Τι σκέφτεστε; - Page 239
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 239 of 1532 FirstFirst ... 1391892292372382392402412492893397391239 ... LastLast
Results 3,571 to 3,585 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ami View Post
    Σκέφτομαι πόσο ψεύτικοι είναι οι άνθρωποι γύρω μας...!
    Δεν ειναι ακριβως ψευτικοι απλα ειναι αποκολλημενοι απο τον εαυτο τους και απο την στιγμη που δεν μπορουν να επικοινωνησουν και να αγαπησουν αλλα και να σεβαστουν τον εαυτο τους ειναι αδυνατο να μοιρασουν και να προσφερουν ολα αυτα στους ανθρωπους.. Ετσι μενουν στην επιφανεια και φυσικο και επομενο να μας φανουν οτι ειναι ψευτικοι

Senior Member
    Σκέφτομαι οτι οι πολλές σκέψεις μου με οδηγούν σε σκεπτικιστικό τούνελ , με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η συλλογική μου σκέψη , κάτι που δημιουργεί διαταραχή της σκεπτόμενης ροής .
    Σκεφτόμουν λοιπόν να σταματήσω να σκέφτομαι πολύ προκειμένου να προσεγγίσω την σκεπτόμενη υπερβατικότητα και να κατακτήσω έτσι το βασίλειο της σκέψης, αλλά όλες αυτές οι σκέψεις τελικά προκάλεσαν καταιγίδα σκέψεων , και έτσι κατέληξα ψυχάκι να γράφω και εγώ σε αυτό το φόρουμ τις σκέψεις μου , οι οποίες θα προκαλέσουν σκέψεις σε άλλους , και μέσω της συνδιαστικής σκέψης στην συνέχεια ίσως καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο της ευεργετικής σκέψης . Απλά πραματάκια καθημερινού προβληματισμού .

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Δεν ειναι ακριβως ψευτικοι απλα ειναι αποκολλημενοι απο τον εαυτο τους και απο την στιγμη που δεν μπορουν να επικοινωνησουν και να αγαπησουν αλλα και να σεβαστουν τον εαυτο τους ειναι αδυνατο να μοιρασουν και να προσφερουν ολα αυτα στους ανθρωπους.. Ετσι μενουν στην επιφανεια και φυσικο και επομενο να μας φανουν οτι ειναι ψευτικοι
    ε? καντο μια λιανα...
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    ε? καντο μια λιανα...
    Τι ακριβως δεν καταλαβες μικρε Ιθακη?

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    μικρο ειναι το φρυδι σου! :P
    δηλαδη με λιγα λογια θες να πεις πως η επιπλευση στην επιφανεια, η το δειθεν προφιλ που δημιουργουμε για τον εαυτο μας στους γυρω μας, πηγαζει απο την αδυναμια αποδοχης του εαυτου μας το οποιο συνεπαγεται αρνηση του εσωτερικου εγω μας, αυτοπεριθωριοποιηση και απομακρυνση συναισθηματων ?
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    μικρο ειναι το φρυδι σου! :P
    δηλαδη με λιγα λογια θες να πεις πως η επιπλευση στην επιφανεια, η το δειθεν προφιλ που δημιουργουμε για τον εαυτο μας στους γυρω μας, πηγαζει απο την αδυναμια αποδοχης του εαυτου μας το οποιο συνεπαγεται αρνηση του εσωτερικου εγω μας, αυτοπεριθωριοποιηση και απομακρυνση συναισθηματων ?
    Χμμμ ειναι ολοκληρη φιλοσοφια και δεν μπορω να το εξηγησω ακριβως αλλα ναι αυτο που γραφεις ουσιαστικα εννοω.. Επισης το οτι ταυτιζομαστε με μια προσωπικοτητα που θελουμε επειδη δεν ειμαστε δυνατοι και δεν αποδεχομαστε τον εαυτο μας(δεν αναφερομαι σε ολους τους ανθρωπους. Απλα εξηγησω τους λογους οπου καποιοι μας φαινονται ψευτικοι). Σιγουρα αυτοι που ειναι ψευτικοι το γνωριζουν αλλα πιστευω πιο πολυ οτι τυγχανουμε σε ανθρωπους συγχυσμενους..

Senior Member
    και ναιιιιιιιιιιιιιι! 3η μέρα 12ωρης δουλειάς προβλέπεται για σήμερα. κλαψ....

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Γαματο αυτο με το μωρο.. Πλακα ειχε!

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι στην εποχη του "ΤΙΠΟΤΑ",εχουμε μαθει να ζηταμε πολλα,να δημιουργουμε πλασματικες αναγκες και γενικως να υπερκαταναλωνουμε!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σκεφτομαι οτι στην εποχη του "ΤΙΠΟΤΑ",εχουμε μαθει να ζηταμε πολλα,να δημιουργουμε πλασματικες αναγκες και γενικως να υπερκαταναλωνουμε!!!
    Ναι, επειδη βρισκομαστε στην εποχη του ΤΙΠΟΤΑ ζηταμε πολλα.. το ειπες και μονη σου!

Senior Member
    Εποχή του ΤΙΠΟΤΑ?

Από ποια οπτική γωνία είμαι στην εποχή του τίποτα?

Banned
    το ΤΙΠΟΤΑ αμα το δουμε απο την αντιθετη οπτικη γωνια μπορει να ειναι και τα παντα ομως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Εποχή του ΤΙΠΟΤΑ?

Από ποια οπτική γωνία είμαι στην εποχή του τίποτα?

επειδή βρίσκεσαι στην εποχή του ΟΛΑ, μν τη ψαχνεις!
    http://www.mazi.org.gr/