Τι σκέφτεστε; - Page 552
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 552 of 1532 FirstFirst ... 524525025425505515525535545626026521052 ... LastLast
Results 8,266 to 8,280 of 22967
    Senior Member
    δλδ αν ειμαι τετοιος να παω να φουνταρω κατευθειαν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    δλδ αν ειμαι τετοιος να παω να φουνταρω κατευθειαν...
    ..είπαμε δεν ισχύει για σένα! Κάνεις πλάκα! Καταλαβαίνεις ποτέ ο άλλος είναι.. αποπνέει ακόμα
    κι απ' τον τρόπο που γράφει την ξινίλα του, την κακία του, την μιζέρια της ψυχής του κ.λπ.

Senior Member
    το μαζευεις τωρα χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    το μαζευεις τωρα χαχαχα
    χαχαχα..λες να προσπάθησα να το σώσω. Μπα..

Senior Member
    σε πειραζω βρε ηρεμησε :)

Senior Member
    Κάποτε είχαμε στο γυμνάσιο μια ξυνομούρα καθηγήτρια, κομπλεξικό άτομο, που της φταίγαν όλοι!
    Συνεχώς πρόσβαλε τους μαθητές σε σημείο, που κάποια στιγμή ο γυμνασιάρχης αναγκάστηκε
    να την καλέσει για τις απαραίτητες συστάσεις, ύστερα από διαμαρτυρίες των γονιών.
    Κάποια άλλη καθηγήτρια λοιπόν, που ή δεν την πήγαινε και με το δίκιο της ή είχαν αλλάξει
    και τίποτα μπινελίκια είπε σ' έναν γονιό, ότι είναι εντελώς απρεπές να μειώσεις μαθητή
    αποκαλώντας τον χαζό, γιατί και τον πιο έξυπνο όταν συνέχεια από μνησίκακη ζήλια τον αποκαλείς
    βλάκα σε βλάκα θα εξελιχθεί και θα φταις εσύ. Ενώ ακόμα και τον πιο χαζό αν θετικά τον παροτρύνεις
    σίγουρα θα ξεπεράσει στο μέτρο του δυνατού τον εαυτό του. Είναι θέμα παιδείας.

Banned
    σκεφτομαι οτι τα χωραφια μου δεν αποδιδουν γρηγορα καρπους κι οτι δε ξερω που θα βρισκω 300 ευρω τουλαχιστον για το νοικιο καθε μηνα. πως στο διαολο θα τα βγαλουμε περα και θα γινουμε κι ανεξαρτητοι οταν δεν υπαρχουν λεφτα, κι οταν δεν υπαρχουν αξιολογες δουλειες ? χιονιζει κι ολας αυτη τη στιγμη που σας γραφω καθισμενος καταγης στο παγωμενο πεζοδρομιο της γειτονιας, ελπιζω να το στρωσει για τα καλα, αν και στενοχωριεμαι παλι γιατι δεν ειναι χριστουγεννα (ποτε δε χιονιζει στην αθηνα τα χριστουγεννα) κι επειδη δεν ειμαι μικρο παιδακι να εχω και παρεα να παιζω χιονοπολεμο και να φτιαχνω χιονανθρωπο. oh well η ζωη ειναι σκληρη και μεγαλωνεις πρωτου καν το καταλαβεις... :(

Senior Member
    Έξω τόχει στρώσει το χιόνι κανονικά και κάνει κι ένα ψοφόκρυο! Απίστευτο!
    Αυτός ο χειμώνας φέτος μας ξεπαράδιασε! Θα κάψουμε και τα τραπέζια σε λίγο!

Banned
    μαρκελα σε ζηλευω γιατι εδω τελικα δε το στρωσε. εριξε λιγο και σταματησε. κωλαθηνα ουτε τον χειμωνα δε μπορουμε να ευχαριστηθουμε. :( :@

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μαρκελα σε ζηλευω γιατι εδω τελικα δε το στρωσε. εριξε λιγο και σταματησε. κωλαθηνα ουτε τον χειμωνα δε μπορουμε να ευχαριστηθουμε. :( :@
    έχεις δίκιο!! όταν ζούσα κι εγώ στην Αθήνα λέγαμε για πλάκα, σιγά την κωλοπόλη, μια "άσπρη" μέρα δεν πρόκειται να δούμε ποτέ εδώ πέρα! καυσαέριο, καυστήρες, τσιμινιέρες, που ν' αφήσουν το χιονάκι ν' απλωθεί?
    Μονίμως κόλαση σ' αυτό το απρόσωπο τοπίο! ΚΕΝΟ έχεις γεννηθεί Αθήνα?

Banned
    ναι ετσι νομιζω. αν και δε νιωθω να εχω καμια σχεση με εδω και ελλαδα γενικοτερα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι ετσι νομιζω. αν και δε νιωθω να εχω καμια σχεση με εδω και ελλαδα γενικοτερα...
    κι εγώ κι από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου, ένιωθα φευγάτη..

Senior Member
    Σκέφτομαι την απύθμενη αδιαφορία των ανθρώπων. Δεν τους νοιάζει αν εσύ πνίγεσαι και βράζεις στη μοναξιά σου, τους κόφτει μόνο να περνάνε εκείνοι καλά. Όλοι για την πάρτη τους.

Senior Member
    Τί να κάνει κι ο άλλος; Δεν τον φτάνουν τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει;
    Ξέρεις πόσο δύσκολο του είναι την σήμερον να μπει σ' ένα ακόμα πρόβλημα;

Senior Member
    Αυτή η αποξένωση και ο διχασμός μας βούλιαξαν μέσα στα προβλήματα.