Τι σκέφτεστε; - Page 486
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 486 of 1532 FirstFirst ... 3864364764844854864874884965365869861486 ... LastLast
Results 7,276 to 7,290 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Σκέφτομαι πως είμαι απαράδεκτη να μην έχω ακόμα έρθει Νάξο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πρεπει να ερθεις ρε... ειναι πολυ ομορφα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    σκεφτομαι πως η whitecandle ειναι το καλυτερο παιδι! <3
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    πρεπει να ερθεις ρε... ειναι πολυ ομορφα
    Μπορεί να μην είναι, την στιγμή, που από κει κι από Μήλο καταγόταν η αγαπημένη μου γιαγιούλα!
    Να μου την φιλάς κι έτσι θα νιώθω ότι είμαι κει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Μπορεί να μην είναι, την στιγμή, που από κει κι από Μήλο καταγόταν η αγαπημένη μου γιαγιούλα!
    Να μου την φιλάς κι έτσι θα νιώθω ότι είμαι κει...
    παντα οραια ειναι !!!

Senior Member
    τα πολλα λογια ειναι φτωχια!

Senior Member
    Αναλόγως... Θέλω να γράψω ένα απόσπασμα από την βιογραφία του Μαρξ:

Ο Φλωμπέρ έγραψε το 1872 "Σκέπτομαι ότι θα έπρεπε να καταδικάσουμε στα κάτεργα όλη τη Κομμούνα και να αναγκάσουμε εκείνους τους αιμοδιψείς βλάκες να καθαρίσουν το Παρίσι από τα ερείπια, με την αλυσίδα στον λαιμό σαν κοινοί κατάδικοι". "Είμαι αδύνατος αλλά όχι στο μυαλό" έγραψε ο Μαρξ. "Αυτή τη φορά με χτύπησε στο δέρμα. Η οικογένεια μου δεν ήξερε πόσο σοβαρή είναι η περίπτωση. Νιώθω τρομερή αδυναμία, αλλά όχι στο μυαλό, στα νεφρά και στα πόδια. Οι γιατροί έχουν δίκιο, η υπερβολική δουλειά τη νύχτα είναι η αιτία της υποτροπής. Αυτή τη στιγμή έχω ακόμα μερικές μικρές φουσκάλες στο σώμα, οδυνηρές αλλά καθόλου επικίνδυνες. Το πιο βασανιστικό για μένα είναι να διακόπτω το έργο μου. "

Το κράτος είναι το όργανο της ταξικής κυριαρχίας. "Οι αστοί ιδεολόγοι, και κυρίως οι μικραστοί...διόρθωσαν τον Μαρξ με τέτοιον τρόπο, ώστε το κράτος να παρουσιάζεται σαν όργανο της συμφιλιώσεως των τάξεων. Για τον Μαρξ, αν ήταν δυνατή η συμφιλίωση των τάξεων, το κράτος δεν θα μπορούσε να γεννηθεί ούτε να υπάρξει. Για τον Μαρξ, το κράτος είναι το όργανο της ταξικής κυριαρχίας, όργανο καταπιέσεως της μίας τάξεως επί την άλλη.

"Ο Μαρξ δεν ήταν ένας επαναστάτης που κατέφυγε στη φιλοσοφία μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει την επαναστατική του θεωρία. Ήταν ένας αληθινός και γνήσιος φιλόσοφος, που οι ιδιαίτερες σπουδές του και οι συνθήκες τον έκαναν επαναστάτη.

Ο Μαρξ σταμάτησε στην ουτοπία. Η σκέψη του στηρίζεται στο εγελιανό πρότυπο της φιλοσοφικής της Ιστορίας. Όπως η μία τάξη έθαβε την άλλη στην Ιστορία, όπως η φεουδαρχία έθαψε την οικονομία. Αυτό το μεταφυσικό οικοδόμημα, αυτές οι προβλέψεις, αυτός ο κακής ποιότητας εγελιανισμός, είναι αυτός που εκείνος ονόμαζε επιστήμη. Και με αυτή την όχι επιστήμη αλλά την διαφανή μεταφυσική, είχε την αυταπάτη ότι εθεμελίωσε, σε γερές βάσεις τον κομμουνισμό, και ότι δεν μπορούσε να τον αντιτάξη, σαν επιστημονικό, στον προηγούμενο ουτοπισμό.

