Τι σκέφτεστε; - Page 320
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 320 of 1532 FirstFirst ... 2202703103183193203213223303704208201320 ... LastLast
Results 4,786 to 4,800 of 22967
    Οτι θα ηθελα να αδειασω.... απο σκεψεις, αισθηματα κ συναισθηματα....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by gus1973 View Post
    Σκέφτομαι ότι η απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ έγινε η αφορμή γι' αυτό το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του Μάνου Χατζιδάκι, σε όλες τις κρατικές ραδιοσυχνότητες... :) :)
    Σωστο κι αυτο! Ειχαν λησμονηθει αρκετα οι μελωδιες του! Οριστε,λοιπον,η αφορμη!:)
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    μην πατε διακοπες, μην πατε για καφε, δουλεψτε και ξοφληστε..................

φιλικα

η ελλαδα
    εχω καλυτερο.
    συμφωνα με τις τελευταιες δηλωσεις του πρωθυπουργου, θα γινει προσπαθεια να υπαρχει ενας εργαζομενος ανα οικογενεια.

οι αλλοι τρεις θα πηγαινουν για μπανιο :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω καλυτερο.
    συμφωνα με τις τελευταιες δηλωσεις του πρωθυπουργου, θα γινει προσπαθεια να υπαρχει ενας εργαζομενος ανα οικογενεια.

Γιατί έτσι δεν ήταν κάποτε?
    Φταίμε εμείς οι μαλάκες, που θέλαμε όλοι να δουλεύουμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω καλυτερο.

Εγω που ειμαι ενηλικας και ανυπαντρος θεωρουμε οικογενεια....ή πρεπει να κανω μια?:P Μπααααααααααααααααααααααα αααα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω που ειμαι ενηλικας και ανυπαντρος θεωρουμε οικογενεια....ή πρεπει να κανω μια?:P Μπααααααααααααααααααααααα αααα
    χαχαχαχαχα ο μισος θα δουλευεις και ο αλλος μισος θα σαι στην μπανιερα!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Καντε ονειρα και βαλτε στοχους! Δημιουργηστε.. σκεφτειτε θετικα.. μην σκεφτεστε το παρελθον και τα προβληματα.. σκεφτειτε οτι το μελλον θα ειναι καλο και θα γινει γιατι θα το πιστευετε. Μιλατε με τον εαυτο σας λεγοντας ομορφα πραγματα και θα δειτε ποσο καλα λειτουργει.. Μην αφηνετε τον εαυτο σας να πεφτει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Καντε ονειρα και βαλτε στοχους! Δημιουργηστε.. σκεφτειτε θετικα.. μην σκεφτεστε το παρελθον και τα προβληματα.. σκεφτειτε οτι το μελλον θα ειναι καλο και θα γινει γιατι θα το πιστευετε. Μιλατε με τον εαυτο σας λεγοντας ομορφα πραγματα και θα δειτε ποσο καλα λειτουργει.. Μην αφηνετε τον εαυτο σας να πεφτει..

Εσύ άρχισες και ανεβαίνεις πολύ! Μπράβο! :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    στον παπανδρεου να τα πεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Γιατί έτσι δεν ήταν κάποτε?
    Φταίμε εμείς οι μαλάκες, που θέλαμε όλοι να δουλεύουμε!
    η διαφορα με το τιμημενο παρελθον ειναι οτι τωρα τα λεφτα που θα βγαζει ο ενας δεν θα φτανουν ουτε για εκεινον, οχι για τεσσερις..

Senior Member
    σκεφτομαι οτι μου δινεται η ευκαιρια να συγχωρεσω εναν ανθρωπο,κι ομως δυσκολευομαι τοσο πολυ..
    Εβαλα μυαλο ή κακιωσα?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι επιτελους ειμαι ελευθερη σπιτι μου, νιωθω ασφαλης κ ηρεμη, κ ειμαι με την αδερφη μου που καραλατρευω κ τις 2 γατες μου !!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Εσύ άρχισες και ανεβαίνεις πολύ! Μπράβο! :)
    Ναι γιατι εχω περασει πολλα για να βρω την θετικη πλευρα των πραγματων.. Με μικρα πραγματα μπορεις να ζησεις λιγο καλυτερα. Πρεπει να προσαρμοζομαστε με το περιβαλλον μας αλλιως πρεπει να το αλλαξουμε, ακομα και αν δεν μπορουμε τωρα καποια στιγμη πρεπει να σκεφτομαστε οτι στο μελλον θα ειμαστε αλλιως. Αν σκεφτομαστε θετικα αλλαζει ολος ο κοσμος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    σκεφτομαι οτι μου δινεται η ευκαιρια να συγχωρεσω εναν ανθρωπο,κι ομως δυσκολευομαι τοσο πολυ..
    Εβαλα μυαλο ή κακιωσα?
    Οχι δεν κακιωσες απλα προσπαθεις να προστατεψεις τον εαυτο σου! Πριν φτασεις στην συγχωρεση δες αν αξιζει και τι.. καλο ειναι να δινουμε ευκαιριες (οχι πολλες ομως) ! Καλο επισης ειναι να συγχωρουμε ολους τους ανθρωπους, χωρις να σημαινει απολυτα οτι θα συνεχισουμε την παρεα τους, και αυτο δειχνει ανωτεροτητα και οτι μεσα σου, με τον εαυτο σου εισαι καλα! Αν δεν μπρουμε να συγχωρησουμε τοτε σιγουρα δεν μας κανει καλο.. δες μεσα σου τους λογους που δεν συγχωρεις. Δωσε χρονο στον εαυτο σου.. το να συγχωρεις θελει χρονο, δεν ειναι απλη υποθεση μερικες φορες! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σκεφτομαι οτι επιτελους ειμαι ελευθερη σπιτι μου, νιωθω ασφαλης κ ηρεμη, κ ειμαι με την αδερφη μου που καραλατρευω κ τις 2 γατες μου !!!!!
    Καλως ηρθες!!! :) Χαιρομαι που εισαι ηρεμη και κοιτα να την διατηρεις οσο μπορεις. Να βρισκεις πραγματα που να καταφερνουν να εισαι σε αυτην την κατασταση.. :) Μπραβο!