Τι σκέφτεστε; - Page 508
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 508 of 1532 FirstFirst ... 840845849850650750850951051855860810081508 ... LastLast
Results 7,606 to 7,620 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    τελικα δεν εσπασαν το συνταγμα, εκαψαν δυο αγαπημενους μου κινηματογραφους! :(
    ακομα χειροτερα απο οτι ειχα προβλεψει!
    και εναν αγαπημενο δικο μου Lou :(
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Μαρκέλλα σου επαναλαμβάνω να σβήσεις κανένα μήνυμα για να σου απαντήσω... Μάλλιασε η γλώσσα μου, βούκινο θα γίνουμε στο φόρουμ τελικά. Αφού μπορείς να αποθηκεύσεις συνολικά μόνο μέχρι 50 μηνύματα εισερχόμενα και απεσταλμένα. Σβήσε λοιπόν καμιά 10ριά, όχι 1-2.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μαρκέλλα σου επαναλαμβάνω να σβήσεις κανένα μήνυμα για να σου απαντήσω... Μάλλιασε η γλώσσα μου, βούκινο θα γίνουμε στο φόρουμ τελικά. Αφού μπορείς να αποθηκεύσεις συνολικά μόνο μέχρι 50 μηνύματα εισερχόμενα και απεσταλμένα. Σβήσε λοιπόν καμιά 10ριά, όχι 1-2.

sheldon μου μπορεί να μην τόχω με τις τεχνολογίες.., αλλά με την μπλόντι μιλάγαμε μέχρι αργά χτες.
    Κι εκείνη μούπε ότι δεν φαινόσουν μέσα.. ήθελε να σου στείλει πμ
    Κάποιο πρόβλημα έχεις εσύ!

Senior Member
    Δες πόσα είναι τα εισερχόμενά σου και άθροισέ τα με τα απεσταλμένα. Καλού κακού όμως σβήσε μετά μερικά.

Senior Member
    Δες πόσα είναι τα εισερχόμενά σου και άθροισέ τα με τα απεσταλμένα. Καλού κακού όμως σβήσε μετά μερικά.
    ..ξαναδοκίμασε τώρα... τα εισερχόμενα είναι τελικά καμιά δεκαριά και τα εξερχόμενα τάσβησα!
    Άντε να δούμε!!!

Senior Member
    Ακολουθεί ξέσπασμα (δεν απευθύνεται σε κανένα από τα μέλη του φόρουμ):
    Είσαι μία σκύλλα... μια μέγαιρα! Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σε γνώριζα! Εξαιτίας σου κοντεύω να γίνω μισογύνης! Έχω χάσει ακόμα περισσότερο την πίστη μου στη φιλία και την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους. Μπορεί να έδωσες προσωρινά λίγο χρώμα στη ζωή μου, αλλά μετά μου το έβγαλες όλο άσπλαχνα από τη μύτη, οπότε χίλιες φορές να με είχες αφήσει στη "νιρβάνα" μου. Είσαι μια πουτ%&$ στην ψυχή με όλη τη σημασία της λέξης και μετανιώνω οικτρά που βρισκόμουνα στο δρόμο σου! Αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα φρόντιζα να μη σε γνωρίσω ποτέ στον αιώνα τον άπαντα. Ψεύτρα, προδότρα, υποκρίτρια, ακόμα δεν το χωνεύω πως την ξαναπάτησα, έπεσα τόσο έξω μαζί σου και με ξεγέλασες! Με τι απάθεια με παράτησες, με τι απανθρωπιά τα έκανες όλα γαργάρα και με τι ψυχρότητα τα ξέγραψες όλα σιχαμερό υποκείμενο! Κανόνισε να μη σε ξαναδώ στα μάτια μου γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει! Ψωνάρα που θεωρείς ότι μπορείς τόσο εύκολα να κρίνεις και να απαξιώνεις τους ανθρώπους! Ποια νομίζεις πως είσαι για να μη συγχωρείς τα λάθη των άλλων και να εθελοτυφλείς για τα δικά σου; Η Mrs Perfect που δε δέχεται η ίδια να αλλάξει πουθενά, αλλά έχει την απαίτηση να αλλάξει τους άλλους! Άντε, σαν πολλά μας τά 'χεις πει! Απάλλαξε επιτέλους το κεφάλι μου από τη βρωμερή παρουσία σου, που έχεις θρονιάσει εκεί μέσα, και δεν παύεις να δηλητηριάζεις τη σκέψη μου!

