Τι σκέφτεστε; - Page 267
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 267 of 1532 FirstFirst ... 1672172572652662672682692773173677671267 ... LastLast
Results 3,991 to 4,005 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ...ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΑΣ...
    τι τρεχει τσελο?

Senior Member
    Παιδιά, τα μηνύματα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με παιδιά από εδώ. Τα μηνύματα απευθύνονται σ' αυτούς που προσπαθησαν να παραβιάσουν το προσωπικό μου απόρρητο εδώ μέσα. Που βλέπουν ακόμα και τα πμ μου, που φτιάχνουν ψεύτικους λογαριασμούς και μπαίνουν εδώ μέσα για να μου κάνουν ψυχολογικά κολπάκια τα οποία έχω καταλάβει εδώ και πολύ καιρό.. Σόρρυ για την χολή που βγάζω αλλά δεν έχει καμιά σχέση με παιδιά από εδώ εκτός από έναν.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Gypsy Cello είμαι μαζί σου.

Banned
    σκεφτομαι οτι εχω πολλα να πω, αλλα κανεις δεν εχει ορεξη να τα διαβασει, οποτε καλυτερα ας αρκεστω στο οτι η μοναξια οδηγει στη τρελα και η τρελα στην αυτοκτονια. κουραστηκα με τη ζωη που κανω γμτ :(

Senior Member
    Εσένα, τι σου συνέβη ρε παιδί; Μήπως είναι καλύτερα ν' ανοίξεις θέμα;

Banned
    ναι το ειχα στο μυαλο μου να ανοιξω θεμα να τα πω να βγουν απο μεσα μου, αλλα αστο καλυτερα, το φορουμ αυτο δεν ειναι καταληλο πλεον για να γραφω τα προσωπικα μου, ειδικα οταν υπαρχουν χρηστριες που με απειλουν κι ολας και το καθετι που γραφω μπορουν να το χρησιμοποιησουν εναντιον μου...

Senior Member
    Φίλε μου, βασικά τι λέω αφού όλοι φίλοι μου είστε κατά κάποιο τρόπο, αυτό θα συμβαίνει μέχρι να ξυπνήσουν όλοι μαζί και να ανακαλύψουν πως έχουν καταργηθεί τα πάμπερς και να χαρείτε και οι μεν και οι δε.

Senior Member
    Εσύ άνοιξε το θέμα και αν ενοχλούνται ορισμένα μέλη, καλύτερο είναι να μην μπαίνουν να γράφουν. Επιτέλους, για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το φόρουμ αν δεν υπάρχει για ν' ανοιγόμαστε στους συνανθρώπους μας. Το έχουμε καταντήσει αρένα εδώ μέσα. (επειδή με πρόλαβε ο κάροτ, το μήνυμα είναι για τον κενό)

Banned
    σου στελνω προσωπικο μηνυμα για να μη μεινεις με τη περιεργια...

Senior Member
    γμτ! πάλι δεν καταλαβαίνω την καθαρεύουσα 4 φορές διάβασα το κείμενο! πφφφφφφ πάμε για 5η παρέα με mdb την κάνουντη δουλειά τους τέτοιες ώρες :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    doomιζει υπεροχα η BloodyKate, μονο που δεν ακουω πλεον mdb... :P

Senior Member
    χεχεχεχεχ θα σοβαρευτώ μια μέρα και θα γίνω σκυλού :Ρ ! όπως μου έλεγαν κάποιοι γνωστοί :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Banned
    εγω παντως δεν ειμαι σκυλας, ακουω dod για κλαψα, dhg για σπαστα, mfg για αστα, ntm για πλακα, και πολλα πολλα αλλα. το μοναδικο ποιοτικο σκυλαδικο που μπορω να βρω ειναι ο Σφακιανακης και τιποτα αλλο!

Senior Member
    αααααα ΚΕΝΟ!! μου τα χαλάς! θα σε μαλώσω! άμα δεν χαιδεψεις το αυτάκι σου με ένα βολάνη ένα φλορινιώτη έστω ένα κιάμο βρε αδερφέ! τι τη θες τη μουσικη?????????? :Ρ

Banned
    ειπαμε τα χαϊδευω με οτιδηποτε σε ntm και γενικοτερα απο εκει, αλλα κι απο ελληνικο hip hop, νομιζω μου αρκει η υποκουλτουρα. παρακατω δε φτανει το επιπεδο, συγνωμη...