Τι σκέφτεστε; - Page 199
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 199 of 1532 FirstFirst ... 991491891971981992002012092492996991199 ... LastLast
Results 2,971 to 2,985 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Λολ ΚΕΝΟ γιατι σε τραβανε οι Σαλονικιες ρε συ ?? Κ γιατι τοσο αντιπαθεια για τις Αθηναιες ?? Ειμαστε καλυτερες, πως να το κανουμε !!! :)
    οτι εισαστε και πιο ανθρωποι και πιο παθιαρες το ξερω σιγουρα! μαλλον φταιει που οι αθηναιες ειναι ζομπι, δε ζουν δλδ καθολου, ειναι επιφανειακες του φαινεσθαι κι οχι του ειναι, ψωνισμενες του κερατα δεν ειναι προσγειωμενες, κοιτανε μονο τα νυχια τους και τπτ παραπερα. αυτο επαληθευεται κι εδω μεσα που μονο σαλονικιες μου στειλαν οτι θελουν να με γνωρισουν. βρειτε μου χωρο να νοικιασω κι ερχομαι και για τις δυο σας πανω! ετσι κι αλλιως εδω που ζω με τους γονεις τελειωμενη υποθεση ειναι, να με διωξουν θελουν και θα μεινω στο δρομο οπως παω, ουτε δουλεια εχω ουτε τιποτα! κανονιστε για συγκατοικηση!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Κενο αν σε παρηγορει, υπαρχουν και χειροτερες απο τις Αθηναιες, δεν εισαι στη χειροτερη μοιρα!!

Banned
    νταξει λιλιουμ εδω ειναι Βαλκανια, και μονο που ασχολουμαι με ελληνιδες νομιζω ειναι προοδος, οταν στην αρχη που γραφτηκα στο φορουμ τις τσουβαλιαζα απιστευτα, και στη σκεψη και μονο οτι ειχα βελγιδα και γαλλιδα πριν λιγα χρονια, οι ελληνιδες μου φαινονταν καπως! κακα τα ψεμματα ομως, δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, απλα εγω μαλλον δεν ειμαι και τοσο τυχερος, ή πολυ παραξενος, δυσκολος και δυστροπος, με αποτελεσμα να μη ταιριαζω ευκολα με αυτες τις "φυσιολογικες" εδω στην αθηνα. οπως και να εχει, την κανω τωρα γιατι εχω κατι μπλεξιματακια απ'τις χτεσινες μαλακιες που εκανα...

Banned
    σκεφτομαι οτι αυτο το παγωτο ειναι επικινδυνο http://www.loveicecream.com/gr_el/pr...6/default.aspx πηρα 3 ολοκληρα κιλα κι ακομα δε τελειωσε το καλοκαιρι. ξαναζυγιστηκα σημερα και εδειχνε 85, πανικοβληθηκα και νιωθω χοντρος, με χανετε...

Senior Member
    ότι θα ήθελα να ασκητεύω κάπου, να μην έρχομαι καθόλου σε επαφή με ανθρώπους.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι αυτο το παγωτο ειναι επικινδυνο http://www.loveicecream.com/gr_el/pr...6/default.aspx πηρα 3 ολοκληρα κιλα κι ακομα δε τελειωσε το καλοκαιρι. ξαναζυγιστηκα σημερα και εδειχνε 85, πανικοβληθηκα και νιωθω χοντρος, με χανετε...
    Πως τα τρωτε αυτα τα πραγματα δεν ξερω. Τα παγωτα του εμποριου τα βρισκω εξαιρετικα αγευστα, ανοστα, νερουλα και ξενερωτα. ΟΛΑ. Μονο απο κανενα καλο ζαχαροπλαστειο αξιζει το παγωτο και τα παγωτινια. Και παλι ειμαι περιεργη. Αν δεν μυριζει κρεμα γαλακτος και δεν εχει τα λιπαρα του δεν το τρωω. ΕΠισης κενο, μην μας παθεις καμια ανορεξια τωρα!!
    Last edited by λιλιουμ; 17-07-2011 at 01:24.

Banned
    λιλιουμ εχω τρελαθει με τα κιλα μου, και σιγουρα απεκτησα και μ'αυτα κομπλεξ. οπως εχω ξαναπει γουσταρω να εχει καμπυλες και πιασιματα η κοπελα, χεστηκα αν ειναι και 10 κιλα παραπανω, ομως ολες οι πεινασμενες εδω που ειναι κοκαλα θελουν και τους αντρες με κοιλιακους και αδυνατους. με το ζορι λοιπον πρεπει ολοι να προσεχουμε τη διατροφη μας και να γυμναζομαστε, να μας πιασει νευρικη ανορεξια, γιατι αυτο ειναι μοδα και μετραει. απο παγωτα τρωω οτι να'ναι, αν και η καραμελα του συγκεκριμενου δε παιζεται. μακαρι να μπορουσα να χασω γρηγορα κιλα και να διατηρηθω σε φορμα, αλλα παραμενω στην Αθηνα και δυστυχως οσο κι αν προσπαθω, δε γινεται...

