Τι σκέφτεστε; - Page 476
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 476 of 1532 FirstFirst ... 3764264664744754764774784865265769761476 ... LastLast
Results 7,126 to 7,140 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Σκέφτομαι πως το ιντερνετ όπως και η τηλεόραση είναι η ψευδαίσθηση πως έχουμε έχω (αν δεν σας κάνει το έχουμε) παρέα.

Δεν περιμένω τίποτα να πω την αλήθεια.
    κακως πρεπει να ελπιζεις να εισαι θετικος να ζεις για την επομενη μερα καθε μερα ειναι μοναδικη :) ετσι λενε
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    :) :) :) :) :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Εσείς ρε παιδιά πως τη παλεύετε μόνοισας, εγώ ώρες ώρες τραβάω κάτι μπιέλες και μου φεύγουν οι βίδες και μου φταίνε όλοι. Εσείς πως είστε;
    Με ο,τιδήποτε κρατά το νου δραστήριο, ζωντανό και μακριά από αρνητικές σκέψεις του τύπου "πόσο μόνος είμαι". Σκέψου ότι μοναξιά μπορεί να αισθανθούμε ακόμα και με παρέα. Γι' αυτό, μην το δένεις κόμπο, κάποια πράγματα είναι σχετικά.
    Μα καλά, όλοι εδώ μέσα σε τέτοια φάση βρίσκονται;

Εσείς ρε παιδιά πως τη παλεύετε μόνοισας, εγώ ώρες ώρες τραβάω κάτι μπιέλες και μου φεύγουν οι βίδες και μου φταίνε όλοι. Εσείς πως είστε;
    Δεν παλεύεται φίλε, δεν γίνεται διαφορετικά. Απλά κάνουμε ότι μπορούμε να τα αποκτησουμε ή να χουμε τη ψευδαίσθηση ότι τα αποκτήσαμε.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Iliana! View Post
    Εγω παλι σκεφτομαι.....γιατι οι ψυχολογοι-ψυχιατροι που υποτιθεται πως υπαρχουν για να βοηθανε το κοσμο δινουν εκει μια σακουλα χαπια και σου λενε θα εχεις αυτες αυτες και αυτες τις παρενεργειες δεν καθονται να μαθουν στον ασθενη τι μπορει να κανει....γιατι πιστευω πως ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας..απλα καθε ανθρωπος θελει ενα κινητρο η εστω μια βοηθεια....για να μπορεσει να σταματησει να σκεφτεται αυτα που δημιουργουν το προβλημα...:/ Η το αλλο που ο καθε γιατρος (οι περισσοτεροι δηλαδη) θελουν "φακελακι" υποτιθεται πως ορκιζονται.....:/ αυτα απο μενα!! :)
    ΄

Τα φάρμακα είναι η εύκολη λύση γι αυτούς, από το να παιδευονται με τις ωρες μαζι σου για να σου μάθουν, να σου εμπεδωσουν και να σε βαλουν στο σωστο δρομο. Άμα έχει κανεις τα λογικα του και αντίληψη του προβληματος του τα φάρμακα, άμα εξαιρέσεις την ηρεμια που προσφερουν, είναι υποκατάστατα της λύσης του προβλήματος, γιατι δε σε βοηθουν να το λύσεις αλλά να φύγεις απ αυτο, ιδίως άμα εισαι κι αδυναμος χαρακτηρας. Η δύσκολη λύση είναι να βλεπεις το προβλημα καταματα και να σου τρεχει ο κρυος ιδρωτας. Κάπως ετσι ξεκινας να το λύνεις.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ΄

Τα φάρμακα είναι η εύκολη λύση γι αυτούς, από το να παιδευονται με τις ωρες μαζι σου για να σου μάθουν, να σου εμπεδωσουν και να σε βαλουν στο σωστο δρομο. Άμα έχει κανεις τα λογικα του και αντίληψη του προβληματος του τα φάρμακα, άμα εξαιρέσεις την ηρεμια που προσφερουν, είναι υποκατάστατα της λύσης του προβλήματος, γιατι δε σε βοηθουν να το λύσεις αλλά να φύγεις απ αυτο, ιδίως άμα εισαι κι αδυναμος χαρακτηρας. Η δύσκολη λύση είναι να βλεπεις το προβλημα καταματα και να σου τρεχει ο κρυος ιδρωτας. Κάπως ετσι ξεκινας να το λύνεις.
    Σε μερικά προβλήματα δε φτάνει μόνο αυτό. Πχ δε φτάνει να κατηγορείς τον εαυτό σου και να λες ότι τα κάνεις όλα λάθος επειδή είσαι αδύναμος. Πρέπει μέσα σου να απενοχοποιήσεις το πρόβλημα :P

Senior Member
    σκεφτομαι πως περα απο σνομπ ο κοσμος εχει γινει σκληρος

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, ότι κάθε λεπτό που περνάει δεν γυρίζει πίσω κι ότι πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο...

Senior Member
    βαριεμαι ελεεινα........

Banned
    σκεφτομαι να κοβωνται τα χερια μου και να αντικαθηστουνται απο σιδερενια ή λεπιδες. γιατι δεν γινονται αυτες οι εγχειρησεις ακομα, τοσο πολυ εχει προχωρησει η τεχνολογια γαμω την ανθρωποτητα σας ?

Senior Member
    κουτσουμπιλοοοοοοοοοοοοοο οοοοο

Senior Member
    Προσπαθώ να βάλω τάξη σ' ένα χάος.

Senior Member
    μαθε τεχνη κι αστηνε κι αμα πεινασεις πιαστηνε XD XD XD

Senior Member
    Σκέφτομαι πως το ιντερνετ όπως και η τηλεόραση είναι η ψευδαίσθηση πως έχουμε έχω (αν δεν σας κάνει το έχουμε) παρέα.

.....
    !!!!!!! ακριβεστατο!

Banned
    σκεφτομαι δυνατο σεξ μεσα σε δωματιο με καθρεπτες να φαινονται τα παντα ολα μας! :)