Τι σκέφτεστε; - Page 513
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 513 of 1532 FirstFirst ... 1341346350351151251351451552356361310131513 ... LastLast
Results 7,681 to 7,695 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    που το ξέρεις ότι παίρνει 10 δευτερόλεπτα μόνο ;
    http://portal.kathimerini.gr/4Dcgi/4...10/2007_208277

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    το θεμα ειναι αυτα τα 10 δευτερολ.αν υποφερεις/ποσο κλπ.. κοιτα που τελικα δεν μπορεις να βρεις εναν ανωδινο τροπο να φυγεις..εκτος κ αν εχεις οπλο..δυστυχως δεν εχω
    και η πτώση από τον 5 όροφο δεν πονάει

Senior Member
    και η πτώση από τον 5 όροφο δεν πονάει

Δυστυχως εμας η πολυκατοικια μας ειναι 4ωροφη..:P ασε που εχω κ υψοφοβια..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    το θεμα ειναι αυτα τα 10 δευτερολ.αν υποφερεις/ποσο κλπ.. κοιτα που τελικα δεν μπορεις να βρεις εναν ανωδινο τροπο να φυγεις..εκτος κ αν εχεις οπλο..δυστυχως δεν εχω
    Τι σε πειράζει η ένταση του πόνου, αν η διάρκειά του είναι μόλις 10''; Εκτός και αν εμπλέκεται η θεωρία της σχετικότητας εδώ :P.
    Με όπλο εννοείς κατευθείαν στο κεφάλι; Ακόμα κι έτσι, να ξέρεις ο εγκεφαλικός θάνατος επέρχεται πάντα κάπου 7 λεπτά μετά τον καρδιακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Τι σε πειράζει η ένταση του πόνου, αν η διάρκειά του είναι μόλις 10''; Εκτός και αν εμπλέκεται η θεωρία της σχετικότητας εδώ :P.
    Με όπλο εννοείς κατευθείαν στο κεφάλι; Ακόμα κι έτσι, να ξέρεις ο εγκεφαλικός θάνατος επέρχεται πάντα κάπου 7 λεπτά μετά τον καρδιακό.
    με πειραζει βεβαια..δεν φτανει που βασανιζομαι στην καθημερινοτητα μου,πρεπει να το υποστω αυτο ακομα κ μεχρι την τελευταια στιγμη της ζωης μου?I REFUSE..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    sheldon

Ολοι οσοι εχουν βρεθει απαγχωνισμενοι (απο αυτοκτονια) ειχαν τρομερα σημαδια παλης.. Παλευαν μεχρι και την τελευταια στιγμη για να σωθουν γιατι στο τελος κερδιζει το ενστικτο της επιβιωσης και οσο βλεπεις οτι πεθαινεις το μετανιωνεις.. το ξερεις αυτο?

Senior Member
    Ναι, αλλά μετά δε θα ξαναϋποφέρεις. Είναι η τελευταία φορά.

Senior Member
    Ναι, αλλά μετά δε θα ξαναϋποφέρεις. Είναι η τελευταία φορά.

Μην παιρνεις κ ορκο..εχω κανει δυο αποπειρες..κ τις δυο φορες με βρηκαν κ με εσωσαν...
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    ξες κανα τρόπο μπας και πάψουμε να νιώθουμε έτσι ;
    μακαρι να'ξερα..καποτε ομως νιωθω καλυτερα,προσπαθω να σκεφτομαι θετικα..ομως προσεξα οτι ολοι μου δινουν διαφορα σχολια ξερεις; για την εμφανιση μου και τον χαρακτηρα μου ομως εγω ποτε δεν ξερω σιγουρα.. ειναι αναλογα με το πως νιωθω γενικα.. εσυ νιωθεις οτι χρειαζεσαι κατι αλλο εκτος την εμφανιση σου; γιατι εγω νιωθω οτι οποτε θελω κατι και δεν το'χω με ασχολει ακομη πιο πολυ η εμφανιση μου και βαζω στοχο να την αλλαξω..πολυ περιπλοκο!!
    [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][I]Δώσε μου ένα όνειρο να ζώ..[/I][/FONT][/SIZE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karisha View Post
    sheldon

Ολοι οσοι εχουν βρεθει απαγχωνισμενοι (απο αυτοκτονια) ειχαν τρομερα σημαδια παλης.. Παλευαν μεχρι και την τελευταια στιγμη για να σωθουν γιατι στο τελος κερδιζει το ενστικτο της επιβιωσης και οσο βλεπεις οτι πεθαινεις το μετανιωνεις.. το ξερεις αυτο?
    Να πάρει...! Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πεθάνεις; Αφού μας επιβάλλουν να ζούμε μια κόλαση επί της γης, να μην μπορούμε τουλάχιστον να αποδημήσουμε εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναπαύσεως; Ο σαδισμός σε όλη του την έκταση.

