Τι σκέφτεστε; - Page 216
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 216 of 1532 FirstFirst ... 1161662062142152162172182262663167161216 ... LastLast
Results 3,226 to 3,240 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Μπα για πεπονια την βλεπω την δουλεια
    Αγαπώ καρπούζι μακράν! Βασιλιάς των φρούτων!

Senior Member
    Σκέφτομαι πως πρέπει να το πάρω απόφαση να πάω να ξεραθώ κάποια στιγμή, γιατί με βλέπω να μην έχω σηκωμό πάλι αύριο..
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Σκέφτομαι πως πρέπει να το πάρω απόφαση να πάω να ξεραθώ κάποια στιγμή, γιατί με βλέπω να μην έχω σηκωμό πάλι αύριο..
    Μια από τα ίδια αλλά σήμερα δεν την βγάζω λέμε! Πως θα κοιμηθώ; Δεν μπορώ καθόλου!

Σήμερα νοιώθω μίσος και πικρία για ανθρώπους που με αδίκησαν, με χλεύασαν ή με παραγνώρισαν. Και στόχος στο εξής να μην ανέχομαι, να τους τη λέω και να ενεργώ άμεσα!! άμεσα και όποιον πάρει το ποτάμι παρά απωθημένα!
    γιάννης

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Βλέπεις πόσο άδικοι και σκληροί μπορούμε να γίνουμε όταν δεν ξέρουμε τι περνάει ο καθένας μέσα του; Λυπάμαι για την ατυχή επαφή μας. Κακή στιγμή και για τις δύο.
    ...ή με άλλα λόγια,

πρώτα σκεφτόμαστε και μετά γράφουμε, και όχι το αντίθετο :)

Administrator
    Αχ ρε Κενό, τα χεις μπερδέψει, τα χεις παρεξηγήσει τα πράγματα. Απέχει η αλήθεια πάρα πολύ από τις ερμηνείες που κάνεις.
    Πως γίνεται κι η Ρεμ να χει παράπονα για τις προειδοποιήσεις που έλαβε, και συ να χεις παράπονα για τις προειδοποιήσεις που έλαβες και για όλα τελικά να φταίει η διαχείριση. Προσωπική ευθύνη, δεν υπάρχει.... η διαχείριση φταίει που προειδοποίησε.....

Φταίει η διαχείριση κι όταν παρεμβαίνει, φταίει κι όταν δεν παρεμβαίνει. Φταίει και στην προκειμένη περίπτωση, που έδωσε από μία προειδοποίηση στους εμπλεκόμενους. Και με συνοπτικές διαδικασίες, βγαίνει και το πόρισμα πως μεροληπτεί επειδή γνωρίζει προσωπικά ανθρώπους.
    Να χαρείς, και στο λέω φιλικά, συμμάζεψε τα αυθαίρετα συμπεράσματα για τη διαχείριση γιατί στο λέω ειλικρινά πως, πολύ συνειδητά, έχω αποφύγει να γνωρίσω ανθρώπους από το φόρουμ αυτό. 4-5 ανθρώπους όλο κι όλο έχω γνωρίσει, προ αρκετών χρόνων, λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας + 2-3 ακόμη που χρειαστηκε να παρέμβω, για θέματα αυτοκτονίας. ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, κανένα ενεργό μέλος του φόρουμ, εδώ και χρόνια.
    Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να σεβαστείς αυτό που γράφω και να μην συνεχίζεις να ανακυκλώνεις κάτι πέρα για πέρα αναληθές.

