Results 9,121 to 9,135 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
13-03-2012, 02:56 #9121
παιδιά καλημέρα σε όλους :) εγώ αυτό το διάστημα απομακρύνω ανθρώπους ..κάτι σαν ξεσκαρτάρισμα. Sheldon, μπορώ να νιώσω τι λες. Ειδικά τα τελευταία χρόνια βασικά τα πράγματα με τις φιλίες έχουν γίνει αρκετά extreme. Καθένας προσπαθεί σαν τρελός να προβάλλει τον εαυτό του, ο ένας ανταγωνίζεται τον άλλο, και οι περισσότεροι κολυμπούν σε έναν βούρκο ματαιδοξίας και απόλυτης επιφάνειας. Προς τα πού να ρίξω απόψε τη φράτζα, πόσο stylish δείχνω, πόσες εξυπνάδες θα πω για να με προσέξουν και πάει λέγοντας..
Και τελικά όλοι κοιτούν την πάρτη τους και δεν εμβαθύνουν λίγο με τον διπλανό τους. Ανθρωποφαγία γενικώς. Γνώρισα αρκετούς τέτοιους ανθρώπους, και τώρα ..κκλωωώτσο!
Μη μασάς όμως και μην είσαι τόσο απόλυτος, υπάρχουν πάντοτε εξαιρέσεις και σωστοί άνθρωποι για τον καθένα μας. (by the way πάω πολύ τον sheldon απο το big bang theory) :)
- 13-03-2012, 09:18 #9122
13-03-2012, 14:33 #9123
ναι κι ο Τζεφ Μπριτζες στο ρολο ψυχολογου/ψυχιατρου.
RainAndWind σε εχω εκτιμησει κι εσενα εδω μεσα παρα πολυ! κριμα που δε σε ξερω περισσοτερο.
σου προτεινω να δεις και το You Don't Know Jack με τον αγαπημενο σου Αλ Πατσινο στο ρολο του Δοκτορα Θανατου. φερνει στο προσκηνιο το ζητημα της ευθανασιας κι ανθρωπινων δικαιωματων, ειχα ανοιξει κι εγω σχετικο θεμα εδω αλλα μου το κλεισανε γιατι ηταν επικινδυνο.
13-03-2012, 14:39 #9124
Γιατί παίρνεις σαν δεδομένο ότι πρέπει να φταίνε και οι δύο; Με τέτοια δόγματα δε γίνεται σοβαρός διάλογος. Βεβαίως και μπορεί να φέρει όλη την ευθύνη αποκλειστικά η μία πλευρά, ιδίως αν είναι σκαρταδούρα.
Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, συνήθως με παρατούσανε για ασήμαντες αφορμές ή λόγω της αντίδρασής μου στα δικά τους κακώς κείμενα ή ακόμα χωρίς καμιά εξήγηση, αρνούμενοι κιόλας την κατηγορία ότι αδιαφορούν. Το ομολογώ πάντως ότι όντως διέπραττα πάντοτε ένα μοιραίο λάθος, το ίδιο κάθε φορά. Ότι τους εμπιστευόμουνα!
13-03-2012, 14:43 #9125
13-03-2012, 14:52 #9126
13-03-2012, 14:54 #9127
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Μα δεν μπορεί, αγαπητό παιδί, να φταίει αποκλειστικά η μία πλευρά
κι ας είναι όπως λες σκαρταδούρα.
Φταίει και το έτερον party που επιτρέπει να το εκμεταλλεύονται
και θυματοποιείται.
Με σένα όμως απ' ό,τι κατάλαβα δεν έγινε κάτι τέτοιο
γιατί αντέδρασες "στα δικά τους κακώς κείμενα" και πολύ καλά έκανες.
Το ότι σε παρατούσαν δεν το δέχομαι
γιατί όταν αντιδράς, το κάνεις γνωρίζοντας ότι δυσαρεστείς τους άλλους
και παίρνεις και τα ρίσκα, δηλ θέτεις τα όριά σου
και τους λες "Ως εδώ".
13-03-2012, 15:14 #9128
Και δηλαδή πρέπει να νιώθω ενοχές και να καθίσω στο εδώλιο του κατηγορουμένου, επειδή ήμουν εύκολος στόχος, με συνέπεια να γίνω αντικείμενο εκμετάλλευσης, αντί να εκτιμηθεί η καλοσύνη μου;
Ναι, κάποιες λίγες φορές αντέδρασα, όταν η κατάσταση ξεπερνούσε τα όρια της ανοχής και αντοχής μου. Αν και τότε έχεις επίγνωση ότι διακυβεύεται η συνέχεια της φιλίας σου, δε σημαίνει ότι θα είσαι ικανοποιημένος που ξέμεινες και πάλι μόνος. Ακόμα και ο αυτοσεβασμός και η αξιοπρέπεια πληρώνονται. Κοινός παρονομαστής πάντα ότι η φιλία είναι άχρηστη, εφήμερη, ως επί το πλείστον επιδερμική, δεν υφίσταται υπό την αυθεντική της έννοια και οι άνθρωποι κατεξοχήν αφερέγγυα όντα που θα σε πληγώσουν, θα σε προδώσουν και θα σε παρατήσουν, για να κοιτάξουν τον εαυτούλη τους..
