Τι σκέφτεστε; - Page 408
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 408 of 1532 FirstFirst ... 3083583984064074084094104184585089081408 ... LastLast
Results 6,106 to 6,120 of 22967
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    εχθες θα εβγαινε η αποφαση αν κρινεται ικανος η οχι για δικη. τελικα του βγαλαν παρανοιδη σχιζοφρενεια? εβλεπε παντου συνομωσιες ο ''ανθρωπος'' που εστειλε 100 ατομα στον ταφο

ας τονισουμε πως το πολυ πολυ τωρα ο τυπος να μπει σε κλινικη. αν ηταν ικανος για δικη, δεν θα παιρνε ποτε ισοβια συμφωνα με τους νομους της νορβηγιας
    Αλήθεια, πόσο ζούσε στο δικό του κόσμο? του είχαν φερθεί στη ζωή τόσο σκληρά που στο τέλος ο νους του πορώθηκε στο να βλάψει? αν αντίκριζε φυσιολογικά τους ανθρώπους και έβλεπε πρόσωπο με πρόσωπο την πραγματικότητα δε θα φθανε σ αυτο το σημειο. μπορεί να φταινε και άτομα που τον γνωριζαν για χρόνια αλλά απέτυχαν να τον καταλάβουν.
    γιάννης

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=yFBcj...eature=related

Η ίδια, τα τελευταία της λόγια νομίζω πριν εκτελεστεί από την πολιτεία.

Senior Member
    wuornos!!!!! την λατρευω!!!!!!! (βαλτε τα στον λοκω σας!) χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

γιαννη δεν του φερθηκε και τοσο σκληρα η ζωη απ οτι λενε οι βιογραφιες, μεγαλωσε φυσιολογικα. απλα επιρρεαζοταν απο ιδεολογιες και νεοναζισμους. ζουσε σε ενα δικο του παραλληλο συμπαν
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Όπως πάντα σκέφτομαι διαφορετικά. Όταν οι κυρίαρχες κανονικές μανάδες χαίρονται για τα βλαστάρια τους, εγώ λυπάμαι. Όταν για άλλους λόγους λυπούνται εγώ χαίρομαι.:P
    Σκέφτομαι πως δε δακρύζω τόσο για τεράστιους λόγους. Εκείνο το πορτοκαλί λιπ γκλος με έκανε να δακρύσω όμως. Και όσο θα δακρύζω για άλλους λόγους που θέλουνε οι άλλες να δακρύζω τότε τα πορτοκαλί λιπ γκλος είναι πιο απαραίτητα για μένα από τα πόστερ του ματσισμού που θα "έπρεπε" να με κάνουν περήφανη. Έχω αλλάξει αρκετά για να μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιους χώρους και κάποια άτομα. Δε με ενοχλεί μερικές φορές. Σου γαμώ την κανονικότητα της ελληνίδας ετερομάνας.
    Επιτέλους έσκισα αυτή τη μαλακία που μου κότσαρες χρόνια στη μούρη και το χάρηκα. Γαμώ τους ματσισμούς σας. Θυμώνω και όταν θυμώνω κάνω τα πράγματα καλύτερα me thinks. Δεν ξέρω γιατί αούα που λέει ο Πετράνς, λολ, αλλά εγώ είχα βγάλει γκόμενο γιατί θαύμαζε τον αουαισμό μου. Τι ωραίο καλοκαίρι και κείνο. Γαμιόντανε το σύμπαν! χχαχαα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Μόνος του να έστειλε 100 άτομα στον τάφο μου ακούγεται για μοναδικό κατόρθωμα! Θα μπεί με χρυσά γράμματα στην λίστα με τους πιο παραγωγικούς σήριαλ κίλερς όλων των εποχών! Σκέψου τι είναι να σε θυμούνται μόνο για κάτι άσχημο. Υπάρχει και μια γυναίκα πιο διάσημη από τον Νορβηγό. Πιο κάτω το βίντεο.
    ναι ναι, τι να σου πω..
    πολυ δυσκολο και κυριως πολυ ανδρικο, να καθαρισεις 100 αοπλους αθωους. οταν εχεις οπλο...
    και λιγοι ηταν!
    με χρυσα γραμματα θα γραφει στην λιστα με τους παρανοικους δολοφονους, μαυριζοντας και παλι ολους αυτους του λειτουργικοτατους ασθενεις που ακολουθουν κανονικα την αγωγη τους...

