Τι σκέφτεστε; - Page 356
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 356 of 1532 FirstFirst ... 2563063463543553563573583664064568561356 ... LastLast
Results 5,326 to 5,340 of 22967
    Καλή μέρα σε όλους!!
    γιάννης

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...οποιος δεν εχει τη διευθυνση του τσατ, να μου στειλει πμ να τη δωσω.......:)
    μπορείς να μου τη στείλεις?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Καλή μέρα σε όλους!!
    καλη μερα και σε σένα Ιωάννη :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    καλη μερα και σε σένα Ιωάννη :)
    και να λέμε κάθε μερα, όλο και καλύτερα, και όντως να ναι όλο και καλύτερα, σε σχέση με χθες, προχθες κλπ ώστε με τον καιρό να φαίνεται η διαφορά
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι την ελεύθερη βούληση που μας δόθηκε (από τον Θεό?? δεν ξέρω) γεννηθήκαμε ελεύθεροι και πάμε και εγκλωβιζόμαστε στην ελάχιστη ανταπόκριση και τα ψίχουλα που σκορπάει στα πόδια μας ένας τυχαίος εραστής που το παίζει και γκόμενος. Σκέφτομαι λοιπόν όλες αυτές τις κοπέλες που βασανίζονται και στεναχωριέμαι, είναι κρίμα όλη αυτή η ανάλωση. Και καλά πέρα από ελεύθερη βούληση έχουμε και ένα εγκέφαλο, ώρα λοιπόν να πάρει μπροστά και να το χρησιμοποιήσουμε περισσότερο και να αποφεύγονται οι ίδιες μαλακίες του παρελθόντος. :) Κουράγιο στις καψούρες τα καλύτερα έρχονται!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο αγώνα ψυχικό χρειάζεται κανείς για να αποδεσμευτεί από τα φαντάσματα του παρελθόντος και να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία... Πόση δουλειά και πειθαρχία χρειάζομαι στο εξής.. Μάλλον στρατηγική είναι η σωστότερη λέξη. Βλέπω απόψε τη ζωή μου σαν ένα σχέδιο που πρέπει να προγραμματιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παράγοντες.. Και παράγοντες που από τη φύση τους δεν προγραμματίζονται, όπως είναι τα συναισθήματα. ώρες ώρες πιστεύω πως πρέπει να "νεκρώσω" μέσα μου με κάποια άτομα για να γίνω καλά.
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Σκέφτομαι την ελεύθερη βούληση που μας δόθηκε (από τον Θεό?? δεν ξέρω) γεννηθήκαμε ελεύθεροι και πάμε και εγκλωβιζόμαστε στην ελάχιστη ανταπόκριση και τα ψίχουλα που σκορπάει στα πόδια μας ένας τυχαίος εραστής που το παίζει και γκόμενος. Σκέφτομαι λοιπόν όλες αυτές τις κοπέλες που βασανίζονται και στεναχωριέμαι, είναι κρίμα όλη αυτή η ανάλωση. Και καλά πέρα από ελεύθερη βούληση έχουμε και ένα εγκέφαλο, ώρα λοιπόν να πάρει μπροστά και να το χρησιμοποιήσουμε περισσότερο και να αποφεύγονται οι ίδιες μαλακίες του παρελθόντος. :) Κουράγιο στις καψούρες τα καλύτερα έρχονται!
    Την ελεύθερη βούληση μας τη έδωσε για να πράττουμε σαν καλοί χριστιανοί, όχι για να γκομενίζουμε.Άσε που δεν μας είπε ότι αν κάνουμε καμια μαλακεία,θα μας τιμωρήσει μετά.Και η Εύα είχε παρανοήσει, έφαγε το μήλο και είδαμε την κατάντια μας...Είναι όπως το "το τυρί το είδες, τη φάκα δεν την είδες;"

BloodyKate, πολύ καλά τα λες :)
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι οσο σκεφτεσαι αυτα που περασαν, χανεις αυτα που θα ρθουν... κ τα καλυτερα ερχονται φτανει να το πιστεψεις, να βαλεις στοχο κ να παλεψεις γι αυτον !!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Σκέφτομαι ότι πια, είμαι σε θέση να προβώ στην εξομολόγηση βαθύτατων συναισθημάτων...

Quote Originally Posted by gus1973 View Post
    Σκέφτομαι ότι πια, είμαι σε θέση να προβώ στην εξομολόγηση βαθύτατων συναισθημάτων...
    ελπιζω οχι στον ψυχαναλυτη, αλλα σε καποιον αλλο....;-)

Banned
    ελπιζω οχι στον ψυχαναλυτη, αλλα σε καποιον αλλο....;-)
    Στον ψυχαναλυτή είναι το πιο εύκολο... στον "άλλον" είναι το δύσκολο...

Quote Originally Posted by gus1973 View Post
    Στον ψυχαναλυτή είναι το πιο εύκολο... στον "άλλον" είναι το δύσκολο...
    ..εκει ομως ειναι το σπουδαιο...(μισω τη λεξη σπουδαιο, αλλα κολλαγε).

Banned
    ..εκει ομως ειναι το σπουδαιο...(μισω τη λεξη σπουδαιο, αλλα κολλαγε).
    συμφωνώ απόλυτα...
    εκεί είναι το... σπουδαίο :) ;)

Senior Member
    σκεφτομαι το γρυλο , δεν με αφηνει να ακουσω μουσικη αποψε .Ειναι πιο δυνατο απο ολες τις κλιμακες .. στα αυτια μου :)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    σκεφτομαι το γρυλο , δεν με αφηνει να ακουσω μουσικη αποψε .Ειναι πιο δυνατο απο ολες τις κλιμακες .. στα αυτια μου :)
    soft σκεφτομουνα που εισαι!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude