Τι σκέφτεστε; - Page 443
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 443 of 1532 FirstFirst ... 3433934334414424434444454534935439431443 ... LastLast
Results 6,631 to 6,645 of 22967
    Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Σκέφτομαι πως το λεμόνι είναι απαίσιο, το μισώ....αλλά δυστυχώς επιβάλεται αυτήν την περίοδο....
    Μου κολλάει κάπως η φράση '' στην ζωή όλων των ανθρώπων αντιστοιχεί ένα αγγούρι....άλλοι το τρώνε κι ευχαριστιούντε...και άλλοι το τρώνε και ζορίζοντε....'' που στην προκειμένη πάει '' σε κάθε χειμώνα μου αντιστοιχεί ένα κιλό λεμόνια....άλλες φορές τα πίνω και ξινίζομαι.....και άλλες φορές ''τα πίνω'' και κοιμίζομαι :P lolllll''

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Αναρωτιέμαι αν όλα τα βάσανα, οι κακουχίες και τα δεινά που περνάμε στη ζωή μας μας εξελίσσουν όντως ψυχικά, προς επιβεβαίωση της γνωστής ρήσης του Νίτσε πως "ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό" ή τελικά μας καταβαραθρώνουν, μας ρίχνουν πιο κάτω και μας φθείρουν. Θα ήθελα να μου ικανοποιηθεί τούτη η απορία, για να ξέρω τουλάχιστον αν όλα όσα τραβάω γίνονται για κάποιο σκοπό που στο τέλος θα με δικαιώσει. Αν απ' όλες αυτές τις ανείπωτες, ατέρμονες δοκιμασίες πρόκειται να εξέλθω ποτέ ισχυρότερος, πιο ολοκληρωμένος και στιβαρότερος. Διότι αυτό που νιώθω εγώ είναι να κατρακυλάω ακόμα πιο χαμηλά κάθε φορά, παλινδρομώντας γύρω από πιο εύθραστες ψυχολογίκες ισορροπίες και εν πάση περιπτώσει η διάθεσή μου να βαίνει μειούμενη. Να πέφτω έτι περαιτέρω, να βουλιάζω, να αισθάνομαι ακόμα πιο αδύναμος να αλλάξω το ο,τιδήποτε και να έχω να αντιμετωπίσω μια ολοένα δυσκολότερη πραγματικότητα γύρω μου.
    Πιστεύω πως εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο και τις δυνάμεις που κρύβει μέσα του, οι οποίες πολλές φορές είναι ασυνήθιστα μεγάλες και χωρίς να το γνωρίζουμε αλλά εξαρτάται και από αυτά που μας συμβαίνουν φυσικά, κανένας δεν είναι άτρωτος και έρχεται μια ώρα που το ποτήρι ξεχειλίζει. Με αυτά που λες, μοιάζει σαν να έχεις περάσει πολλά αν και είσαι μόλις 20 ετών αν δεν κάνω λάθος, ή μήπως όχι; Γιατι καπου διάβασα ότι θέλεις να επιστρέψεις στην δεκαετία του 60-70 οπότε και γεννήθηκες.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Σκέφτομαι την Λάκρυ.....Έχει 3 μέρες να γράψει στο φόρουμ.......πράγμα ολίγον τι αφύσικο για το συγκεκριμένο μέλος αφού συνήθως έχει κατά μέσο όρο 20 μηνύματα ανά ημέρα, και συνήθως ούτε μικρά αλλά ούτε κι ανιαρά...

Φοβάμαι γι αυτό το χαζό-σκάνκ που έκανε τις προάλλες μήπως της εμφάνισε τώρα κανά πρόβλημα.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Driver View Post
    Σκέφτομαι την Λάκρυ.....Έχει 3 μέρες να γράψει στο φόρουμ.......πράγμα ολίγον τι αφύσικο για το συγκεκριμένο μέλος αφού συνήθως έχει κατά μέσο όρο 20 μηνύματα ανά ημέρα, και συνήθως ούτε μικρά αλλά ούτε κι ανιαρά...

Φοβάμαι γι αυτό το χαζό-σκάνκ που έκανε τις προάλλες μήπως της εμφάνισε τώρα κανά πρόβλημα.......
    της τα χω πει και γω πολλές φορές αλλά δεν μ' ακούει, τι να κάνουμε.

