Τι σκέφτεστε; - Page 215
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 215 of 1532 FirstFirst ... 1151652052132142152162172252653157151215 ... LastLast
Results 3,211 to 3,225 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το οτι εφαγε μπαν η ολγα επειδη συκοφαντουσε και εβριζε ειναι η αποδειξη ε?
    ωραια :)
    επειδη ΦΥΣΙΚΑ και παλι εχεις αδικο, να σε πληροφορησω οτι εβρισες παραπανω απο μια φορες στο ποστ. το οτι δεν το θυμασαι, δεν σε απαλασσει απο κατι.
    το θυμουνται αυτοι που το ειδαν...

κατα τα αλλα, δεν με εχεις ιγκνορ οπως ελεγες? γιατι βρε?
    βαλε με
    ειναι δυνατον να φαει κατευθειαν ban ενας χρηστης χωρις προειδοποιηση ? ή να ξεκινησει να βριζει χωρις λογο και χωρις να τον εχετε ενοχλησει ? καποιου ειδους εξαιρεση εγινε και τη διωξαν κατευθειαν, μηπως επειδη ειχε καποια δοση αληθειας αυτο που ειπε και πειραξε ? και το αλλο το ποστ του Sabb γιατι δε το σχολιαζεις, που ειναι και πιο παλιο μελος ο συγκεκριμενος, και ξερει απο κοντα χρηστες ? οπως και να εχει, χεστηκα για το τι ισχυει, απλα δε μπορω την αδικια.

στο αλλο θεμα εβρισα ΜΟΝΟ μια φορα, και το μονο που εγραψα ηταν το "μαλακισμενη ψευτρα", επειδη με κατηγορουσες οτι εδωσα link. ολα τα αλλα ηταν για να υπερασπιστω τον εαυτο μου εναντια στις κατηγοριες και τις απειλες σου. κι αμα πας και ξαναδεις το θεμα, περισσοτερα δικα σου ποστς σβησαν, παρα δικα μου.

και ναι εισαι ηδη ignore, σου εχω ζητησει τοσες φορες να σταματησεις να ασχολησαι μαζι μου και να μου μιλας, αλλα συνεχιζεις!

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να υπάρχει τόση ένταση μεταξύ δύο ανθρώπων που κοινός τους τόπος είναι το διαδίκτυο. Ρεμ είσαι υπερβολική εντελώς όμως! Είδες ότι σε άλλες περιπτώσεις που πάλι έκανες τα τρελά που κάνεις όταν παθιάζεσαι, δεν είπα τίποτα. Τώρα όμως είσαι υπερβολική και στο λέω. Και υπήρξες και επιθετική και με την Χριστίνα και με τον ΚΕΝΟ , περισσότερο από εκείνους που έβρισαν και έφαγαν και την προειδοποίηση τζάμπα. Μόνο που εσύ δεν έβρισες.
    Δηλαδή το θέμα της διαχείρισης είναι ο υποκριτικός καθωσπρεπισμός ; Όποιος δεν βρίζει την γλυτώνει και όποιος πει κακές λέξεις τρώει πιπέρι;

Εγώ νομίζω ότι ο ΚΕΝΟ έχει γίνει στόχο κάποιων επειδή όταν τα παίρνει τα χώνει άσχημα και αυτά που λέει είναι αλήθειες που κάποιους τους έχουν πειράξει πολύ, επειδή είναι παρατηρητικός και πιο έξυπνος από κάποιους άλλους που είναι ακίνδυνοι. Κοινώς, χαλάει το μαγαζί !
    Δεν τον υποστηρίζω, γιατί ανοίγουμε το στόμα μας φροντίζοντας να μην πληγώνουμε τους άλλους και να μην δημιουργούμε εχθρούς. Είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Αλλά και αυτό το ξεκατίνιασμα, κάθε τρεις και λίγο με επίκεντρο τον ΚΕΝΟ , και μαλάκας να είσαι, καταλαβαίνεις ότι είναι ύποπτο γιατί δεν φαίνεται κανένας βλαμμένος με την ουσιαστική έννοια. Λέει κι αυτός τα δικά του να δημιουργήσει κατάσταση. Όλοι αυτό δεν κάνουμε εδώ; ΕΛΕΟΣ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ειναι δυνατον να φαει κατευθειαν ban ενας χρηστης χωρις προειδοποιηση ? ή να ξεκινησει να βριζει χωρις λογο και χωρις να τον εχετε ενοχλησει ? καποιου ειδους εξαιρεση εγινε και τη διωξαν κατευθειαν, μηπως επειδη ειχε καποια δοση αληθειας αυτο που ειπε και πειραξε ? και το αλλο το ποστ του Sabb γιατι δε το σχολιαζεις, που ειναι και πιο παλιο μελος ο συγκεκριμενος, και ξερει απο κοντα χρηστες ? οπως και να εχει, χεστηκα για το τι ισχυει, απλα δε μπορω την αδικια.

