Τι σκέφτεστε; - Page 401
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 401 of 1532 FirstFirst ... 3013513913994004014024034114515019011401 ... LastLast
Results 6,001 to 6,015 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Πόθεν πώς είναι λογοδοσμένες; Εγώ ξέρω ότι οι σχέσεις τους είναι επιπόλαιες κι εφήμερες
    ναι αλλά είμαι μπάζο οπότε έτσι λέω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by flu View Post
    ναι αλλά είμαι μπάζο οπότε έτσι λέω.
    Δεν είπα πως είναι άκυρο αυτό που λες. Τεκμηρίωσέ το.

Banned
    Η μάνα τους διαλέγει γι'αυτές και το πρώτο και μοναδικό κριτήριο είναι τα λεφτά.

Senior Member
    Αυτό γινόταν την παλιά εποχή, μου φαίνεται.

Senior Member
    Σε μια χώρα μπανανία όπου τα ασπόνδυλα γίνονται κυβερνήτες.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ......πόσο άσχημο είναι αλλα ταυτοχρονα κ όμορφο, να ανακαλυπτεις αλήθειες κ ψέμματα ανθρωπων που βρίσκονται γύρω σου...
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    σκεφτομαι ποσο πιο ευκολα ειναι ολα οταν δεν υπαρχει συναισθηματικη συνδεση, δε νιωθεις τιποτα για το αλλο ατομο, δε σε νοιαζει οτι κι αν σκεφτει για σενα. οταν υπαρχει δεσιμο ομως, τοτε αρχιζει και το αγχος και καταντα κι ο KENO ενας μουνις με ανασφαλεια. ευτυχως που μπορω να το διορθωσω, αλλα ουτε η πολυ αδιαφορια κανει καλο.

Senior Member
    ... τί το θέλω η γυναίκα και ανοίγω, έστω και σπανίως, τηλεόραση;... πέφτω τώρα πάνω στην εκπομπή της Τατιάνως Στεφανίδου, κι έχει κάτι σχετικό με φοβίες... και ξάφνου, βλέπω να περιφέρεται στο στούντιο ένα βάζο με κατσαρίδια... να και ο ψυχίατρος ο Κουντούρης, αν δεν απατώμαι, στο κοινό... και να οι τσιρίδες, και δώστου οι κραυγές και όπου φύγει - φύγει... κατσαρίδια τα μεγάλα τα μπλακ, τα βαρβάτα έ!...:)... μωρή Τατιάνω, δε σου είπε κανείς πως ΔΕ κυνηγάμε με τη βαζούκλα στο χέρι την συνάδελφο... τηλεπανελίστα που είναι έτοιμη να μπήξει τα κλάμματα και να τη βρει καμιά κρισάρα πανικού να ψαχνόσαστε στα στούντια;... έχει καμιά ηρεμιστική ο γιατρός πάνω του,
    σιγουρευτήκατε;...:)...
    Και 'κεί που τό 'παιζε μάγκας η Τατιανοφουρφούρω, σκάει μύτη το ποντίκι κι αρχίζει και τρέχει η δικιά σου... κάτσε μωρή κάτω, εκπομπή έχεις!... ηρεμεί μόλις την πληροφορούνε πως είναι Χάμστερ, αλλά την εμπέρδεψε το γκριζάκι και, σου λέει, "αρουραίο μου φέρανε τα τσογλάνια, θέλουνε να με διώξουνε μια ώρα αρχύτερα απ' το κανάλι!"... έμ η άλλη η έρμη, η ξανθέγκω, το τί φαρμακερά βλέμματα της έριχνε που της έκανε το χουνέρι με τα κατσαρίδια, δε λέγεται!...
    Σκέφτομαι λοιπόν πως σαφώς και σέβομαι τους ανθρώπους που φοβούνται ζώα, τρωκτικά, έντομα... με χαροποιεί ιδιαίτερα όμως να ξεπερνά κάποιος τη φοβία του για τα σκυλιά ή γατιά και να αποκτά στο τέλος ένα ζωάκι. Αλλά ρε παιδιά... αυτή η Τατιανοτύπισσα μου τη δίνει στην κράνα... "μπά, που να αναποδογυρίσει το βάζο και να σας χωθούν στα ποστίς, στα εξτένσιον και στις μπότες" σκέφτηκα, μπας και πάτε στα σπίτια σας να μαγειρέψετε κανά φαϊ, που μου καμώνεστε στην τηλεόραση όλοι εσείς οι τηλεξερόλες "ορατών τε πάντων και αοράτων"... συν του ότι ταλαιπωρήσατε και τα ζωντάνα παλιοκουτσομπολάρες!... ουστ!...:)...
    Last edited by RockElCasbah; 16-11-2011 at 19:17.

