Τι σκέφτεστε; - Page 506
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 506 of 1532 FirstFirst ... 640645649650450550650750851655660610061506 ... LastLast
Results 7,576 to 7,590 of 22967
    Senior Member
    Μήπως το σεξ είναι τελικά λιγάκι υπερεκτιμημένο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μήπως το σεξ είναι τελικά λιγάκι υπερεκτιμημένο;
    εμάς μάς φαίνεται έτσι γιατί είμαστε μπακουρια

Senior Member
    πόσο μαλάκες είναι αυτοί οι κουκουλοφοροι τι τους φταίνε οι απλοί πολίτες και καίνε μαγαζιά τους ειλικρινά ντρέπομαι που λέγονται ελληνες κάτι τέτοια ανθρωπάκια

Senior Member
    μολις αρχισε να με παιρνει απο κατω...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    εμάς μάς φαίνεται έτσι γιατί είμαστε μπακουρια
    Ακριβώς! Άμα το δοκιμάσεις επί πληρωμεί, βλέπεις ότι δεν είναι τόσο ονειρικό όσο το φανταζόσουν και το απομυθοποιείς. Στην πραγματικότητα, σπανίως δίνει ικανοποίηση και δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που παραπονιούνται για σεξουαλικά προβλήματα. Αλλά ολόκληρες πορνοβιομηχανίες έχουν φροντίσει να το θεοποιήσουν και να υπερμεγεθύνουν την αξία του, χάριν του κέρδους. Και σε αυτό συνομωτεί και το σύστημα που με κάθε τρόπο επιδιώκει να μας το στερήσει, προς όφελος της εμπορευματοποίησής του.

Senior Member
    Ακριβώς! Άμα το δοκιμάσεις επί πληρωμεί, βλέπεις ότι δεν είναι τόσο ονειρικό όσο το φανταζόσουν και το απομυθοποιείς. Στην πραγματικότητα, σπανίως δίνει ικανοποίηση και δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που παραπονιούνται για σεξουαλικά προβλήματα. Αλλά ολόκληρες πορνοβιομηχανίες έχουν φροντίσει να το θεοποιήσουν και να υπερμεγεθύνουν την αξία του, χάριν του κέρδους. Και σε αυτό συνομωτεί και το σύστημα που με κάθε τρόπο επιδιώκει να μας το στερήσει, προς όφελος της εμπορευματοποίησής του.
    δεν θα έκανα ποτε επί πληρωμή γιατι θεωρώ ότι εκεί γίνεται εκμεταλευση της γυναίκας

Senior Member
    Ποια εκμετάλλευση, αφού από μόνες τους εκδίδονται. Επιλογή τους είναι να ξεπουλούν το κορμί τους. Δεν τους κόλλησε κανένας το πιστόλι στον κρόταφο να τις αναγκάσει. Οπότε θα σε συμβούλευα να αφήσεις κατά μέρους τις ευαισθησίες και να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τις ανάγκες σου. Απλά για να σου φύγει το απωθημένο, όχι τίποτα παραπάνω.

Ρε Μαρκέλλα άδειασε το inbox σου για να σου στείλω.

Senior Member
    Ποια εκμετάλλευση, αφού από μόνες τους εκδίδονται. Επιλογή τους είναι να ξεπουλούν το κορμί τους. Δεν τους κόλλησε κανένας το πιστόλι στον κρόταφο να τις αναγκάσει. Οπότε θα σε συμβούλευα να αφήσεις κατά μέρους τις ευαισθησίες και να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τις ανάγκες σου. Απλά για να σου φύγει το απωθημένο, όχι τίποτα παραπάνω.

..άδειο είναι sheldon..

Senior Member

ναι αλλά όχι πάντα κάποιες το κάνουν χωρίς τη θέληση τους επειδή απειλείται η ζωή τους.αλλα και να μην ίσχυε αυτο παρά είμαι αισθηματιας για να παω εκεί

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    ναι αλλά όχι πάντα κάποιες το κάνουν χωρίς τη θέληση τους επειδή απειλείται η ζωή τους.αλλα και να μην ίσχυε αυτο παρά είμαι αισθηματιας για να παω εκεί
    Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Αποκλείεται τελείως ή αφορά σε ένα πολύ μικρό ποσοστό. Οι περισσότερες συνήθως που εξωθούνται στην πορνεία είναι μετανάστριες προερχόμενες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ ή άλλες φτωχές και κατέφυγαν σ' αυτή τη βιοποριστική δραστηριότητα γιατί συνιστά την πλέον εύκολη λύση. Ούτε μόρφωση θέλει, ούτε τίποτα προσόντα. Το ότι είσαι αισθηματίας πώς ακριβώς σε εμποδίζει; Δεν το καταλαβαίνω.

@μαρκέλα: Πάω να σου στείλω και μου λέει ότι "έχεις ξεπεράσει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων".

Senior Member

@μαρκέλα: Πάω να σου στείλω και μου λέει ότι "έχεις ξεπεράσει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων".
    Οκ.. θα σου απαντήσω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Μπράβο πριγκιπάκι μου! πολύ-πολύ γλυκό! Ναι, μ' εκφράζει κι εμένα!!!!!!!
    Μου θυμίζει το " σ' ευχαριστώ, που ζεις στα όνειρά μου " σ' ανεβάζω το ανάλογο τραγούδι!
    Σ'ευχαριστω Μαρκελακι μου..(ειναι λογια καρδιας)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Δυσκολεύεσαι να τον ξεπεράσεις, ε; Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο για να ξεχάσεις το χωρισμό σου, αλλά ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι σφάλλεις και υποτροπιάζεις. Ο έρωτας είναι από τις σκληρότερες και πιο ανίατες αρρώστειες. Αυτός είναι και ο λόγος που εγώ πιστεύω, και το είχα γράψει πρόσφατα αν θυμάσαι, ότι δεν αξίζει να ερωτευόμαστε. Γίνεσαι εξαρτημένος από το πρόσωπο που αγαπάς και σαν τα ναρκωτικά δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό. Και τότε το ιδανικό θα είναι να παραμείνεις για πάντα μαζί του, κάτι που στις μέρες μας σπάνια γίνεται κατορθωτό για πλείστες αιτίες. Είναι σαν να περιμένεις ότι θα μπορείς εσαεί να εξασφαλίσεις τη δόση σου. Δεν είναι αντιφατικό το άτομο που δίνει νόημα στη ζωή σου, το ίδιο αυτό άτομο να σε κάνει να υποφέρεις;
    ναι ισως κ να ειναι..αλλα τι να κανουμε,δυστυχως ετσι εχει η κατασταση..αυτα εχει η ζωη ...
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Αποκλείεται τελείως ή αφορά σε ένα πολύ μικρό ποσοστό. Οι περισσότερες συνήθως που εξωθούνται στην πορνεία είναι μετανάστριες προερχόμενες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ ή άλλες φτωχές και κατέφυγαν σ' αυτή τη βιοποριστική δραστηριότητα γιατί συνιστά την πλέον εύκολη λύση. Ούτε μόρφωση θέλει, ούτε τίποτα προσόντα. Το ότι είσαι αισθηματίας πώς ακριβώς σε εμποδίζει; Δεν το καταλαβαίνω.

δεν θα ήθελα να κάνω ξερό σεξ του τύπου έμπα να τελειώνουμε όπως γίνεται σε τέτοια μέρη

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Σ'ευχαριστω Μαρκελακι μου..(ειναι λογια καρδιας)
    Πού είσαι συ κοριτσάκι? Καλά είσαι?
    Δικό σου ήταν το κείμενο?