Τι σκέφτεστε; - Page 532
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 532 of 1532 FirstFirst ... 324324825225305315325335345425826321032 ... LastLast
Results 7,966 to 7,980 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Όμορφη μέρα, σαν ανοιξιάτικη, ηλιόλουστη...

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Γιάννη μου καλημέρα. Εσύ τα λες αυτά? Θα πέσει δηλ. η αυτοεκτίμησή μας επειδή ντε και καλά οι άλλοι δεν μπορούν
    ν' αναγνωρίσουν αξίες? Αυτοί τουλάχιστον και συγκεκριμένα δεν μας αξίζουν να τους φέρουμε δίπλα μας. Μόνο πρόβλημα θάναι!
    Έχεις δίκαιο και ευχατιστω για τον αισιοδοξο τονο στα λόγια σου. Ας κρατησω την ουσιά του διαφορετικά η συζητηση γι αυτο θα καταλήξει σε μπέρδεμα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    ΚΕΝΟ, μπορείς να μου προτείνεις πάλι τίποτα ταινίες επιστημονικής φαντασίας;
    Σολάρις (Στήβεν Σόντερμπεργκ, 2002)
    Επιστημονική Φαντασία με τον Κλούνι να περιστρέφεται εσαεί στο διάστημα.
    Είναι παραλληλισμός, φυσικά, γιατί στην τελική φαίνεται πως από το μόνο πράγμα που δέν μπορεί να ξεφύγει είναι τα μνήμη και οικογένεια.
    ...Όπως οι περισσότεροί μας
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Είναι παραλληλισμός, φυσικά, γιατί στην τελική φαίνεται πως από το μόνο πράγμα που δέν μπορεί να ξεφύγει είναι τα μνήμη και οικογένεια.
    Χωρίς παρεξήγηση αλλά ήταν η μεγαλύτερη παπαριά που είδα σε κινηματογράφο! Από το πρώτο μισάωρο γελούσα με την παρωδία που έβλεπα και στο τέλος όλοι κορόιδευαν την ταινία.
    Καλύτερα να δεις την Λάμψη...του Φωσκολου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Έχεις δίκαιο και ευχατιστω για τον αισιοδοξο τονο στα λόγια σου. Ας κρατησω την ουσιά του διαφορετικά η συζητηση γι αυτο θα καταλήξει σε μπέρδεμα.

Γιάννη ειλικρινά θάθελα να το δω αυτό το μπέρδεμα. Μ' άλλα λόγια το τι εννοείς.
    Το μπέρδεμα που λες ίσως είναι και πρόκληση τελικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Χωρίς παρεξήγηση αλλά ήταν η μεγαλύτερη παπαριά που είδα σε κινηματογράφο! Από το πρώτο μισάωρο γελούσα με την παρωδία που έβλεπα και στο τέλος όλοι κορόιδευαν την ταινία.
    Καλύτερα να δεις την Λάμψη...του Φωσκολου!
    Νό Πρόμπλεμ,
    ...Καλή Συνέχεια

Εύχομαι από καρδίας να συνεχίσεις παντοτινά να την θεωρείς ώς τέτοια, μιάς και αναφέρεται στην Απώλεια που απεύχομαι γιά όλους μας
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Γιάννη ειλικρινά θάθελα να το δω αυτό το μπέρδεμα. Μ' άλλα λόγια το τι εννοείς.
    Το μπέρδεμα που λες ίσως είναι και πρόκληση τελικά.
    Το μπέρδεμα είναι περίπου αυτο που βάζω στο μνμα σου αμεσως πιο πανω απο αυτο που σχολιασες ( αρ. 7985). συν όλα τα άλλα που κατα καιρους συζηταμε.
    γιάννης

Senior Member
    σκεφτομαι οτι τελικα οσο κ να μου σπας τα νευρα ,οσο κ αν τρωγομαστε παντα θα εισαι ο αντρας της ζωης μου..(α ρε Αθηνοδωρουλη μου,σε λατρευω bro μου!!!!!!!)!:D
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Την έχω δει και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.

Senior Member
    Αμα κατι σου σπασει τα νευρα πρωινιατικα δεν παει καλα η υπολοιπη μερα. Δεν ειμαι σιγουρος αν υποτιμω ή αν υπερεκτιμω τον εαυτο μου, ακομα και η μεση οδος με φοβιζει γιατι δεν ειναι αυτο που θελω. Αμα καποτε πριν χρονια η ζωη χωρις να το καταλαβεις ξεκινησει στραβα μια ζωη όλο θα κανεις λάθη και θα μπαλωνεις. Έχω πάντα την αισθηση πως για χρονια ειμαι εκτός της πορειας που χαραξα καποτε. Και πάλι με πιανει η αμφιβολία, αν ήμουν στην πορεια θα ήταν όλα καλα? ή θα ήταν χειροτερα ή η μέση οδος? και πάλι ξεκιναμε απ το ίδιο ότι άμα κατι ξεκινησει στραβα όλο μετα μπαλώνεις και όλο στο μετριο εισαι και δεν ξερεις να εκτιμας σωστα εσενα.
    Δίκιο έχεις, γιατί νιώθεις να ισχύει πως: " το ένα κακό δεν έρχεται ποτέ μόνο του "! Έλα που είτε το επιλέγουμε είτε όχι πολλές φορές
    μας προκύπτουν ισορροπίες πολύ περίεργες. Μόνο που ο φόβος και το λάθος είναι κομμάτια της δικής μας άγνοιας ηθελημένης ή μη.
    Είμαι της άποψης ότι θα μπορούσαμε τις εμπειρίες μας να τις αποκτάμε εκτός απ' τα λάθη και με σωστή εκπαίδευση.
    Πουλάνε τώρα αυτά που λέω εγώ? Εσύ εντός της πορείας είσαι, μόνο που αναγκαστικά όπως όλοι παρεκκλίνεις, για ν' αυτοπροσδιοριστείς.
    Και χαίρεις πάσας εκτίμησης έτσι κι αλλιώς, πίστεψέ με!

Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    σκεφτομαι οτι τελικα οσο κ να μου σπας τα νευρα ,οσο κ αν τρωγομαστε παντα θα εισαι ο αντρας της ζωης μου..(α ρε Αθηνοδωρουλη μου,σε λατρευω bro μου!!!!!!!)!:D
    και γιατι δεν ειστε μαζι αφου ειναι ο αντρας της ζωης σου?
    γιάννης

Δίκιο έχεις, γιατί νιώθεις να ισχύει πως: " το ένα κακό δεν έρχεται ποτέ μόνο του "! Έλα που είτε το επιλέγουμε είτε όχι πολλές φορές
    μας προκύπτουν ισορροπίες πολύ περίεργες. Μόνο που ο φόβος και το λάθος είναι κομμάτια της δικής μας άγνοιας ηθελημένης ή μη.
    Είμαι της άποψης ότι θα μπορούσαμε τις εμπειρίες μας να τις αποκτάμε εκτός απ' τα λάθη και με σωστή εκπαίδευση.
    Πουλάνε τώρα αυτά που λέω εγώ? Εσύ εντός της πορείας είσαι, μόνο που αναγκαστικά όπως όλοι παρεκκλίνεις, για ν' αυτοπροσδιοριστείς.
    Και χαίρεις πάσας εκτίμησης έτσι κι αλλιώς, πίστεψέ με!
    Μακάρι να ισχύει αυτο τελευταιο...... Όντως ο φόβος ειναι κομμάτι της δικής μας γνωσης, ηθελημένης όμως, που με δικαιολογιες και πανικους φευγουμε μακρια δλδ φοβομαστε. Τα λάθη ειναι αποτετελεσμα άγνοιας, έλλειψης εμπειριών ή σωστής εκπαίδευσης, εκει ειναι το μη ηθελημενο. Και αμα λείπει αυτο το τελευταιο τα λάθη ειναι καθημερινοτητα. Βλεπω άλλους που ετυχαν σωστής εκπαίδευσης να μην πεφτουν σ αυτο τον κυκεωνα ή να πεφτουν πιο λιγο, να κουραζονται λιγοτερο στη ζωη τους, να ξερουν τι κανουν και πως και να ναι πιο χαρουμενοι. Άρα ειναι σημαντικα θεμα διαπαιδαγωγησης από παιδικης ηλικίας, διαφορετικα ειναι μια συνεχης πορεια προς το άγνωστο, που το άγνωστο σημαίνει λάθη και μετα εξαιτιας τους ερχεται η εμπειρια και η εμπειρια ειναι το να απευθυνεται κανεις με τοσο ωραια και ευστοχα λόγια στα μελη του φορουμ, βιώνει μελαγχολια όμως όταν σκεφτεται τι έχασε και τι περασε σ αυτη την πορεια. Άρα, συμφωνω τελικα μαζι σου ότι τις εμπειριες τις αποκταμε απ τα λάθη και τη σωστη εκπαίδευση. Ειμαι εντος της μακρινης πορειας βελτίωσης, δυστυχως δεν αναπτυσσω μεγαλες ταχυτητες, σε άλλους τομεις ίσως δεν ειμαι καν εντος της πορειας, για όλους αυτους τους λογους που ειπαμε.
    γιάννης

Senior Member
    και γιατι δεν ειστε μαζι αφου ειναι ο αντρας της ζωης σου?

Γιατι προκειται για τον αδερφο μου:)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Το "άντρας/γυναίκα της ζωής μου" παραπέμπει συνήθως σε κάτι άλλο. Μη μας ανακατευεις το στομάχι με αιμομεικτικά υπονοούμενα. :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Το "άντρας/γυναίκα της ζωής μου" παραπέμπει συνήθως σε κάτι άλλο. Μη μας ανακατευεις το στομάχι με αιμομεικτικά υπονοούμενα. :P

Αχου μωρε ανακατευεται το στομαχακι σου?παρε κανενα primperan και θα γινεις περδικι:P εχω υπερβολικη αδυναμια στον αδερφο μου,πειραζει??απαπαααα τι πονειρα μυαλα υπαρχουν....
    (soulmatesNeverDie!!!)