Senior Member
    Να πάρει...! Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πεθάνεις; Αφού μας επιβάλλουν να ζούμε μια κόλαση επί της γης, να μην μπορούμε τουλάχιστον να αποδημήσουμε εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναπαύσεως;
    ισως γιατι δεν ειμαστε φτιαγμενοι για τετοιου ειδους''τελος''.. κ ισως επειδη εινα στο χερι μας να τα αλλαξουμε ολα..μην ρωτησεις πως,το ψαχνω ακομα
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Έχεις δίκιο, πώς δεν το είχα σκεφθεί; Μια στιγμή να απλώσω το χέρι μου για να μηδενίσω τα χρέη όλων των κρατών της γης, να εξαφανίσω την ανεργία, να εξαλείψω τις αρρώστειες και την πείνα και να καταργήσω τη φτώχεια. Τέλεια, στο εξής θα είμαστε όλοι χαρούμενοι με το χαμόγελο διάπλατα στα χείλη. Μη με ευχαριστείτε παιδιά, το καθήκον μου έκανα.

Senior Member
    Έχεις δίκιο, πώς δεν το είχα σκεφθεί; Μια στιγμή να απλώσω το χέρι μου για να μηδενίσω τα χρέη όλων των κρατών της γης, να εξαφανίσω την ανεργία, να εξαλείψω τις αρρώστειες και την πείνα και να καταργήσω τη φτώχεια. Τέλεια, στο εξής θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Μη με ευχαριστείτε, το καθήκον μου έκανα.

καλη κ η ειρωνια φιλε μου sheldon αλλα δεν βγαζει πουθενα..μπραβο βρε,αντε αφου μπορεις κανε τα ολα αυτα κ θα σου χρωσταμε αιωνια ευγνωμοσυνη,κ πρωτη απο ολους εγω
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    sheldon

Υπαρχουν πολλοι τροποι να αυτοκτονησεις χωρις να πονεσεις και να φοβηθεις,στην αναγκη παιρνεις υπερβολικη δοση ηρωινης και πας με το χαμογελο στο στομα,η αναβεις γκαζακια παντου μεσα στο σπιτι,πεφτεις να κοιμηθεις και απλα δεν ξυπνας ποτε....

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να εισαι μ@λ@κας για να το κανεις γιατι οσο ασχημη και αν ειναι η ζωη παντα υπαρχουν απειρες πιθανοτητες να σου γυρισει σε καλο. Αυριο,για πααραδειγμα, μπορει να γνωρισεις μια κοπελα που θα σε παρει απο το χερι και θα πατε στον παραδεισο... Υπαρχουν χιλιαδες πιθανοτητες.

Και εσυ ειδικα 20 χρονων παιδι θα τα παρατησεις απο τωρα? Σοβαρα? Ε αντε... Τιποτα δεν εχεις ζησει ακομα ομως για να βγαζεις και το συμπερασμα οτι η ζωη ειναι τελειως σκατα.. Ακομα και στο φουλ να ζουσες με γκομενες φιλους και ναρκωτικα δεν εισαι τιποτα αλλο απο εναν νεαρο που μολις βγηκε απο την εφηβεια. Αν θεωρεις οτι δεν εχεις τιποτα αλλο να δεις σε αυτον πλανητη τοτε πηγαινε αυτοκτονησε τι να πω...

Εγω ακομα και σε πολυ σοβαρα καταθλιπτικα επεισοδια που αγγιζαν το οριο της κατατονιας δεν αυτοκτονησα... Και εκανα καλα γιατι μετα εστρωσαν τα πραγματα. Ειναι πολυ μαλ@Κια να τα παρατας,και στην μνημη των αλλων, (οσο και να σε αγαπουν) μετα που θα θρηνησουν θα σε θυμουνται σαν μ@λακα που πηγε και αυτοκτονησε..

Ξεκολλα :)

Senior Member
    your sex is on fire!!!!!!!!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)