Τι σκέφτεστε; - Page 447
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 447 of 1532 FirstFirst ... 3473974374454464474484494574975479471447 ... LastLast
Results 6,691 to 6,705 of 22967
    Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    σκεφτομαι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ σχεδόν καθόλου, αφού είμαι έτοιμος να κοιμηθώ στην καρέκλα.....

Senior Member
    Σκέφτομαι αυτό που λέει το τραγούδι "ευχήσου να μην ανήκεις σε αυτούς που θα ζήσουν για πάντα". Σκέφτομαι λοιπόν ότι δεν θα ζήσω για πάντα αλλά ότι δεν περνάω και τόσο καλά.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έχω επανέλθει σε μία φάση κατά την οποία δε συναναστρέφομαι κανέναν, χωρίς όμως αυτό να με λυπεί και να μου γεννά μειονεκτικά συναισθήματα, γιατί νιώθω εντάξει μόνος με τον εαυτό μου. Εντούτοις, προβληματίζομαι πως όταν ως μάννα εξ ουρανού ή σαν από μηχανής θεός έρθει η παρέα, θα μου πάρει χρόνο και θα με δυσκολεύσει ξανά να ξεβολευτώ από την τρέχουσα κατάσταση και να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα, λαμβανομένου ότι ακόμη και οι φυλακισμένοι όταν αφεθούν ελεύθεροι στον έξω κόσμο διέρχονται ένα σύνδρομο δυσχέρειας εγκλιματισμού, γνωστό ως ιδρυματισμός. Έτσι, δεν αποκλείεται άθελά μου να τη διώξω. Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα γίνει. Είναι λες και το σύμπαν σύσσωμο συνομωτεί στο να μένω μόνος.

Senior Member
    έχω γίνει πόσο χρονών και οι δικοί μου νευριάζουν όταν γυρνάω αργά τη νύχτα.Πφφ και τώρα νιώθω ενοχές..Δεν είναι σωστό να γυρνάω 3 και 5 ώρα μέρα παρά μέρα στις γιορτές αλλά δεν είμαι καλά δε μπορούν να το καταλάβουν :-(

Senior Member
    ρε Πετραν τώρα που θέλω να είμαι καλός με όλους αισθάνομαι άσχημα για τις βρισιές, εσύ τι πιστεύεις για μένα, πόσο άσχημα είμαι γιατρέ, το βράδυ της πρωτοχρονιάς πήγα να τα χάσω, από την υστερία, στον ύπνο μου είδα ένα σπίτι με τρελούς και στο ξύπνιο μου κάποιον να περπατάει εκεί έξω. Το πρόσωπο μου έχει γεμίσει τελίτσες σαν να είναι από τις ενέσεις. Η συγκάτοικος μου δεν θέλει να σας μιλάω δεν έχω ιδέα αν καταλαβαίνει καν τι λέει. Το τοπίο είναι μίζερο εδώ μέσα. Τι πταίει; Κάτι πταίει κάθε φορά που το παθαίνω αυτό. Τι λες να είναι; Μάτι δώσε μου όραση πέρα από την όραση. Την έχω κάτσει φίλε. Και είναι απόλαυση για μερικούς.

Senior Member
    Γεια σου ρε φόρουμ υποστήριξης! Οι κάμερες τι σήμα πιάνουν;

Senior Member
    Είναι επικίνδυνα εδώ. Το νόημα της ζωής δεν είναι το ίδιο για όλους. Για άλλους είναι να χορεύουν, να παίζουν μπιλιάρδο και να κάνουν σεξ, για άλλους δεν υπάρχει, για άλλους είναι να κάνουν οικογένεια, για άλλους να έχουν λεφτά.

Για μένα είναι να νιώθω καλά και να μην σταματάω να σκέφτομαι.

Senior Member
    Το χωριό μου κρύβει πολλά μυστικά, κάποιος είχε πει κάποτε, κοίτα να δεις όλοι οι τρελοί σε ένα μέρος μαζεύτηκαν. Τα νέα τα μαθαίναμε οι γείτονες μεταξύ μας, όσο υπάρχουν γείτονες υπάρχουν και τα νέα και δεν είναι ευχάριστα. Σε προσωπικό επίπεδο έχω πολλές απορίες. Ζεις πατέρα, είσαι εσύ η κάποιος άλλος;

Senior Member
    Δεν σκέφτομαι ακριβώς, μάλλον αναρωτιέμαι γιατί κάνει τόσο πολύ κρύο...

