Τι σκέφτεστε; - Page 202
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 202 of 1532 FirstFirst ... 1021521922002012022032042122523027021202 ... LastLast
Results 3,016 to 3,030 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    λιλιουμ εχω τρελαθει με τα κιλα μου, και σιγουρα απεκτησα και μ'αυτα κομπλεξ. οπως εχω ξαναπει γουσταρω να εχει καμπυλες και πιασιματα η κοπελα, χεστηκα αν ειναι και 10 κιλα παραπανω, ομως ολες οι πεινασμενες εδω που ειναι κοκαλα θελουν και τους αντρες με κοιλιακους και αδυνατους. με το ζορι λοιπον πρεπει ολοι να προσεχουμε τη διατροφη μας και να γυμναζομαστε, να μας πιασει νευρικη ανορεξια, γιατι αυτο ειναι μοδα και μετραει. απο παγωτα τρωω οτι να'ναι, αν και η καραμελα του συγκεκριμενου δε παιζεται. μακαρι να μπορουσα να χασω γρηγορα κιλα και να διατηρηθω σε φορμα, αλλα παραμενω στην Αθηνα και δυστυχως οσο κι αν προσπαθω, δε γινεται...
    Α, εμένα μου αρέσει ο άντρας με λίγη κοιλίτσα..δεν μου αρέσουν οι αδύνατοι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Παιδιά άκουσα μια διαβολική φωνή να μου λέι "ναι" πρίν λίγο (την άκουσα παρόλο που φοράω ακουστικά και ακούω μουσική) η μπορεί να ήταν και η ιδέα μου η κάποιος ήχος από το τραγούδι που ακούστηκε έτσι. Μένω ψύχραιμος παρόλα αυτά δεν μπορώ παρά να απορήσω τι είναι αυτό που αντιμετωπίζω.
    μενεις με καποιον στο σπιτι? πχ καποιον γονιο? τους εχεις πει τπτ για ολα αυτα η το κρυβεις? τον γιατρο σου τον πηρες τηλ να κλεισεις ραντεβου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Παιδιά άκουσα μια διαβολική φωνή να μου λέι "ναι" πρίν λίγο (την άκουσα παρόλο που φοράω ακουστικά και ακούω μουσική) η μπορεί να ήταν και η ιδέα μου η κάποιος ήχος από το τραγούδι που ακούστηκε έτσι. Μένω ψύχραιμος παρόλα αυτά δεν μπορώ παρά να απορήσω τι είναι αυτό που αντιμετωπίζω.
    carrot νομίζω οτί δίνεις πολύ σημασία στους ήχους και τους παρερμηνεύεις...

Senior Member
    Τωρα δεν ακούω ήχους απλά βουίζουν τα αυτιά μου, σαν να μην πιάνει σήμα το αναθεματισμένο... άλλες φορές δεν υπάρχει ούτε αυτό το βουιτό... και πάλι καλά να λέω.

Banned
    Σκεφτομαι την συναντηση μου με τον ερωτα της ζωης μου τον αυγουστο!:P

Senior Member
    Θέλω να κάνω θετικές σκέψεις για να διώξω το τέρας. Παρόλα αυτά το γράψιμο εδώ μέσα δεν λέω να το σταματήσω.

Senior Member
    Εγω σκέφτομαι την γαλήνη που θέλω να χαρίσω στην ψυχή μου επιτέλους...όπως ξαπλώνεις γαλήνια σε ένα στρώμα θαλάσσης και πλέεις σε ήρεμα νερά με κλειστά μάτια και απολαμβάνεις..

Senior Member
    Θέλω να μυρίσω και να γευτώ την φύση... Με σκέφτομαι σε στιγμές περιπέτειας και ηρεμίας ταυτόχρονα. Θέλω να εξαντλήσω το σώμα μου και να γαληνέψω την ψυχή μου, να, όπως κάνοντας ορειβασία, επισκέπτοντας μέρη και απολαμβάνοντας την φύση, τα τοπία και την ξεγνοιασιά!

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Εγω σκέφτομαι την γαλήνη που θέλω να χαρίσω στην ψυχή μου επιτέλους...όπως ξαπλώνεις γαλήνια σε ένα στρώμα θαλάσσης και πλέεις σε ήρεμα νερά με κλειστά μάτια και απολαμβάνεις..
    την εχω στο μυαλο μου αυτη την εικονα, γιατι και φετος δε παιζουν διακοπες, αλλα η φασαρια δε βοηθαει. ειδικα εδω που ζω δε μ'αφηνουν σε ησυχια ουτε λεπτο! γενικα θελω να φυγω απο δω και να παω καπου κοντα στη φυση, ειχα κανει και ολοκληρο θεμα παλιοτερα. δυσκολο ομως και τελικα ειμαι ακομα εδω...

Banned
    Κενο εγω σε φυση ειμαι αλλα σε προλαβε αλλος χιιχιχι.
    Σκεφτομαι τι να φαω τωρα...

Banned
    keno ελεος ποσες στου στελνουν?σβησε τα μνμ σου λολολ.ουτε ο Πασαρης να εισουν :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    την εχω στο μυαλο μου αυτη την εικονα, γιατι και φετος δε παιζουν διακοπες, αλλα η φασαρια δε βοηθαει. ειδικα εδω που ζω δε μ'αφηνουν σε ησυχια ουτε λεπτο! γενικα θελω να φυγω απο δω και να παω καπου κοντα στη φυση, ειχα κανει και ολοκληρο θεμα παλιοτερα. δυσκολο ομως και τελικα ειμαι ακομα εδω...
    Ακόμα και αν λεφτά δεν παίζουν ξερεις τι κάνω? Πάω μόνη μου στο Μοναστηράκι και περπατάω με παρέα καμιά μπυρα..χαζεύω τον κόσμο και πάω στην φύση και κάθομαι κοντά στην Ακρόπολη ή στο Θησείο! Έστω κάθομαι σε έναν βράχο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Θέλω να μυρίσω και να γευτώ την φύση... Με σκέφτομαι σε στιγμές περιπέτειας και ηρεμίας ταυτόχρονα. Θέλω να εξαντλήσω το σώμα μου και να γαληνέψω την ψυχή μου, να, όπως κάνοντας ορειβασία, επισκέπτοντας μέρη και απολαμβάνοντας την φύση, τα τοπία και την ξεγνοιασιά!
    Η φύση δεν θα υπάρχει σε μερικά χρόνια. Μη σου πω παίζει να είμαστε απλώς μια ανάμνηση της ζωής που κάποτε υπήρχε.
    Κρατάς τα καλά και προχωράς έτσι, καταρίπτεις τον δυισμό, ξεχνάς ότι υπάρχει καλός και κακός Θεός "ψυχή", η ακόμα ξεχνάς πως υπάρχει και αυτός ο ένας και μοναδικός που είναι και καλός και κακός και ότι όλα γίνονται για το καλό μας.
    Σκέψου ότι κάποτε η σχιζοφρένεια δεν μπορούσε να θεραπευτεί. Σκέψου ότι κάποτε υπήρχαν ανίατες αρρώστιες. Αν μπορείς να δεις πως όλα είναι ένα σύνολο με τελείες, οι περισσότερες μέσα στον κύκλο και κάποιες άλλες έξω από τον κύκλο. Η καλύτερα μην σκέφτεσαι τίποτα, άστο να έρθει από μόνο του, παραδόσου και απόλαυσε το.

Senior Member
    Τόσο λίγο πράσινο απέμεινε?

Μην με βάζεις σε σκέψεις...