Banned
    σκεφτομαι οτι απ'τους πιο αδιστακτους λαους της ευρωπης ειναι αναμφισβητητα οι γερμανοι!!!! ενταξει εμεις οι γαλλοι μπορει να ειμαστε βρωμιαριδες, ψευτοκουλτουριαριδες, ψευτορομαντικοι, διαστροφικοι, αρρωστοι και λοιπα κουραφεξαλα που μας προσαπτουν... ομως οι γερμανοι εχουν κατορθωσει να σημαδεψουν την Ευρωπη και το κοσμο ανεπανορθωτα. σαφεστατα ηγετες, πλεον μας ζητανε και τα ρεστα αφου μας καναν αγωγη για τα πνευματικα δικαιωματα της μεταφρασης του βιβλιου "ο Αγων μου" του Αδολφου Χιτλερ. περισσοτερα διαβαζεται στο Παρασκηνιο της Κυριακης (την εφημεριδα) στη σελιδα 22. επισης καπου πηρε το ματι μου οτι σκεφτονται να μας αλλαξουν μεχρι και το ονομα απο Greece σε Hellas μπας και φυγει η βρωμα απο πανω μας, κι ολοι καναν καπως. νταξει το Greece θυμιζει Cheese και προερχεται απ'το Γραικοι, πιο πολυ θα επρεπε να ανησυχουν γι'αυτους που προκειται να κυβερνησουν. τελος φανταχτερα κλασμενος φανηκε ο Γιαννης Δημαρας με την επιστολη του.

Senior Member
    Καλά, είναι γνωστό ότι κατά βάθος κάθε Γερμανός κρύβει μέσα του ένα Ναζί. Τι κι αν διάγουμε στον 21ο αιώνα και εκπολιτιστήκαμε, ουσιαστικά το αίμα του Γ' Ράιχ κυλάει στις φλέβες τους. Εδώ μας χρωστάνε ολόκληρο κατοχικό δάνειο, από το οποίο μας εξόφλησαν μόνος 1-2 δόσεις και ανατοκιζόμενο μέχρι σήμερα επιεικώς με επιτόκιο 5% αγγίζει τα 90 δις, αν δεν απατώμαι, που με τη σημερινή αξία ισοδυναμούν μέχρι και με 1 τρισεκατομμύριο. Αλλά αποποιούνται των ευθυνών, με το προπέτασμα ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις παραιτήθηκαν των διεκδικήσεών τους. Για να μη μιλήσουμε και για τις υπέρογκες πολεμικές αποζημιώσεις, για τις οποίες ποιούν τη νήσσα και μετά βγαίνουν από πάνω ότι τους χρωστάμε εμείς. Και σε αποθέωση της θρασύτητας δεν παύουν να προκαλούνε με διάφορα δημοσιεύματα του τύπου "πουλήστε Ακρόπολη και νησιά", τη χειρονομία με το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου κλπ. Είναι φασίστες μέχρι το μεδούλι. Αφού απέτυχαν με 2 παγκοσμίους πολέμους να καθυποτάξουν την Ευρώπη, το πέτυχαν χάρη στην ΕΟΚ.

Banned
    Ότι δεν αξίζει να στενοχωριέσαι για τίποτα. Και το λέω μπας και το πάρω απόφαση κ εγώ. :|

Banned
    σκεφτομαι οτι μου (γ)λειψε μια χρηστρια απο δω μεσα που βριζομασταν πριν φαω μπαν αλλα τελικα αγαπηθηκαμε. ηταν σκετη καβλα κι αν το διαβαζει αυτο τη παρακαλαω να ερθει να με ξαναβρισει ιδιαιτερως να με κανει σκουπιδι της κι οτι θελει! ενιωσα για λιγο οταν την ειδα και κριμα που δε μενει ουτε αυτη αθηνα...

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Καλά, είναι γνωστό ότι κατά βάθος κάθε Γερμανός κρύβει μέσα του ένα Ναζί. Τι κι αν διάγουμε στον 21ο αιώνα και εκπολιτιστήκαμε, ουσιαστικά το αίμα του Γ' Ράιχ κυλάει στις φλέβες τους. Εδώ μας χρωστάνε ολόκληρο κατοχικό δάνειο, από το οποίο μας εξόφλησαν μόνος 1-2 δόσεις και ανατοκιζόμενο μέχρι σήμερα επιεικώς με επιτόκιο 5% αγγίζει τα 90 δις, αν δεν απατώμαι, που με τη σημερινή αξία ισοδυναμούν μέχρι και με 1 τρισεκατομμύριο. Αλλά αποποιούνται των ευθυνών, με το προπέτασμα ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις παραιτήθηκαν των διεκδικήσεών τους. Για να μη μιλήσουμε και για τις υπέρογκες πολεμικές αποζημιώσεις, για τις οποίες ποιούν τη νήσσα και μετά βγαίνουν από πάνω ότι τους χρωστάμε εμείς. Και σε αποθέωση της θρασύτητας δεν παύουν να προκαλούνε με διάφορα δημοσιεύματα του τύπου "πουλήστε Ακρόπολη και νησιά", τη χειρονομία με το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου κλπ. Είναι φασίστες μέχρι το μεδούλι. Αφού απέτυχαν με 2 παγκοσμίους πολέμους να καθυποτάξουν την Ευρώπη, το πέτυχαν χάρη στην ΕΟΚ.
    κι εγω στη πραγματικοτητα φασιστας δικτατορας ειμαι, χειροτερος απο ναζι. αλλα δεν εχω δικια μου χωρα να κυβερνησω. αυτο ειναι το δυστυχημα. κυβερνιεμαι λοιπον κι εγω σαν τους αλλους, και με παιρνει η μπαλα μαζι τους και υποφερω γιατι δε μπορω να φυγω. ετσι ενοχλουμαι απο πραγματα που υπο αλλες συνθηκες θα γελουσα. παρτε και τον πανουση να σχολιαζει μερκελ:

http://www.youtube.com/watch?v=R6NAWPXN1y4

Senior Member
    Το πρόβλημά σου δηλαδή είναι ότι κυβερνιέσαι, όχι που είναι δικτάτορες;