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    είσαι μόλις 20 ετών αν δεν κάνω λάθος, ή μήπως όχι; Γιατι καπου διάβασα ότι θέλεις να επιστρέψεις στην δεκαετία του 60-70 οπότε και γεννήθηκες.
    '' αρχικά καταχωρημένο απο Gypsy Cello προς Driver ''τι είναι αυτό ρε παιδί μου που το βρήκες λολ πες μου ποια φάρμακα παίρνεις να μην τα πάρω!'' ''

????? :P :D ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Driver View Post
    '' αρχικά καταχωρημένο απο Gypsy Cello προς Driver ''τι είναι αυτό ρε παιδί μου που το βρήκες λολ πες μου ποια φάρμακα παίρνεις να μην τα πάρω!'' ''

????? :P :D ;)
    ναι συμφωνώ, είναι όλοι καμμένοι εδω μέσα....

Senior Member
    ναι συμφωνώ, είναι όλοι καμμένοι εδω μέσα....
    Γιατί θεωρείς τον εαυτό σου καμμένη; Εγώ σε βρίσκω από τους πιο λογικούς ανθρώπους που γράφουν σε αυτό το φορουμ, δεν το λέω για πλάκα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Ξεπερνάω τη φοβία μου για το χάσιμο στους δρόμους! Χάθηκα και σε άλλη πόλη μάλιστα και το καταδιασκέδασα, λολ
    yesssssssssss!

εισαι σε καλο δρομο προς την ανακαλυψη του οργασμου! :D

"το να είσαι οργασμικός σημαίνει να έχεις την ικανότητα να χάνεις τον έλεγχο." Osho

[επεξηγηση: η φοβια να μην χαθει καποιος ειναι κλασικο συμπτωμα ανθρωπων που φοβουνται πολυ μην χασουν τον ελεγχο]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Γιατί θεωρείς τον εαυτό σου καμμένη; Εγώ σε βρίσκω από τους πιο λογικούς ανθρώπους που γράφουν σε αυτό το φορουμ, δεν το λέω για πλάκα.
    δεν το είπα για μένα καλέ.

Senior Member
    Βλέπω στο star ταξιδάκια στα χιόνια και ζηλεύω. γαμώτο :mad:

Senior Member
    ε, ναι ολοι για τους αλλους τα λεμε συνηθως!!! :)
    η τζιπσυ ειναι η μονη μη καμμενη σε αυτο το φορουμ των καμμενων!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    ε, ναι ολοι για τους αλλους τα λεμε συνηθως!!! :)
    η τζιπσυ ειναι η μονη μη καμμενη σε αυτο το φορουμ των καμμενων!
    υπονοείς κατι καλή μου Λου?

Senior Member
    αυτο που καταλαβες!!!

Banned
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Gypsy Cello Εμφάνιση Μηνύματος

Lou: αυτο που καταλαβες!!!

Driver: τι?? νέο flame war σήμερα?? ή απλά φιλικά πειράγματα μεταξύ δύο μελών??

Senior Member
    Πιστεύω πως εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο και τις δυνάμεις που κρύβει μέσα του, οι οποίες πολλές φορές είναι ασυνήθιστα μεγάλες και χωρίς να το γνωρίζουμε αλλά εξαρτάται και από αυτά που μας συμβαίνουν φυσικά, κανένας δεν είναι άτρωτος και έρχεται μια ώρα που το ποτήρι ξεχειλίζει. Με αυτά που λες, μοιάζει σαν να έχεις περάσει πολλά αν και είσαι μόλις 20 ετών αν δεν κάνω λάθος, ή μήπως όχι; Γιατι καπου διάβασα ότι θέλεις να επιστρέψεις στην δεκαετία του 60-70 οπότε και γεννήθηκες.
    Λολ όχι, 20 χρονών είμαι. Απλά θέλω να γυρίσω σε παλαιότερες εποχές, γιατί πιστεύω ότι τότε υπήρχε περισσότερη ανθρωπιά, φιλότιμο, εγκαρδιότητα, ζέση και εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα από τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, τις οποίες εκδηλώνω συχνά, αναζητώ χαμένες αξίες σε παρελθόντες καιρούς. Τότε που ο κόσμος δεν κλείδωνε τις πόρτες του, που τα παιδάκια έπαιζαν στις γειτονιές, που μπορούσες να ανταλλάξεις δυο φιλικά λόγια με το διπλανό σου, που δεν επικρατούσε τόση εγκληματικότητα κλπ. Πάντως, κατ' εμέ δεν έχει καμία σημασία η ηλικία για το πόσο έχει υποφέρει κανείς. Όλα είναι σχετικά άλλωστε.