στο αλλο θεμα εβρισα ΜΟΝΟ μια φορα, και το μονο που εγραψα ηταν το "μαλακισμενη ψευτρα", επειδη με κατηγορουσες οτι εδωσα link. ολα τα αλλα ηταν για να υπερασπιστω τον εαυτο μου εναντια στις κατηγοριες και τις απειλες σου. κι αμα πας και ξαναδεις το θεμα, περισσοτερα δικα σου ποστς σβησαν, παρα δικα μου.

και ναι εισαι ηδη ignore, σου εχω ζητησει τοσες φορες να σταματησεις να ασχολησαι μαζι μου και να μου μιλας, αλλα συνεχιζεις!
    πρωτα απ ολα κανεις πολυ ασχημα που βαζεις τον σαββα στο στομα σου ενω δεν συμμετεχει λογω σοβαρων προσωπικων του προβληματων.
    το ξαναεκανες, ειδες οτι προσπερνω και επιμενεις.
    οταν ξαναμπει, αν σου μιλαει, ρωτα τον.

ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι ετσι για την ολγα. η ολγα εχει φαει και αλλα μπαν σε αντιστοιχες περιπτωσεις που εμπαινε στην ιδια διαθεση , δεν ηταν η πρωτη φορα.
    και ΦΥΣΙΚΑ μπορει και με την μια να φαει καποιος μπαν χωρις καμια προειδοποιηση, εξαρταται ποσο σοβαρο ειναι αυτο που κανει.
    και ΦΥΣΙΚΑ μπορει καποιος να βριζει χωρις να του εχει κανει κατι ο αλλος και λεγοντας ψεματα και συκοφαντιες. εννοειται οτι μπορει.
    και μαλιστα σε ενημερωνω αν δεν το ξερεις, οτι οι συκοφαντιες που επαναλαμβανονται απο τριτο που δεν τις εχει ελεγξει, εξακολουθουν να ειναι συκοφαντιες, δεν γλυτωνει κατι επειδη τις ειπε πρωτος ενας αλλος.

τι χανεις αν σου αποδειξω οτι ξαναεβρισες στο ιδιο ποστ? τσαμπα δεν στο λεω . θα πρεπει να το πληρωσεις ακριβα.
    (για το ιγκνορ μην επιμενεις, θα γελανε και οι πετρες. οταν εχεις καποιον ιγκνορ, δεν βλεπεις τις απαντησεις του)

Banned
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Λέει κι αυτός τα δικά του να δημιουργήσει κατάσταση.
    μια παρατηρηση μονο, γραφω αυθορμητα οτι μου ρθει, κι οχι σκεφτομενος για να δημιουργηθει επιτηδες κατασταση.

καταταλλα δε γουσταρω να συνεχισω αλλο, ποσο μαλλον να μιλαω για το παρελθον και τελειωμενα θεματα. Remedy μη περιμενεις ξανα απαντηση απο μενα, δε χρειαζεται να μπεις καν στο κοπο να σκεφτεις τι θα γραψεις, οτι κι αν ισχυει δε με αφορα!

τελος, καλη νυχτα!

Senior Member
    μια παρατηρηση μονο, γραφω αυθορμητα οτι μου ρθει, κι οχι σκεφτομενος για να δημιουργηθει επιτηδες κατασταση.

καταταλλα δε γουσταρω να συνεχισω αλλο, ποσο μαλλον να μιλαω για το παρελθον και τελειωμενα θεματα. Remedy μη περιμενεις ξανα απαντηση απο μενα, δε χρειαζεται να μπεις καν στο κοπο να σκεφτεις τι θα γραψεις, οτι κι αν ισχυει δε με αφορα!