Senior Member
    Πηγαινε μια μερα παρεε κανα παγωτο απο τον Κωνσταντινιδη, και αμα ξαναφας αλτζιντα γραψε μου! Δεν αρεσουν σε ολες τα κοκκαλα! Αμαν! Εμενα μου αρεσουν οι αντρες και με καποια κιλα παραπανω, φτανει να εχει καποιον τυπο και να μου κανει κλικ κι η φατσα του, το ιδιο ισχυει και για τους αδυνατους βεβαια! Επισης απεχθανομαι τους σφιχτες, τους σιξπακ, και αυτους που ειναι σαν να φουσκωνουν καθε πρωι με τρομπα και φορανε τα μαγιω σλιπακια για να φαινεται καθε ιντσα του γυμνασμενου τετρακεφαλου (μπλιαχ)! Υπαρχουν κι αλλες σαν εμενα (ελπιζω)

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Πηγαινε μια μερα παρεε κανα παγωτο απο τον Κωνσταντινιδη, και αμα ξαναφας αλτζιντα γραψε μου! Δεν αρεσουν σε ολες τα κοκκαλα! Αμαν! Εμενα μου αρεσουν οι αντρες και με καποια κιλα παραπανω, φτανει να εχει καποιον τυπο και να μου κανει κλικ κι η φατσα του, το ιδιο ισχυει και για τους αδυνατους βεβαια! Επισης απεχθανομαι τους σφιχτες, τους σιξπακ, και αυτους που ειναι σαν να φουσκωνουν καθε πρωι με τρομπα και φορανε τα μαγιω σλιπακια για να φαινεται καθε ιντσα του γυμνασμενου τετρακεφαλου (μπλιαχ)! Υπαρχουν κι αλλες σαν εμενα (ελπιζω)
    Ακριβώς....Συμφωνώ και επαυξάνω...Και όχι μόνο στην θεωρία, σωστά;
    Α, και λολ για την περιγραφή του sexy boy!
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Πως τα τρωτε αυτα τα πραγματα δεν ξερω. Τα παγωτα του εμποριου τα βρισκω εξαιρετικα αγευστα, ανοστα, νερουλα και ξενερωτα. ΟΛΑ. Μονο απο κανενα καλο ζαχαροπλαστειο αξιζει το παγωτο και τα παγωτινια. Και παλι ειμαι περιεργη. Αν δεν μυριζει κρεμα γαλακτος και δεν εχει τα λιπαρα του δεν το τρωω. ΕΠισης κενο, μην μας παθεις καμια ανορεξια τωρα!!
    μενεις αθηνα? αν μενεις αθηνα σου συνειστω για παγωτο 2 παγωτατζιδικα!

το ice scream στην πανδροσου, κοντα στην μητροπολη κ το brigante, ειναι στην πλατεια συνταγματος, εκει που πας να παρεις το τραμ για γλυφαδα η φαληρο, εχει καποια μαγαζακια στη σειρα. ειναι ενα απο αυτα.

(ειμαι αθεραπευτη γλυκατζου!)

Senior Member
    λιλιουμ εχω τρελαθει με τα κιλα μου, και σιγουρα απεκτησα και μ'αυτα κομπλεξ. οπως εχω ξαναπει γουσταρω να εχει καμπυλες και πιασιματα η κοπελα, χεστηκα αν ειναι και 10 κιλα παραπανω, ομως ολες οι πεινασμενες εδω που ειναι κοκαλα θελουν και τους αντρες με κοιλιακους και αδυνατους. με το ζορι λοιπον πρεπει ολοι να προσεχουμε τη διατροφη μας και να γυμναζομαστε, να μας πιασει νευρικη ανορεξια, γιατι αυτο ειναι μοδα και μετραει. απο παγωτα τρωω οτι να'ναι, αν και η καραμελα του συγκεκριμενου δε παιζεται. μακαρι να μπορουσα να χασω γρηγορα κιλα και να διατηρηθω σε φορμα, αλλα παραμενω στην Αθηνα και δυστυχως οσο κι αν προσπαθω, δε γινεται...
    αμαν βρε κενο.
    δεν παιζεσαι με τπτ!!!!!!
    σε λιγο θα μας λες οτι στην αθηνα και τα κουνουπια τσιμπανε δυνατοτερα και δεν τα πιανει και το αουταν!!!!
    αν δεν μπορεις να αδυνατισεις στην αθηνα, που να ξερες τι θα παθαινες αν εμενες στην θεσσαλονικη που ξερουμε και να τρωμε.
    κατσ εκει στην αθηνα να χασεις κανενα κιλακι. καλα ειναι :ΡΡΡΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    που να ξερες τι θα παθαινες αν εμενες στην θεσσαλονικη που ξερουμε και να τρωμε.
    Βρε μπας και έχω τίποτα ρίζες απο Θεσσαλονίκη και δεν το ξέρω;
    Δεν εξηγείται αλλιώς :)
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πριν λίγο ίσα που ακούμπησα τον αγκώνα μου στην καρέκλα και πέθανα από τον πόνο. Περιέργως δεν υπήρχε νευρόπονος όταν το χτύπησα πριν καμιά δεκαριά ώρες. Είναι πολύ δυνατός ο πόνος και δεν λέω ψέματα.

Θα την παλεύατε στη θέση μου παληκάρια?

Senior Member
    Ώπα, τι έγινε ο αρχηγός είναι σιωπηλός για να μου δέιξει ότι είναι σκληρό αντράκι?? Έλα ρε αρχηδέ, εδώ είμαι δεν φεύγω.

Senior Member
    αχ ΚΕΝΟ για αυτο το λογο (τα παγωτα) θελω να τελειωσει το καλοκαιρι, γαμωτο δεν μπορω να συγκρατηθω, εγω εχω εμμονη με το φερρερο του plaisir (δεν ξερω αμα εχει κ στην αθηνα plaisir) αλλα εχω φαει τον αμπακο απο αυτο το παγωτο, κ ειναι νοστιμο κ υπεροχο το πουστικο, θελω να κλεισουν ολα τα ζαχαροπλαστεια ΤΩΡΑ γινεται οεο????????????????
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."