13-03-2012, 15:35 #9129
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Όχι βέβαια, να μη νιώθεις καμιά ενοχή κι εγώ είπα ότι κάποιος δεν πρέπει να θυματοποιείται,
ούτε να αφήνει να τον εκμεταλλεύονται
με αντάλλαγμα λίγη παρέα, ή μια επίφαση φιλίας, ή ακόμη και ερωτικής σχέσης.
Ακόμα συμφωνώ ότι η αξιοπρέπεια κι ο αυτοσεβασμός συχνά πληρώνονται με μοναξιά.
Αλήθεια επίσης είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αφερέγγυοι και θα σε πληγώσουν,
αλλά μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε αφερέγγυοι
-άλλος λίγο, άλλος πολύ-
και ο ανταγωνισμός, ο κυνισμός, και τα παιχνίδια εξουσίας είναι συνώνυμα της ανθρώπινης φύσης.
Όχι ότι με ελκύουν, αλλά κάνοντας αυτοκριτική
βλέπουμε και δικές μας άδικες συμπεριφορές απέναντι στους άλλους.
sheldon, o Τόμας Χομπς πώς σου φαίνεται;
Μη νομίσεις ότι ξέρω και πολλά, αλλά κάπου έχει πάρει τ' αφτί μου ότι αυτή είναι η θεωρία του
μιλάει απαισιόδοξα για την ανθρώπινη φύση.
13-03-2012, 15:53 #9130
Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου. Λόγω της ατελούς ανθρώπινης φύσης, όλοι οι άνθρωποι είμαστε αδύναμα, τρωτά όντα με ένα σωρό πάθη και γι' αυτό αποτυγχάνουμε να συνυπάρξουμε μεταξύ μας και να χτίσουμε στέρεες, αγνές σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο. Αυτή φυσικά η διχόνοια ενισχύεται και από μια πλειάδα εξωγενών παραγόντων, όπως ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η οικονομική κρίση, οι αξίες του δυτικού μοντέλου κλπ.
Λολ, πρώτη φορά ακούω για τον Τόμας Χομπς. Ως φαίνεται, κανένας δεν μπορεί τελικά να διεκδικήσει τα πρωτεία μιας σκέψης ή μιας φιλοσοφικής προσέγγισης. Πάντα θα έχει συλληφθεί από τους νευρώνες ενός άλλου.
13-03-2012, 16:12 #9131
σκεφτομαι την αδυναμια του ιχθυ απεναντι στο σκορπιο, αλλα και τον καρκινο! αυτα τα πλασματα του νερου ειναι πολυ ευαισθητα, παρολη τη σοφια τους ορισμενες φορες. αλλα ειδικα ο τυπας αυτος ζει κυριολεκτικα σε γυαλα με αποτελεσμα να ψυχανεμιζεται καθε τρεις και λιγο. χιλιες φορες ζωδιο της γης, με τη γκρινια τους, τη μιζερια τους, αργα και δυσκαμπτα, παρα υπερευαισθησια, αδυναμια και θυματοποιηση!
13-03-2012, 16:35 #9132
Σκέφτομαι ότι μάλλον την πληρώνω που δεν έβαζα αντηλιακό όλον αυτό τον καιρό καθ' υπόδειξην του δερματολόγου. Ρε μήπως τα σπυράκια μου στην τελική δεν ήταν παρά αποτέλεσμα φωτοευαισθησίας; Τότε οι γιατροί είναι για πάρα πολλά κλωτσίδια που έκαναν διάγνωση ακμής. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο ανίκανοι όλοι. Μάλλον παραδόπιστοι και πουλημένοι που λένε ψέματα στον ασθενή τους, για να αρμέγουν ποσοστά από τα φάρμακα. Δώσατε έναν όρκο κάποτε γελοίοι, τον κάνατε γαργάρα στο βωμό του κέρδους;
13-03-2012, 16:55 #9133
..για ποιόν όρκο λες? Μάλλον καταργήθηκε!..όταν τα λέω εγώ sheldon μου με κυνηγάνε όλοι!
Αίτια των παθολογικών ασθενειών είναι η τοξίνωση του αίματος και θεραπεία τους, η αποτοξίνωση με την κατάλληλη διατροφή και άλλα φυσικά μέσα. Βέβαια αυτά δεν πουλάνε, αλλά επειδή είναι η αλήθεια για την υγεία, αλλά ενάντια στα συμφέροντα του κυκλώματος.. τα φιμώνουμε ή τα διώκουμε!
Τα συμφέροντα είναι τεράστια! Τώρα δεν μας φτάνανε οι τόσες παρενέργειες.. θάχουμε και τα γενόσημα!
Φάρμακα μαϊμούδες!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
13-03-2012, 18:29 #9134
Σκέφτομαι αν θα φύγω ή όχι
[COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]
13-03-2012, 18:31 #9135
Να πάρω άλλον αριθμό ή όχι;
28-06-2025, 17:29 in Σχέσεις και Επικοινωνία