Τώρα σχετικά με το θέμα των snuff ταινιών για τις οποίες έγινε ολη η φασαρία, πήρα θέση σε προσωπικό μήνυμα, όταν σε προσωπικό μήνυμα μου ζητήθηκε να το κάνω και είπα πως δεν βρίσκω κάτι μεμπτό, ούτε εγώ, ούτε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έτσι δεν διέγραψα το θέμα, δεν το κλείδωσα, ούτε αφαίρεσα τις σχετικές αναφορές.
    Μία προειδοποίηση έλαβες κενό, τη μικρότερη δυνατή (των 2 πόντων) για τα μετέπειτα μηνύματα σου όπου έβριζες. Μία προειδοποίηση, αν θυμάμαι σωστά, έλαβε και η Ρεμ κι άλλο ένα μέλος, όχι για αναφορές σε snuff ταινίες, αλλά για τον μετέπειτα καυγά.

Αυτά. Όλα τα υπόλοιπα που συζητήθηκαν από σένα και άλλους σχετικά με τις παρεμβάσεις μου, τα θεωρώ ατυχείς παρερμηνείες.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Έλεος! Τι κάνετε μωρέ; Όχι άλλο κάρβουνο!

(και για να μην νομίζει κανείς ότι το κάνω για κάποιο λόγο, ο ΚΕΝΟ με έχει διαγράψει από φίλη του χαχαχαχαχαχα Μιλάμε για πολύ κάρβουνο εδώ μέσα!)
    Θα εχει τους λογους του προφανως..

Senior Member
    λήθη, καλημερα.λες για τη θεοφανία πως : " είναι ολοφάνερο ότι είσαι το γενικό κουμάντο των συντονισμών των συζητήσεων και ενέχεις θέση θεϊκής παρέμβασης."

πργαματικά δν καταλαβαινω γιατί βγαζεις τετοιο συμπέρασμα.
    το να έχει καποιος έντονη προσωπικοτητα κ δυναμικη παρουσία σε ένα φορουμ, δν μεταφραζεται έτσι.
    αν σου έστειλαν πμ κ άλλοι λεγοντας σου το ίδιο, το αποδίδω κ πάλι σε κόμπλεξ.
    πολλες παρεξηγήσεις μπορουν να γίνουν σε ένα φορουμ.
    όπως ειδες κ με το ολγακι απο αυτά που σου εξηγησε ο κενό.

καλό θα ήταν να τηρούνται οι οροι χρήσης κ να λειτουργουσαμε ολοι μεσα σε ένα πολιτισμένο περιβαλλον.
    δν το κανουμε παντα.
    γι΄αυτο υπάρχουν κ οι προειδοποιήσεις.
    για να τις αποφυγουμε καλύτρερο θα ήταν, όπως ειπε κ ο μπολτ, να σκεφτόμαστε πρωτα κ μετα να γραφουμε.
    αυτα που λεω, το κανω κ για να τα ακουω κ γω.
    αρκετες φορές μπαίνουμε εδω κ ξεσπάμε με την πρωτη αφορμή.
    το έχω κανει κ μετα νοιωθω άσχημα.
    δν θελω να λειτουργω έτσι κ προσπαθω.
    σε κανεναν δν κανει καλό.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να υπάρχει τόση ένταση μεταξύ δύο ανθρώπων που κοινός τους τόπος είναι το διαδίκτυο. Ρεμ είσαι υπερβολική εντελώς όμως! Είδες ότι σε άλλες περιπτώσεις που πάλι έκανες τα τρελά που κάνεις όταν παθιάζεσαι, δεν είπα τίποτα. Τώρα όμως είσαι υπερβολική και στο λέω. Και υπήρξες και επιθετική και με την Χριστίνα και με τον ΚΕΝΟ , περισσότερο από εκείνους που έβρισαν και έφαγαν και την προειδοποίηση τζάμπα. Μόνο που εσύ δεν έβρισες.
    Δηλαδή το θέμα της διαχείρισης είναι ο υποκριτικός καθωσπρεπισμός ; Όποιος δεν βρίζει την γλυτώνει και όποιος πει κακές λέξεις τρώει πιπέρι;