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο θυμό νιώθω, όταν αντί για τον άνθρωπο, συζητάμε για τη βιτρίνα που έσπασε, τον κάδο που ανατράπηκε, το πόσο χάλια είναι σήμερα το "ιστορικό" κέντρο της πόλης. Χέστηκα και για το ιστορικό της πόλης μου, και για τα σινεμά της. Αυτό που με νοιάζει είναι να σπάσουν επιτέλους οι αυταπάτες όλων μας, πως έχουμε δημοκρατία, πως η λύση είναι στην κάλπη, πως έχει μεγαλύτερη σημασία από τη ζωή η ευπρέπεια των δρόμων και η τακτοποιημένη καθημερινότητα, πρέπει να ξεφύγουμε από ό,τι μάθαμε, και η απαντήσεις είναι όλες στο δρόμο. Βία στη βία του κράτους και των αφεντικών. Πουλημένα καθίκια! Δε με νοιάζει αν με λογοκρίνει η οποιαδήποτε, τους ανθρώπους έξω στο δρόμο, δεν θα τους λογοκρίνει κανείς, δε θα μπορούν σε λιγάκι να το κάνουν, ούτε να τους συγκρατούν αιώνια με τόνους χημικά και δακρυγόνα και κρότου λάμψης και γκλομπς. Θα έρθει η στιγμή της ανατροπής, έρχεται, έρχεται.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ακολουθεί ξέσπασμα (δεν απευθύνεται σε κανένα από τα μέλη του φόρουμ):
    Είσαι μία σκύλλα... μια μέγαιρα! Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σε γνώριζα! Εξαιτίας σου κοντεύω να γίνω μισογύνης!
    ειναι προσωρινο σελντον συντομα θα ξαναεμπιστευτεις τους ανθρωπους! καταλαβαινω το ξεσπασμα σου αλλα να θυμασαι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ειναι προσωρινο σελντον συντομα θα ξαναεμπιστευτεις τους ανθρωπους! καταλαβαινω το ξεσπασμα σου αλλα να θυμασαι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο
    Κι εγώ συμφωνώ με την μπλόντι, απλά τώρα θέλει και λίγο τον χρόνο του..

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Ξέρεις πόσος καιρός έχει περάσει; 5 μήνες από το πρώτο αντίο και 1μισης από το δεύτερο και οριστικό.

Senior Member
    Ξέρεις πόσος καιρός έχει περάσει; 5 μήνες από το πρώτο αντίο και 1μισης από το δεύτερο και οριστικό.
    Τώρα όμως sheldon, προχωράς για τα καλύτερα, που αξίζεις!

Senior Member
    Ο,τι εχθες 100.000 ηταν στους δρομους και 9.000.000 στους καναπεδες...

Δεν απογοητευομαι απο τους πολιτικους,δεν ημουν ποτε τοσο χαζη ωστε να πιστευω Πασοκους και λοιπους μ@λ#κες. Και στο κατω κατω οτι εκαναν τοσα χρονια κανουν και τωρα,δεν αλλαξε και τιποτις...
    Απο τον κοσμο απογοητευομαι. Ακομα και τωρα εθελοτυφλουν/βαριουνται να σηκωθουν/εχουν οξεια μαλακινση στον εγκεφαλο. Πλεον δεν αισθανομαι καθολου τυψεις που θα φυγω εκτος,τα παιδακια σκεφτομαι και τους νεους που θα πληρωσουν τις μαλ@κιες των γονιων τους που ενταξει,οκ,εγραψαν κανονικα εκει που ξερουμε ολοι τα παιδια τους τοσα χρονια αλλα και τωρα στον ιδιο καναπε καθονται...

Και στο κατω κατω πλεον οτι αγαπω απο την Ελλαδα βρισκεται μονο μεσα μου και σε καρτ ποσταλς...

Senior Member
    Θυμάμαι που πέρυσι κατέβαζα ταινίες και παιχνίδια μέσω της συνδρομής μου στη rapidshare, σε αντίθεση με τώρα που τα κατεβάζω από τόρρεντς. Λέτε του χρόνου να μην έχω ίντερνετ; Χαχαχαχα!!!!!!!!

Senior Member
    sheldon

Ψηφιστικε η ACTA,σε μερικους μηνες οχι μονο δε θα μπορεις να κατεβασεις τιποτα αλλα οθτε mp3 δε θα μπορεις να στειλεις σε φιλο σου... Σιχτιρι πια....

http://www.youtube.com/watch?v=63JyX...ure=plpp_video

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karisha View Post
    sheldon

Ψηφιστικε η ACTA,σε μερικους μηνες οχι μονο δε θα μπορεις να κατεβασεις τιποτα αλλα οθτε mp3 δε θα μπορεις να στειλεις σε φιλο σου... Σιχτιρι πια....
    Δεν το πιστεύω πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι αλήτες! Αφού μας εξόντωσαν για τα καλά με τα μέτρα τους, μας κόψανε τώρα και τη μοναδική διέξοδο που μας είχε απομείνει για να ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα. Τέλεια! Ας βιαστούμε λοιπόν να χαρούμε το ελεύθερο κατέβασμα όσο είναι καιρός και προλαβαίνουμε...