Banned
    λαϊκος ορθοδοξος τατιανισμος! υπαρχουν ομως ανθρωποι που την παρακολουθουν ακομα ? που παρακολουθουν γενικοτερα οχι μονο ελληνικη τηλεοραση, αλλα απλα τηλεοραση ? εμενα αν δεν την χρησιμοποιουσαν οι γονεις μου, θα γεμιζε σκονη σαν επιπλο που αφηνω πανω αλλα πραγματα, ξεχασμενο να πιανει χωρο στο σπιτι. κλειστετες τις ριμαδες!

Senior Member
    Κενό μου - το "μου" μου άρεσε - το ίδιο προτείνω κι εγώ. Με τις δυο δουλειές που κάνω, και να ήθελα, δε θα μπορούσα να βλέπω. Αλλά... όταν κάνω το λάθος και ανοίγω το χαζοκούτι, και πέφτω πάνω σε κάτι τέτοια "νόστιμα", συνηθίζω να γράφω κειμενάκια. Έρχεται η έμπνευσης, διότι έτσι λειτουργεί η έμπνευσης. Και είναι πολλά τα χρόνια που γράφω τέτοια κειμενάκια ιντερνετικά και πολύ... χειρότερα!... ελπίζω η απορία σου "υπαρχουν ακομα ανθρωποι που την παρακολουθουν ακομα ?", να είναι κάτι σα ρητορική ερώτηση... εννοείται πως "ναι" και όχι μόνο αυτή την εκπομπή...
    Αν υπήρχε κάποια άισθηση ποιοτικής βελτίωσης στην τιβί, θα το είχαμε καταλάβει νομίζω. Αντιθέτως, οι του ιδίου ή και χειρότερου τύπου εκπομπές πληθαίνουν...

Υ.Γ. Και κάτι άλλο, ως ιδιαιτερότητα, που θέλω να αναφέρω. Εμείς οι ενεργοί φιλόζωοι, είτε αυτοί που βλέπουν κανονικά τιβί, είτε σαν εμένα που μπορεί να πέσω κατά τύχη σε κάτι που έχει να κάνει με τα ζωντανά, έχουμε κι ένα άλλο θεματάκι... πολλές φορές, από μαλακίες που βλέπουμε σε εκπομπές, συμβαίνει να προχωράμε σε καταγγελίες ή ακόμη και μηνύσεις για απαράδεκτες συμπεριφορές απέναντί τους, από όλους αυτούς τους άσχετους και θρασείς απέναντι στα ζωάκια τηλεαστέρες... θα κουράσω αν αναφέρω περιστατικά. Οπότε, αναγνώρισέ μας αυτό το "θετικό" τουλάχιστον...:)...
    Last edited by RockElCasbah; 16-11-2011 at 19:21.

Senior Member
    Ότι δεν κάνω τίποτα χρήσιμο στη ζωή μου .

Senior Member
    Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο ζούμε. Έχει μείνει πια και τίποτα για το οποίο αξίζει να αγωνιστείς;

Senior Member
    ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ... Άχ... αυτό που άκουσα ομολογώ πως δυσκολεύομαι τα μάλα να το... διανοηθώ!... αν αληθεύει, έ μιλάμε πλέον για την απόλυτη καφρίλα, για να μη χρησιμοποιώ πολλές λέξεις δηλαδή... λοιπόν, μετά απ' τα "διακοποδάνεια", "εορτοδάνεια" κ.ά. τύπου δάνεια, έρχονται τα... "φοροδάνεια"!...
    το κράτος, λέει, σκέφτεται - μιλάμε για διάνοιες στοχασμού και περίσκεψης έτσι;...:)... - να δανείζουν οι τράπεζες χαμηλότοκα δάνεια σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν τα... χαράτσια!... καλά έ, το ανέκδοτο δε τελειώνει εδώ... εγγυητής, λέει, θα είναι το... κράτος πάλι!!!... δλδ, αν κατάλαβα καλά, το δημόσιο θα... πληρώνει το ίδιο,
    αυτά που δε μπορούν να πληρώσουν οι πολίτες του, λολ!... δλδ, στην ουσία, το χρέος ΤΟΥΣ για το οποίο μας τα έχουνε κάνει κουρούμπαλα, αντί να μικραίνει θα μεγαλώωωωωωωωωωνει... καλά έ, νομίζω ότι πρέπει να διαλειμματιστώ λίγο παραπάνω σήμερα... δεν υπάρχει αυτό που ζούμε λέεεεεεεεεεεεεμεεεεεεεεεε ε, λολλλλλλλλλ!!!... νομίζω ότι μου χρειάζεται ένα κλαψομούνικο βιολί, ένα τσιγάρο "γίγας" και ένα τσιφτετέλι πάραυτα!...:)... τα Στεντόν του γάτου, πού τα έβαλα καλέ;...

http://www.youtube.com/watch?v=GqD-apem3Wg