Εγώ νομίζω ότι ο ΚΕΝΟ έχει γίνει στόχο κάποιων επειδή όταν τα παίρνει τα χώνει άσχημα και αυτά που λέει είναι αλήθειες που κάποιους τους έχουν πειράξει πολύ, επειδή είναι παρατηρητικός και πιο έξυπνος από κάποιους άλλους που είναι ακίνδυνοι. Κοινώς, χαλάει το μαγαζί !
    Δεν τον υποστηρίζω, γιατί ανοίγουμε το στόμα μας φροντίζοντας να μην πληγώνουμε τους άλλους και να μην δημιουργούμε εχθρούς. Είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Αλλά και αυτό το ξεκατίνιασμα, κάθε τρεις και λίγο με επίκεντρο τον ΚΕΝΟ , και μαλάκας να είσαι, καταλαβαίνεις ότι είναι ύποπτο γιατί δεν φαίνεται κανένας βλαμμένος με την ουσιαστική έννοια. Λέει κι αυτός τα δικά του να δημιουργήσει κατάσταση. Όλοι αυτό δεν κάνουμε εδώ; ΕΛΕΟΣ!
    Πες τα γιατι και εγω εφαγα αδικα προειδοποιηση!

Θεοφανία, είναι ολοφάνερο ότι είσαι το γενικό κουμάντο των συντονισμών των συζητήσεων και ενέχεις θέση θεϊκής παρέμβασης. Καλό αυτό, γιατί προτιμώ να μιλώ απευθείας με την ηγεσία του γκέτο, χωρίς μεσάζοντες. Επιτέλους!Τόσο καιρό διαβάζω για αρχηγούς και λαμβάνω pm από παλιότερα μέλη που με προειδοποιούν για αυτό το ακαθόριστο, που τώρα κατάλαβα τι είναι. Ίσως επειδή δεν δίνω δεκάρα για όλο αυτό το εργάκι; Ποιος ξέρει;

φαντάζομαι πως πήρες τις απαντήσεις σου από το σχετικό ποστ του Νικος Ντι, αν και θα ήθελα να προσθέσω κάτι.
    Το γεγονός πως έχουν φάει μπαν άτομα εδώ που ήρθαν σε σύγκρουση μαζί μου ή με τη ρεμ, ή με οποιονδήποτε από την "κλίκα μου" θα μπορούσε να ερμηνευτεί και εντελώς διαφορετικά από "κολλητιλίκι" με τον διαχειριστή ή ακόμη και υποννοούμενα για σεξουαλικές σχέσεις μαζί του.
    Πως?
    Με τον πιο απλό τρόπο, τύπου ρίχνω μια ματιά στο παρελθόν του μέλους που έφαγε μπαν και δεν διαβάζω κατινιές στα πμ που προέρχονται από άτομα που ενδεχομένως η θεοφ ή η ρεμ έχουν απορίψει ή δεν ασχολούνται μαζί τους γιατι πολύ απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.

Πάμε στο ένα προς ένα λοιπόν.

Θα πρέπει να πω κάτι οπωσδήποτε(!!!!!) με τον ίδιο τρόπο που οπωσδήποτε πρέπει να λες κάτι κι εσύ. Προφανώς επειδή γουστάρουμε! Εκτός αν εσύ έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου.

απομονώνεις εκφράσεις μου, ελλείψει επιχειρημάτων. Σε ρώτησα γιατί θα πρέπει ΕΣΥ να πεις κάτι, διαβάζοντας την παρακάτω ατάκα σου:

Ρεμ είσαι υπερβολική εντελώς όμως! Είδες ότι σε άλλες περιπτώσεις που πάλι έκανες τα τρελά που κάνεις όταν παθιάζεσαι, δεν είπα τίποτα.
    ξαναρωτάω λοιπόν: ποια είσαι εσύ ή η οποιαδήποτε εσύ που η ρεμ ή η οποιαδήποτε ρεμ θα πρέπει να σκεφτεί αν μιλήσεις ή δεν μιλήσεις. Σαφές?