Senior Member
    Σκεφτομαι πως σημερα εκανα τεραστια υπερβαση για τα ορια μου κ ειμαι πολυ χαρουμενη γι αυτο !!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    σκεφτομαι ρυθμικα ξεσπασματα ξερασματα γεματα αιμα και σπερμα. ορκισου να πεθανεις, πρεπει να το κανεις! με σπερματοματσετα ο KENO, θα σου κοψει το λαιμο, κι ας λες παρακαλω! οτι φαγαν κι οτι ηπιανε οι κοτες, απο δω και περα τις σφαζουμε φορωντας μονο μποτες! νομιζω οτι ειμαι ετοιμος να βγω πανω στη σκηνη, τι λετε ?

Senior Member
    Δουλεψε το λιγο ακομα ! =P

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι ρυθμικα ξεσπασματα ξερασματα γεματα αιμα και σπερμα. ορκισου να πεθανεις, πρεπει να το κανεις! με σπερματοματσετα ο KENO, θα σου κοψει το λαιμο, κι ας λες παρακαλω! οτι φαγαν κι οτι ηπιανε οι κοτες, απο δω και περα τις σφαζουμε φορωντας μονο μποτες! νομιζω οτι ειμαι ετοιμος να βγω πανω στη σκηνη, τι λετε ?
    ΚΕΝΟ αληθεια τι παιρνεις λολ ?? :)
    (πλακιζω ε ??)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    αυτα δε τα γραψα για κανενα ατομο, μην εχουμε παρεξηγησεις και νομιζουν οτι απειλω κοσμο, ειναι απλα η σημερινη μου ποιηση! παιρνω ayahuasca σε συνδιασμο με μαυρα μαγικα μανιταρια που φυτρωνουν στα βαθη των δασων της Νορβηγιας, και παρασκευαζονται στο Ισραηλ με την επιβλεψη και τη μουσικη ενορχηστρωση του HolyMan (circa 1999). καταλαβαινω οτι εχω ξεφυγει και ειμαι πολυ ΑΛΛΟΥ τελευταια, μα εμφανισιακα παραμενω ανθρωπος κι αυτο ειναι το ασχημο, δε το καταλαβαινουν οι υπολοιποι και με αφηνουν μονο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτα δε τα γραψα για κανενα ατομο, μην εχουμε παρεξηγησεις και νομιζουν οτι απειλω κοσμο, ειναι απλα η σημερινη μου ποιηση! παιρνω ayahuasca σε συνδιασμο με μαυρα μαγικα μανιταρια που φυτρωνουν στα βαθη των δασων της Νορβηγιας, και παρασκευαζονται στο Ισραηλ με την επιβλεψη και τη μουσικη ενορχηστρωση του HolyMan (circa 1999). καταλαβαινω οτι εχω ξεφυγει και ειμαι πολυ ΑΛΛΟΥ τελευταια, μα εμφανισιακα παραμενω ανθρωπος κι αυτο ειναι το ασχημο, δε το καταλαβαινουν οι υπολοιποι και με αφηνουν μονο μου.
    μπα, ιδεα σου ειναι. παντα ιδιος εισαι. καμια αλλαγη..

Senior Member
    Toν Πανούση να τραγουδάει εκείνο το φοβερό ρυθμό βαρύ κι ασήκωτο "θα σου γαμηθώωω, μ' όποιον θέλω εγώ" κι έχω λιώσει στο γέλιο.
    Πού το θυμήθηκα. Πάω να το ακούσω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    wuornos!!!!! την λατρευω!!!!!!! (βαλτε τα στον λοκω σας!) χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
    Παρόλο που η τετελεσμένη φαίνεται άτομο υψηλής εφυίας και τα λόγια της με άγγιξαν κάπως αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση να τιμωρήσει τους βιαστές της όπως τους αποκάλεσε με το να τους αφαιρέσει τη ζωή. Έπαιξε και έχασε.

Senior Member
    Πρέπει να μάθω πως να θεραπεύω προτού λυσάξει πάλι η κοπέλα σκουαααααααακ

Senior Member
    Οι αποδείξεις έχουν καεί, οι ένοχοι έχουν ξεφύγει και εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε κανένα λόγο ύπαρξης. Στην ουσία περιμένουμε να πεθάνουμε.

Είναι ο ατελείωτος μονόλογος και η ερώτηση " τι έχει απομείνει για μένα"; δύσκολο δεν είναι;