τελος, καλη νυχτα!
    αρχισες παλι τις βρισιες και τις συκοφαντιες, χωρις να σου απευθυνει κανεις τον λογο.
    φυσικα και δεν θα ληξει ετσι.

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να υπάρχει τόση ένταση μεταξύ δύο ανθρώπων που κοινός τους τόπος είναι το διαδίκτυο. Ρεμ είσαι υπερβολική εντελώς όμως!......
    ληθη, μαλλον δεν προσεξες καθολου τι εγινε...
    κι απο την απροσεξια σου γινεσαι αδικη κιαι προχωρας σε αστηριχτες κρισεις που δεν θα σχολιασω, ειναι τελειως λαθος.
    ειπαμε να προσπεραστει αυτο που εγινε, με οποιον τροπο αποφασισε η διαχειριση κι απο το πουθενα , χωρις να προκληθει απο κανεναν, ο κενο βγαινει κι αρχιζει να συκοφαντει για κονε με την διαχειριση και να επαναλαμβανει βρισιες ηδη σβησμενες για τις οποιες μαλιστα επεσαν παρατηρησεις.

συνεχιζει, αναπαραγοντας ανυποστατες και αισχρες συκοφαντιες και βρισιες ΤΡΙΤΩΝ και επαναλαμβανει το γνωστο του μοτιβο 'ειμαι ο κενο τα λεω οπως μουρθουν"

λυπαμαι αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα και δεν μπορει να συνεχιζεται αυτο

Senior Member
    Βρε Χρυσή μου κοπέλα, στο άλλο θέμα είχε βρίσει επειδή τα πήρε που δεν είχε κάνει κάτι (και πραγματικά δεν είχε κάνει). Αφού έφαγε και τις 2 καμπάνες, να μην έχει τσαντίλα με την διαχείριση που τον έβγαλαν από τα ρούχα του χωρίς να έχει κάνει κάτι και στο τέλος του έχωσαν και δυο; Δες το και νομικά. Την ίδια ποινή τρως εν βρασμό και την ίδια εκ προμελέτης;

Για την Όλγα δεν θα πω κάτι , γιατί μου είχε επιτεθεί και ασχολούταν μαζί μου χωρίς να της έχω κάνει απολύτως τίποτα! Ήταν ασυνάρτητη , αισχρή και θρασσίτατη! Αν πήρε τον πούλο, καλά της κάνανε! Ε μα πια… Είναι η μόνη που θα ήθελα να την είχαν διαγράψει, για να μην κάνει τα ίδια και σε άλλους καινούργιους που μπορεί να έπεφταν στα δόντια της, όπως εγώ.

Senior Member
    Βρε Χρυσή μου κοπέλα, στο άλλο θέμα είχε βρίσει επειδή τα πήρε που δεν είχε κάνει κάτι (και πραγματικά δεν είχε κάνει). Αφού έφαγε και τις 2 καμπάνες, να μην έχει τσαντίλα με την διαχείριση που τον έβγαλαν από τα ρούχα του χωρίς να έχει κάνει κάτι και στο τέλος του έχωσαν και δυο; Δες το και νομικά. Την ίδια ποινή τρως εν βρασμό και την ίδια εκ προμελέτης;

Για την Όλγα δεν θα πω κάτι , γιατί μου είχε επιτεθεί και ασχολούταν μαζί μου χωρίς να της έχω κάνει απολύτως τίποτα! Ήταν ασυνάρτητη , αισχρή και θρασσίτατη! Αν πήρε τον πούλο, καλά της κάνανε! Ε μα πια… Είναι η μόνη που θα ήθελα να την είχαν διαγράψει, για να μην κάνει τα ίδια και σε άλλους καινούργιους που μπορεί να έπεφταν στα δόντια της, όπως εγώ.

ειδες? τελικα συναισθανεσαι μονο οταν εχεις πληγει προσωπικα! κριμα..

