Τι σκέφτεστε; - Page 567
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 567 of 1532 FirstFirst ... 674675175575655665675685695776176671067 ... LastLast
Results 8,491 to 8,505 of 22967
    Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Όλα τα παραπάνω που έγραψες, σόρρυ, μου χάλασαν λίγο την διάθεση!

Υ.Γ.:
    Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο.Παντως δεν ειχα τετοια προθεση.ήταν ολα παραδειγματα και δεν αναφεροταν σε εσενα.

Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εμενα παλι μου αρεσει να τα δοκιμαζω ολα (σχεδον)
    Και πολυ καλα κανεις.Γιατι οσο και να νομιζουμε οτι μας ξερουμε παντα κατι νεο ανακαλυπτουμε για τον εαυτο μας.Και αυτο ειναι το νοημα. ;-))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita76 View Post
    Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο.Παντως δεν ειχα τετοια προθεση.ήταν ολα παραδειγματα και δεν αναφεροταν σε εσενα.
    ..παρεξήγηση!! Μαργαρίτα για οποιονδήποτε και να τάλεγες ή και γενικά ακόμα, ε είναι λίγο κάπως τώρα.... Μην το παίρνεις προσωπικά!!

Senior Member
    Και πολυ καλα κανεις.Γιατι οσο και να νομιζουμε οτι μας ξερουμε παντα κατι νεο ανακαλυπτουμε για τον εαυτο μας.Και αυτο ειναι το νοημα. ;-))
    σωστα, αλλα καμια φορα κουραζομαστε και πρεπει να αραξουμε καπου

Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..παρεξήγηση!! Μαργαρίτα για οποιονδήποτε και να τάλεγες ή και γενικά ακόμα, ε είναι λίγο κάπως τώρα.... Μην το παίρνεις προσωπικά!!
    Δεν το καταλαβαινω το "καπως" που λες .Αλλα δε βαριεσαι...ας μην τα καταλαβαινουμε και ολα.

Member
    σωστα, αλλα καμια φορα κουραζομαστε και πρεπει να αραξουμε καπου
    Ναι.Αλλα θα ειναι καλο να μην αραξουμε απο αναγκη αλλα επειδη βρηκαμε κατι καλο που μας ταιριαζει.

Senior Member
    Ναι.Αλλα θα ειναι καλο να μην αραξουμε απο αναγκη αλλα επειδη βρηκαμε κατι καλο που μας ταιριαζει.
    Σχεδον στον καθενα μπορει να βρεις κατι που να σου αρεσει και σε ανεβαζει, οταν κανει και ο απεναντι το ιδιο δεν υπαρχουν προβληματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χαχαχαχαα! μα γι αυτό είπα μετά οτί έστειλα επείδη είπες οτί μόνο ένας ηλίθιος θα το έκανε... :D αυτοσαρκασμος!!!!
    Μια χαρά κάνεις κι αυτοσαρκάζεσαι κι εγώ το κάνω...νιώθω ότι με χαλαρώνει και με κάνει να γελάω με τον εαυτό μου κι ότι μ' αυτόν τον τρόπο μπορώ να μειώσω λίγο το βάρος κάποιων άσχημων συναισθημάτων που αισθάνομαι, να μειώσω λίγο την ένταση των προβλημάτων μου...εσύ νιώθεις το ίδιο; Σε βοηθάει σ' αυτό;

Πάντως όσον αφορά εσένα πραγματικά ψάρωσα κι ανησύχησα μήπως προσβλήθηκες, lol :p Χαίρομαι που έκανες πλάκα αλλά την άλλη φορά να προειδοποιείς πρώτα, χα χα! (τώρα κάνω εγώ πλάκα) :D
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σας κοπηκαν οι σκεψεις? χαχαχαχα

Member
    Σας κοπηκαν οι σκεψεις? χαχαχαχα
    Οχι.Εγω τωρα σκεφτομαι οτι πρεπει να σηκωθω να μαγειρεψω και βαριεμαι :-)))

Senior Member
    κανε κατι στα γρηγορα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μια χαρά κάνεις κι αυτοσαρκάζεσαι κι εγώ το κάνω...νιώθω ότι με χαλαρώνει και με κάνει να γελάω με τον εαυτό μου κι ότι μ' αυτόν τον τρόπο μπορώ να μειώσω λίγο το βάρος κάποιων άσχημων συναισθημάτων που αισθάνομαι, να μειώσω λίγο την ένταση των προβλημάτων μου...εσύ νιώθεις το ίδιο; Σε βοηθάει σ' αυτό;

Πάντως όσον αφορά εσένα πραγματικά ψάρωσα κι ανησύχησα μήπως προσβλήθηκες, lol :p Χαίρομαι που έκανες πλάκα αλλά την άλλη φορά να προειδοποιείς πρώτα, χα χα! (τώρα κάνω εγώ πλάκα) :D
    Χαχαχα! ναι γλυκέ μου Κύκνε το να αυτοσαρκάζομαι με κάνει να νιώθω όμορφα, ακοπλεξάριστη, και μου αρέσει να κάνω τους άλλους να γελάνε. Εννοειται οτί γελάω και εγώ με αυτό ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χαχαχα! ναι γλυκέ μου Κύκνε το να αυτοσαρκάζομαι με κάνει να νιώθω όμορφα, ακοπλεξάριστη, και μου αρέσει να κάνω τους άλλους να γελάνε. Εννοειται οτί γελάω και εγώ με αυτό ;)
    Πραγματικά χαίρομαι που απάντησες έτσι και χαμογελάω τώρα... :D Και το έχω ανάγκη να χαμογελάω...και κάθε στιγμή που νιώθω χαρά, έστω και μικρή, είναι πλέον πολύτιμη για μένα...εκεί κατάντησα... :( Το "κατάντησα" για να μην παρεξηγηθώ γιατί ακούγεται άσχημο, δεν το λέω για σένα αλλά για τον εαυτό μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα όταν είναι κλειστή και λείπεις...Οπότε πρέπει να βάλεις το κλειδί κάτω από το χαλάκι καλού κακού!

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο σκληρή είναι η φύση. Για τη σύλληψη των βέλτιστων δυνατών απογόνων κάποια αρσενικά πρέπει να μείνουν αναγκαστικά άγαμα. Λογικό ώστε να μη μεταβιβαστούν στις επόμενες γενεές τα χαμηλής ποιότητας γονίδιά τους, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια. Ότι έχουν και αυτά ψυχή και υποφέρουν.