Τι σκέφτεστε; - Page 537
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 537 of 1532 FirstFirst ... 374374875275355365375385395475876371037 ... LastLast
Results 8,041 to 8,055 of 22967
    Senior Member
    @Μαρκέλλα, συγγνώμη, αλλά διακρίνω μια συνεχή προκατάληψη υπέρ των νησιωτών. Τι σ' έχει πιάσει πια με αυτούς τους νησιώτες; Δηλαδή όσοι έχουν στενή σχέση με τι θάλασσα, είναι άγγελοι και άγιοι; Τι αυθαίρετες γενικεύσεις είναι αυτές και τσουβαλιάσματα με κριτήριο την καταγωγή; Λίγους μαλάκες έχω γνωρίσει εγώ στο νησί μου;

@ΚΕΝΟ, τι έδειξε η ανάλυση αίματός σου; Όποτε αποφασίσεις να επανέλθεις στο φόρουμ, πες μας.

Senior Member
    γιατι το'νιω8ω καλυτερα' ηταν μονο για λιγα λεπτα.γιατι προσπα8ω να δινω συμβουλες και οταν νιω8ω ετσι ξερω οτι δεν αξιζουν αυτα που λεω.
    Last edited by ella2; 22-02-2012 at 16:50.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Λίγους μαλάκες έχω γνωρίσει εγώ στο νησί μου;
    "Τους μαλάκες φυγείν αδύνατον"!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    ειναι κατι σαν το πεπρωμενο που λενε...
    ενταξυ υπαρχουν μαλακες και μαλακες αλλα σε καποιους μαλακες βγαζεις το καπελο κανονικα
    δεν υπαρχει χωρος για υποτιμηση,σου δειχνουν οτι το εξασκουν χρονοια και χρονια..
    δηλαδη και η μαλακια ειναι μια μεγαλη σπουδη ενα πραγμα..ξερεις τι προσπαθειες ριχνουν καποιοι για να το δουλευουν καλα??
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Σκέφτομαι ότι αναπτύσσω εθισμό στο φόρουμ και αυτό δεν είναι καλό.
    Αυτό φαίνεται από τον χρόνο που αναλώνεις στο φορουμ, την ταυτιση και τον επηρεασμο από τα μηνμτα και τις απαντησεις των μελών λες και προκειται για την καθημερινη σου παρεα και το κατα πόσο τα σκέφτεσαι όλα αυτα αμα εχεις το πισι κλειστό. Το άσχημο είναι ότι αρκετο απο το χρονο αυτο θα μπορουσες να τον αξιοποιούσες διαβαζοντας, με κοινωνικες συναναστροφες απ τις οποιες θα κερδιζεις φιλίες και καλες στιγμες (αυτο το δευτερο δεν γινεται μπροστα στο πισι), βολτιτσες, χόμπι κλπ, πραγματα δλδ που μενουν στο χρονο, χειροπιαστα δλδ και το αισθημα ότι κερδισες κατι, που δεν υπαρχει εδω. Βεβαια και εδω κερδιζεις απ αυτα που θα ακουσεις φτανει η χρηση του φορουμ να μην υπερβαινει το μετρο. Άμα η χρηση του γινεται στο βαθμο που λέω στην πρωτη προταση τοτε ίσως προκειται για εθισμο.
    γιάννης

Senior Member
    @Μαρκέλλα, συγγνώμη, αλλά διακρίνω μια συνεχή προκατάληψη υπέρ των νησιωτών. Τι σ' έχει πιάσει πια με αυτούς τους νησιώτες; Δηλαδή όσοι έχουν στενή σχέση με τι θάλασσα, είναι άγγελοι και άγιοι; Τι αυθαίρετες γενικεύσεις είναι αυτές και τσουβαλιάσματα με κριτήριο την καταγωγή; Λίγους μαλάκες έχω γνωρίσει εγώ στο νησί μου;

Δεν θέλω να κάνω ανάλυση τώρα πάνω σ' αυτό και συμφωνώ ότι παντού υπάρχουν και οι άλλοι.. οι μ@λ@...! Έλεος!
    Ναι όμως είμαι νησιώτισα και γουστάρω!!! Και μου βγαίνει, όταν με τον άλλον κάτι δεν μου πάει καλά, σε ανύποπτο χρόνο
    να τον ρωτήσω " από πού κατάγεσαι? " και με την ανάλογη απάντηση βγάζω από κει και πέρα τα δικά μου συμπεράσματά..