δεν σου λεει κατι
    οτι την ιδια ολγα που ολοι εβλεπαν και ηξεραν τις συμπεριφορες της (ας μην τις επαναλαβουμε) ο συμπαθης ΣΟΥ ο κενο, την χρησιμοποιει μονιμως σαν επιχειρημα για τις αισχρολογιες του, επαναλαμβανει βρισιες και συκοφαντιες που εχει πει και μετα παραπονιεται οτι αδικειται?δεν ηταν η πρωτη φορα σημερα. εχει ξαναμαναεπαναλαβει συκοφαντιες της ολγας, τον εκραξε η διαχειριση απ οτι θυμαμαι, και επανερχεται με τις ιδιες ψευτιες και συκοφαντιες!
    ειναι τυχαιο???

οσο για το θεμα που λες, σου ειπα καιε κει, οτι εχω διαοφρετικη αντιληψη γι αυτο που εγινε, οπως και διαφορετικη γνωση για περιστατικα με τον κενο που εγω θεωρω σαν ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ που συνεχως επαναλαμβανεται κι εσυ ειπες και αλλου οτι εισαι καινοπυρια και δεν θυμασαι να ειδες τπτ επιληψιμο...
    κρατα λοιπον την αποψη που εμχρι τωρα εχεις απο την μεχρι τωρα παρακολουθησηκαι τα ξαναλεμε οταν μορφωσεις γνωμη.
    και σε καθε περιπτωση
    δεν ειναι ΤΩΡΑ το εν βρασμω, αν θεωρησε οτι αδικηθηκε, για να περιφερεται σε ασχετα θεματα και να επαναλαμβανει υβρεολογια αλλα να εξαπολυει και νεες συκοφαντιες, κανεις μεγαλο λαθος.

Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να υπάρχει τόση ένταση μεταξύ δύο ανθρώπων που κοινός τους τόπος είναι το διαδίκτυο.

γουελκαμ του δε νετ. όταν οι άνθρωποι διαφωνούν καθέτως και οριζοντίως κάπως έτσι γίνεται....

Ρεμ είσαι υπερβολική εντελώς όμως! Είδες ότι σε άλλες περιπτώσεις που πάλι έκανες τα τρελά που κάνεις όταν παθιάζεσαι, δεν είπα τίποτα.

μου επιτρέπεται να ρωτήσω γιατί θα πρέπει να ΠΕΙΣ οπωσδήποτε κάτι? (όσο για την υπερβολή της ρεμ θα σου απαντήσω παρακάτω).

Τώρα όμως είσαι υπερβολική και στο λέω. Και υπήρξες και επιθετική και με την Χριστίνα και με τον ΚΕΝΟ , περισσότερο από εκείνους που έβρισαν και έφαγαν και την προειδοποίηση τζάμπα. Μόνο που εσύ δεν έβρισες.

Αγαπητή Λήθη, όταν δεν έχεις παρακολουθήσει τα θέματα που δημιουργούνται οι εντάσεις και ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που τις δημιουργησαν, θα ήταν σοφότερο να μην παίρνεις θέση. Έτσι δεν εκτίθεσαι. Σε περίπτωση που έχεις απορία μπορώ μια χαρά να σου τη λύσω.

Δηλαδή το θέμα της διαχείρισης είναι ο υποκριτικός καθωσπρεπισμός ; Όποιος δεν βρίζει την γλυτώνει και όποιος πει κακές λέξεις τρώει πιπέρι;

Δυστυχώς η διαχείριση παραέχει κατανόηση και υπομονή, αλλιώς θα είχαμε γλιτώσει εδώ και καιρό από τα λύμματα του φόρουμ. Είναι κάτι που εγώ προσωπικά έχω θίξει πολλές φορές αλλά παρόλο το ...μέσον που υποστηρίζουν κάποιοι πως έχω, δεν εισακούστηκε.

Εγώ νομίζω ότι ο ΚΕΝΟ έχει γίνει στόχο κάποιων επειδή όταν τα παίρνει τα χώνει άσχημα και αυτά που λέει είναι αλήθειες που κάποιους τους έχουν πειράξει πολύ, επειδή είναι παρατηρητικός και πιο έξυπνος από κάποιους άλλους που είναι ακίνδυνοι. Κοινώς, χαλάει το μαγαζί !

Η αλήθεια είναι πως λέει τρομερές και διεισδυτικές αλήθειες, όπως το να πίνει ούρα από τη γκόμενα που θα βρεθεί κάποτε να του κάτσει ή να τελειώνει πάνω σε πεθαμένους. Εμένα αυτές οι αλήθειες με πόνεσαν πολύ και τον μίσησα.

