Τι σκέφτεστε; - Page 608
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 608 of 1532 FirstFirst ... 1085085585986066076086096106186587081108 ... LastLast
Results 9,106 to 9,120 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι αν οταν κυκλοφορει καποιος με μαυρα γυαλια και γαντια και τον συλλαβουν να τον οδηγησουν στο τμημα, ειναι αναγκασμενος να τα βγαλει για να αποδειξει ποιος ειναι ? δε φτανει η ταυτοτητα κι οσα δηλωνει ο ιδιος, πρεπει να τον κοιταξουν στα ματια και να τον αγγιξουν στα χερια κι ολας για να πειστουν ? ξερει κανεις να πει ?
    εννοειται, δεν σε εχουν παει μεσα για εξακριβωση?

Senior Member
    Χαχα, τι μου θύμισες τώρα; Εμένα με πήγανε μια φορά για εξακρίβωση, γιατί έκοβα βόλτες επί ώρες σε μια άγνωστη γειτονιά και οι ηλίθιοι οι γείτονες τηλεφώνησαν στους μπάτσους, γιατί τα χρειάστηκαν.

Senior Member
    Goofyyyyy διεγραψε μερικα μυνηματα

Senior Member
    Διάβασα διάβασα άρθρα ψυχολογίας παρα-μορφώθηκα πάλι..Πφφφ για το κάθετι που απασχολεί την ανθρωπότητα είναι γραμμένο ένα άρθρο που περιγράφει μία ψυχολογική κατάσταση με τρομερή ακρίβεια :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    Goofyyyyy διεγραψε μερικα μυνηματα
    αχ, συγγνώμη! :D

Senior Member
    σκεφτομαι αν οταν κυκλοφορει καποιος με μαυρα γυαλια και γαντια και τον συλλαβουν να τον οδηγησουν στο τμημα, ειναι αναγκασμενος να τα βγαλει για να αποδειξει ποιος ειναι ? δε φτανει η ταυτοτητα κι οσα δηλωνει ο ιδιος, πρεπει να τον κοιταξουν στα ματια και να τον αγγιξουν στα χερια κι ολας για να πειστουν ? ξερει κανεις να πει ?
    μπορεις στη φωτο της ταυτοτητας να βαλεις μια με γυαλια :P

Banned
    παιδια ευχαριστω αλλα δε το γραφω για μενα, κι ετσι δε ξερω αν ηταν για εξακριβωση. απλα ειδα μια ταινια με εναν τυπα που κυκλοφορουσε συνεχως με μαυρα γυαλια και γαντια αν θυμαμαι καλα στην αρχη που τον συλλαβαν, και επειδη αυτος ο τυπας ελεγε πως ειναι εξωγηινος και ηξερε παρα πολλα πραγματα με αποτελεσμα να τους αφησει ολους αφωνους, οι αστυνομικοι τον οδηγησαν στο ψυχιατρειο! η ταινια αυτη λεγεται K-Pax, αμφιβαλλω αν την εχει δει κανεις, ειναι μονο για ψαγμενους.

Senior Member
    παιδια ευχαριστω αλλα δε το γραφω για μενα, κι ετσι δε ξερω αν ηταν για εξακριβωση. απλα ειδα μια ταινια με εναν τυπα που κυκλοφορουσε συνεχως με μαυρα γυαλια και γαντια αν θυμαμαι καλα στην αρχη που τον συλλαβαν, και επειδη αυτος ο τυπας ελεγε πως ειναι εξωγηινος και ηξερε παρα πολλα πραγματα με αποτελεσμα να τους αφησει ολους αφωνους, οι αστυνομικοι τον οδηγησαν στο ψυχιατρειο! η ταινια αυτη λεγεται K-Pax, αμφιβαλλω αν την εχει δει κανεις, ειναι μονο για ψαγμενους.
    εγω εχω δει την ταινια. μ'αρεσει πολυ η σκηνη που σχεδιαζει το συστημα με τους πλανητες

Banned
    ουαου βρεθηκε ενας ψαγμενος που να εχει δει ταινια που εχω δει. clap clap ανεβηκες στην εκτιμηση μου.

Senior Member
    θυμάμαι μία φορά (τα αρχαία τα χρόνια) που γυρνούσα από το αρχαίο δαδά,
    με σταματά ένας νεαρός κάπ και μου λέει "ταυτότητα" σιλβουπλέ.
    Του είπα πως δεν τη φορώ επάνω μου
    και εις απάντησιν μου έκανε ολόκληρο κήρυγμα για την σημασία της ταυτότητος
    και πως αν πάθω κάτι και κάποια ιατρός θέλει την ομάδα αίματός μου, πως θα τη βρει κ.λπ..
    τεσπά έφυγα λέγοντας next time officer...

Senior Member
    το δια ταύτα είναι πως ομάδα αίματος δεν αναγράφεται, still, στην ταυτότητα.
    ρε τον καπ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    ...
    http://smileys.smilchat.net/emoticon...d-bagarre3.gif

Εντάξει? Σου απάντησα τώρα??? :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    http://smileys.smilchat.net/emoticon...d-bagarre3.gif

Εντάξει? Σου απάντησα τώρα??? :D
    οχι θελω αναλυτικη απαντηση σε πμ :D

Senior Member
    Κάνω μια απολογιστική αναδρομή στη ζωή μου και συνειδητοποιώ πόσο άχρηστοι και υπερεκτιμημένοι είναι τελικά οι "φίλοι". Αντί για τη συντροφικότητα και τη συμπαράσταση που χαρακτηρίζουν, υποτίθεται, μια φιλία, αυτό που εισέπραξα εγώ ήταν ψέμα, υποκρισία, κακεντρέχεια, έλλειψη κατανόησης και φυσικά εγκατάλειψη. Λυπάμαι, αλλά μου φαίνεται ότι είμαι εντάξει και μόνος μου. Δε θα μου χρειαστείτε άλλο. Οι άνθρωποι είναι μακράν τα πιο αναξιόπιστα όντα. Ακόμα και κοπέλα προτιμώ να βρω μόνος μου χωρίς τη βοήθειά σας. Το θέμα της φιλίας με αφήνει πια ολοκληρωτικά απαθή και έχει κλείσει οριστικά για μένα.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Οι διαπροσωπικές σχέσεις, φιλικές και αισθηματικές, είναι αμφίδρομες,
    ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας ή ο άλλος. Μπορεί η φιλία να είναι δύσκολη στις μέρες μας,
    αλλά δεν είναι κι όλος ο κόσμος σκάρτος.
    Χρειάζονται κότσια όμως για να διατηρηθεί,
    πάνω απ' όλα και πρώτα απ' όλα ειλικρίνεια.