Συμφωνω! Το ζητημα ειναι αν τους αντιμετωπίζουμε και πως ωστε να μην μας μεινει ζημια.
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αναπτύσσω εθισμό στο φόρουμ και αυτό δεν είναι καλό.
    ..που θα πάει θα μας περάσει κι αυτό!! Τόσα έχουμε αντιμετωπίσει!! Εξ άλλου κι απόψεις ανταλλάσουμε, πληροφορίες και γνώσεις
    αποκομίζουμε, συμπαραστεκόμαστε και στον συνάνθρωπο που χρειάζεται ν' ακούσει και την δική μας εμπειρία πάνω σε κάτι ανάλογο
    που βιώνει και στην τελική κάνουμε κι ένα είδος "ομαδικής ψυχοθεραπείας" με το να λέμε ό,τι νιώθουμε, ό,τι σκεφτόμαστε κ.λπ.
    Λίγα τάχεις όλ' αυτά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ...(προτιμώ τα βότσαλα γιατί ανατριχιάζω)
    ...
    Παρομοίως! ...και με την άμμο και με τα μάλλινα φανελάκια

##

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Προτιμάς τα βότσαλα; Δεν σε πονάνε;
    ...
    Όποτε τύχει και πάτε στη Σαμοθράκη υπάρχει η Παραλία Κήποι με ολοστρόγγυλο κατάμαυρο βότσαλο σε μέγεθος ίσο με το μικρό μας νύχι. ...απόλαυση!!
    (Η παραλία δέν συνίσταται, δυστυχώς, γιά μπάνιο λόγω επικυνδυνότητας θαλάσσιων ρευμάτων)
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    αναρωτιεμαι τι να ειναι το μικροαστικο...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνω! Το ζητημα ειναι αν τους αντιμετωπίζουμε και πως ωστε να μην μας μεινει ζημια.
    Εγώ δεν τους αντιμετωπίζω. Χαμένη υπόθεση είναι. Τους προσπερνώ και πάω παρακάτω. Ούτε ζημιά σε μένα ούτε ζημιά σ' αυτούς. Άσε να νομίζουν πως νίκησαν... :)

Senior Member
    Εγώ δεν τους αντιμετωπίζω. Χαμένη υπόθεση είναι. Τους προσπερνώ και πάω παρακάτω. Ούτε ζημιά σε μένα ούτε ζημιά σ' αυτούς.
    Άσε να νομίζουν πως νίκησαν... :)

Έξυπνο και σοφό! Θάλεγα κι αποτελεσματικά σωστό και χωρίς ιδιαίτερο κόστος, γιατί δυστυχώς καμιά φορά
    δεν μπορείς και τους αποφύγεις.. κι όχι μόνο αυτό αναγκαστικά μπορεί και να εμπλάκεις και χωρίς να το θέλεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    δυστυχώς καμιά φορά δεν μπορείς και τους αποφύγεις.. κι όχι μόνο αυτό αναγκαστικά μπορεί και να εμπλάκεις και χωρίς να το θέλεις.
    Το ξέρω. Γι' αυτό κάθε πρωί, μετά το "Πάτερ Ημών" πετάω και δυο τρεις στροφές από το αγαπημένο μου ποίημα και παίρνω δύναμη να αδιαφορώ για τους κακούς... :)

Senior Member
    Το ξέρω. Γι' αυτό κάθε πρωί, μετά το "Πάτερ Ημών" πετάω και δυο τρεις στροφές από το αγαπημένο μου ποίημα και παίρνω δύναμη να αδιαφορώ για τους κακούς... :)
    γκούφι μου θάταν ενδιαφέρον νομίζω ν' αναφέρεις όλο το ποίημα, την στιγμή, που μόνο μια στροφή του έχει τόση δύναμη!!

Senior Member
    Το έχω γράψει όλο στο Θέμα με τους στίχους. Το IF είναι, στην καλύτερη ελληνική μετάφραση που βρήκα. Αλλά το έχω και στο πρωτότυπο αν ενδιαφέρεσαι (αγγλικό).