ακρη, απο παλιοτερες δουλειες και μαλακιες, αλλα αυτα στο εξωτερικο μοιαζουν πολυ λιγα, μεσα σε δυο μηνες πιστευω θα εχουν τελειωσει. για καμια κωλοδουλεια με βλεπω κι εκει, αλλα δυστυχως τπτ δεν ειναι σιγουρο με την ανεργια που υπαρχει παντου...
12-07-2011, 16:45 #2814
Εχεις δικιο! Ο ψυχολογος δε θα σου βρει δουλεια,λεφτα,φιλους,σπιτι στο εξωτερικο...Ο ψυχολογος δεν ειναι μαγος,Θεος,γκουρου...Απ'οτι εχω καταλαβει,δισταζεις ν'αναλαβεις ευθυνες και να παρεις την κατασταση στα χερια σου! Κανενας δεν τα βρισκει ετοιμα! Απαιτειται σκληρος και καθημερινος αγωνας και οχι μοιρολατριες! Νομιζω οτι με την επισκεψη σου σ'εναν ψυχολογο θα εχεις την ευκαιρια ν'αντιληφθεις τις δυνατοτητες που κρυβεις μεσα σου και να τις ενεργοποιησεις βγαζοντας τις απο την αδρανεια! Ακομα,δεν υπαρχουν μονο ιδιωτες ψυχολογοι,μπορεις να πας σ'ενα δημοσιο κεντρο ψυχικης υγειας! Μηπως ειναι λιγακι αδικο ν'αφοριζεις τοσο ευκολα και απλα την επιστημη της Ψυχολογιας? Θα σου προτεινα να επισκεφθεις και να μιλησεις για τους προβληματισμους σου σ'εναν ψυχολογο(κατα προτιμηση σε ανδρα για να μην εχουμε και τιποτα παρενεργειες lol) και στην συνεχεια βγαλε τα δικα σου συμπερασματα! Και να θυμασαι οτι τα αυτονοητα πραγματα πολλες φορες ειναι τοσο δυσκολο να τα κατανοησουμε και ειδικα οι ανθρωποι που εχουν διαβει την απεναντι οχθη! Αυτα απο εμενα! Σου ευχομαι να παρεις τις σωστες επιλογες για σενα και να πραγματοποιησεις τις αλλαγες που επιθυμεις στη Ζωη ΣΟΥ!!!
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
12-07-2011, 17:45 #2815
σκεφτομαι πως αν ειχαν νομιμοποιησει τις αυτοκτονιες τωρα θα ημουν μια χαρα
12-07-2011, 17:46 #2816
12-07-2011, 17:53 #2817
12-07-2011, 17:56 #2818
12-07-2011, 19:00 #2819
Σύμφωνα με τις ειδήσεις στο γκουγκλ έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες/ δολοφονίες στην Ελλάδα εδώ και μερικούς μήνες.
Αρχιστε να σκοτώνετε και μωρά βρε τρελόπαιδα αφού δεν είναι άντρες.
12-07-2011, 19:43 #2820
Δεν θέλω να ανοίξω ολόκληρο θέμα για αυτό αλλά έχω μια απορία. Πως είναι δυνατόν να αλλάζει η γεύση του τσιγάρου, να έχει γέυση σαν πετρέλαιο όταν πριν είχε άλλη γεύση?
Δεν υπονοώ κάτι σχιζοφρενικό απλά ρωτάω. Ευχαριστώ για το μη δούλεμα/ απειλή/ κοιροδεία/ ξεφτυλίσμό εκ των πρωτέρων.
Δουλειά
02-07-2025, 12:27 in Με καφέ και συμπάθεια....