Τι σκέφτεστε; - Page 546
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 546 of 1532 FirstFirst ... 464464965365445455465475485565966461046 ... LastLast
Results 8,176 to 8,190 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Είμαι έτοιμος να σκοτώσω άνθρωπο.
    εσύ γιατί? κι εγώ, γιατί δεν μπορώ να διαγράψω πμ στα εισερχόμενα? Άσχετο!

Senior Member
    Γιατί είμαι θυμωμένος, παραγκωνισμένος, φτυμένος, και δεν περνάω καλά. Δεν μου μιλάει κανένας.

Senior Member
    Γιατί είμαι θυμωμένος, παραγκωνισμένος, φτυμένος, και δεν περνάω καλά. Δεν μου μιλάει κανένας.
    ..σ' αυτήν την φάση ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!
    Instant, άσχετο! Ξέρεις γιατί στα πμ δεν μπορώ να σβήσω ούτε εισερχόμενα, ούτε απεσταλμένα.
    Δεν τόχω με την τεχνολογία!!

Senior Member
    Προτιμώ να βγώ έξω να σφάξω κάποιον τυχαίο αντί για την Χάμπαρντ. Εσείς τι λέτε, θα με καταγγείλετε ξανά η θα μου μιλήσετε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ποτέ μην λες ποτέ!!! Όταν σ' έχουν γενικά μονίμως στην απ' έξω πώς το λες εσύ τότε αυτό?
    αν εισαι στην απ'εξω πρωφανως δεν εισαι στο παιχνιδι, αρα πρεπει να παλεψεις και να ξαναμπεις- αυτη ειναι η νικη

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..σ' αυτήν την φάση ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!
    Instant, άσχετο! Ξέρεις γιατί στα πμ δεν μπορώ να σβήσω ούτε εισερχόμενα, ούτε απεσταλμένα.
    Δεν τόχω με την τεχνολογία!!
    Δεν περνάω καλά μόνος μου σε καμία περίπτωση. Καταλαβαίνεις πως έφτασα εδώ έτσι;

Όσο για τα πμ δεν είναι κάτι δύσκολο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    αν εισαι στην απ'εξω πρωφανως δεν εισαι στο παιχνιδι, αρα πρεπει να παλεψεις και να ξαναμπεις- αυτη ειναι η νικη
    Δεν παλεύω για κάτι. Περιμένω να με πλησιάσει κάνας άνθρωπος, να μου μιλήσει, να μου πει να βγούμε για καφέ, να θελήσει να με γνωρίσει. Να νιώθω ότι έχω το δικαίωμα και γω στη ζωή.

Senior Member
    Είμαι κλεισμένος σε ένα δωματιάκι, στο σκοτάδι, και περιμένω να ξανασμίξω με τους ανθρώπους. Έχω πολύ θυμό μέσα μου και τάσεις να σκοτώσω.

Senior Member
    Προτιμώ να βγώ έξω να σφάξω κάποιον τυχαίο αντί για την Χάμπαρντ. Εσείς τι λέτε, θα με καταγγείλετε ξανά η θα μου μιλήσετε;
    χαχαχαχαχα σου μιλαω, μην σκοτωσεις κανεναν

Senior Member
    Γιατί όποιος μαλάκας είπε πψως οι καλοί είναι μαλάκες καλύτερα να το σκεφτόταν εσείς φτιάχνετε τους νόμους πως το καταφέρατε αυτό. Οι εναλαγές είναι τόσο πολλές. Τι ωραίο που είναι να νιώθεις ότι μιλάνε για σένα αλλά όχι σε σένα. Κάντε και άλλους εγκληματίες, σίγουρα θα νικήσετε το παιχνίδι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ..τώρα που το ξανασκέφτομαι, προτιμώ στην απ' έξω παρά να παίξω στο παιχνίδι οποιουδήποτε! π.χ. απ' τα παιχνίδια με κλίκες απέχω.

Senior Member
    Έχω τρελαθεί από τη μοναξιά από τις χυλόπιτες και από την φτώχεια. Εσείς πως είστε. Με έχει πιάσει και με πιάνει κατά διαστήματα μια έντονη επιθυμία να κάνω κάτι κακό, πόσομ πιο κακό να είναι για να βρώ παρέα;

Senior Member
    Δεν παλεύω για κάτι. Περιμένω να με πλησιάσει κάνας άνθρωπος, να μου μιλήσει, να μου πει να βγούμε για καφέ, να θελήσει να με γνωρίσει. Να νιώθω ότι έχω το δικαίωμα και γω στη ζωή.
    ελα να βγουμε αυριο θελεις?

Senior Member
    Μέσα. Στείλε μου πμ.

Senior Member
    ..σκέφτομαι γενικά με την πείνα, που θα πέσει που άραγε θα κατέβει το προσδόκιμο της άτιμης ζωής μας!!!!