Τι σκέφτεστε; - Page 533
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 533 of 1532 FirstFirst ... 334334835235315325335345355435836331033 ... LastLast
Results 7,981 to 7,995 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Αχου μωρε ανακατευεται το στομαχακι σου?παρε κανενα primperan και θα γινεις περδικι:P εχω υπερβολικη αδυναμια στον αδερφο μου,πειραζει??απαπαααα τι πονειρα μυαλα υπαρχουν....
    "Η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας" Ιπποκράτης ;)

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    ΚΕΝΟ, μπορείς να μου προτείνεις πάλι τίποτα ταινίες επιστημονικής φαντασίας;
    Blade Runner αν θες κατι καλογυρισμενο και κλασικο, Total Recall αν θελεις κατι με νοημα και δραση, Sleep Dealer αν τα εχεις δει και θελεις κατι πιο underground. αυτα χωρις να ξερω τι εχεις δει και τι γουσταρεις ακριβως. μονο μη μου ζητησεις παλι κατι σχετικο με ταξιδια στον χρονο, γιατι δεν υπαρχει.

Senior Member
    Οκ, ευχαριστώ.
    Καλά, μην περιμένεις να θυμάμαι όλα όσα έχω δει, για να ξέρεις τι να αποκλείσεις. Το γνωρίζω ότι οι ταινίες με ταξίδια στο χρόνο είναι περιορισμένες.

Senior Member
    "Η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας" Ιπποκράτης ;)
    προληψη ε?δλδ?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    προληψη ε?δλδ?
    Την πρόληψη του στομαχόπονου. Τέλος πάντων, πλάκα κάνω, σαφώς και δεν είναι κακό που έχεις τόση αδυναμία στον αδερφό σου. Απλώς πρόσεχε λίγο τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είμαι πολύ ηλίθια, δεν μου έφταναν όλα έκαψα και το χέρι μου...ανίκανη να κάνω ακόμα κι έναν καφέ είμαι το τούβλο χωρίς να τα κάνω θάλασσα...το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι είμαι ακόμα ικανή να φροντίζω τη γάτα μου... :)

Senior Member
    Αχου μωρε ανακατευεται το στομαχακι σου?παρε κανενα primperan και θα γινεις περδικι:P εχω υπερβολικη αδυναμια στον αδερφο μου,πειραζει??απαπαααα τι πονηρα μυαλα υπαρχουν....
    Όχι, δεν πειράζει καθόλου, κι εγώ το ίδιο νιώθω για τον δικό μου αδελφό... :)

Senior Member
    Το "άντρας/γυναίκα της ζωής μου" παραπέμπει συνήθως σε κάτι άλλο. Μη μας ανακατευεις το στομάχι με αιμομεικτικά υπονοούμενα. :P
    Sheldon, σοβαρά τώρα και χωρίς διάθεση επίκρισης απλά επειδή το έχω απορία...γιατί είναι κακό κι αηδιαστικό αυτό που είπε η κοπέλα; Κι εγώ έτσι αισθάνομαι για τον αδελφό μου, τον αγαπάω πάρα πολύ και όχι, δεν παίζει τίποτα αιμομεικτικό στη σχέση μας και μόνο η ιδέα ότι θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο αηδιάζει κι εμένα...αλλά το να έχεις αδυναμία στον αδελφό σου και να την εκφράζεις πού είναι το κακό;

Senior Member
    εμμ... κι εγω αγαπω τον αδερφο μου αλλα αντρας της ζωης μου δεν ειναι :Ρ καταλαβες?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    thanks κυκνακι:) ενταξει παιδες χαλαρωστε το ξεκαθαρισαμε νομιζω ε?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Την πρόληψη του στομαχόπονου. Τέλος πάντων, πλάκα κάνω, σαφώς και δεν είναι κακό που έχεις τόση αδυναμία στον αδερφό σου. Απλώς πρόσεχε λίγο τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν.

thanks for the suggestion dear Sheldon,αλλα για να ειμαι ειλικρινης εχει παψει να με ενδιαφερει η γνωμη των αλλων...
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    thanks κυκνακι:) ενταξει παιδες χαλαρωστε το ξεκαθαρισαμε νομιζω ε?
    Εγώ χαλλαρή είμαι πριγκίπισσα :) Απλά το είχα απορία τι εννοούσε ο sheldon, είμαι από τη φύση μου περίεργη (δίδυμος γαρ) και ρωτάω συνέχεια "γιατί μαμά;" :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ χαλλαρή είμαι πριγκίπισσα :) Απλά το είχα απορία τι εννοούσε ο sheldon, είμαι από τη φύση μου περίεργη (δίδυμος γαρ) και ρωτάω συνέχεια "γιατί μαμά;" :p
    χαχαχα:P πιστευεις στα ζωδια? :P
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Ουπς, συγγνώμη, αυτό δεν το είχα δει...εντάξει, μου λύθηκε η απορία...τελικά ήταν όντως πλάκα όπως σκέφτηκα σαν πιθανότητα :)

Senior Member
    χαχαχα:P πιστευεις στα ζωδια? :P
    Ναι, αλλά μόνο όσον αφορά τα στοιχεία του χαρακτήρα του κάθε ζωδίου, όχι στις προβλέψεις...αυτές τις διαβάζω επίσης από περιέργεια... :p Και για χαλάρωση...αν και καμιά φορά αν διαβάσω κάτι κακό ανησυχώ προς στιγμήν αλλά μετά μου περνάει...και διαβάζω και για τα δικά μου άτομα εκτός από το δικό μου...

Και τώρα που είπες ζώδια, θυμήθηκα ένα τραγουδάκι...άκουσε το αν θέλεις και πες μου αν σ' αρέσει... :)

http://www.youtube.com/watch?v=QjN1iaTvNxc

Κι εσύ, στ' αστέρια βλέπεις μόνο ζώδια... :)

Εσύ τί ζώδιο είσαι;