Τι σκέφτεστε; - Page 434
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 434 of 1532 FirstFirst ... 3343844244324334344354364444845349341434 ... LastLast
Results 6,496 to 6,510 of 22967
    Senior Member
    Can I speak to Jenny please?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ερχομαι εγω! Παμε να κανουμε ντου στους κωλομπατσους!
    Θα σηκώσουμε τα λάβαρα της επανάστασης εμείς οι δύο! Ο φίλος σου τι έγινε αλήθεια, είναι καλά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Θα σηκώσουμε τα λάβαρα της επανάστασης εμείς οι δύο! Ο φίλος σου τι έγινε αλήθεια, είναι καλά;
    Ο πρωην εννοεις? Εχουμε να μιλησουμε απο το καλοκαιρι, ιδεα δεν εχω! Θα παρουμε πετρες κ μολοτωφ κ θα τα σπασουμε!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Λοιπόν, έχω κάνει τουλάχιστον τέσσερις πέντε φορές το κόλπο με τα μάτια και νομίζω ότι δεν απέχω πολύ από την τύφλωση. Σταματάω βέβαια όταν τα φώτα δυναμώνουν σε υπερβολικό βαθμό άρα υπολογίζω αν τα αφήσω λίγη ώρα παραπάνω θα δω το φως.

Senior Member
    Αγαπητέ santa cruz. Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να πραγματοποιηθούν οι πιο θαρραλέες μας επιθυμίες στις πιο αδύναμες μας στιγμές.

Senior Member
    Θέλω ακόμα να μου κάνεις δώρο μια κούκλα barbie σε ανθρώπινο μέγεθος και να έχει την ικανότητα να μοιράζεται τις δουλειές του σπιτιού αφού όμως εγώ δεν θα κρυώνω τόσο ώστε να μπορώ να λειτουργώ. Θέλω επίσης να κάνει μωρό η Ροζ Μαρί το οποίο να μην είναι μεταλλαγμένο.

Senior Member
    Πως νιώθετε;

Senior Member
    Τελείωσε η μελέτη στο Λέντη. Πως τον ψυχολογείτε τον Λέντη; Lacrymosa που χάθηκες σε παρακαλώ στείλε μου μήνυμα νιώθω πολύ μόνος τώρα.

http://www.youtube.com/watch?v=ZUD1nkzU_ak

Senior Member
    Ότι πάνω που πεθύμησα λίγο ήλιο, κατά διαβολικά εφαρμογή του νόμου του Μέρφυ, πλακώσανε οι βροχές και οι συννεφιές.

Senior Member
    Εγώ είμαι ένα παιχνιδάκι, ένα μηδενικό, μη συζητάς μαζί μου, καλά κάνεις και συνεχίζεις τους μονολόγους.

Senior Member
    Σ' εμένα απευθύνεσαι; Αν ναι, μη νομίζεις, κι εγώ το ίδιο μ' εσένα νιώθω. Ότι ο καθένας μπαίνει να γράψει αυτό που σκέφτεται, χωρίς καμιά διάθεση να πιάσει κουβέντα με τους άλλους συμμετέχοντες του νήματος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ότι πάνω που πεθύμησα λίγο ήλιο, κατά διαβολικά εφαρμογή του νόμου του Μέρφυ, πλακώσανε οι βροχές και οι συννεφιές.
    Ελα ρε! Καλος ειναι κι αυτος ο καιρος! Σε παει σε αλλο mood! Λιγο spooky και mystery! :)
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ελα ρε! Καλος ειναι κι αυτος ο καιρος! Σε παει σε αλλο mood! Λιγο spooky και mystery! :)
    Κι εμένα παλιά με εξίταρε, γιατί διαμόρφωνε μια υποβλητική και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Αλλά τώρα έχω αλλάξει. Θέλω περισσότερο να ζήσω, βαρέθηκα το μέσα. Άσε που μ' έπιασε και ξαφνικά η μανία να μαυρίσω, νομίζοντας ότι λείπει στο δέρμα μου λίγο χρώμα.

Senior Member
    Θέλω περισσότερο να ζήσω, βαρέθηκα το μέσα.
    Γιατι με τετοιο καιρο δε ζεις? Εμενα ειναι η καλυτερη μου να μαζευω φιλους στο σπιτι μου, να αναβω το τζακι και να χαβαλεδιαζουμε και γενικως να αερολογουμε!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Σ' εμένα απευθύνεσαι; Αν ναι, μη νομίζεις, κι εγώ το ίδιο μ' εσένα νιώθω. Ότι ο καθένας μπαίνει να γράψει αυτό που σκέφτεται, χωρίς καμιά διάθεση να πιάσει κουβέντα με τους άλλους συμμετέχοντες του νήματος.
    Βρήκα έναν άνθρωπο να συνεννοηθώ! Φίλε η φίλη πρέπει να ανοίξουμε συζήτηση.