Και μια άσχετη ερώτηση αν ξέρει κάποιος...θέλω να ανάψω 4 κεράκια όπως χθες...αληθεύει ότι τόσα πολλά καταναλώνουν το οξυγόνο; Κι επίσης αν τα αφήσω να καίνε τη νύχτα που θα κοιμάμαι, πειράζει; Πείτε μου...θέλω πολύ να τα αφήσω να καίνε όλη τη νύχτα...

Senior Member
    Μίλα μίλα θα εμφανιστεί και ο Λέντης στη γραμμή!

Αναρωτιέσαι γιατί κάνει κρύο. Φύση είναι αυτή, τι λόγος μας πέφτει, εκτός κι αν ελέγχουμε και το σύμπαν όλο.

Άναψε πάνε στο παρεκκλήσι και άναψε κεράκια, κάνε και μια προσευχή, αν κάνεις προσευχές είσαι σε καλύτερη μοίρα, έχεις πιθανότητες να φτιάξει η γραμμή. Ντάξει δεν λέω.

Τελικά μπορεί να ισχυεί ακριβώς το αντίθετο! Φαντάστικο!

Αυτή τη ερώτηση , που θα κοιμάσαι, δεν τη κατάλαβα. Αν αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο η αν λες βλακείες.

Για να σε δούμε.

Senior Member
    Γιατί δεν μου απαντάς; ψείρες έχω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Μίλα μίλα θα εμφανιστεί και ο Λέντης στη γραμμή!

Αναρωτιέσαι γιατί κάνει κρύο. Φύση είναι αυτή, τι λόγος μας πέφτει, εκτός κι αν ελέγχουμε και το σύμπαν όλο.

Άναψε πάνε στο παρεκκλήσι και άναψε κεράκια, κάνε και μια προσευχή, αν κάνεις προσευχές είσαι σε καλύτερη μοίρα, έχεις πιθανότητες να φτιάξει η γραμμή. Ντάξει δεν λέω.

Τελικά μπορεί να ισχυεί ακριβώς το αντίθετο! Φαντάστικο!

Αυτή τη ερώτηση , που θα κοιμάσαι, δεν τη κατάλαβα. Αν αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο η αν λες βλακείες.

Για να σε δούμε.
    Ποιός είναι ο Λέντης; Επίσης εγώ αναρωτιέμαι γιατί κάνει τόσο κρύο στο σπίτι αφού έχουμε θέρμανση, αλλά εντάξει, αυτή δεν είναι σημαντική απορία, απλά έτσι το σκέφτηκα...ποιά γραμμή να φτιάξει; Όσο για τα κεράκια είναι χριστουγεννιάτικα, τα άναψα χθες αλλά τα έσβησα πριν κοιμηθώ, τώρα όμως θέλω να τα αφήσω να καίνε όλη τη νύχτα για να βλέπω μέχρι να με πάρει ο ύπνος και ρωτάω αν κάνει...αυτό είναι όλο....

Senior Member
    Κουβέρτα κουβέρτα! Ειδικά για τα πόδια.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ποιός είναι ο Λέντης; Επίσης εγώ αναρωτιέμαι γιατί κάνει τόσο κρύο στο σπίτι αφού έχουμε θέρμανση, αλλά εντάξει, αυτή δεν είναι σημαντική απορία, απλά έτσι το σκέφτηκα...ποιά γραμμή να φτιάξει; Όσο για τα κεράκια είναι χριστουγεννιάτικα, τα άναψα χθες αλλά τα έσβησα πριν κοιμηθώ, τώρα όμως θέλω να τα αφήσω να καίνε όλη τη νύχτα για να βλέπω μέχρι να με πάρει ο ύπνος και ρωτάω αν κάνει...αυτό είναι όλο....
    μια φορα αφησα ενα και εσκασε και πηρε φωτια η κουρτινα!και δεν θα σηκωνομουν απλα ειπα να παω να δω τι εκανε μπαμ!μην ξυπνησεις απανθρακωμενη σβηστα καλυτερα!

Senior Member
    Ο Λέντης είναι ο εκφραστής την σχετικά σύγχρονης Ελλάδας που δεν υπάρχει τώρα. Άρα λίγο αργά για πατριωτισμούς. Είμαστε τοξικομανείς, ηθελημένα η άθελα (δες το έργο του Λέντη για παράδειγμα).