Τι σκέφτεστε; - Page 442
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 442 of 1532 FirstFirst ... 3423924324404414424434444524925429421442 ... LastLast
Results 6,616 to 6,630 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    αν εννοείς την Ειρήνη Χειρδάρη με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη. Έχει και ένα σάιτ στο οποίο γράφει το sexelixis.gr εντελώς γελοίο
    Ω,ναι! Αυτην εννοουσα καθως και τους ομοιους της που αρχιζουν τις γνωστες αρλουμπες! Κι επειδη ολα αυτα πουλανε, βρισκουν κι αρκετους θιασωτες!
    Μαλιστα κανουν επικληση και στη βαθια επιστημονικη γνωση κι ερευνα του τυπου "δειξε μου το βρακι σου να σου πω ποιος εισαι", "πως το πιανεις το ποτηρι για να διακρινω την προσωπικοτητα σου", "δεκα βηματα για τη σχεση των ονειρων σου", "πως θελουν οι γυναικες τον ανδρα κι αντιστροφα".... lol
    Οσο για το σαιτ της, λεω να μην το κοιταξω καν για να διαφυλλαξω την ψυχραιμια μου! :P
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Το'χω.

~~
    _

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Το'χω.
    ~~
    _
    Κρατα το.
    ~~
    _
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    ............................φακ φακ φακ---................
    Last edited by Instant; 28-12-2011 at 21:34.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Κρατα το.
    ~~
    _
    Και να το κάνω τι; Να του μιλάω;
    Last edited by Instant; 28-12-2011 at 21:33.

Senior Member
    Ρε δεν υπάρχω ρε δεν είναι δυνατόν αυτό που γίνεται ρε καταλαβαίνετε τίποτα; Ποιος φταίει για αυτό ρε πείτε ρε μη φοβάστε μόνος μου είμαι. Υπνοβατώ η βρίσκομαι στο ψυχιατρείο και ονειρεύομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ω,ναι! Αυτην εννοουσα καθως και τους ομοιους της που αρχιζουν τις γνωστες αρλουμπες! Κι επειδη ολα αυτα πουλανε, βρισκουν κι αρκετους θιασωτες!
    Μαλιστα κανουν επικληση και στη βαθια επιστημονικη γνωση κι ερευνα του τυπου "δειξε μου το βρακι σου να σου πω ποιος εισαι", "πως το πιανεις το ποτηρι για να διακρινω την προσωπικοτητα σου", "δεκα βηματα για τη σχεση των ονειρων σου", "πως θελουν οι γυναικες τον ανδρα κι αντιστροφα".... lol
    Οσο για το σαιτ της, λεω να μην το κοιταξω καν για να διαφυλλαξω την ψυχραιμια μου! :P
    πολυ παλιά, διάβαζα κοσμοπόλιταν και μπορώ να πω ότι ανάμεσα στις βλακείες υπήρχαν και άρθρα τα οποία ηταν πολύ όμορφα και ανθρώπινα. Αλλά αυτήν την βρίσκω εντελώς χαζογκόμενα!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    πολυ παλιά, διάβαζα κοσμοπόλιταν και μπορώ να πω ότι ανάμεσα στις βλακείες υπήρχαν και άρθρα τα οποία ηταν πολύ όμορφα και ανθρώπινα. Αλλά αυτήν την βρίσκω εντελώς χαζογκόμενα!
    και μονο απο το γεγονος οτι ειναι ελληνιδα απ την ελλαδα, και μιλαει με ξενικη προφορα, καταλαβαινει κανεις τι μεγεθους σουργελο ειναι...

Senior Member
    Ξεπερνάω τη φοβία μου για το χάσιμο στους δρόμους! Χάθηκα και σε άλλη πόλη μάλιστα και το καταδιασκέδασα, λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Σκεφτομαι πως εχω ενα τονο δουλειες να κανω και περιμενω την αδεια πως και πως.

Senior Member
    Αναρωτιέμαι αν όλα τα βάσανα, οι κακουχίες και τα δεινά που περνάμε στη ζωή μας μας εξελίσσουν όντως ψυχικά, προς επιβεβαίωση της γνωστής ρήσης του Νίτσε πως "ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό" ή τελικά μας καταβαραθρώνουν, μας ρίχνουν πιο κάτω και μας φθείρουν. Θα ήθελα να μου ικανοποιηθεί τούτη η απορία, για να ξέρω τουλάχιστον αν όλα όσα τραβάω γίνονται για κάποιο σκοπό που στο τέλος θα με δικαιώσει. Αν απ' όλες αυτές τις ανείπωτες, ατέρμονες δοκιμασίες πρόκειται να εξέλθω ποτέ ισχυρότερος, πιο ολοκληρωμένος και στιβαρότερος. Διότι αυτό που νιώθω εγώ είναι να κατρακυλάω ακόμα πιο χαμηλά κάθε φορά, παλινδρομώντας γύρω από πιο εύθραστες ψυχολογίκες ισορροπίες και εν πάση περιπτώσει η διάθεσή μου να βαίνει μειούμενη. Να πέφτω έτι περαιτέρω, να βουλιάζω, να αισθάνομαι ακόμα πιο αδύναμος να αλλάξω το ο,τιδήποτε και να έχω να αντιμετωπίσω μια ολοένα δυσκολότερη πραγματικότητα γύρω μου.

