Τι σκέφτεστε; - Page 243
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 243 of 1532 FirstFirst ... 1431932332412422432442452532933437431243 ... LastLast
Results 3,631 to 3,645 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Δυστυχως τα καλοκαιρια μου τελικα μου τα.....δρομολογουν αλλοι....γι συτο κ ειναι σχεδον παντα σ.....!!!!!! Φετος αν καταφερω να φυγω για 3 μερες καλα θα εινα κ αυτες οχι σε θαλασσα αλλα σε βουνο...θαλασσα ακομη δεν εχω δει κ μαλλον δεν το βλεπω να την......δω!!!!
    Προσπαθησε να βαζεις διαχωριστικες γραμμες κ να κρατας τις ισορροπιες ωστε να μην σε επηρεαζει κ σε ριχνει κατι... σε βουνο δεν εχω παει ποτε, ωραια ειναι ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Πάντως μπορώ να πω πως δεν έχω φάει πολύ ψάρι και μαλάκιο αυτό το καλακαίρι.. μάλλον εξαφανίζονται τα καημένα αφού τα ξεκοκκαλιάσαμε πρώτα. Έχει κια κάτι λαγοκέφαλους λένε.. δεν μας ταίζουν πολύ ψάρι η ιδέα μου είανι δε ξέρω.

Senior Member
    Και για βόδια και γουρούνια μου έχει κοπεί η όρεξη άλλωστε δε τρώνε αυθεντικό πράσινο και παίρνει άσχημη γεύση το κρέας τους.

Senior Member
    Αυγά και λάχανα μου φαίνεται θα αρχίσω να τρώω (αποκλειστικά) και γω. Μια σκέψη κάνω.

Senior Member
    διαταραχή τροφικής αλυσίδας σαν να νιώθω. Και η πολύ χημεία κάνει κακό. δε ξέρω αλήθεια και πολλά για τη χημεία.
    Οι αστροναύτες λένε τρέφονται με σκόνες. άσχετο αλλά έχετε δει το bavk to the future, βάζει η κυρά μια παγωμένη πίτσα σε μέγεθος αυγού στο φούρνο μικροκυμμάτων και βγαίνει μια πίτσα γίγας!

Senior Member
    Πω ρε καροτ τι μανια σε εχει πιασει με τα φαγητα κ κανω κ διαιτα γαμωτη μου..........:p

Senior Member
    Δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες αλλά υποσχέηθηκα στον εαυτό μου να κάνω κράτη στο φαγητό για τους επόμενους μήνες να τρώω σαλατίτσες με λαδάκι να γίνω σαν την όλιβ από το ποπάυ.

Senior Member
    αλλά χλωμό να γινω σαν την όλιβ απλά δεν θέλω να γίνω σαν τον πόλντο η σαν τον παππού, όχι ακόμα είμαι πολύ νέος ρε παιδιά.

Senior Member
    καροτ ζαατ! ακου να σε πω θα ακολουθησεις τη διαιτα τη δικια μου κ σε ενα μηνα θα εχεις χασει τα κιλα που θες (παιζει βεβαια να παθεις κ ανορεξια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ..:p)

Senior Member
    διάβαζε κανείς ποπαυ; τι ρωτάω όμως εσείς εδώ είστε μια γενιά λιγότερη οι περισσότεροι.

Senior Member
    ε όχι ντάξει μη πάθω και ανορεξία η διατροφική διαταραχή.

το πολύ πολύ να φάω χρήματα να δω τι γεύση έχουν αφού είμαι παμφάγο ον ρε παιδιά κι εσείς το ίδιο.

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Προσπαθησε να βαζεις διαχωριστικες γραμμες κ να κρατας τις ισορροπιες ωστε να μην σε επηρεαζει κ σε ριχνει κατι... σε βουνο δεν εχω παει ποτε, ωραια ειναι ??
    Δεν με ριχνει κατι μικρη μου..... οι υποχρεωσεις που εχουν πεσει(ριξει?) επανω μου φταινε για τα σ.... καλοκαιρια μου.... κ φετος η υπεραισιοδοξια μου η οποια απο τις αρχες Ιουλιου εφαγε τα μουτρα της!!! ;) Εκει που παω ηταν κεφαλοχωρι...εχω να παω πολλα χρονια...ελπιζω να ειναι το ιδιο ομορφα.... Κ μονο που θα ξεφυγω απο δω για 3 μερες θα μου φανει λες κ πηγα σε σαλε πολυτελειας κ ας ειναι ενα απλο χωριατικο σπιτι!!! :)
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    απο το ποπαυ είχε πλάκα και η μάγισσα αλλά αυτός ο βρούτος είχε βγεί ένα θηρίο, ο ποπαυ όμως είχε το σπανάκι.
    να΄ναι καλά όσοι έφτιαξαν τα ποπαυ και όλα αυτά τα καρτούν εκείνης της εποχής, είναι τα καλύτερα.

Senior Member
    σκέφτομαι ότι θέλω να πάω κάμπινγκ και να βρω μια τέλεια θέση με σκιά για τη σκηνή μου.

Senior Member
    προς καροτ : ποπαυ, λουκυ λουκ, αστεριξ, ντοναλντ ντακ, μικρος βρυκολακας κ πολλα αλλα...

αυτο με τα χρηματα να θες να φας υπαρχει σχετικη ασθενεια κ λεγεται ξενορεξια, δλδ τρως κατι που αντικειμενικα δεν τρωγεται, πχ σαπουνι, σκατα, σαμπουαν, εγω προσωπικα εχω εμπειρια απο γατοτροφη φρισκις (οταν ημουν μικροτερη το εκανα) κ αηδιασα κ πλενομουν 5 λεπτα μετα....