Τι σκέφτεστε; - Page 380
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 380 of 1532 FirstFirst ... 2803303703783793803813823904304808801380 ... LastLast
Results 5,686 to 5,700 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    ΚΥΚΝΕ,
    σου γράφω εδώ και ελπίζω να είσαι καλά και να το διαβάσεις.
    Μίλα σε γιατρό. Είναι σημαντικό όταν η σκέψη φτάνει εκεί, να βρίσκεις κανάλια επικοινωνίας άμεσα, και αυτά τα κανάλια να είναι εξειδικευμένα να στηρίζουν και να παρέχουν βοήθεια γι αυτό που αντιμετωπίζεις,,. Για να αλλάξει η διάθεση χρειάζεται να αλλάξει η σκέψη και τα δυο θέλουν το χρόνο τους. Εσύ τον έχεις δώσει αυτό το χρόνο? Τι έχεις κάνει για να αλλάξει η διάθεση και η σκέψη? Τι αγαπάς? Τι θα ήθελες να σου συμβεί και δεν έχει ως τώρα? Θέλεις να το συζητήσουμε να δούμε κάποια πράγματα τι θα μπορούσες να κάνεις και συ και μεις από δω ίσως?

Όσο γι αυτόν που αγαπάς, να τον προσέξεις εσύ. Και να μην δίνεις στον εαυτό σου δικαιολογίες τύπου προσπαθώ να μην τον πληγώσω. Φυσικά και θα το κάνεις, αφού σε νοιάζεται. Όταν νοιάζεσαι, σημαίνει ότι ο άλλος είναι σημαντικός για σένα, σημαίνει ότι είναι κομμάτι σου, που σαν φεύγει τραβάει μαζί του και ένα δικό σου κομμάτι που προσπαθείς με κόπο και πόνο να αναδημιουργήσεις. Δε θέλεις να προκαλέσεις πόνο, μην το κάνεις λοιπόν εφόσον δεν το θέλεις. Αυτή είναι η λύση.

Θυμήσου. Κανένα συναίσθημα δεν διαρκεί αιώνια. Ούτε η απογοήτευση, ο πόνος, η θλίψη, ούτε τίποτε. Και όλα όσα λοιπόν τώρα σε κάνουν να νιώθεις απελπισία, αύριο θα αλλάξουνε. Τι αύριο, την ίδια στιγμή που λέμε "αυτό νιώθω", δίχως να το καταλαβαίνουμε το έχουμε αλλάξει, έχουμε επέμβει πάνω του, ήδη.
    Και συ μιλώντας για την απελπισία σου ήδη έχεις επέμβει πάνω της, δίχως ίσως να το αναγνωρίζεις.