Δεν παίρνω θέση γενικά, αλλά ειδικά για το θέμα που διάβασα με τις ταινίες, στο οποίο ο ΚΕΝΟ δεν έδωσε καμία πληροφορία ή λινκ που θα μπορούσε να κριθεί παράνομο. Απομονώνοντας το γεγονός και ερχόμενη σε άλλο νήμα που είναι το «τι σκέφτεσαι», δεν υπάρχει καμία δύναμη που θα με εμποδίσει να εκφράσω την άποψή μου για κάτι που διάβασα ποστ, ποστ και ξέρω ακριβώς τι έγινε! Δεν αμφισβητώ τον πιθανά πρότερο ανέντιμο βίο τους. Αυτό είναι άλλο.
    Αν θέλω να μάθω κάτι, ανάλογα με το τι είναι αυτό, θα κρίνω ποιον θα ρωτήσω και ευχαριστώ για την προθυμία σου τώρα και στην αρχή που την χρειάστηκα.
    Ελπίζω να είναι σαφές ότι δεν δίνω δεκάρα για τέτοιου είδους "κοινωνική' έκθεση στο φόρουμ.

είναι πάντα βολικό να βλέπουμε αποσπασματικά και κατά βούληση κάτι, ώστε να επιβάλλουμε την άποψη μας. Από τέτοια έχουμε χορτάσει εδώ μέσα.

Είμαι σίγουρη ότι της διαχείρισης δεν της τρέχουν τα σάλια από την ηλιθιότητα. Άσχετο αν την χρησιμοποιούμε για να λέμε τα δικά μας. Σε ένα φόρουμ ψυχικής υποστήριξης δεν συχνάζουν άνθρωποι που στο σύνολό τους είναι σε θέση να διαχειριστούν τα ξεσπάσματά τους και τον ψυχισμό τους γενικότερα. Είναι προφανές ότι έπρεπε να υπάρχει -και υπάρχει- αρκετή ανοχή για άτομα με προβλήματα συμπεριφοράς , όπως η Όλγα, κι ας έγραψα προηγουμένως τις κακίες μου, επειδή δεν είχα κλείσει βδομάδα όταν μου επιτέθηκε και με κατηγορούσε ότι είμαι μία άλλη\άλλος και άλλα τέτοια παλαβά. Κανείς σε αυτό το φόρουμ δεν είναι 100% καλά!

αυτό είναι δικό σου θέμα, δεν ξέρω σε τι θα μπορούσα να σε βοηθήσω.

Άσχετο, δεν θυμάμαι να βγήκε κανένας να υποστηρίξει ένα νέο μέλλος που «οι παλιοί γνώστες» ήξεραν τα προβλήματά του και να με βοηθήσει να ξεμπλέξω από τις επανωτές επιθέσεις. Βόλευε να βγάζει άλλος το φίδι από την τρύπα της καχυποψίας σας. ! Που ήσασταν εσείς που φροντίζετε για όλα και όλους μέσα σε αυτό το φόρουμ, να βγείτε να πείτε ανοιχτά δυο κουβέντες; Δεν πειράζει. Καμιά κατηγόρια!

καταρχήν ποιος σου είπε πως φροντίζουμε για όλους και για όλα στο φόρουμ?
    Και για να μιλήσω για τον εαυτό μου, δεν φροντίζω για τίποτα. το μόνο που κάνω είναι όταν με ενοχλεί κάτι να ΤΟ ΛΕΩ. Το αν αυτό ενοχλεί κάποιους, φαντάζομαι πως μου επιτρέπεται να μην είναι δικό μου θέμα.

Θα μπορούσε να του αρέσει να τρώει κόπρανα και να φτιάχνει μικρές νεκροφόρες ενώνοντας εικόνες αγίων. Το να ΛΕΣ ότι φέρεσαι παραβατικά, υβριστικά ή ανήθικα, δεν είναι αξιόποινο αν δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το κάνεις στην πράξη. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι γουστάρει, αρκεί να μην υποχρεώνει κανέναν να τα ασπαστεί. Αυτοί που ανέφερες πάντως, δεν είναι λόγοι να θέλεις την απομάκρυνσή του από το φόρουμ.