Δεν τον υποστηρίζω, γιατί ανοίγουμε το στόμα μας φροντίζοντας να μην πληγώνουμε τους άλλους και να μην δημιουργούμε εχθρούς. Είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Αλλά και αυτό το ξεκατίνιασμα, κάθε τρεις και λίγο με επίκεντρο τον ΚΕΝΟ , και μαλάκας να είσαι, καταλαβαίνεις ότι είναι ύποπτο γιατί δεν φαίνεται κανένας βλαμμένος με την ουσιαστική έννοια.

Ναι, τώρα χτύπησες φλέβα. Εγώ και η ρεμ προσπαθούμε να του τραβήξουμε την προσοχή και επειδή δεν τα καταφέρνουμε με τίποτα, τον κυνηγάμε ανελέητα τον κούρκουλο.

Λέει κι αυτός τα δικά του να δημιουργήσει κατάσταση. Όλοι αυτό δεν κάνουμε εδώ; ΕΛΕΟΣ!

Μίλα καλύτερα για τον εαυτό σου, Εγώ δεν μπαίνω για να δημιουργήσω καμία κατάσταση και ΕΥΤΥΧΩΣ όταν βλέπω να προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλοι, έχω το θάρρος και να το λέω και να το κριτικάρω.
    ..................................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σκεφτομαι οτι μακαρι να υπηρχε τροπος να μπουμε μεσα στο μυαλο των αντρων κ να δουμε τι διαολο επιτελους σκεφτονται, γιατι γαμωτο να ειναι τοσο πολυπλοκες οι ανθρωπινες σχεσεις.............................
    Δεν είναι. Εμείς τις κάνουμε πολύπλοκες. Τα αρσενικά είμαστε παιδάκια μέχρι να γίνουμε πατεράδες. Το τι γίνεται στην συνέχεια είναι άλλο θέμα.
    Last edited by carrot; 26-07-2011 at 01:41.

Banned
    Θεοφανία εσυ γιατι πεταχτηκες ακριβως εδω ? ποτε τσακωθηκα παλι μαζι σου και μου κανεις επιθεση ? ή πρεπει να υποστηριξεις την κολλητουλα σου παση θυσια μη τη χασεις ? μετα απ'αυτο μη τολμησεις και μου ξαναστειλεις προσωπικο μηνυμα ζητωντας τη βοηθεια μου για οτιδηποτε. στο παρελθον σε βοηθησα να επικοινωνησεις με τη carrie, με τετοιους τροπους θα εισαι θρασυτατη αν το ξανακανεις για οτιδηποτε αλλο!

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Δυστυχώς η διαχείριση παραέχει κατανόηση και υπομονή, αλλιώς θα είχαμε γλιτώσει εδώ και καιρό από τα λύμματα του φόρουμ.
    σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο, κι ελπιζω η διαχειριση να ειναι δικαιη και να σου δωσει παρατηρηση....

Η αλήθεια είναι πως λέει τρομερές και διεισδυτικές αλήθειες, όπως το να πίνει ούρα από τη γκόμενα που θα βρεθεί κάποτε να του κάτσει ή να τελειώνει πάνω σε πεθαμένους.
    αυτο κανονικα μετραει για δυο παρατηρησεις, προσωπικη προσβολη και αναφορα σε προσωπικα δεδομενα. αναρωτιεμαι ομως αν με ξερεις προσωπικα εκει εξω και μου τα γραφεις αυτα ? ξερεις πως το κανω, καθε ποτε, αν οντως εχω σχεση ή οχι, αν θελω κι ολας κλπ ? συνεχιζεις να επαναλαμβανεις προτασεις που εγραψα στο παρελθον, σε random post, τη random χρονικη στιγμη, με random διαθεση, κρινωντας με αρνητικα λες και γνωριζομαστε προσωπικα, με οτι σου κακοφανει παντα.