Senior Member
    Επίσης σκέφτομαι ότι η κατάθλιψη των εορτών με πολιορκεί αλύπητα. Ξέρω ότι θα με βοηθούσε αν έβγαινα με κόσμο, αλλά δεν έχω τη διάθεση να δω κανέναν, ούτε θέλω να ρισκάρω να μη μου απαντήσουν στο τηλέφωνο. Διερωτώμαι ακόμα αν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω να ξανακερδίσω έναν παλιό κολλητό μου που κατάφερα από μαλακία μου να τον διώξω.

Senior Member
    σε χρόνο ντε τε μιλάμε σβήστηκαν τα μηνύματα! λοιπόν έλεγα στην κοπέλα την νιφάδα πως δεν απέχουμε όλοι από την τρέλα είναι θέμα ωρών ίσως και λεπτών η τρέλα όταν κλείσουν τον κάθε ίδιο μοντέρνο άνθρωπο στο μπουντρούμι, άντε μερών.

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Αναρωτιέμαι αν όλα τα βάσανα, οι κακουχίες και τα δεινά που περνάμε στη ζωή μας μας εξελίσσουν όντως ψυχικά, προς επιβεβαίωση της γνωστής ρήσης του Νίτσε πως "ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό" ή τελικά μας καταβαραθρώνουν, μας ρίχνουν πιο κάτω και μας φθείρουν. Θα ήθελα να μου ικανοποιηθεί τούτη η απορία, για να ξέρω τουλάχιστον αν όλα όσα τραβάω γίνονται για κάποιο σκοπό που στο τέλος θα με δικαιώσει. Αν απ' όλες αυτές τις ανείπωτες, ατέρμονες δοκιμασίες πρόκειται να εξέλθω ποτέ ισχυρότερος, πιο ολοκληρωμένος και στιβαρότερος. Διότι αυτό που νιώθω εγώ είναι να κατρακυλάω ακόμα πιο χαμηλά κάθε φορά, παλινδρομώντας γύρω από πιο εύθραστες ψυχολογίκες ισορροπίες και εν πάση περιπτώσει η διάθεσή μου να βαίνει μειούμενη. Να πέφτω έτι περαιτέρω, να βουλιάζω, να αισθάνομαι ακόμα πιο αδύναμος να αλλάξω το ο,τιδήποτε και να έχω να αντιμετωπίσω μια ολοένα δυσκολότερη πραγματικότητα γύρω μου.
    Απο την προσωπική μου εμπειρία με τις ψυχικές ασθένειες, έχω να πώ πως η φράση ''ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό'' κάποιες φορές ισχύει και κάποιες άλλες όχι, ακόμα και για το ένα ίδιο άτομο.....Μπορεί, ''αυτό που δεν σε σκοτώνει'', να σε κάνει να υποφέρεις τόσο πολύ που να θές εσύ ο ίδιος να σε σκοτώσεις......μπορεί να σου δώσει τρελές δυνάμεις και ορέξεις.....ένα βίντεακι ελαφρώς σχετικό(μην με δουλέυετε για την επιλογή μου...)(το ρομάντζο μόνο να μην είχε, θα ήταν τέλειο λολλλ)

http://www.youtube.com/watch?v=zyd_x...eature=related

Σαν αδαής με την ψυχιατρική και όντας ως ένας απλός καταναλωτής της, στο μυαλό μου αυτό το ''ανέβασμα'' μπορώ να το εξηγήσω κάπως έτσι,'' όταν η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη στον εγκέφαλο του πάσχοντα κρατηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ιδιαιτέρως -μη φυσιολογικά- χαμηλά επίπεδα, τότε λειτουργεί με έναν παρόμοιο τρόπο που το πιεσμένο ελατήριο ή/και η πίεση αφεθεί -έστω και- ελάχιστα με αποτέλεσμα την εκτόξευση....για να το πώ με λίγο περισσότερο στύλ (πάλι μην με δουλέψετε για αυτήν την φράση) ''after a period of time, even hell will seem to you like a paradise....''

http://www.youtube.com/watch?v=ZpS6oNPpH50

Η μόνη συμβουλή που θα μπορούσα να σου δώσω για την αντιμετώπιση του προβληματός σου, είναι να ''παίξεις έξυπνα'', βρές τα ''κουμπιά'' σου που ενεργοποιούν την -φυσική- παραγωγή αυτών των νευροδιαβιβαστών στον εγκεφαλό σου, και το ένα θα φέρει το άλλο ( και το άλλο το επόμενο μετά το άλλο λολλ)

Senior Member
    Γω σκέφτομαι πως όλα ειναι τόσο εύθραυστα.. Για νερό σηκώθηκε απ το κρεβάτι ο άνθρωπος κ έμεινε στο δρόμο.

Κύμα από κηδείες τελευταία. Είναι άραγε η ηλικία των γονέων μας ή ο χάρος βγήκε παγανιά στη γειτονιά μας??