Πρώτον: δεν ζήτησα ΚΑΝΕΝΟΣ την απομάκρυνση από το φόρουμ. Δεν έχω ούτε τέτοια δικαιοδοσία, ούτε τέτοια κάψα.
    ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΜΩΣ διαστροφικές σκέψεις για ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ και να το κρίνω και να το καταγγείλω. Ελπίζω να το έχω.

Δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς για λογαριασμό της Ρεμ, εκτός αν είσαι ο εκπρόσωπός της, όπως δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι εννοώ εσένα και την Ρεμ αποκλειστικά. Εκτός αν είστε οι μόνες που τσακώνεστε μαζί του και έχω χάσει επεισόδια. Ο Κούρκουλος δεν ξέρω που κολλάει.

΄Βρισκόμαστε σε ένα δημόσιο φόρουμ και έχω το δικαίωμα να απαντώ για όποιον θέλω. Σε περίπτωση που δεν σου αρέσει, απλά με αγνοείς.

Μόλις περιέγραψες την κατάσταση που δημιουργείς. Είσαι παντού, σαν τον μαϊντανό!

Και? Μπορώ να γίνω και άνιθος και κολοκυθάκι, το πρόβλημα σου ακόμη δεν έχω καταλάβει που είναι. Σε περίπτωση που δεν θες να με διαβάζεις, λέγεται ιγκνορ και είναι κάπου στις ρυθμίσεις σου.

[/B] Και επειδή δεν κατάλαβες «κατάσταση» εννοώ την διαδικτυακή μας εικόνα, αυτή που δημιουργούμε ακούσια ή εκούσια , άμεσα ή έμμεσα. Στο βαθμό αυτό, ναι Θεοφανία, όλοι δημιουργούμε μία «κατάσταση». Και συγνώμη αν σε στεναχωρώ ή αν σοκαριστείς με την πληροφορία ότι είσαι ένας από τους όλους, όπως όλοι μας. [/B]

κανείς δεν είναι ίδιος με κανένα. Επέτρεψε μου να έχω τη δική μου προσωπικότητα....

Με το να κρίνω την Ρεμ άδικη, άσκησα το δικαίωμα αυτό:[/B] , αλλά φαίνεται ότι το δικαιούσαι μόνο εσύ ως αρχηγός του γκέτο.

Μπορείς να κρίνεις όποιον θέλεις, αλλά αναγνώρισε μου το δικαίωμα να μη συμφωνώ με αυτό.

Ζητώ συγνώμη αν παραβίασα τους κανονισμούς του κλαν σας.
    Συγχωρεμένη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    χριστίνα,μάλλον δν εδωσες καμία σημασία στο ποστ του νικου.
    ούτε σε προηγουμενα.
    αν προλαβες καποια.

κ σε μενα εχουν σβηστει ποστ, αλλα λογω κακής μνημης δν θυμόμουν τι έγραψα.
    ε δν το εκανα κ θεμα.
    το παρατραβαω κ γω καποιες φορες κ ειναι λαθος οπως εγραψα παραπανω.
    το τελευταίο ήταν σε ένα θεμα του γιωργοςπανος κ δν επρεπε να μιλησω ετσι στον ανθρωπο.
    βεβαια περιμενα να μου σβηστει και αλλο.
    ο ανθρωπος το κατανόησε κ ολα καλα.

δν χρειάζεται παντα να το τραβαμε το σχοινί.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Αχ ρε Κενό, τα χεις μπερδέψει, τα χεις παρεξηγήσει τα πράγματα. Απέχει η αλήθεια πάρα πολύ από τις ερμηνείες που κάνεις.
    Πως γίνεται κι η Ρεμ να χει παράπονα για τις προειδοποιήσεις που έλαβε, και συ να χεις παράπονα για τις προειδοποιήσεις που έλαβες και για όλα τελικά να φταίει η διαχείριση. Προσωπική ευθύνη, δεν υπάρχει.... η διαχείριση φταίει που προειδοποίησε.....

