Τι σκέφτεστε; - Page 603
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 603 of 1532 FirstFirst ... 1035035535936016026036046056136537031103 ... LastLast
Results 9,031 to 9,045 of 22967

Senior Member
    Γκούφυ το κινούμενο είναι διφορούμενο? Εκτός από φιλί σταυρωτό μου κάνει και σαν από κουτουλίδι ρε! Καλημέρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Γκούφυ το κινούμενο είναι διφορούμενο? Εκτός από φιλί σταυρωτό μου κάνει και σαν από κουτουλίδι ρε! Καλημέρα.
    Μισές δουλειές δεν κάνω.Αυτό είναιι φιλί:

http://www.freesmileys.org/emoticons...oticon-004.gif

Καλημέρα επίσης! :D

Senior Member
    Επειδή έχει πέσει μια ψιλομελαγχολία, δεν ξέρω αν φταίει ο ανάδρομος Ερμής ,λες θα την βγάλουμε με κουτουλιές?
    Μόνο που δεν θα τ' αντέξω άλλο το κεφάλι μου να το ζαλίζω με τις μ@..... του ενός και του άλλου! Νισάφι πια!
    Άλλοι θάπρεπε να το βαράνε στα ντουβάρια! Ρε τί είν' αυτοί? Νάχουμε κι ενοχές από πάνω για τα δικά τους αίσχη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Να υποθέσω ότι είχες ανήσυχο ύπνο?:Ρ

Σκέφτομαι ότι πάλι δεν έβγαλε ήλιο σήμερα και μετά λέμε ότι μπήκε η άνοιξη.. (μόνο "στα χαρτιά" μάλλον!)

Καλημέρα!
    Χαχαχα ακριβώς περίεργα όνειρα για 3η νύχτα κάτι σαν φλας μπακ...Θα μπει μωρέ η άνοιξη!! Σήμερα εδώ έβγαλε λίγο ήλιο!!
    Καλημέρα!!

Senior Member
    Επειδή έχει πέσει μια ψιλομελαγχολία, δεν ξέρω αν φταίει ο ανάδρομος Ερμής ,λες θα την βγάλουμε με κουτουλιές?
    Μόνο που δεν θα τ' αντέξω άλλο το κεφάλι μου να το ζαλίζω με τις μ@..... του ενός και του άλλου! Νισάφι πια!
    Άλλοι θάπρεπε να το βαράνε στα ντουβάρια! Ρε τί είν' αυτοί? Νάχουμε κι ενοχές από πάνω για τα δικά τους αίσχη!
    Μα.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ, ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΠΝΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ! :D

Senior Member
    Αχ άντε να ανοίξει λίγο ο καιρός και να σταματήσω να κρυώνω :(

Banned
    σκεφτομαι οτι εχω ξυρισμα παλι αποψε, RainAndWind αν το διαβαζεις αυτο ελα να μου πεις παλιομαλακα KENO ησανε φασιστα επειδη ξυριζεις την κεφαλα σου, χωρις ομως να εισαι πατριωτακ/εθνικι κι εχωντας γραψει την κωλλαδα στ'αρχιδια σου. γαμω και την ελλαδα σας, γαμω και την ευρωπη σας, ολα αυτα ειναι ξεπερασμενα παρτε το χαμπαρι. αλλα ακομα πιο ξεπερασμενος ειναι ο ναζισμος, παρτε τον δειτε τον απο την Ilsa μεχρι το Iron Sky (τις ταινιες), να γελασει το χειλακι σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Μα.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ, ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΠΝΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ! :D
    Γκούφη αν διανοηθώ ότι θα με πνίξεις από αγάπη τότε μα τω Θεώ δεν θα τ' αντέξωωωωωωω!!!!!!!! :) :) :)

Senior Member
    Παραδόξως, εμένα η διάθεσή μου είναι ισορροπημένη σήμερα, χωρίς να έχει συμβεί τίποτα το χαρμόσυνο, και παρόλο που ο ερχομός της άνοιξης θα ήταν αναμενόμενο να μου φέρει δυσφορία. Αν και έχω μια θεωρία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Παραδόξως, εμένα η διάθεσή μου είναι ισορροπημένη σήμερα, χωρίς να έχει συμβεί τίποτα το χαρμόσυνο, και παρόλο που ο ερχομός της άνοιξης θα ήταν αναμενόμενο να μου φέρει δυσφορία. Αν και έχω μια θεωρία.
    Κάποτε είχα και εγώ εποχική κατάθλιψη! :) Ευτυχώς πέρασε.. Απόλαυσε την μέρα σου χωρίς να σκέφτεσαι τον λόγο που νιώθεις έστω και λίγο καλά :)

Senior Member
    sheldon ανέπτυξε την θεωρία!. Αφού σαν χώρα, δύσκολο ν' αναπτύξουμε τίποτ' άλλο, μπας και μας έρθει καμιά έμπνευση!
    Όσο για το πρώτο σκέλος του ποστ, ανέτρεψες την θεωρία της γνωσιακής, περί αυτοεκπληρούμενης προφητείας! Σε πρόλαβα μήπως? Καλημέρα!

Senior Member
    Γκούφη αν διανοηθώ ότι θα με πνίξεις από αγάπη τότε μα τω Θεώ δεν θα τ' αντέξωωωωωωω!!!!!!!! :) :) :)
    Κάτσε καλά μη σε πνίξω στα φιλιά... χααααχαχαχα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Κάποτε είχα και εγώ εποχική κατάθλιψη! :) Ευτυχώς πέρασε.. Απόλαυσε την μέρα σου χωρίς να σκέφτεσαι τον λόγο που νιώθεις έστω και λίγο καλά :)
    Εγώ δεν είχα ποτέ εποχική κατάθλιψη, γιατί πολύ απλά μου ήταν άγνωστη η "αρρώστεια" με την οποία είναι συνυφασμένη η εποχή αυτή. Φανταζόμουν ωστόσο ότι θα με χτυπούσε φέτος για πρώτη φορά, καθότι είχα μόλις πάρει τη γεύση της.

Senior Member
    Εγώ δεν είχα ποτέ εποχική κατάθλιψη, γιατί πολύ απλά μου ήταν άγνωστη η "αρρώστεια" με την οποία είναι συνυφασμένη η εποχή αυτή. Φανταζόμουν ωστόσο ότι θα με χτυπούσε φέτος για πρώτη φορά, καθότι είχα μόλις πάρει τη γεύση της.
    Μην το σκέφτεσαι τότε! Μπορεί να ήταν τυχαίο :)