Τι σκέφτεστε; - Page 370
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 370 of 1532 FirstFirst ... 2703203603683693703713723804204708701370 ... LastLast
Results 5,536 to 5,550 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Ηρωίδα από τους X-Men? Μάλλον..
    α γεια σου!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Σκέφτομαι πως κάνω γκάφες και αντί να ελκύσω τις κοπέλες τελικά τις διώχνω
    γιάννης

Σκέφτομαι πως με θεωρούν ανιαρό και όχι ενδιαφέρον άτομο γι αυτό δεν ψάχνουν να με βρουν, και ζω στη φαντασία μου για να καλύψω το κενό.

Ελπίζω εδώ στο φορουμ να με βλέπετε κάπως καλύτερα.

Μακάρι να με εκαναν περισσότερο παρεα να ασχολομουνα λιγότερο με το φορουμ.
    γιάννης

Senior Member
    Πόσο απαίσιο αυναίσθημα είναι ο φόβος...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Την επιστροφη ..
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Πόσο απαίσιο αυναίσθημα είναι ο φόβος...
    Να κάνεις εκείνο που περισσότερο φοβάσαι να κάνεις παρά το αντίθετο, δλδ να φεύγεις. Έτσι εξοικειώνεσαι με τις καταστασεις που υποτίθεται φοβίζουν. Μόνο έτσι σβηνει με το χρονο ο φόβος.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκέφτομαι πως με θεωρούν ανιαρό και όχι ενδιαφέρον άτομο γι αυτό δεν ψάχνουν να με βρουν, και ζω στη φαντασία μου για να καλύψω το κενό.

Ελπίζω εδώ στο φορουμ να με βλέπετε κάπως καλύτερα.

Μακάρι να με εκαναν περισσότερο παρεα να ασχολομουνα λιγότερο με το φορουμ.
    μαλλον εισαι συνεσταλμενος Ιωαννη.
    εδω λες πολυ συχνα ενδιαφεροντα πραγματα,αρα δεν εισαι ανιαρος,μαλλον δισταζεις να ανοιχτεις.
    αν το δουλεψεις λιγο αυτο,σιγουρα θα περνας καλυτερα.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μαλλον εισαι συνεσταλμενος Ιωαννη.
    εδω λες πολυ συχνα ενδιαφεροντα πραγματα,αρα δεν εισαι ανιαρος,μαλλον δισταζεις να ανοιχτεις.
    αν το δουλεψεις λιγο αυτο,σιγουρα θα περνας καλυτερα.
    Ευχαριστω βρε Remedy για τα καλα σου λογια, με αγγίζεις πραγματικα!!!
    Είναι και αποτελεσμα χαμηλής αυτοεκτίμησης, που δεν αφηνω τον εαυτο μου να εκφραστεί ελεύθερα, αλλά και της απογοητευσης που έζησα πολλές φορες από απόρριψη και άσχημες συμπεριφορες στην καθημερινη μου ζωή.
    γιάννης

Senior Member
    Γιάννη εδώ λες πολύ καλά λόγια που μας βοηθάς πολύ, δεν είσαι ανιαρός!
    σου έστειλα στα μηνύματά σου

Senior Member
    Σκέφτομαι την ηλιθιότητα.

@RockElCasbah, γέλασα πολύ με το τραγουδάκι σου και το ψιλοτραγούδησα αρκετές φορές.:P
    Last edited by RainAndWind; 13-10-2011 at 11:05.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Oτι πρεπει επειγοντως να μεινω μονη χωρις ν ακουω κ να βλεπω κανεναν διαφορετικα θα καταληξω ή στο Δαφνι ή στη φυλακη...................................... .....................
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Ρέϊν σκέφτομαι πόσο μεγάλη ευλογία είναι το χιούμορ στον άνθρωπο...:)... και μάλιστα όταν αντί να χάνεται λόγω δυσκολιών, αντιθέτως να επιστρατεύεται ακόμη περισσότερο!... σκέφτομαι πως σε όλα τα δύσκολα που έχω περάσει, όχι μόνο δε με εγκατέλειψε αλλά αποτέλεσε πολλές φορές όπλο και ασπίδα ταυτόχρονα. Κάνε γούστο, λέει, να χαρακτηριστεί κι αυτό... διαταραχή, λολ!... το να βγαίνει ακόμη πιο έντονα στα δύσκολα δλδ, ενώ "φυσιολογικά" δε θα "έπρεπε" να είναι έτσι!... όλα να τα περιμένει κανείς... πάντως αρέσκομαι στο σκληρό και μαύρο χιούμορ, στον αυτοσαρκασμό και οι... παρωδίες ασμάτων είναι απ' τα αγαπημένα μου χόμπυ...:)... έχω και το "Αν μια μέρα σε κλάσω" κι αν θυμηθώ θα το κοπανίσω κάποια στιγμή, λολ!... νομίζω πως το να γελάμε με τις ίδιες μας τις μαλακιούλες και να κάνουμε και τους άλλους να γελάνε επίσης, είναι απ' τα καλύτερα ντραγκς έβερ!...

Senior Member
    Επίσης σκέφτομαι πόσο πολύ γέλασα με τον φίλο μου - αυτόν τον έρμο που του έγραψε ο πρώτος ψυχίατρος το Zyprexa... προληπτικά - όταν βγήκαμε απ' το ιατρείο του δεύτερου γιατρού που τελικά του έγραψε ένα ήπιο αντικαταθλιπτικό για να του ανοίξει και την όρεξη... σχόλιο του γιατρού... "τά 'χει αυτά το Φθινόπωρο... οι καταθλίψεις υποτροπιάζουν...". Και λέει ο δικός μου ξυνίζοντας τη μούρη φεύγοντας, και γελώντας ταυτόχρονα... "Φθινόπωρο τον λέμε τώρα τον Γιωργάκη;... και τον Πάγκαλο πώς θα τον ελέμε;... ο τυφώνας "Κατρίν";... επίσης σκέφτομαι πως αρκετά κωλοβάρεσα, τέρμα το διάλλειμα κι άντε να δουλέψουμε και λίγο σε αυτή τη χώρα, λολ! Καλό μεσημέρι.

Banned
    σκεφτομαι οτι η χαρα κρυβεται και στα μικρα ανουσια πραγματικα, ασημαντες στιγμες. οπως τωρα που πινω τον ζεστο καφε μου ενω εξω γινεται της κακομοιρας + το κρυο.

Senior Member
    http://www.byturen.com

Σκέφτομαι πόσες εναλλακτικές ματιές πρέπει να υπάρχουν??? :)