Φταίει η διαχείριση κι όταν παρεμβαίνει, φταίει κι όταν δεν παρεμβαίνει. Φταίει και στην προκειμένη περίπτωση, που έδωσε από μία προειδοποίηση στους εμπλεκόμενους. Και με συνοπτικές διαδικασίες, βγαίνει και το πόρισμα πως μεροληπτεί επειδή γνωρίζει προσωπικά ανθρώπους.
    Να χαρείς, και στο λέω φιλικά, συμμάζεψε τα αυθαίρετα συμπεράσματα για τη διαχείριση γιατί στο λέω ειλικρινά πως, πολύ συνειδητά, έχω αποφύγει να γνωρίσω ανθρώπους από το φόρουμ αυτό. 4-5 ανθρώπους όλο κι όλο έχω γνωρίσει, προ αρκετών χρόνων, λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας + 2-3 ακόμη που χρειαστηκε να παρέμβω, για θέματα αυτοκτονίας. ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, κανένα ενεργό μέλος του φόρουμ, εδώ και χρόνια.
    Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να σεβαστείς αυτό που γράφω και να μην συνεχίζεις να ανακυκλώνεις κάτι πέρα για πέρα αναληθές.
    εαν νομιζεις οτι τα εχω παρεξηγησει τα πραγματα, διαβασε τα μηνυματα της Λήθη. τα βλεπει λιγο πιο αντικειμενικα γιατι δεν ανηκει σε καμια κλικα και δε παιρνει κανενος το μερος. ειναι δυνατον να εχει παρεξηγησει κι αυτη τα πραγματα, οταν δε τη γνωριζω παραεξω για να την επηρεασω ? και μαζι με αυτα, διαβασε στο θεμα με τα snuff οσα λεγαν στη Remedy και Θεοφανία και τα αλλα μελη (Gypsy Cello, ανεμος κλπ), παιρνωντας το μερος μου οταν με κατηγορουσε.

ενταξει δεχομαι οτι μπορει να εβγαλα λανθασμενα συμπερασματα διαβαζωντας το ποστ του Sabb και βλεπωντας ποσα μελη εχουν προβλημα με τις χρηστριες Remedy και Θεοφανία (κι οχι δεν ηταν μονο το olgaki82). η Remedy απλα ειναι παλιοτερη χρηστρια και τη ξερεις περισσοτερο, και λογο ηλικιας τη σεβεσαι γιαυτο της δινεις σπανια προειδοποιησεις, ακομα κι αν προσβαλλει προσωπικα, φτανωντας να απειλει κι ολας.

Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Τώρα σχετικά με το θέμα των snuff ταινιών για τις οποίες έγινε ολη η φασαρία, πήρα θέση σε προσωπικό μήνυμα, όταν σε προσωπικό μήνυμα μου ζητήθηκε να το κάνω και είπα πως δεν βρίσκω κάτι μεμπτό, ούτε εγώ, ούτε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έτσι δεν διέγραψα το θέμα, δεν το κλείδωσα, ούτε αφαίρεσα τις σχετικές αναφορές.
    Μία προειδοποίηση έλαβες κενό, τη μικρότερη δυνατή (των 2 πόντων) για τα μετέπειτα μηνύματα σου όπου έβριζες. Μία προειδοποίηση, αν θυμάμαι σωστά, έλαβε και η Ρεμ κι άλλο ένα μέλος, όχι για αναφορές σε snuff ταινίες, αλλά για τον μετέπειτα καυγά.

Αυτά. Όλα τα υπόλοιπα που συζητήθηκαν από σένα και άλλους σχετικά με τις παρεμβάσεις μου, τα θεωρώ ατυχείς παρερμηνείες.
    στο θεμα των snuff δεχτηκα υπερβολικα μεγαλη επιθεση ομως, που εφτανε να με κατηγορει και να με απειλει με τις ψευτιες της. για τις απειλες δεν εκανες τιποτα, πειραξε ομως το μαλακισμενη ψευτρα που εγραψα πανω στα νευρα μου, και τα υπολοιπα που ηταν καθαρα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου ? τι ειναι η Remedy εδω μεσα να αποφασιζει εαν θα συνεχιστει η κουβεντα σε ενα θεμα ή οχι, εαν το ποστ που εγραψε καποιος ηταν οκ ή οχι ? δικαστης Ντρεντ ή κατι αλλο ανωτερο ?

εαν ηταν δικαιη η διαχειριση, θα δινε περισσοτερες παρατησεις στη Remedy, επειδη αυτη ξεκινησε την φασαρια, και περισσοτερα μηνυματα της σβηστηκαν. δεν ειναι δυνατον να σβηνεις περισσοτερα μηνυματα ενος χρηστη που κανει επιθεση, και να δινεις ΔΥΟ παρατηρησεις (γιατι ειναι δυο NikoD κι οχι μια), στον αλλον που απλα αμυνεται οπως μπορει, και που κατηγορειται κι απειλειται. ελα λιγο στη θεση μου, να καταλαβεις πως νιωθω, που με εχει απειλησει τουλαχιστον 3 φορες η συγκεκριμενη χρηστρια. τι θα εκανες εσυ θα καθοσουν ηρεμος χωρις καμια αντιδραση ?

τελως παντων, δεν εχω σκοπο να το συνεχισω, γιατι δε με αφορα το θεμα, απλα δε μπορω την αδικια. η διαχειριση θα πρεπει να καταλαβει πως εχει να κανει με ανθρωπους που εχουν ισα δικαιωματα, κι οχι ζωα, μεροληπτωντας απλα επειδη καποιος χρηστης ειναι παλιος ή οτι αλλο. οταν παταω κι εγω report σε ενα ποστ, σημαινει ενοχληθηκα και προσβληθηκα, δεν ειναι δυνατον να το προσπερνατε ετσι, ενω της Remedy και Θεοφανίας να καταληγει παντα σε προειδοποιηση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    εσυ εβρισες κι εφαγες δικαια προειδοποιηση. ας προσεχες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Συγχωρεμένη.
    Εννοείς να απαγορεύεις στους άλλους πράγματα που επιτρέπεις στον εαυτό σου και να γίνεσαι ακριβοδίκαιη με μίζερες εμμονές πάνω σε λέξεις. Αυτά είναι αστεία πράγματα για την ηλικία μας. Αν διαβάσεις ξανά τι γράφεις, θα καταλάβεις πόσο φάσκεις και αντιφάσκεις. Δεν ήρθα εγώ να σου γράψω ποστ. Εσύ μου έγραψες ποστ και εγώ σου απάντηση. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤ Ή ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΕΠΟΣ;

Πριν γίνεις μπρόκολο μαρούλι ή ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου,έχεις γίνει ήδη κουραστική.Και για να καταλάβεις σε τι φάση είμαι και πόσο ήρεμα σου γράφω, μου έχεις γίνει ενοχλητική με τον ίδιο τρόπο που γίνεται ενοχλητικό ένα κουνούπι στην ηρεμία του καλοκαιρινού ύπνου. Αυτό που βαριέσαι να ανάψεις τα φώτα και να το ψάξεις. Που ούτε καν θα ήξερες ότι υπάρχει αν δεν πετούσε στο αυτί σου.

Κάνε μου μια χάρη... Κράτα αποστάσεις από μένα. Δεν είμαι του χεριού σου. Φίλους έχεις, παίξε μαζί τους.

ΥΓ:Αγαπητή διαχείριση είναι πρώτη φορά που είδα ποστ σας σε κάποιο θέμα. Ευχαριστούμε για την παρέμβαση. Ένιωσα μια ασφάλεια τώρα.