Τι σκέφτεστε; - Page 556
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 556 of 1532 FirstFirst ... 564565065465545555565575585666066561056 ... LastLast
Results 8,326 to 8,340 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    I said don't slow me down if I' m going too fast!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι όλοι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με την αδιακρισία ή το θράσος, αλλά και την αθωότητα ενός 10χρονου παιδιού μέσα στην οικογένειά μας. Το πώς θα χειριστούμε την κατάσταση
    και να μη δείξουμε αυστηρότητα στο παιδάκι είναι αυτό που δείχνει τη δική μας ωριμότητα (αυτοκριτική).

Senior Member
    Kala mou e8nikiaaa pou noiazeste kai gia ta greeklish, axaaaa
    Argeite na to deiksete to proswpaki alla h karafla h ellhnikh h perhfanh den kruvetai.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Eiste polloi sth ellada pou yparxei mono sto kefali sas? Giati sto diko mas den sundeetai etsi akrivws.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Παιδια σας παρακαλω πειτε μου ποσο σας ηρθε το ρευμα! Πειτε μου γιατι θα τρελαθω. Δεν το πιστευω αυτο το ποσο που βλεπω αυτη τη στιγμη μπροστα μου!!!!

Senior Member
    Κarisha, 450 ευρώ γιατί είναι μέσα και το ειδικό τέλος ακινήτου. Αν νοικιάζεις, σου το επιστρέφει ο ιδιοκτήτης, γιατί;

Banned
    600 ευρω για το διμηνο με φορο ακινητου και λοιπες μαλακιες (αν δε κανω λαθος), και υποτιθεται οτι εχουμε και το μειωμενο εδω περα.

Senior Member
    παιδια μου ηρθαν 2 μαζι λογαριασμοι, μαζι με το χαρατσι και ολα 698.... θα πεθανω... και δεν καιω πολυ! μαγειρευω και εχω τo pc ανοιχτo μονο.. απο που να κοψουμε πια δηλαδη?? σαν τους Amish δηλαδη θα πρεπει να ζουμε τωρα???

@#$&^%4#@#$!!!

Senior Member
    μα τι φοροι ειναι αυτοι ρε παιδια στον λογαριασμο?? 99 ευρω για "υπηρεσιες κοινης ωφελειας"???? 65 ευρω για δικτυο διανομης???

ποιες υπηρεσιες κοινης ωφελειας??? ολοι στους δρομους και μαζευουν σκουπιδια ειναι!!!

Banned
    ε για σκεψου κι εσυ ποιοι ασχολουνται με τα κοινα. :P

Senior Member
    το θέμα είναι ότι οι amish το κάνουν από άποψη (λέμε τώρα)...

(βάλε φυσικό αέριο έλεγαν γκρρρ....)

Banned
    ειναι πολυ ομορφη αυτου του ειδους η γενοκτονια. σαν να πονταρουμε τις κινησεις μας ολοι, κι αυτοι βεβαια σημερα εχουν τα γιαουρτια και τις γκλιτσες των γεροντων, αυριο κατι αλλο...

Senior Member
    Εμένα μου κόψανε κ το φαγητό, η ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι 400ευρώ,πετρέλαιο δε πήραμε ,άνεργοι ήμαστε χωρίς βοήθεια από πουθενά-μόνο ο άντρας μου έχει 1000 ευρώ για το διαζ.να σας πω πότε θα τα κουβαλάει να τον αρπάξετε για κοινή ωφέλειαεδώ ο κόσμος χάνεται κ αυτός τον χαβά του2 νερά απλήρωτα έχω χαράτσι δε πλήρωσα-το φαγητό μου το έκοψε ο άντρας μου από το θυμό κ αύριο λέω να πάω στην εκκλησία ,έχω 10λεπτά στο πορτοφόλι,τα φροντιστήρια για τα κοριτσάκια μου με καίνε κ ευτυχώς που οι άνθρωποι τους είπα κ επειδή τα λατρεύουν πάω ότι μπορώ

Senior Member
    Για ρίξετε μια ματιά εδώ πέρα. Οδηγίες πως να αποφύγετε το χαράτσι:
    http://athenseveryday.blogspot.com/2...post_2605.html

Ώστε ενσωματώσανε τώρα και άλλα φέσια στο λογαριασμό της ΔΕΗ; Όπως το κόβω, σε λίγο κάθε σπίτι θα αυτονομηθεί έχοντας τη δική του γεννήτρια.
    Και, τέλος, ένα αισιόδοξο μήνυμα: Το κίνημα "Δεν πληρώνω τα χαράτσια της ΔΕΗ" δικαιώθηκε, πετυχαίνοντας μια αξιοσημείωτη κατάκτηση. Πλέον μετά από 120 μέρες από την έκδοση του λογαριασμού το οφειλόμενο ποσό θα μετατίθεται στις ΔΟΥ αντί να κόβεται το ρεύμα. Το εκβιασμός τους λοιπόν για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης δεν πέρασε!
    Last edited by sheldon; 01-03-2012 at 19:49.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Kala mou e8nikiaaa pou noiazeste kai gia ta greeklish, axaaaa
    Argeite na to deiksete to proswpaki alla h karafla h ellhnikh h perhfanh den kruvetai.
    Δεν φταίτε εσείς, δεν φταίμε εμείς, φταίει ο κανιβαλισμός και η έλλειψη φαγητού. Πίσω από κάθε επίθεση κρύβεται μια αχόρταγη λαιμαργία η οποία στις δύσκολες τελευταίες στιγμές τρώει βουλημένα την ίδια την σάρκα ως επιθυμία να περάσει στην ανυπαρξία αντί να έχει ένα φυσικό τέλος. Φυσικό τέλος όβερ αφού τα λιοντάρια έχουν σχεδόν ψοφήσει και ο άνθρωπος νόμιζε για πολύ καιρό πως είναι αιλουροειδή...