Μίλα καλύτερα για τον εαυτό σου, Εγώ δεν μπαίνω για να δημιουργήσω καμία κατάσταση και ΕΥΤΥΧΩΣ όταν βλέπω να προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλοι, έχω το θάρρος και να το λέω και να το κριτικάρω.
    εσυ μιλας ποτε για τον εαυτο σου ? της ζητας να μιλησει εκεινη, ενω ο δικος σου ρολος εδω μεσα ειναι του κριτη των παντων και συμβουλατορα, λες και εισαι ψυχολογος. ψυχολογος δε νομιζω πως εισαι, κι αναρωτιεμαι τι δουλεια εχεις σε φορουμ για ατομα που εχουν ψυχολογικα, οταν δεν υπαρχει απολυτως κανενα τοπικ δικο σου εδω, που να μας μιλας για τον εαυτο σου και τα προβληματα σου. τουλαχιστον εγω στις αρχες πρωτου αρχισουν τα βρισιδια και οι προσβολες, εκανα θεματα που ανεφερα δικα μου προβληματα, σκεψεις κλπ. εσυ και η αλλη εισαστε απων και ξερετε μονο να κρινετε και να χαρακτηριζετε!

αν συνεχισεις να με βριζεις χωρις λογο, θα ξαναγινεις κι εσυ ignore. εγω οταν σας το εβγαλα, δεν ειχα καμια διαθεση να ξανατσακωθω. η αλλη μπηκε στο τοπικ της Broken_Doll κι αρχισε να με κατηγορει και να με απειλει με ψευδεις κατηγοριες χωρις λογο, κι εσυ τωρα παιρνεις το μερος της.

Senior Member
    ..................................
    Θεοφανία, είναι ολοφάνερο ότι είσαι το γενικό κουμάντο των συντονισμών των συζητήσεων και ενέχεις θέση θεϊκής παρέμβασης. Καλό αυτό, γιατί προτιμώ να μιλώ απευθείας με την ηγεσία του γκέτο, χωρίς μεσάζοντες. Επιτέλους!Τόσο καιρό διαβάζω για αρχηγούς και λαμβάνω pm από παλιότερα μέλη που με προειδοποιούν για αυτό το ακαθόριστο, που τώρα κατάλαβα τι είναι. Ίσως επειδή δεν δίνω δεκάρα για όλο αυτό το εργάκι; Ποιος ξέρει;

Πάμε στο ένα προς ένα λοιπόν.

μου επιτρέπεται να ρωτήσω γιατί θα πρέπει να ΠΕΙΣ οπωσδήποτε κάτι?
    Θα πρέπει να πω κάτι οπωσδήποτε(!!!!!) με τον ίδιο τρόπο που οπωσδήποτε πρέπει να λες κάτι κι εσύ. Προφανώς επειδή γουστάρουμε! Εκτός αν εσύ έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου.

Αγαπητή Λήθη, όταν δεν έχεις παρακολουθήσει τα θέματα που δημιουργούνται οι εντάσεις και ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που τις δημιουργησαν, θα ήταν σοφότερο να μην παίρνεις θέση. Έτσι δεν εκτίθεσαι. Σε περίπτωση που έχεις απορία μπορώ μια χαρά να σου τη λύσω.
    Δεν παίρνω θέση γενικά, αλλά ειδικά για το θέμα που διάβασα με τις ταινίες, στο οποίο ο ΚΕΝΟ δεν έδωσε καμία πληροφορία ή λινκ που θα μπορούσε να κριθεί παράνομο. Απομονώνοντας το γεγονός και ερχόμενη σε άλλο νήμα που είναι το «τι σκέφτεσαι», δεν υπάρχει καμία δύναμη που θα με εμποδίσει να εκφράσω την άποψή μου για κάτι που διάβασα ποστ, ποστ και ξέρω ακριβώς τι έγινε! Δεν αμφισβητώ τον πιθανά πρότερο ανέντιμο βίο τους. Αυτό είναι άλλο.
    Αν θέλω να μάθω κάτι, ανάλογα με το τι είναι αυτό, θα κρίνω ποιον θα ρωτήσω και ευχαριστώ για την προθυμία σου τώρα και στην αρχή που την χρειάστηκα.
    Ελπίζω να είναι σαφές ότι δεν δίνω δεκάρα για τέτοιου είδους "κοινωνική' έκθεση στο φόρουμ.