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Έμαθα με καθυστέρηση ότι την 1/2 8.00-8.30 μας καλούσαν να κατεβάσουμε τους ηλεκτρικούς διακόπτες την ώρα του δελτίου ειδήσεων,
    όπως έκαναν στην Αργεντινή, το "απαγόν" ή σβήσιμο είναι άλλη μία μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι Αργεντινοί για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα.
    Είμαι σίγουρη ότι το σύστημα ...τρέμει στην ιδέα ότι μερικές χιλιάδες άνθρωποι θα κατεβάσουν τους διακόπτες για μισή ώρα...
    Ειδικά όταν το κάνουν τα γκρουπ στο facebook είναι πολύ ...αποτελεσματικό... αυτοί είναι που δίνουν το μεγάλο αγώνα για να φύγει η Τρόικα...

Banned
    Αφου δεν εχω κανεναν να μιλησω θα πω εδω τον πονο μου...

Λενε πως καθε μερα ειναι ξεχωριστη... Πρεπει να την ζεις σαν να ειναι η τελεταια και αλλα τετοια... Ο Γκαντι ειχε πει : " Ζησε καθε μερα σαν να ειναι η τελευταια και μαθαινε λες και θα ζησεις για παντα..." Παπαρια... Ωραια τα ελεγε ο Γκαντι... Αλλα ποιος μπορει να το κανει οπως θελει? Ευχομαι να ημουν οπορτουνιστης... Ευχομαι να ειχα τα κοτσια να κανω αυτο που θελω και ας μη μου εβγαινε σε καλο... Αλλα μασαω... Μασαω να ρισκαρω γιατι δεν εξαρταται απο μενα... Θα ηθελα να μπορω να βοηθησω... Αλλα δεν μπορω... Δεν μπορω να βοηθησω. Δεν μπορω να βοηθησω κανεναν σας γιατι δεν εχω τοση δυναμη... Μακαρι να το εκανα. Και τελικα τι θα κανω? Θα παρατηρω απλα τις μερες να περνανε απο μακρια και θα προσευχομαι σε αυτο το ******** συμπαν να τα φτιαξει ολα ιδανικα? Ειμαι μονος μου? Αν ειμαι δεν εχω λογο να σκαω, αλλα δεν θελω να ποναω και να χαιρομαι μονος μου... Θελω να μοιραστω στιγμες. Μηπως δεν ειμαι μονος? Κι αν δεν ειμαι γιατι δεν βοηθαω την κατασταση? Γιατι δεν με βοηθαει κανεις τους? Που πηγε η μαγεια? Γιατι χαθηκε? Γιατι δεν παιρνει ουτε ενα τηλεφωνο να δει πως ειμαι? Με παρατησε μονο και την εκανε... Βρηκε αλλο ενα θυμα να μαγεψει... Εγω τελειωσα... Ποτε θα περασει αυτη η μπορα? Αναρωτιεμαι αν φταιω εγω για την καταντια... Παρατησα την ουσια και ασχοληθηκα με εφημερες λεπτομερειες που σκορπουσαν απλοχερα χαρα και ξεχαστηκα... Σαν να ξεχασα να ξυπνησω και να τα αφησα ολα πισω στον κοσμο πριν πεσω για υπνο... Το ονειρο τελειωσε και το λιβαδι που ονειρευομουν εγινε μια σκατενια πολη γεματη πτωματα... Το σπιτι δεν μυριζει φαγητο και χαρα... Ακομη και το σπιτι μυριζει σαπιλα... Δεν μπορω να βοηθησω... Δεν μπορω, οχι δεν θελω... Καποιες φορες το πρεπει υπερτερει του θελω και η φαση γαμιεται... Ειναι πολυ δυσκολο... Δυσκολο για μενα... Αρνουμε να δεχθω πως η ζωη ειναι ετσι... Ισως αυτο δεν ειναι η πραγματικοτητα... Δεν ειναι η ζωη... Ισως τελικα απλα κοιμαμαι και ολο αυτο ειναι εφιαλτης... Οταν ξυπνησω ευχομαι να ειναι ολα ομορφα οπως τα θελω...

Banned
    Πόσα depon πηρα μεχρι τώρα; http://www.musicheaven.gr/html/add-o...-confused1.gif