Πιστεύω ότι δικαιούσαι το χρόνο που χρειάζεται το μυαλό σου για να απεγκλωβιστεί από ό,τι το θολώνει αν θες, και ότι αν δε σου τον δίνεις, φέρεσαι άδικα σε σένα καταρχάς και κατά δεύτερον σε όσους σε αγαπούν, όπως γνωρίζεις. Και πως αν κάνεις τη φυγή, δεν είναι παρηγοριά για τον άλλον ότι ήθελες να τον προστατέψεις, η παρηγοριά θα είναι να σε δει να δίνεις ευκαιρίες στον εαυτό σου και χρόνο, άρα να παραχωρείς αυτονόητα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Μπήκα μόνο για να σου γράψω αυτά, και εύχομαι να σε βρούνε καλά, ασφαλή και αύριο να είσαι σίγουρη πως ο πόνος θα αρχίσει να ξεφτίζει. Άμα θέλεις, βάνουμε και ένα χεράκι στο ξέφτισμα, πιάνει ένας από δω, μια από κει, το τραβάμε και αρχινάμε τη δουλειά, που μετά θα συνεχίσεις με τη βοήθεια που θα επιλέξεις.
    Καλό ξημέρωμα, καλή σου δύναμη.:)
    Είμαι ακόμα ζωντανή αν εννοείς αυτό, αν εξαιρέσεις κάτι τραύματα που με πονάνε...ευτυχώς είναι στο αριστερό χέρι κι έτσι μπορώ να γράφω...δεν έχω γιατρό κι επίσης φοβάμαι να μιλήσω γιατί θα με κλείσουν μέσα και δε θέλω, προτιμώ να πεθάνω από το να με κλείσουν σε κλινική και μην τολμήσει κανείς σας να ψάξει την ip μου και να βρει που μένω γιατί ότι κάνω θα το κάνω μπροστά στα ίδια του τα μάτια αν τολμήσει κανείς να μου στείλει αστυνομία και θα το κουβαλάει τύψεις μια ζωή, σας το ορκίζομαι! Μόνο νεκρή θα με πάτε σε κλινική! Ναι, τον έχω δώσει το χρόνο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν αντέχω άλλο, κουράστηκα! Και δε με βοηθάει κανείς, όλοι με εγκαταλείπουν όταν τους χρειάζομαι περισσότερο και κουράστηκα! Τί αγαπάω; Τον αδελφό μου...κάποιον άλλον...πιο πολύ κι απ' τη ζωή μου αλλά δεν με αγαπάει αυτός και αν πεθάνω θα είναι καλύτερα και για εκείνον...τις γάτες μου...ένα παιδί που θα ήθελα όσο τίποτα να αγκαλιάσω μια τελευταία φορά και να του πω πόσο πολύ το αγαπάω αλλά δεν γίνεται...θα ήθελα να μπορούσα να βρω την αγάπη, να κάνω οικογένεια και παιδιά αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ...παραιτούμαι. Δεν θέλω να ζήσω για δυο λόγους: 1ον δεν αντέχω άλλο να υποφέρω. Ο μέσος όρος ζωής είναι τα 70 με 75 χρόνια. Εγώ δηλαδή θα υποφέρω για άλλα 30 χρόνια; Δεν σφάξανε! 2ον Αφού ποτέ μου δεν θα βρω αγάπη και δε θα κάνω παιδιά, δε θα είμαι ποτέ ευτυχισμένη και συνεπώς δε θέλω να ζήσω. Τελειώσαμε.

Δεν μπορώ να τον προσέξω πια...δεν έχω δύναμη να προσέξω ούτε τον εαυτό μου...εγώ χρειάζομαι κάποιον να με προσέχει τώρα...και μη με κατηγορείς λέγοντας ότι χρησιμοποιώ δικαιολογίες! Αλήθεια λέω! Απλά δεν αντέχω πια. Ελπίζω να με συγχωρέσει γι' αυτό που θα κάνω όπως επίσης ελπίζω να με συγχωρέσει κι ο Θεός...
    Δεν θα αλλάξει τίποτα...δεν υπάρχει πια ελπίδα για μένα...αν θέλετε να με βοηθήσετε βοηθήστε με να βρω δύναμη να το κάνω καθώς και στην προετοιμασία...βοηθήστε με να πω αντίο σε όσους αγαπώ και θα σας ευγνωμωνώ αιώνια...αλλιώς αφήστε με να πεθάνω...κι όχι, ο πόνος δεν ξέφτισε καθόλου βροχούλα...πονάω πάρα πολύ...

Banned
    σκεφτομαι πως βρισκω διαμαντια μεστις λασπες και τα σκατα ενω αλλοι προτιμουν να κυλιουνται μια ζωη εκει περα. ΕΞΕΛΙΞΗ αυτο ειναι το νοημα στη ζωη, αμα κατσεις πισω και σαπισεις φυσικα και δεν εχει αξια να ζεις...

Banned
    συγνώμη δάκρυα από στάχτη δεν αρκούν για να προσφέρουν.

Banned
    δεν μου αρέσει μόνος. πειραματόζωα όλης της πατρίδας ενωθείτε. τι λέω τώρα κούφια η ώρα παιδιά δε ξέρετε εκείνη ξέρει καλύτερα ίσως κάποια.

Banned
    \
    >tooltip.

Banned
    σκέφτομαι ότι λυπάμαι παιδάκια όπως αυτά εδώ μέσα που νομίζουν πως είναι κακά διαβολικά . με πιάνετε σε αυτά που λέω;

Junior Member
    Κύκνε, είμαι καινούργια στο φόρουμ, μπήκα γιατί μόλις χώρισα μετά από 12 χρόνια συμβίωσης και σχέσης με τον έρωτα της ζωής μου, και ψάχνω κάποιο τρόπο να χειριστώ τον πόνο που όμοιό του ακόμα δεν έχω βιώσει στη ζωή μου!