Δυστυχώς η διαχείριση παραέχει κατανόηση και υπομονή, αλλιώς θα είχαμε γλιτώσει εδώ και καιρό από τα λύμματα του φόρουμ. Είναι κάτι που εγώ προσωπικά έχω θίξει πολλές φορές αλλά παρόλο το ...μέσον που υποστηρίζουν κάποιοι πως έχω, δεν εισακούστηκε.
    Είμαι σίγουρη ότι της διαχείρισης δεν της τρέχουν τα σάλια από την ηλιθιότητα. Άσχετο αν την χρησιμοποιούμε για να λέμε τα δικά μας. Σε ένα φόρουμ ψυχικής υποστήριξης δεν συχνάζουν άνθρωποι που στο σύνολό τους είναι σε θέση να διαχειριστούν τα ξεσπάσματά τους και τον ψυχισμό τους γενικότερα. Είναι προφανές ότι έπρεπε να υπάρχει -και υπάρχει- αρκετή ανοχή για άτομα με προβλήματα συμπεριφοράς , όπως η Όλγα, κι ας έγραψα προηγουμένως τις κακίες μου, επειδή δεν είχα κλείσει βδομάδα όταν μου επιτέθηκε και με κατηγορούσε ότι είμαι μία άλλη\άλλος και άλλα τέτοια παλαβά. Κανείς σε αυτό το φόρουμ δεν είναι 100% καλά!
    Άσχετο, δεν θυμάμαι να βγήκε κανένας να υποστηρίξει ένα νέο μέλλος που «οι παλιοί γνώστες» ήξεραν τα προβλήματά του και να με βοηθήσει να ξεμπλέξω από τις επανωτές επιθέσεις. Βόλευε να βγάζει άλλος το φίδι από την τρύπα της καχυποψίας σας. ! Που ήσασταν εσείς που φροντίζετε για όλα και όλους μέσα σε αυτό το φόρουμ, να βγείτε να πείτε ανοιχτά δυο κουβέντες; Δεν πειράζει. Καμιά κατηγόρια!

Η αλήθεια είναι πως λέει τρομερές και διεισδυτικές αλήθειες, όπως το να πίνει ούρα από τη γκόμενα που θα βρεθεί κάποτε να του κάτσει ή να τελειώνει πάνω σε πεθαμένους. Εμένα αυτές οι αλήθειες με πόνεσαν πολύ και τον μίσησα.
    Θα μπορούσε να του αρέσει να τρώει κόπρανα και να φτιάχνει μικρές νεκροφόρες ενώνοντας εικόνες αγίων. Το να ΛΕΣ ότι φέρεσαι παραβατικά, υβριστικά ή ανήθικα, δεν είναι αξιόποινο αν δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το κάνεις στην πράξη. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι γουστάρει, αρκεί να μην υποχρεώνει κανέναν να τα ασπαστεί. Αυτοί που ανέφερες πάντως, δεν είναι λόγοι να θέλεις την απομάκρυνσή του από το φόρουμ.

Ναι, τώρα χτύπησες φλέβα. Εγώ και η ρεμ προσπαθούμε να του τραβήξουμε την προσοχή και επειδή δεν τα καταφέρνουμε με τίποτα, τον κυνηγάμε ανελέητα τον κούρκουλο.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς για λογαριασμό της Ρεμ, εκτός αν είσαι ο εκπρόσωπός της, όπως δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι εννοώ εσένα και την Ρεμ αποκλειστικά. Εκτός αν είστε οι μόνες που τσακώνεστε μαζί του και έχω χάσει επεισόδια. Ο Κούρκουλος δεν ξέρω που κολλάει.

Μόλις περιέγραψες την κατάσταση που δημιουργείς. Είσαι παντού, σαν τον μαϊντανό! Και επειδή δεν κατάλαβες «κατάσταση» εννοώ την διαδικτυακή μας εικόνα, αυτή που δημιουργούμε ακούσια ή εκούσια , άμεσα ή έμμεσα. Στο βαθμό αυτό, ναι Θεοφανία, όλοι δημιουργούμε μία «κατάσταση». Και συγνώμη αν σε στεναχωρώ ή αν σοκαριστείς με την πληροφορία ότι είσαι ένας από τους όλους, όπως όλοι μας.
    Με το να κρίνω την Ρεμ άδικη, άσκησα το δικαίωμα αυτό:
    έχω το θάρρος και να το λέω και να το κριτικάρω.
    , αλλά φαίνεται ότι το δικαιούσαι μόνο εσύ ως αρχηγός του γκέτο.

