Τι σκέφτεστε; - Page 530
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 530 of 1532 FirstFirst ... 3043048052052852953053153254058063010301530 ... LastLast
Results 7,936 to 7,950 of 22967
    Senior Member
    Σας κάνουν ότι θέλουν αυτοί που σας κυβερνάνε, στο χέρι σας είναι να πείτε όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    σκεφτομαι ακομα εκεινες τις 3 μερες... δεν περασα ομορφα ομως σκαλωσα εκει...
    θελω να το ξεχασω, καλημερα...
    Όπως έχεις καταλάβει θα κάνουν το παν για να σε φέρουν και σένα εδώ κάτω. Αν δεν σε ενδιαφέρει βέβαια μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα. αν σε ενδιαφέρει μη γράφεις τίποτα εσύ η οποιοσδήποτε άλλος για τα προσωπικά σου γιατί τα χρησιμοποιούν σαν σκίουροι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Χθες, που είχα νοητικές εξάψεις, είδα ένα όραμα: Φαντάστηκα τη Βουλή να τυλίγεται στις φλόγες, να γίνεται παρανάλωμα του πυρός και από το ολοκαύτωμα να μετατρέπεται σε στάχτη και μπούρμπερη. Σα να μην έφτανε αυτό, ανατινάχτηκε εξ απήνης στον αέρα, προφανώς γιατί κάποιοι μιμητές του Guy Fawkes είχαν τοποθετήσει μπαρούτι, και τα συντρίμμια και τα θραύσματα της έκρηξης εκσφενδονίστηκαν με τόση μανία που σαν ωστικό κύμα παρέσυραν στο διάβα τους υπουργεία και πρεσβείες. Κρίμα, οι τελευταίες θα μας ήταν και κάπου χρήσιμες. Στη θέση της σχηματίστηκε ένας βαθύς κρατήρας που κάτω-κάτω έγραφε με πυχιαίους τίτλους "Τάδε κείται Ελληνικό Κυνοβούλιο. RIP" Με πλημμύρισε ένα αίσθημα ευφορίας και ανακούφισης, γιατί μια καλύτερη, καινούρια μέρα ξημέρωνε για όλους. :D
    Έχω σχετικό άρθρο από εφημερίδα κυβερνιτική για το πως να φτιάξεις μολότωφ. Όπως καταλαβαίνεις μια μύγα η μια μέλισσα δεν φέρνει την άνοιξη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Σύμφωνα με επίσημη έρευνα ψυχιάτρων οι Έλληνες πολιτικοί είναι διχασμένες προσωπικότητες, χρήζουν πιθανότατα «θεραπείας»,
    είναι δίγλωσσοι και αλαζόνες, κρύβουν την πραγματικότητα και κατασκευάζουν μια δική τους.
    Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά τώρα υπάρχει και επίσημη γνωμάτευση της επιστήμης :)

http://www.skai.gr/news/greece/artic...nes-politikoi/
    Οι ψυχίατροι είναι διεγνωσμένοι και αυτοί με το σύνδρομο υπερεκτίμησης δυνατοτήτων. Μην σκάς για όλους έχει ο μπαχτσές. απλά δεν μας αρκεί μόνο το φαγητό, ότι γίνεται γίνεται σύμφωνα με το πως θέλουν να κρατηθούν στην εξουσία οι κυβερνήσεις. Κρίμα που δεν έχω iphone γαμώτοοοοοοο.

Senior Member
    Πφφφφφφφφ νεύρα..Θα φύγουν λογικά!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Πφφφφφφφφ νεύρα..Θα φύγουν λογικά!!
    που πανε τα νευρα οταν φευγουν??
    :ΡΡΡΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Τα νεύρα γίνονται ορμόνες γιατί κατά Ηράκλειτο "Τα πάντα (ο)ρ(μον)ει"...:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Συχνά πάνε σε κάποιον άλλον!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μπα δεν έχω κανένα να του τα στείλω πακέτο :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    στο καλο να πανε τοτε !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Σύμφωνα με επίσημη έρευνα ψυχιάτρων οι Έλληνες πολιτικοί είναι διχασμένες προσωπικότητες, χρήζουν πιθανότατα «θεραπείας»,
    είναι δίγλωσσοι και αλαζόνες, κρύβουν την πραγματικότητα και κατασκευάζουν μια δική τους.
    Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά τώρα υπάρχει και επίσημη γνωμάτευση της επιστήμης :)

http://www.skai.gr/news/greece/artic...nes-politikoi/

Joann,
    σ' ευχαριστώ που μ' επιβεβαιώνεις γι' άλλη μια φορά στην αναφορά μου για "..ομαδική ψυχοθεραπεία και πολιτικών.."...
    φαίνεται με διάβασαν και τόλμησαν αφού δεν τους παίρνει πλέον το απονενοημένο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι παει γερασε κι ο μικρος σας ο KENO, αυτο ηταν ειμαι πλεον κι εγω ενας κωλογερος χωρις κανεναν να με φροντιζει. ουτε καν συνταξιουχος ή οικογενειαρχης, αφου αυτα εδω μοιαζουν πολυτελεια. περασε η ζωουλα του, και δε καταφερε τιποτα απολυτως. εμπλεξε με τη δυστυχια και τη κακομοιρια στην ελλαδα, την ασχημη περιοδο αυτη οπου δεν υπαρχει αναπτυξη κι εξελιξη σε κανεναν. χασαμε ολοι τις ζωουλες μας ετσι λεπον, χωρις να κανουμε τιποτα. γεια σας γεια σας, και της γιαγια σας (το υποθετο)!
    o μικρος Κενουλης καθεται και κλαιει, αμα γερασες εσυ που εισαι 27 τοτε εγω που ειμαι 21 ειμαι κωλογρια με το ενα ποδι στο grave, κενο μια ειναι η λυση να παρουμε τα βουνα με την κυριολεκτικη εννοια, επιστροφη στη φυση που σε λεω, εγω το κανα εφυγα απ την θεσσ κ πηγα στο χωριο μου κ εκοψα κ τα ιντερνετια κ ολα κ ειμαι καλυτερα απο ποτε.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Σας κάνουν ότι θέλουν αυτοί που σας κυβερνάνε, στο χέρι σας είναι να πείτε όχι.
    Που σαι συ dude καιρο εχουμε να τα πουμε πες μου τα νεα σου πως εισαι τι κανεις???
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/31000.html
    Κι εγώ να δεις πως το σκέφτομαι...

Senior Member
    Η χώρα είναι με τη βούλα ξανά σε γύψο.