Σε παρακαλώ, μείνε μαζί μας...

Αν δεν το κάνεις για τον εαυτό σου, αν δεν το κάνεις για αυτόν που αγαπάς και θα σκοτώσεις ένα κομμάτι μέσα του, κάντο σε παρακαλώ πολύ για όλους εμάς... Κάντο για εμάς, τους αγνώστους, που ψάχνουμε μία ελπίδα στη ζωή μας αυτή τη στιγμή. Μη μας δείχνεις ότι αυτός είναι ο τρόπος γιατί αυτό σημαίνει κάτι για όλους μας!

Σε παρακαλώ... Σου μιλάω από την πλευρά ενός ανθρώπου που έχασε τον μόνο άνθρωπο που πίστευα ότι θα με αγαπούσε και θα με φρόντιζε όλη μου τη ζωή, που θα γερνούσαμε μαζί!

Αλλά μόνο ότι ξέρω ότι είναι ζωντανός εκεί έξω, τουλάχιστον μπορώ και αναπνέω... Με δυσκολία μεν, αλλά αναπνέω... Αν όμως εκείνος δεν υπήρχε πια, νομίζω ότι θα πέθαινα κι εγώ μαζί του! Αν το κάνεις αυτό, θα σκοτώσεις και τον άνθρωπο που λες ότι αγαπάς! Αυτό δεν είναι "δικαιολογία", είναι πραγματικότητα...

Banned
    σκέφτομαι πως λυπάμαι παιδάκια μικρά και μεγάλα όπως αυτά που μπαίνουν εδώ μέσα τα οποία παιδάκια νομίζουν πως είναι κακά διαβολικά. με πιάνετε σε αυτά που λέω;

Banned
    pig επικοινωνεί καλύτερα τώρα; αν θέλετε και σεις ζητήστε βοήθεια από πρόγραμμα για άτομα με ειδικές ανάγκες. ευχαριστώ που θα με ακούσετε.

Senior Member
    Ρε συ Κύκνε;... βασικά δε θα μπω στον κόπο να σου πω "τα πράματα είναι λιγότερο μαύρα απ' όσο τα βλέπεις, περισσότερο γκρι απ' όσο θα πίστευες, και αρκετά άσπρα γιατί έτσι θα γούσταρες..." ωραίο αυτό, ρε τί σου είναι η έμπνευσης, λολ!... έχω καλύτερη ιδέα από αυτές που νομίζω σφήνωσαν στο μυαλό σου... Σαλονίκη δεν είσαι;... βρε δεν έρχεσαι μια βόλτα στην υπέροχη αυλή μου για καφέ, να δεις και τα ζωντόβολα λάϊβ;... τώρα που έχει καλό καιρό ακόμη;... ο Φλουκάκος βρε θα χαρεί να σε γνωρίσει!... στείλε μήνυμα να το κανονίσουμε. Για να βάλεις φωτογραφία, απ' ό,τι κατάλαβα, πρέπει να εισαγάγεις την τοποθεσία της στο νετ. Από αυτές που έχω στο σκληρό, δε μπόρεσα να βάλω κάποια. Αλλά οι μοντς μάλλον τα ξέρουν καλύτερα... άντε ξεκουνήσου, να με βοηθήσεις να κόψω και τα χόρτα, λολ!...:)...

Banned
    εκστρατεία για την διάσωση του κρέατος.

Banned
    πως είναι αυτό για πουλάκι άψυχο; αρέσει σε σας; :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by pig View Post
    εκστρατεία για την διάσωση του κρέατος.
    Έχεις δίκιο Πιγκ... δε τρώω κρέας... τη "Φάρμα των ζώων" θα πρέπει να τη διαβάσει πολύς κόσμος... ίσως το καλύτερο που έχω διαβάσει έβερ... χμμ... πριν ή μετά τον Αλομπάρ;... κάτσε να σου αφιερώσω ένα άσμα...:)...

Senior Member
    Εντάξει σκρατ, είμαι δολοφόνος...happy now?

Banned
    Σκέφτομαι πόσο σιχαμερά είναι το ψέμα και η υποκρισία...