Τι σκέφτεστε; - Page 419
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 419 of 1532 FirstFirst ... 3193694094174184194204214294695199191419 ... LastLast
Results 6,271 to 6,285 of 22967
    Senior Member
    Ρε καταλαβαίνετε τι σας λέω η το μυαλό σας πάει αυτόματα στην αμαρτία και στην ικανότητα εύρεσης σεξουαλικών συντρόφων; Με νιώθει κανένας; Με συμπονάει κανένας αυτή τη στιγμή;

Senior Member
    Ινσταντ σε καταλαβαινω.. νιωθω την πικρα κ την αγανακτηση σου.. ειναι η εποχη τετοια που δεν ευνοει τις σχεσεις κ τα περισσοτερα ειναι επιπλαστα.. μιλα αμα θες να ξεσκασεις. δεν εισαι μονος σου.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Θέλω να με αγαπήσει μια γυναίκα σε αυτή τη ζωή πολλά ζητάω βρε Lacrymosa?

Senior Member
    οχι ινσταντ, δεν ζητας πολλα. Ζητας αυτο που επιθυμει ο καθε αντρας στη ζωη του. και ειναι απολυτως λογικο αυτο που θελεις. κ οταν δεν το βρισκεις η το επιδιωκεις αλλα σου κλεινουν πορτες σιγουρα απογοητευεσαι. αλλα αυτο δεν πρεπει να σου σταθει εμποδιο στο να συνεχισεις την προσπαθεια.:)

Senior Member
    Θέλω να πιστεύω ότι θα βρω την αγάπη γιατί αυτό είναι το ωραιότερο πράγμα. Εσύ πάντως μου φαίνεσαι καλή κοπέλα δεν θέλω να στεναχωριέσαι εντάξει.

Senior Member
    Να σαι καλα ινσταντ! Εισαι ενας ευαισθητος ανθρωπος, μια "ψυχουλα" αγνη κ καθαρη, ενα οξυδερκες κ ανησυχο πνευμα κ σου αξιζει ο,τι καλυτερο! Και πιστευω οτι αργα η γρηγορα θα το βρεις! Βεβαια χρειαζεται να καταβαλλεις κ την προσωπικη σου προσπαθεια συν τοις αλλοις! :p

Senior Member
    Σε ευχαριστώ. Αυτό το καιρό πάντως διαβάζω αρκετά, ψάχνομαι να δω τι γίνεται στον κόσμο κατά κάποιο τρόπο, ίσως ότι δεν ήθελα να μάθω στα σχολεία. Για να δούμε.

Senior Member
    Kαλα κανεις κ διαβαζεις! Η γνωση ειναι δυναμη! (Και η αγνοια ευτυχια λολ!)

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    λα λα λα λα λα λα
    ....χμ..ωραίο θέμα....
    Αν σε πιάσει καμιά μέρα άνοιξε το να το συζητήσουμε...:)
    Last edited by Θεοφανία; 16-12-2011 at 03:15.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Kαλα κανεις κ διαβαζεις! Η γνωση ειναι δυναμη! (Και η αγνοια ευτυχια λολ!)
    Πως το κατανοείς εσύ αυτό; Όλοι το έχουμε ακούσει αλλά τι σημαίνει; Παρηγοριά στον αδύναμο ας πούμε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Πως το κατανοείς εσύ αυτό; Όλοι το έχουμε ακούσει αλλά τι σημαίνει; Παρηγοριά στον αδύναμο ας πούμε;
    Οχι. Θα σου εξηγησω. Σχετικα με το πρωτο σκελος, "η γνωση ειναι δυναμη", το να εισαι σε θεση να γνωριζεις, να κρινεις, να εχεις αποψη, διαμορφωνει το παρον κ το μελλον σου. Σχετικα με το δευτερο σκελος, "η αγνοια ειναι ευτυχια", να στο πω απλα ειναι το αλλο προσωπο της βολεψιας, το επιχειρημα των τεμπεληδων, αλλα ετσι δεν εξελισσεσαι! :)

Senior Member
    Κάθε περίπτωση είναι ακραία. Παρουσιάζεις τον τεμπέλη σαν ψυχασθενή, και αυτόν που γνωρίζει σαν ψυχοπαθή. Ελπίζω να δέχεσαι λίγη κριτική. Πιστεύω δηλαδή ότι μπορεί να μην είναι έτσι αλλά να είμαστε όλοι κάπου στη μέση και κάτι να μας τραβάει προς τα εκεί η προς τα εδώ, άγνωστο τι, τι λες;

Senior Member
    Ινσταντ δεν θα βαζεις λογια που δεν ειπα! Διαβασε ξανα παραπανω τι εγραψα! Μιλησα γενικα, "φιλοσοφικα", πουθενα δεν εξομοιωσα τον τεμπελη με τον ψυχοπαθη! Ουτε καν χρησιμοποιησα αυτη τη λεξη! Φυσικα κ δεχομαι κριτικη, αλλα οχι να μου λες οτι ειπα πραγματα που δεν ειπα ρε συ Ινσταντ!

Senior Member
    Μάλιστα αφεντικό! Όλοι λέμε αυτά που μαθαίνουμε, άλλοι τα κάνουν ποιήματα άλλοι τα αποστηθίζουν. Δεν νομίζω να είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο το να μετράμε ως το 3.

Senior Member
    Ρε Ινσταντ κουλαρε λιγο ρε συ μην αρπαζεσαι! Υπαρχει λογος να τσακωνομαστε? Εγω προσωπικα ειμαι σε πολυ ευδιαθετη κ χαλαρη φαση! Σχετικα με τα ποιηματα που λες, ειναι ενας πολυ καλος τροπος εκφρασης! Οταν σου ερχεται εμπνευση, just write it down ! :)