Ζητώ συγνώμη αν παραβίασα τους κανονισμούς του κλαν σας.
    Last edited by Λήθη; 26-07-2011 at 03:15.

Banned
    Είναι προφανές ότι έπρεπε να υπάρχει -και υπάρχει- αρκετή ανοχή για άτομα με προβλήματα συμπεριφοράς , όπως η Όλγα, κι ας έγραψα προηγουμένως τις κακίες μου, επειδή δεν είχα κλείσει βδομάδα όταν μου επιτέθηκε και με κατηγορούσε ότι είμαι μία άλλη\άλλος και άλλα τέτοια παλαβά. Κανείς σε αυτό το φόρουμ δεν είναι 100% καλά!
    Λήθη επειδη γνωριζω λιγο παραπανω το olgaki82 απ'οτι τα υπολοιπα παιδια, αφου την εχω στο msn και facebook και μιλαμε σχεδον καθε μερα, να πω οτι δεν ειχε απολυτως κανενα προβλημα μαζι σου, απλα εκεινη τη περιοδο ηταν φρεσκοχωρισμενη απ'τον krino, κι επειδη ο τροπος γραφης σας μοιαζει, νομιζε οτι εισαι εκεινος και την ειρωνευοσουν μεστο θεμα που ειχε ανοιξει. το olgaki82 εμενα προσωπικα δε μου εχει γραψει τιποτα απολυτως προσβλητικο, παιρνω το μερος της απλα για να μη νομιζεις οτι ειναι καμια χρηστρια που δε ξερει τι της γινεται ή οτι αλλο. ειναι φυσιολογικη, απλα οπως ολοι οι ανθρωποι που μπαινουν εδω, υποφερει κι εκεινη απο μοναξια, ελλειψη αγαπης και κατανοησης. γενικα ομως εχεις δικιο στο τελευταιο, κανεις στο πλανητη γη δεν ειναι 100% καλα, κι εδω συχναζουν απλα οι πιο δυσλειτουργικοι θα ελεγα, αφου οι περισσοτεροι παιρνουν χαπια...

Banned
    Αν η αγορά είναι λαϊκή, πάρε καρπούζι, αρκεί να μην είναι μάπα. (δεν ξέρω τι με έχει πιάσει και έχω χάσει κάθε σοβαρότητα!)
    Μπα για πεπονια την βλεπω την δουλεια

Senior Member
    Λήθη επειδη γνωριζω λιγο παραπανω το olgaki82 απ'οτι τα υπολοιπα παιδια, αφου την εχω στο msn και facebook και μιλαμε σχεδον καθε μερα, να πω οτι δεν ειχε απολυτως κανενα προβλημα μαζι σου, απλα εκεινη τη περιοδο ηταν φρεσκοχωρισμενη απ'τον krino, κι επειδη ο τροπος γραφης σας μοιαζει, νομιζε οτι εισαι εκεινος και την ειρωνευοσουν μεστο θεμα που ειχε ανοιξει. το olgaki82 εμενα προσωπικα δε μου εχει γραψει τιποτα απολυτως προσβλητικο, παιρνω το μερος της απλα για να μη νομιζεις οτι ειναι καμια χρηστρια που δε ξερει τι της γινεται ή οτι αλλο. ειναι φυσιολογικη, απλα οπως ολοι οι ανθρωποι που μπαινουν εδω, υποφερει κι εκεινη απο μοναξια, ελλειψη αγαπης και κατανοησης. γενικα ομως εχεις δικιο στο τελευταιο, κανεις στο πλανητη γη δεν ειναι 100% καλα, κι εδω συχναζουν απλα οι πιο δυσλειτουργικοι θα ελεγα, αφου οι περισσοτεροι παιρνουν χαπια...
    Βλέπεις πόσο άδικοι και σκληροί μπορούμε να γίνουμε όταν δεν ξέρουμε τι περνάει ο καθένας μέσα του; Λυπάμαι για την ατυχή επαφή μας. Κακή στιγμή και για τις δύο.